Kerk in Ethiopië vernietigd door moslims (+ video)

Zodra moslims een bepaald aandeel in de totale bevolking hebben, beginnen ze eisen te stellen. In het begin zijn het nog aanspraken op kleinigheden, zoals de beschikbaarstelling van halalvlees. Met de toename van de islamitische bevolking neemt ook de druk op de niet-islamitische bevolking toe.

Al bij 10 tot 20% eindigen acties, die de islam op de een of andere manier zouden kunnen provoceren, in opstanden en gewelddadigheden. Aldus plaatsgevonden bij de opstanden in Amsterdam tegen de Mohammed-karikaturen en de moord op Theo van Gogh.

Als het aantal moslims nog verder toeneemt, dan neemt ook het geweld tegen niet-moslims toe. Bij een aandeel van 20 tot 30% zijn sporadische moorden op ongelovigen en het vernietigen van niet-islamitische Godshuizen te verwachten.

Op 29 november werd in Ethiopië, dat voor een derde deel islamitisch is, door ongeveer 500 moslims met hulp van de politie een kerk in band gestoken en vernietigd. Deze interculturele actie ging vergezeld van gemeenschappelijke “Allahu Akbar”- en “Jihad”-kreten. Dat is uiteraard een op zichzelf staand geval. Net zoals de vele andere op zichzelf staande gevallen sinds maart van dit jaar, sinds christenen de koran bespot zouden hebben.

Als de niet-islamitische bevolking een minderheid wordt, kan deze op bloedbaden en systematische vervolging rekenen. Aldus plaatsgevonden in Bosnië, Tsjaad, Soedan, evenals in alle andere landen, waarin zich christelijke respectievelijk niet-islamitische bevolkingsgroepen bevonden.

Video:

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

13 reacties op Kerk in Ethiopië vernietigd door moslims (+ video)

 1. Linsky zegt:

  Dit gaat alleen maar erger worden hoor.
  De christenvervolging is overal op de wereld bezig,
  en zelf in onze westerse landen ontkomen we er niet meer aan.

  Het is echt de bedoeling om elke andere religie cq geloof uit te roeien…
  met behulp uiteraard van de overheden.

  Een nieuwe Wereld vereist een nieuwe Wereldreligie! 😦

  De voorbereidingen zijn in volle gang!

  Like

 2. Yaakov Siepman zegt:

  Afgelopen jaar zijn er al 59 kerken in de fik gestoken in Ethiopie

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  En hier blijven we maar KLETSEN en OUWEHOEREN terwijl er WERK aan de winkel is, vatten jullie wel? Als je al heel lang weet wat hun plannen zijn,(HET PROJECT) wordt het dan niet tijd om in actie te komen en die verdomde allahschreeuwers erop te wijzen dat dit ONS LAND is, dat zij zich dienen te conformeren aan ONZE wetten en ONZE omgangsvormen, of hoe zit dat?
  Zeg Siepman, ben je ook zo’n katuitdeboomkijker..???
  http://tinyurl.com/6fl3tpo

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Mooi gesproken, Deckzeijl (08:21), en helemaal terecht. Ik val ook onder je ‘we’, helaas.
  Maar geef nou es aan hoe wij dit varkentje moeten wassen?
  Daar heb ik meer aan dan aan een kat op Siepman.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Brassens: je vraagt naar de bekende weg.

  Like

 6. gielah zegt:

  Deze week ( afgelopen zaterdag) was er een uitzending bij de EO, waarin christenen in Eritrea, vlak over de grens met Ethiopië vertelden wat hun omstandigheden waren.
  Een mooi meisje, nu 17 jaar oud, was al op haar twaalfde (!) gevangengenomen.
  Haar vader was indertijd opgepakt omdat hij als christen bekend stond ( dat is een doodzonde voor moslims…. en NIET alléén voor moslims, zoals ik op Artikel 7, Amsterdam Post en ook hier regelmatig moet opmerken, tot mijn schrik en verontwaardiging… en ik BLIJF daar op hameren…, intolerante en niet zo erg veel begrijpende dames en heren mede-reageerders, bij wie deze schoen helaas past…) en haar tante had haar aangeraden, voor die vader een deken af te gaan geven bij de poort van de gevangenis, omdat die vader anders ziek zou worden van de kou.
  Dat kind ging op weg en vertelde aan de wachter aan de poort, dat die deken voor haar vader was… en of hij die naar hem toe wilde laten brengen.
  ” Ben jij er soms ook één van hen?” vroeg de bewaker schamper.
  ” Ik hoor bij de Heere Jezus en ik geloof in Hem”, zei het meisje fier.
  Onmiddellijk werd zij meegenomen naar binnen en ze is daar de eerste jaren ook niet meer uit gekomen.
  Veelvuldig is zij zwaar mishandeld en telkens als ze haar sloegen, kreeg zij de vraag, of zij bereid was om Jezus te verloochenen.
  ” Ik wil zelfs wel voor Hem sterven”, zij ze dan.
  Uiteindelijk kwamen ze zelfs met een gloeiend heet strijkijzer op haar af, dat ze dreigden op haar lichaam te zetten, maar zij hield stand.
  Kijk…. dat soort mensen… dat zijn nu de échte christenen, degenen die het ménen en die voor niemand anders dan de duivel en zijn geestelijke én menselijke trawanten een gevaar en een ergernis zijn, want de kracht van dat kind, dat is in feite IN haar de kracht van Hem, die straks alles nieuw komt maken hier op deze duisteren en verscheurde wereld.
  Allen, die elkaar nu zo vriendelijk een prettige kerst toewensen, moeten zich realiseren dat Kerst met deze geestelijke strijd tussen Licht en donker te maken behoort te hebben…. en met niets anders….. want anders is men gewoon een enigszins omgebouwd Wodansfeestje ( de oorsprong van de decemberfeesten) aan het vieren.
  ” Kerst” betekent letterlijk: bekeerd, gekerstend, toegetreden tot de volgelingen van Jezus, die in Bethlehem op aarde kwam.

