Zweden: groepsverkrachting in vluchtelingenkamp

De Zweedse stad Mariannelund is de standplaats van een asielzoekerscentrum, dat begin december een feest organiseerde. Voor een 29-jarige moeder van twee kinderen eindigde dit feest van de hulpzoekers met een verkrachting door tot elf Arabische mannen. Een paar van hen zouden de misdaad ook hebben gefilmd. Vijf mannen, tussen de 20 en 30 jaar oud, werden al gearresteerd.

Morteza A., Ahmad M.A., Rahamati H., Hashemi S. en Zia M. zijn afkomstig uit verschillende Arabische landen en zochten officieel bescherming voor vervolging in Zweden – daarbij zou men veel meer de mensen tegen hen hebben moeten beschermen. Het slachtoffer had geen schijn van kans om zich te verzetten, omdat drie mannen haar op een bed duwden, terwijl de anderen elkaar bij de verkrachting afwisselden.

Hoe zou het slachtoffer zich op dit gevaar hebben moeten voorbereiden? De Zweedse regering beweert heftig als nauwelijks iemand anders, hoe hulpeloos en zonder bescherming de immigranten toch zouden zijn en dat de goede Zweedse burgers moeite zouden moeten doen om ze bij de integratie te helpen – wat ook de achtergrond van het feest was.

Massamedia zwijgen over de achtergrond van de misdaad

De grote Zweedse kranten noemden noch de naam noch de herkomst van de daders en maakten de foto´s onduidelijk. Ondanks het feit, dat het asielzoekerscentrum de jonge moeder hulpeloos heeft uitgeleverd aan de zedendelinquenten onder het voorspiegelen van valse feiten zoals bereidheid tot integratie en harmonie, verzwijgen de kranten nog steeds de de ontzettend duidelijke samenhang.

Immigratieautoriteit wil nu vluchtelingen ondersteunen

In een interview met de leidster van de immigratieautoriteit, Asa Gustav-Jansson, wilde de Zweedse radio weten hoe deze tragedie kon gebeuren, maar kreeg geen antwoord. In plaats daarvan kregen de journalisten te horen, dat Gustav-Jansson de verkrachting vreselijk zou vinden, omdat deze “tegen de vluchtelingen gebruikt zou kunnen worden”. Het personeel van de immigratieservice zou zich er nu op concentreren vluchtelingen te ondersteunen, die niet crimineel werden, omdat deze zich “onveilig voelen”.

Spijt over het lot van het slachtoffer heeft ze niet, om maar helemaal te zwijgen over kritiek of zelfs een verontschuldiging voor het feit elf verkrachters midden in een klein plaatsje geposteerd te hebben.

SOS heeft wat onderzoek gedaan – aan deze perverse groepsverkrachting namen asielzoekers uit Afghanistan en Iran deel – een andere gearresteerde dader is de 24-jarige Rafi Bahaduri (zie foto).

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/006376-Schweden-Gruppenvergewaltigung-im-Fluechtlingslager

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie. Bookmark de permalink .

25 reacties op Zweden: groepsverkrachting in vluchtelingenkamp

 1. Linsky zegt:

  ZIEK,…ZIEK…ZIEK!!!!

  Waarom maken ze zich daar eigenlijk druk daar in Mariannelund?

  Weten ze niet dat dit normaal is?
  Dat dit soort excessen tocht hoort bij de veel geroemde culturele uitingen van de vreedzame religie!
  En zelfs door rechtbanken als zodanig wordt erkend!

  Wat klagen die mensen nou toch?

  Het zijn per slot medemensen, die toch al in een sociaal isolement komen als we ze onze vrouwen en meisjes, vooral en natuurlijk kindertjes, niet vrijwillig aanbieden.

  Wel, de staat, de justitie en het rechterlijke apparaat heeft er al enige tijd gelden regelmatig uitspraken over gedaan.
  Het geeft geen pas om deze lieden te verhinderen uiting te geven aan hun culturele manifestaties!

  DIT IS VOLGENS DE WET LEGAAL EN HET WORDT TIJD DAT WE DAT EENS IN DE OORTJES KNOPEN!

