Er is niks nieuws onder de zon!?

Maar de nieuwe zon is aan het rijzen! (Gastbijdrage door Linsky)

Er is niks nieuws onder de zon en de geschiedenis blijft zich herhalen……………?

Helaas zit het allemaal veel en veel dieper. De strijd hier gaat niet alleen tegen de invasie van moslims en sharia. Dat we deze tsunami niet kunnen stoppen, heeft een heel speciale reden. Het is een zeer belangrijk facet van het ‘Grote Plan’! Het is de ‘meesterzet’ van de ‘Schaduw Machten’, die de wereld werkelijk bestieren en besturen.

Wat veel normale, goedwillende mensen gewoonweg niet kunnen bevatten, is het werkelijke bestaan van een ‘verborgen agenda’…die van de echte ‘Wereld Elite’! Een plan waar tegenwoordig zelfs arrogant en openlijk over gesproken wordt, zoals eveneens in het verleden door allerlei presidenten van de USA werd gewaarschuwd voor de ‘Duistere industriële en militaire machten die de regering in regeren!’

Wat wij en velen met ons proberen, is de naïeve massa wakker te krijgen. Niemand vertelt of schrijft hier of elders werkelijk wat nieuws. Ook wij zijn ook enkel bezig met herhalen en preken, spijtig genoeg voornamelijk voor eigen parochie. Er is ook hier niks nieuws onder de zon!

Laatst heb ik nog eens gewezen op de  “Protocollen van de wijzen van Sion”

Veel mensen kletsen elkaar alleen maar na en beweren dat het vervalsingen zijn. Maar vervalsing van wat? Evenals dat de ‘Joden’ daar schuldig aan zouden zijn en de wereld willen veroveren. Klinkklare klets! Lees het zelf en oordeel dan.

Het is een tekst, een blauwdruk die uitleg geeft over wat en hoe men de Nieuwe Wereld ontwierp en hoe men die bouwde …en hoe die nu bijna volledig gegrondveste realiteit is!

De complete strategie en tactiek staan daarin beschreven. Alleen door kennis te nemen van deze teksten kan een normaal mens, die niet de tijd en de mogelijkheden heeft zich elke dag door alle informatie heen te worstelen, in een kort tijdsbestek begrijpen hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen….en vooral WAAROM!

Nog erger is, dat het niet alleen om Totale Controle gaat, maar ook om de manier waarop, met welke middelen en met welk doel.

Eerder al in andere artikelen wees ik op een bewuste, smerige verstrengeling ten aanzien van heteroseksualiteit,  homoseksualiteit  en pedofilie. Dit alles met het doel de hoeksteen van onze vertrouwde samenleving voorgoed te ondermijnen.

De samenleving is werkelijk blind voor de psychologische ’Oorlog Tegen Heteroseksuelen’!

 ‘Seksuele rechten’ voor minderjarige kinderen!

Er zijn enorm veel pedofielen en overheidsdienaren volop aan het lobbyen om dat zo veel mogelijk in de wet vast te laten leggen. CPS bijvoorbeeld is geen kinderbescherming, maar een pedofielennetwerk!

Illegalen, moordenaars en verkrachters hebben en krijgen ‘rechten’.

Diegene die zich verdedigt tegen geweld en verkrachting wordt zelf hard aangepakt door  justitie.

Islamkritiek is feitelijk verboden. Zelfs citeren uit de koran door westerlingen is al niet meer toegestaan!

Het ontvolkingprogramma draait op volle toeren.

Door bijv. HAARP, landbouwgiften en chemtrails, waarvan het bestaan, de toepassingen en de bedoeling inmiddels door verschillende regeringen is toegegeven. Namelijk om door middel van allerlei ziekten psychische stoornissen onder de mens te brengen. Denk hierbij aan allerlei stralingsbronnen, waarbij de draadloze het meest destructieve effect hebben op de menselijk geest en zenuwen.

Integratie en cultuurverrijking! Globalisering, eenheidsworst! Men wil van elke religie af en daarvoor in de plaats een Totale Overheidsdoctrine. Eén regering, één wereldmunt, één wereld leger en één wereld RELIGIE! Wat kan dan als basis beter dienen dan de islam…..en sharia? Daarna kan men ze heel gemakkelijk elkaar laten uitmoorden. De winnaars die overblijven zijn dan de perfecte slaven van de NWO.

Zoiets als wat Orwell voor ogen stond in zijn “1984”!

