Zullen de Joden van Frankrijk dit voorjaar op het Front National van Marine Le Pen stemmen?

Tot voor kort zou het ondenkbaar zijn geweest. Tientallen jaren lang konden de Joden van de wereld zelfs niet eens praten met nationalistisch rechts in Frankrijk. Ze beschouwden het Front National als een relict uit de Hitlertijd. De Joden zijn echter een intelligent volk, dat zich liever de weg laat wijzen door de pragmatische noodzakelijkheden van het heden dan zich te laat misleiden door de geesten van het verleden – hoewel niet weinig linksen, ook linkse Joden, die het lot van hun joodse medemensen minder, de marxistische nationaal fobische ideologie des te meer interesseerden, lange tijd en op heftige wijze probeerden te verhinderen.

Er was al eerder sprake van eerste signalen: Zal de enorme overwinning van de conservatieven in Spanje van invloed zijn op Frankrijk? Ontmoeting tussen Marine Le Pen en de Israëlische ambassadeur Prosor.

Gisteren stond er echter een zeer interessant bericht op France24. Joodse burgers zeggen al openlijk in de media, dat zij op Marine Le Pen en het Front National zullen stemmen – en ze weten waarom:

Thierry Solere, de vicepresident van het bestuursdistrict Hauts-de-Seine (district van Parijs) beleefde een shock, toen hij in februari in Parijs aan een verzorgde jonge vrouw met een Davidsster om de hals een reclamefolder van de partij van Sarkozy wilde overhandigen en deze antwoordde:

“Nee, dank u. Mijn stem gaat naar Marine Le Pen”.

Tien maanden later, en vijf maanden voor de verkiezingen, probeert het Front National van Le Pen openlijk en officieel joodse stemmen te werven.

Louis Aliot, partijvriend van Marine Le Pen en een vooraanstaande figuur binnen de partij, was in Tel Aviv. Daar had hij een ontmoeting met “Franse staatsburgers, die in Israël wonen en meer over het programma van de partij zouden willen weten”.

“Steeds meer Franse Joden ondersteunen ons”, zei hij tegen France24. “De koers van Marine Le Pen bevalt hen en dat is het beste bewijs, dat het idee, dat het Front National antisemitische zou zijn, niet van toepassing is”.

France24

Tsja. Europa is in staat tot ontwikkeling, de Joden zijn in staat tot ontwikkeling en de rechtsen in Frankrijk en Europa zijn in staat tot ontwikkeling. Zij allemaal bepalen nog steeds zelf welke weg ze gaan en blijven niet als roerloze marionetten op hun plaats staan, die hen werd toegewezen door de linkse media in hun streven naar alleenheerschappij. Daarmee werd de mediadictatuur een heel belangrijk wapen uit handen geslagen: het helpt helemaal niets meer om tegen de rechtsen van West-Europa met de antisemitismeknuppel te zwaaien.

Bron:

http://www.kybeline.com/2011/12/16/werden-frankreichs-juden-im-fruhjahr-die-front-national-der-marine-le-pen-wahlen/#more-29822

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Frankrijk, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

4 reacties op Zullen de Joden van Frankrijk dit voorjaar op het Front National van Marine Le Pen stemmen?

 1. Ja dit begrijp ik niet zo goed hoor,aan gezien haar vader geen vriendje van de joodse bevolking was.De appel valt niet ver van de boom,of zie ik dat nou verkeert?Schud mij eens wakker,

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  In dit geval valt de appel inderdaad ver van de boom Marijke!

  Like

 3. guus velraeds zegt:

  Nog steeds geloofd de wereld omwille van een decennia lange indoctrinatie door links dat antizionisme en antisemitisme een verschijnsel is dat typisch bij rechts hoort. Het tegendeel is echter waar. Zo ook het fenomeen als zou een man als Adolf Hitler een rechtse dictator zijn geweest. Adolf was links tot op het bot en het nazisme (National “”socialistische”” Deutsche Arbeiterpartei) was zowel in haar programma als uitvoering een puur linkse beweging. Het politiek legitiem uitroeien van Volkische Abfalle zoals zij dat noemden (Joden, Slavische volkeren enz..) werd als eerst gepropageerd door Karl Marx en Friedrich Engels. Adolf Hitler heeft het communistische manifest van deze 2 charlatan filosofen grondig bestudeerd. Mein Kampf sluit in vele passages naar inhoud zeer nauw aan bij het eveneens literaire vod “”Das Kapital””. Naast Hitler hebben door de gehele geschiedenis in navolging van de oproep van Marx alleen linkse regimes zich schuldig gemaakt aan het op industriële schaal uitroeien van hun onwelgevallige bevolkingsgroepen. Wat de fascisten echter betreft is het een onomstotelijk feit dat een man als Benito Mussolini helemaal geen adept was van de Joden vervolging. Mussolini en zijn Fascistische Italiaanse regering hebben zelf veel inspanningen verricht de Italiaanse Joden te beschermen. Dat is hun grotendeels ook gelukt. Toen Benito Mussolini de volledige omvang zag van de Jodenvervolging door Nationaal “”Socialistisch”” Duitsland heeft hij zelf een oproep gedaan aan de paus om Adolf. Hitler te doen excommuniceren. Het was de kerkvorst die dit geweigerd heeft. Als je goed kijkt naar de historische gebeurtenissen in de huidige actualiteit dan valt duidelijk op dat ook vandaag het juist en vooral de socialistische bewegingen die zich anti Joods en anti zionistisch opstellen. Het is zowel historisch als naar inhoud helemaal niet vreemd dat juist rechts georiënteerde mensen de joden in bescherming nemen. Ook de neonazi’s groepen zijn in hun programma door en door socialistisch alleen richten zij zich op het nationale terwijl zij die zich socialistisch noemen internationaal gericht zijn. Overigens is deze bijdrage niet gedaan om de fascisten in bescherming te nemen. Deze bijdrage is enkel gedaan in de hoop dat mensen steeds meer en beter gaan begrijpen hoe abject en mens vijandig het socialisme en communisme is als politiek doel. Ook het Fascisme is niet nastrevenswaardig en fout maar de immense politieke misdaden van het socialisme en communisme staan in omvang tot geen verhouding tot de misdaden van het Fascisme. Gebruik de link en lees wat yadvashem.org te vertellen heeft over dit topic.

  http://www1.yadvashem.org/yv/en/education/languages/dutch/encyclopedia/37.asp

  Like

 4. Verstandige vrouw, die Marine le Pen.
  @ guus velraeds 16 december 2011 om 21:34 Zeer goede comment, guus velraeds.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s