  Like

 2. Linsky zegt:

  Ps;

  Begrijpen we nou nog steeds niet dat we VERRADEN EN VERKOCHT zijn door onze EIGEN OVERHEDEN?!

  Like

 3. Linsky zegt:

  Hier een staaltje inzicht!

  NOS leugen weer uitgerold

  Alleen een rustige stem van Amrani’s buurman wordt weergegeven, met misschien een zelfde achtergrond als de dader, heeft de buurman het over een ‘aardige beleefde, rustige en normale man, en wordt duidelijk gesuggereerd dat het iedereen zou kunnen overkomen.

  Kortom, zo wordt de deken van de NOS leugen weer uitgerold, en worden we weer politiek correct belogen en bedrogen door onze eigen verslaggevers van de NOS burelen.

  http://www.vrijemedia.blogspot.com/

  Like

 4. Hellen zegt:

  Zweden is door en door verrot ,ook daar weer vanwege de grenzen open te zetten voor die woestijnbarbaren , heb gelezen dat daar in alle (( dus 100 % )) gevallen van verkrachtingen de daders islamieten , moslims , arabieren of hoe je dat duivelse tuig wil noemen , zijn , en de regering grijpt nog steeds niet in , de lafbekken (( ik noem dat landverraders )) proberen het moslimvuil zoveel mogelijk onder het tapijt te vegen , wie had dat verwacht in een land als Zweden , het is niet te geloven .

  Like

 5. Hellen helemaal mee eens.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Ik denk dat die gasten eerst hier op bezoek zijn geweest hoor!

  Kijk onze hypocriete linkse rakkers kunnen daar niet tegen,
  hoewel zij niet gedwongen waren om te kijken…vreemd!

  Striptease maakt christelijke partijen ‘beetje misselijk’

  Drie christelijke partijen in Woudenberg zijn boos over een striptease-act in een plaatselijke bar. Foto’s van de show circuleren op het internet en de partijen eisen dat de gemeente ingrijpt. ‘Hier word ik een beetje misselijk van’, zegt SGP-raadslid Jan van de Lagemaat.

  In oktober was de sexy act te zien in Herry’s bar, zo meldt RTV Utrecht op zijn website. Eigenaar Herry Veenendaal houdt vaker dit soort feesten. Hij vindt alle ophef overdreven. ‘Het is geen pornografisch materiaal.’

  Eigen keuze
  Volgens de uitbater is het aan de bezoeker om te besluiten te kijken of niet. Hij heeft de striptease-act in ieder geval tijdig aangekondigd. ‘Dan kun je kiezen: of je blijft thuis of je gaat ergens anders heen.’

  CDA, ChristenUnie en SGP hebben samen een meerderheid in de gemeenteraad van Woudenberg. Eerder paste de gemeente Urk de lokale wetgeving aan om stripteases in de gemeente te weren.
  AD.

  Like

 7. Lotte zegt:

  Misselijk van een striptease-act ????
  Maar niet misselijk om wat er steeds gebeurt in ons land, en de landen om ons heen met die “lieverds”?
  Sorry, nu word ik even flink misselijk.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Lotte;
  Psies!
  Ongelooflijke hypocrisie, hè?!

  Mensen zouden eens na moeten gaan denken over de eerste oorzaken bij zichzelf.
  Een beetje zelfreflectie zou niet weg zijn in deze verziekte maatschappij.

  Like

 9. Lotte zegt:

  Linsky, nadenken????
  Waarover en waarvoor, het gaat toch prima zo???
  Realitiet is velen vreemd, kan ook niet anders als je je kop in het zand stopt.
  Mensheid vernietigd zich zelf wel hoor.
  Juist omdat men niet wil zien, horen, voelen, of leren van gemaakte fouten in het verleden.
  Soms zou ik verschillende kracht termen willen gebruiken,
  en geloof me, die ken ik allemaal,
  maar wat heeft het voor zin????
  Geen ene malle moer.
  Ik schrijf regelmatig mijn ongenoegen naar de partijen, ook dit is verspilde energie.
  Meestal krijg je geen reactie,
  of een reactie van “water is nat”.