Met de Bijbel in de hand slachtten de Zendelingen vrijwel alle Indiaanse rassen af!

Zwaaiend met het handvest van de inquisitie werd alle natuurlijke inzicht en kennis en van de intuïtieve mens vernietigd!

En met de koran in een gehersenspoelde geest overweldigt de islam het Oude Westen!

En dat alles verliep en verloopt prima volgens plan.

De halve maan wordt gebruikt om de nieuw zon te grondvesten.

Daarom besloten de machthebbers het ene volk te ruilen voor het andere, de (gehersenspoelde) islam!

Moet het nog duidelijker? Moet het nog vaker worden gezegd? Moet het nog vaker worden geschreven?

De laatste zetten worden gedaan.

We zijn echt op weg naar de voltooiing van de Globalisering en de Nieuwe Wereld Orde.

En of de  “Protocollen van de wijzen van Sion” nu wel of niet ‘echt’ zijn, ….een feit is dat alles exact volgens deze blauwdruk is verlopen! En er gloort geen redding!

Voor hen die niet willen leven in een wereld, zoals die door George Orwell werd voorzien en geschetst…….

Word in vredesnaam wakker! De nieuwe zon staat bijna aan de hemel!

EndGame Blueprint to Global Enslavement

[HD] Nederlands ondertiteld……..Duur 220 minuten!

Hier onder enkele links, maar voor hen die zich echt willen verdiepen, gebruik in Google de trefwoorden: NWO, Terrorstorm , FEMAkamps, Endgame, Pedofilie, Shadow government, etc. Zet achter de opdracht NL of Dutch, en dik kans dat er met NL ondertiteling zijn.

http://hetuurvandewaarheid.info/2011/11/19/de-protocollen-van-de-wijzen-van-sion-nederlandse-vertaling-uit-1933-deel-1/

http://www.argusoog.org/illuminati-plan-%E2%80%98seksuele-rechten%E2%80%99-voor-kinderen/

http://boinnk.nl/blog/25585/men-wordt-er-letterlijk-onpasselijk-van-als-men-dit-leest-maar-het-is-wel-de-realiteit/

http://fightcps.com/pdf/TheCorruptBusinessOfChildProtectiveServices.pdf

http://hetuurvandewaarheid.info/2011/12/09/samenleving-blind-voor-psychologische-oorlog-tegen-heteroseksuelen/

http://zembla.vara.nl/Afleveringen.1973.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=51122&cHash=4bc7d3f24a9fd9ee6e9dcf69a9a1b630

Door:

Linsky

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Er is niks nieuws onder de zon!?

 1. Ik ben al lang wakker,en er is hier niets aan toe te voegen.Maar wat doe je als mensen zeggen nou je overdrijft wel een beetje als je hun wakker wil schudden.Of ze knikken ja,ja en doen niks.Weet je ik zei laatst tegen iemand over deze site,en hoe goed ik het vond.Het eerste wat ik hoorde was nou ik zou maar uit kijken als ik jou was.Zie wij zijn een laf volkje.Stiekum en er niet voor uit komen dat ze op Wilders stemmen.Nou met dit volk win je geen oorlog mee hoor.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Nee idd. Marijke,
  en met zulke gasten als Rutte, Merkel, Sarközy en co, heb je ook geen vijanden nodig! 😦

  Like

 3. Marjan C. Meijer zegt:

  Hoi Linsky en allen, Prima artikel en goede informatie, dank je; Het gaat er inderdaad om dat iedereen dit bewustzijn/deze kennis en dit historische besef, in zijn/haar dagelijkse leven uitdraagt en in praktijk brengt, laten we zeggen op de nieuwe manier; Geloof, Hoop en Liefde werken niet! Heb Moed en wees onverschrokken en heb verder overal schijt aan (als ‘ze’ je weer es voor gek verslijten!)… xxx

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Kikkers koken
  (Wat er gaande is)

  Ongeïnteresseerd
  Waar zóveel ongeïnteresseerdheid, te vertalen met domheid, heerst in de wereld hebben ‘zieners’ weinig kans om het tij te keren. Profeten zijn in ‘eigen land’, lees ‘eigen wereld’, nooit geëerd, tot zij gelijk blijken te hebben, maar dán is het te laat.
  Het verkeerde, het kwaad, in welke vormen of in welke personen dat ook bestaat, bestaat -zoals ik al vele jaren zeg op grond van waarnemingen- bij de gratie van die domheid.
  Het gevolg is dat de ‘dommen’, wélk I.Q. ze ook (vaak denken te) bezitten -maar ze gebrúiken hun denkvermogen niet-, onderhevig worden aan een proces dat goed vergelijkbaar is met het koken van kikkers.

