Oostenrijk: Multicultipropaganda faalt: Jeugd zegt: “Teveel Turken”

Jong, mensen van de wereld, tolerant? Het ideaal van een open, sociaal denkende jonge generatie blijft, zoals een actueel onderzoek aantoont, een illusie. Jongeren zijn voor een verbazend groot gedeelte openlijk buitenlandervijandig en antisemitisch.

Bijna de helft van de Weense jongeren (43,6%) vindt, dat “in dit land al teveel Turken wonen”. Voor 18,2% hebben “Joden nog steeds teveel invloed op de wereldeconomie”. En meer dan één op de tien (11,2%) is het eens met de uitspraak, dat Adolf Hitler ook veel goede dingen voor de mensen gedaan zou hebben. Dat zijn de resultaten van de “Jeugd en tijdgeest”-studie van het Instituut voor jeugdcultuuronderzoek, die afgelopen woensdag werd gepresenteerd. Voor de studie werden 400 Weners uit alle lagen van de bevolking ondervraagd.

40,5% van de ondervraagden denkt, dat de uitspraak “Voor veel immigranten zijn de echte Oostenrijkers een minderwaardig volk” juist is (De jeugd zal hiervoor wel zijn redenen hebben!).

Vooral onder jongeren, die weinig opleiding hebben genoten, die zelf bang zijn voor de eigen baan en voor de toekomst, zouden de voorbehouden tegenover vooral Turkse immigranten bijzonder groot zijn, zegt de schrijfster van het onderzoek Beate Großegger. Großegger ziet in de resultaten van het onderzoek het bewijs geleverd, dat het “politieke ontwikkelingswerk gefaald heeft.” (Het ontwikkelingswerk heeft dus gefaald als steeds meer jonge Oostenrijkers op een toenemende vijandigheid tegenover autochtonen stuiten?). Voor Bernhard Heinzlmaier, voorzitter van het Instituut voor jeugdcultuuronderzoek, is het xenofobe gedachtegoed echter ook bij goed opgeleide jongeren uit de middenklasse aangekomen. “die weten echter, in tegenstelling tot de laagste klasse, hoe men zich politiek correct uitlaat”, zegt Heinzlmaier. Spreek: Ze zijn het – officieel – niet eens met zulke xenofobe uitspraken. Buitenlandervijandigheid en antisemitisme zouden dus wel degelijk meer verbreid zijn dan de resultaten van het onderzoek laten zien.

Over het algemeen ziet Heinzlmaier het grootste deel van de huidige jeugd als “koele, immorele ondernemers van zichzelf. Voor hen zijn andere mensen geen medemensen meer, maar concurrenten”. Heinzlmaier ziet zijn these van een generatie bevestigd, die grotendeels door “neoliberale hersenspoeling” beïnvloed zou zijn.

Hele artikel…

Bron:

http://sosheimat.wordpress.com/2011/12/14/multikulti-propaganda-versagt/

Auteur: derpatriot

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)    

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Turkije. Bookmark de permalink .

5 reacties op Oostenrijk: Multicultipropaganda faalt: Jeugd zegt: “Teveel Turken”

 1. Linsky zegt:

  Dat xenofobe gedachtegoed moeten we verdomme allemaal in de bagage hebben!

  Bernhard Heinzlmaier is gewoon een smerige hypocriet.
  “koele, immorele ondernemers van zichzelf. Voor hen zijn andere mensen geen medemensen meer, maar concurrenten”. is een huichelachtige, interpretatie.

  In werkelijkheid is dat natuurlijk omdat bij de jongeren de ogen inmiddels wel zijn open gaan, ongeacht welke rang of stand.
  Die jongeren in de betere klassen, zijn gewoonweg nog niet geheel en al gehersenspoeld!

  Er is nog hoop, de jongeren vormen ten slotte de toekomst! 🙂

  Like

 2. seculiere turk zegt:

  ja kvind vreemd dat er zoveel turken in die duitstalige landen zijn,en zo goed als geen noord afrikanen

  en dat de turken de jobs afpakken vind ik een beetje hypocriet,ik ben een lasser en mijn telefoon staat rood gloeiend van bedrijven ,er is werk genoeg je moet wel willen of dat werk willen doen er zijn gewoon arbeiders juist tekort

  Like

 3. potlood zegt:

  Dat de jongeren zeggen dat A.Hitler ook veel goede dingen heeft gedaan maakt ze nog geen neo-nazi’s.Het is namelijk waar, ook in Nederland zijn sociale wetten ingesteld door Hitler gewoon blijven bestaan na de oorlog, simpelweg omdat het hele goede sociale wetgeving was.
  In het boek van Martin Bosma “de schijn-elite van de valsemunters” komt dit ook duidelijk naar voren.

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  ‘Bernhard Heinzlmaier is gewoon een smerige hypocriet’.

  Met dit zinnetje van Linsky ben ik het op goede gronden uiteraard geheel eens, maar ik wil er een suggestie aan toevoegen:
  Is hij niet óók een landverrader in dienst van het zich steeds brutaler en openlijker aan de gang zijnde NWO-complot, dat naar wereldheerschappij (met alle criminele mogelijkheden daarvan) streeft?

  Like

 5. Tiemen Veenstra zegt:

  Draai het eens om, mijnheer Heinzlmaier! Moslims zijn koele, immorele parasieten van zichzelf. Voor hen zijn andere mensen geen medemensen, maar ongelovigen die naar hartelust bedrogen, uitgebuit en desnoods verkracht of vermoord mogen worden. De profeet Mohammed is immers hun grote voorbeeld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s