  Like

 10. Lotte zegt:

  Moet realiteit zijn, ben weer te snel.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Heel erg wat ik hierboven lees, ies koeltoer, zoals jullie zo goed als zeker wel weten en kan niet HARD genoeg bestraft worden. Maar de medaille heeft helaas ook een keerzijde en wel een stuk dichter bij huis. Voor de mannen onder ons: probeer je eens voor te stellen dat je wordt beschuldigd van iets waar je nooit over zou peinzen om te doen.
  http://tinyurl.com/7ylj2l9
  Nou vráág ik je: wat bezielt zo’n MUTS om zoiets ingrijpends te VERZINNEN?

  Like

 12. Linsky zegt:

  dat was toch omdat ze een argument tot verhuizen aan haar vent wilde geven?
  Hangt me tenminste bij.
  Las dat eerder.

  Like

 13. Linsky zegt:

  He Deck, deze mensen zijn tenminste bij:
  Jarig Hamas trots op vermoorden 1365 Israëliërs en ruim 1100 terreuraanslagen

  Hamas viert vandaag 24 jaar terreur tegen Israël.

  Tienduizenden supporters van Hamas in Gaza vieren vandaag dat de Palestijnse terreurgroepering 24 jaar geleden werd opgericht door de Moslim Broederschap. De Izz al-Din al-Qassam brigades schepten op dat de terreurbeweging in die tijd 1365 Israëliërs heeft vermoord, en zworen daar net zolang mee door te gaan totdat heel Palestina is ‘bevrijd’ en de joodse staat is vernietigd.

  De menigte moslims werd toegesproken vanaf een podium dat de vorm had van een schip, dat symbool staat voor de droom van Hamas om al het land tussen de rivier de Jordaan en de Middellandse Zee te ‘zuiveren’ van joden en in bezit te nemen voor de Arabieren, zodat de Palestijnse ‘vluchtelingen’ kunnen terugkeren.

  Hamasleiders bekritiseerden de collega terreurbeweging Fatah, al werd deze niet letterlijk bij name genoemd. ‘De gok op onderhandelingen met Israël is mislukt. Het is belangrijk dat het Palestijnse leiderschap, dat onderhandelingen nastreefde, zijn politieke beleid herziet.’ Fatah vormt samen met de PLO het hart van de Palestijnse Autoriteit, die nog altijd wordt geleid door Mahmoud Abbas. Hamas benadrukte wel dat er gepoogd wordt om alle Palestijnse fracties met elkaar te verzoenen.

  Naast 1365 doden raakten er de afgelopen 24 jaar minstens 6411 Israëliërs gewond bij aanslagen door Hamas, dat volgens eigen zeggen al meer dan 11.000 raketten op Israël afvuurde en 1117 terreuraanslagen heeft uitgevoerd.

  In het islamitische hiernamaals zijn in diezelfde periode 133.056 moslima seksslavinnen toegewezen aan bij terreuraanslagen en Israëlische tegenaanvallen omgekomen Hamas’helden’ (aangenomen dat dit enkel mannen zijn).

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Heb laatst ergens van Gingrich gelezen dat de Palestijnen een verzonnen volk is.

  Like

 15. Madar zegt:

  ONVOORSTELBAAR!! dat dit nog getolereerd wordt. Waarom worden deze figuren die rot tot op het bot zijn niet de zee ingegooid,zonder zwemvest. Ik haat niet vlug, maar nu wél. Totaal geen respect voor vrouwen óók niet hun eigen soort hoor!! Mensen zijn zó dom, zo ontzettend dom. Geloof me, ééntje mocht het proberen mijn dochter aan te raken ,geloof me ik zou het recht in eigen handen nemen. Ik zou het doen!