  Kikkers koken
  Zet kikkers in koud water in een pan, en ze zwemmen rustig een beetje rond.
  Zet de pan dan op het vuur, voer de temperatuur langzaam op en ze zullen door de langzaam toenemende warmte beetje bij beetje meer verdoofd raken en geen moeite meer kúnnen doen om uit die pan te springen.
  Zo vergaat het de dommen. En wie als wat slimmere kikker probeert tijdig uit de pan te springen wordt zo zwaar gehinderd door hen dat dat niet lukt, waardoor ze meegekookt worden…..

  Wennen aan verslechtering
  Beetje bij beetje wordt de bevolking gewend aan verslechterende omstandigheden. Iedere keer weer past men zich aan. Zonder actie te ondernemen tegen dat wat tot die verslechteringen leidt. Tot ‘aanpassingen’ niet meer helpen, niet meer voldoende zijn. En dan is het te laat om actie te ondernemen, want dan kán men dat niet meer.

  Te weinigen komen in opstand
  Zo gaat het met de zich ontwikkelende totalitaire staat ‘europa’, waartegen veel te weinigen in het geweer komen. Bijvoorbeeld door te stemmen op zogenaamde anti-‘europese’ partijen (zoals in Nederland de P.V.V. en de S.P.). Dat zijn dan wel partijen die zien wat ons te wachten staat, maar helaas zien maar al te velen dat niet.
  Samenwerking binnen ‘Europa’ is prima en kan voordeel brengen. zoals dat het geval was met de Europese Economische Gemeenschap (de E.E.G.). Maar een politiek ‘europa’ zal tot de ondergang van het individu, de persoonlijke vrijheid en het persoonlijk initiatief leiden.
  Een proces waarin Nederland met name terecht is gekomen door de arrogante en bedrieglijke Europa-hoer Balkenende, die ons ‘NEE’ (twee van de drie Nederlanders!) uit het referendum niet accepteerde en stelde ‘dat hij voor gek zou staan als hij in Brussel met een néé aankwam’. Waarop we er via slinkse omwegen tóch ingeluisd werden.
  De hoogmoedige egotrippende verrader van het volk en het land!
  Rutte zet dat vernietigingsproces voort. En Nederland slaapt door.

  Het verhaal over ‘kikkers koken’ komt oorspronkelijk niet bij mij vandaan. Vanwaar dan wel dat weet ik niet, want ik heb het ook via via en ken het al vele jaren. Ik heb het alleen in mijn eigen woorden naverteld en er een persoonlijke draai aan gegeven. Ik vond dat het de realiteit goed weergeeft. Er zijn heel veel van die niet-slimme kikkers en maar betrekkelijk weinig bijdehandte.

  Niks aan de hand
  Veel mensen lijden aan het ‘niks-aan-de-hand-syndroom’.
  Echt kwalijk kun je het die mensen in eerste instantie niet nemen.
  Maar als je ze wijst op verkeerde ontwikkelingen die ook hen zullen gaan treffen op den duur, en ze wenden hun hoofd daarvoor af zonder er over na te willen denken, ja dán kun je ze wél iets kwalijk nemen.
  Ze maken door hun desinteresse namelijk de weg vrij voor wat er aan verkeerds en slechts kan plaats vinden. En dat treft niet alleen hen, maar iedereen. Waardoor bewust onverschilligen medeverantwoordelijk worden voor wat er plaats vindt.

  Dit stuk is een blog dat ik schreef onder de nick ‘Observator’ schreef op mijn Hyvespagina, op 28 oktober 2011.
  update: vandaag (20 december 2011):
  Hetzelfde verhaal kun je houden over het onderwerp dat Linsky hier behandelt
  Om te wanhopen!
  28 oktober 2011

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Marjan C. Meijer 9 12u. Kijk, een ECHTE MEIJER, dat mag ik horen! 😉

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Zo, dus citeren uit een verzonnen islamitisch instructieboekje zou verboden zijn? Ik zou daar niet uit mogen citeren? Wat heeft het voor zin iets te gaan schrijven als je er niet uit mag citeren?
  Een beter bewijs dat alle aanhangers van die TOT STOF VERGANE islamitische pedofiel nicht alle Tassen im Schrank haben, kun je op de valreep van 2012 niet hebben!Echter, ik trek me geen reet aan van dat zgn “verbod”. Alle haatverzen uit dat islamitische VOD op een rij.
  (kunnen Brassens en Siepman er ook nog wat bijleren)
  http://www.ex-moslims.nl

