Indonesië: Heropvoedingskamp voor punkers

Deze melding zou voor schrik kunnen zorgen bij linksen en extreem linksen, mits ze bereid zouden zijn een heldere blik op de islam te werpen. Dat is echter, zoals bekend, niet het geval, want de islam valt in deze kringen onder natuurbescherming wat betreft kritiek. Indonesië is met 240 miljoen inwoners het grootste islamitische land ter wereld en geldt in kringen van islamappeasers als naar verhouding “gematigd”, hoewel anders gelovigen daar net zo gediscrimineerd, vervolgd en af en toe vermoord worden, net zoals in andere door deze “religie” verrijkte landen. Onlangs werden 64 punkers, die alleen maar een concert hadden bezocht, gedwongen kaal geschoren en in een heropvoedingskamp gestopt, zoals de taz berichtte:

Gebeurd in de provincie Atjeh, waarin sinds 2001 de sharia geldt. Wat dat in het dagelijks leven voor liefhebbers van rockmuziek kan betekenen, vat de taz verbazingwekkend reëel samen:

Na een rockconcert heeft de politie in de Indonesische provincie Atjeh meer dan 60 punkers wegens mogelijke overtredingen tegen de wetten van de sharia gearresteerd en naar een kamp gestuurd voor “heropvoeding”. Het doel zou zijn om de gearresteerden van hun “afwijkende gedrag” af te helpen, zei Iskander Hasan, politiechef van de provincie in het noorden van het eiland Sumatra.

“Een strenge behandeling is noodzakelijk”, voegde hij er aan toe. De politie had de 59 mannen en 5 vrouwen na een benefietconcert, waarbij geld voor weeskinderen zou worden ingezameld,  afgelopen weekend gearresteerd. Ze zouden zich nooit gedoucht hebben, zouden op straat geleefd hebben en zouden nog nooit gebeden hebben, motiveerde Hasan de arrestaties.

Of dat met het “nooit douchen” en “op straat leven” zo ongebruikelijk is in Indonesië, laten we hier even in het midden. Belangrijker zou wel eens het “nooit bidden” kunnen zijn – en dan moet de religiepolitie dus ingrijpen:

De politie bracht de gearresteerden voor een tiendaags verblijf naar een ongeveer 60 kilometer van de provinciehoofdstad Banda Atjeh verwijderde plaats. Korte tijd na hun aankomst werden de punkers kaal geschoren, zoals een journalist van het persbureau AFP berichtte. Daarna moesten ze zich wassen in een meertje en kregen ze nieuwe kleren. Hun oude kleren, waaronder T-shirts met het opschrift “Anarchie”, moesten ze inleveren.

Tenslotte moesten ze deelnemen aan een gebed. “Wij hopen, dat ze berouw zullen hebben”, zei Illiza Sa´aduddin Djamal, de plaatsvervangende burgemeester van de provinciehoofdstad Banda Atjeh, over het gedrag van de punkers. Een van de punkers zei, dat de politie geen reden zou hebben genoemd voor de arrestaties. “We hebben niets gestolen”, zei de 20-jarige Fauzal.

Alle anarchisten, punkers, autonomen, “anti”-fascisten en andere extreem linksen, voor wie de islamisering van Duitsland niet snel genoeg kan gaan: jullie zullen de eersten zijn, die zullen bloeden onder de nieuwe heren. Maar de meesten van jullie zijn nog te jong om zich de Iraanse bouwkranen vanaf 1979 te herinneren, waar vele linksen aan hingen. De geschiedenis herhaalt zich altijd, omdat mensen er zelden van leren. En zo kan het appeasement van de jaren-30 van de vorige eeuw zich weer verheugen in een enorme belangstelling – alleen deze keer tegenover een andere ideologie. Lezers van dit blog en andere desbetreffende blogs, evenals schrijvers op die blogs, kunnen echter zeggen: Wij hebben tenminste gewaarschuwd…

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/12/indonesien-umerziehungslager-fur-punks/

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

6 reacties op Indonesië: Heropvoedingskamp voor punkers

 1. Linsky zegt:

  Yep, had er eerder vandaag al over geschreven.

  Wordt steeds leuker hè! 🙂 🙂 🙂

  Ludieke acties van de sharia politie.

  Leuker kunnen ze het niet maken………….

  Gaan ze dat nou straks ook doen met die dhimmi’s van ons?

  Ik hoop wel dat ze dan met Rutte beginnen, effe dat grijnsje van dat smoelwerk halen. 😦

  Like

 2. Linsky zegt:

  Gedwongen bidden….

  Het voltallige kabinet, …met vooraan Trix natuurlijk.
  Allemaal met kale koppies…………..

  Ik zie ze al liggen al die dwaze dhimmi’s hier…netjes het reetje naar mekka en zingen maar.
  Hahahahahahaha. ik krijg de slappe lach! 🙂

  Like

 3. Linsky zegt:

  Heropvoeding!.. eummmm, dat moet ze hier toch bekend voorkomen die term.
  Proberen ze dat met ons hier ook al niet vele jaren? 😦

  Like

 4. Linsky zegt:

  Dit hier zijn geen grappen hoor!

  Koeweitse krant: Syrië heeft 600 chemische raketkoppen geactiveerd.
  Volgens de Koeweitse krant al-Sabah Daily heeft het regime van Bashar Assad recent besloten om 600 chemische raketkoppen van elk 1000 kilo te activeren voor het geval er een buitenlandse militaire interventie in Syrië komt. Ook heeft de president bevel gegeven om bij de grens met Turkije 21 raketlanceerinstellingen op te stellen. De middellange afstandsraketten van Syrië hebben een bereik van 1300 kilometer en kunnen grote delen van het Midden Oosten -waaronder heel Turkije- bereiken.

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=648101&r=1&tbl_archief=&

  Hey Deckie…, take a nap after dinner?

  Like

 5. @Linsky 15 december 2011 om 19:22
  ‘Ludieke acties van de sharia politie.’ Goeie!

  Like

 6. Pingback: Oh, wat is het fijn om Step Vaessen te zijn! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s