  Like

 16. Madar zegt:

  Linsky zegt:

  14 december 2011 om 19:40

  Ben het volledig met je eens. De nos, haha. staatstelevisie. Die zijn nog nooit in Luik geweest. Het is hier 40km vandaan waar ik woon en geloof het of niet, we zouden er dit weekend naar de kerstmarkt gaan. De dagbladen hier in Limburg maken reclame om de kerstmarkt in Luik te komen bezoeken.
  Ik kom regelmatig in de randstad en ik ben eerlijk , als ik in het begin op een zaterdag door Den Haag liep dacht ik ook dat ik in de basaar in een Arabisch land vertoefde. Maar Luik? Je hebt nog nooit zóveel mensen van Arabische komaf bijelkaar gezien. Dat was ooit een zeer florerende industriestad die duizenden gastarbeiders er naar toe heeft gelokt.
  Ook nu weer een Marokkaan ,die al veroordeeld was voor wiet telen en verboden wapenbezit.
  Vijf jaar cel en 2 1/2 jaar uitgezeten en dan hup de straat op, de cellen zitten in België tjokvol.
  Nu moet je voor de aardigheid eens op zondagochtend naar Luik gaan ,wij doen dat zeer regelmatig vooral in de zomermaanden. Er is dan een markt en daar zijn vele wapens te koop. Ook in de omliggende winkels is het aanbod zeer ruim. Je vindt er pepperspray ,alarmpistolen, en veel nepwapens. In België zit ook heel veel scheef.

  Like

 17. Linsky zegt:

  Madar;
  Wapens, gewoon op de markt?
  En de politie dan, kijken die daar niet naar?
  Is dat dan legaal?

  Like

 18. Madar zegt:

  Linsky zegt:

  14 december 2011 om 23:59

  Er is heel veel oud oorlogsmateriaal te koop .Ik heb zelf geen verstand van de soorten wapens maar er ligt zóveel. Volgens mij is dat allemaal onder de noemer antiek of zo.
  Heel veel alarmpistolen en zo kun je gewoon legaal kopen in de winkels die op zondagochtend open zijn. Die liggen broederlijk naast een winkel waar je puppy hondjes kunt kopen. Dat is bij ons ook verboden, toch?

  Like

 19. Tiemen Veenstra zegt:

  *policor modus aan*
  Die arme vluchtelingen zijn natuurlijk de werkelijke slachtoffers van dit drama. Hebben ze eerst al een moeilijke jeugd gehad, nu worden ze ook nog gestigmatiseerd en gediscrimineerd. Direkt allemaal een verblijfsvergunning geven en de werkelijke daders, die racistische moslimhaters, voor de inquisitie slepen!
  *policor modus uit*

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 14-12, 22:19
  Ben voor je op zoek geweest en gevonden!
  http://tinyurl.com/8ys4x52

  Like

 21. Linsky zegt:

  Deckie, 😦
  Die faket verkrachting heeft me al een week impotentie gekost.
  Toen ik enorme melkbussen plotseling onder ogen kreeg.

  Like

 22. Linsky zegt:

  Deckie;

  Ik lag er zoals gewoonlijk weer heeeeeeeeel laat in,
  da’s ook meteen de reden dat ik pas later op de dag weer present ben.

  Ik ben een zogenaamd B – mens.
  Ja, ik weet ‘t, dat klinkt erg discriminerend, maar da’s niet mijn schuld 🙂

  Vroeger sliep ik 3 uurtjes per nacht, had gewoon geen tijd…te druk.
  Het leven is ook zo kort he, vooral de dagen.. 🙂

  B-mens… ja echt hoor, is tegenwoordig officieel erkend!

  http://www.depers.nl/economie/296084/Avondmensen-willen-uitslaaprecht.html

  http://www.jongebazen.nl/gastcolumns/bent-u-een-a-mens-of-een-b-mens

  Like

 23. JiepMK zegt:

  Ik vraag me altijd af wat zo’n Zweedse vrouw daar dan doet, tussen de moslims in zo’n kamp. Verder eens met alle reacties op dit belangrijke artikel.

  Like

 24. Bas zegt:

  Hoe kan ik nou nog trots zijn op Nederland of de hele westerse beschaving! Dat we ons onder de voet laten lopen door een stel primitieve barbaren. Ik hoor zoiets nooit in mijn directe omgeving, maar van mijn kant zou er een stevige tegenprestatie tegenover staan voor die schapenneukers! Helaas hebben we zulke laffe, linkse honden in ons regime die alles maar goedpraten.

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Bas, Zweden is al geheel verloren aan de MUZELMANNEN hoor. Daar mogen ze “de RODEN”ontzettend dankbaar voor zijn. Overal in Europa is LINKS de 5e colonne van de geitenneukers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s