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Update van 11:12: Mo’s COPYCAT krijgt zo goed als zeker geen visum om te preken in de HAATBUNKER aan de Haagse Fruitweg 5 en da’s maar goed ook. Zijn smerige soort is hier…
  just as welcome as a TURD in a swimming pool..!!! http://tinyurl.com/6rsm92a
  Aanschouwelijk onderwijs… http://tinyurl.com/5v8ncnb

  Like

 8. Lotte zegt:

  Prima artikel, helemaal waar.
  Je word er moedeloos van hoe mensen blijven negeren wat er gebeurt.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Dank je Marjan, 🙂
  We kunnen toch niet ‘gekker’ worden wel.

  Dat Geloof Hoop en Liefde momenteel niet ‘werken’ is,
  alleen maar omdat er nu effe andere ‘wapen’ moeten worden ingezet!
  Gewoon een ander, strijdbaar facet van onszelf sterken en daardoor te voelen dat we hoe dan ook mens zijn hè.

  We zijn hier niet voor niets. Alleen maar maar luieren in HU zon is ook niet alles hè. 🙂

  Like

 10. Linsky zegt:

  Nieuwe Wereld Orde & de RFID microchip

  Om maar met de deur in huis te vallen, volgen hier drie van de veronderstelde doelen van de Nieuwe Wereld Orde:

  – één niet democratisch gekozen wereldregering
  – één wereldreligie
  – het ‘reduceren’ van de wereldbevolking tot een beheersbare 500 miljoen.

  Like

 11. Linsky zegt:

  Een gelukkige slaaf is de grootste vijand van de vrijheid!!! 😦

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Tsja Linsky: honden en katten hebben het al, sterker: Henk Bleker wil dat iedere hond en kat vanaf de zomer volgend jaar een chip in z’n lichaam heeft. O ja, onderzoek heeft aan het licht gebracht dat die chip kankerverwekkend is, het is een lichaamsvreemd voorwerp dat tzt door het lichaam wordt afgestoten. En nu ik het toch over honden heb…
  http://tinyurl.com/6xfvzpw (pdf, één pagina)
  Belasting op bezit is in strijd met het RECHT op VRIJE EIGENDOM!
  http://tinyurl.com/4yspwpw

  Like

 13. Linsky zegt:

  Christopher Hitchens en Newt Gingrich over de ‘oorlog tegen het terrorisme’.

  In deze video bespreekt Peter Robinson de “oorlog tegen het terrorisme” met Christopher Hitchens en Newt Gingrich. Hoewel het gesprek op 18 juli 2002 werd opgenomen, heeft het gespreksonderwerp sindsdien niets aan relevantie verloren.
  De toenmalige Bush-regering deed destijds veel moeite om de “oorlog tegen het terrorisme” niet met jihadisme of de islam te associëren. Vandaar ook de vaagheid van de woorden “oorlog tegen het terrorisme”, waarbij de vijand niet wordt benoemd. Onder de Obama-regering is dat zelfs nog veel erger geworden.


  http://luxetlibertasnederland.blogspot.com/

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Niks nieuws onder de zon? Neu. Maar dit land mag nooit ofte nimmer EU-lid worden..!!!
  http://tinyurl.com/cfgv8h5

  Like

 15. Goed filmpje met Newt .Linsky thanks.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Marijke: dit al eens bekeken? http://tinyurl.com/67vhpj6
  Deze is ook zóóó leuk… http://tinyurl.com/cr7co7
  (hopelijk is je Duits net zo goed als ’t mijne)
  Dit vanwege het feit dat als je je naam aanklikt, je terecht komt op die gluursite van
  Mark Zuckerberg. En daar heb ik GEEN behoefte aan.

  Like

 17. G.Deckzeijl.I know big brother is watching us.

  Like

 18. Pingback: ’t Is simpel! | E.J. Bron

 19. Pingback: Er is niks nieuws onder de zon!? | Linsky's Place

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, inderdaad alles gaat gebeuren zoals het moet volgens de satanische NWO. De anti-christ komt eraan. ” De vaandels van de hellevorst naderen”. En de stomme massa kijkt naar: ” Boer zoekt vrouw”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s