  De christenen in Ethiopië en Eritrea mogen niet meer als gemeente bij elkaar komen.
  Dat wordt ook te gevaarlijk.
  Zij houden nu ‘ koffie-bijeenkomsten’ met drie of vier personen, gewoon bij een van hen thuis, en onder het koffiedrinken geven zij elkaar de boodschap van Jezus over.
  Dat meisje, over wie ik u hierboven verteld heb, heeft nu aan een Nederlandse journalist haar eigen koffiepotje meegegeven.
  Ze wilde graag dat hij dat op televisie en aan allen, met wie hij in aanraking kwam, zou willen laten zien… met het verhaal van hun verdrukking in die landen en of alle mensen, die dat koffiepotje zagen en er over hoorden, rond de kerst voor hen, in al hun nood en benauwdheid, zouden willen bidden.

  Het kost niets: bidden voor vervolgde christenen.
  Je hebt er alleen vertrouwen in de Vader van het Kind van Bethlehem voor nodig… en een hart op de goede plaats.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Met respect, m’n beste Gielah, maar ook die god van jou staat er met z’n armen over elkaar bij te kijken. God is een geloof, géén feit! Dat moet ik even kwijt, zo op de valreep van 2012.
  We zullen het ZELF moeten doen, goden kunnen dat niet en dat weet je heel goed!
  http://tinyurl.com/chvotkr
  O ja, voordat ik het vergeet: ben ik in jouw beleving nou ook een “afvallige..???”

  Like

 8. gielah zegt:

  U kunt uiteraard niet áfvallen van wat u nimmer hebt gekend en bezeten, beste G. Deckzeyl!
  Zo kunt u ook niet scheiden van een dame, met wie u nimmer een relatie van betekenis hebt gehad…. toch?
  Alleen mensen met een nep-geloof en schijn-heiligheid kunnen afvallig worden.
  In deze tijd vallen zij bij bosjes door de mand… lees de kranten maar.

  En verder is God méér een feit, dan het bestaan van u en mij, dat hier op aarde maar al te tijdelijk en broos is!
  Wat u over ‘ goden’ schrijft…. helemaal mee eens.
  Maar de God die het Leven Zelf is…. dat is een hogere categorie.
  U moet dat echter niet van mij aannemen.
  Neem NOOIT iets van andere mensen over… doe ik ook niet.
  IK heb gemakkelijk praten, want ik heb ervaring.
  Dat is geen verdienste van mij, maar een cadeautje van Boven, waardoor ik mijn werk op de preekstoel en voor de klas met veel vreugde, enthousiasme en zékerheid heb kunnen en mogen doen.
  Ik twijfel elke dag meer aan ménsen – wat vallen die, gunstige uitzonderingen daargelaten, gruwelijk tegen en wat zijn er WEINIG gunstige uitzonderingen…. – maar aan God twijfel ik nooit, nooit en nog eens nooit.
  Die is namelijk Betrouwbaar en kan niet liegen en Hij houdt Zijn beloften.
  Al wat in deze tijd gebeurt, heeft Hij al voorzegd… maar de oplossing ook!
  Dáárom is er hoop… en verder is er geen hoop.

  Like

 9. Linsky zegt:

  gielah zegt: 11:13
  Ik ben ’t niet altijd en overal met je eens,
  maar de intentie van wat je bedoeld onderschrijf ik absoluut! 🙂

  Juist met kerst is ’t natuurlijk voor veel ‘vredelievende’ mensen nu extra moeilijk om bezig te zijn met de strijd tegen de islam. Toch zullen we er over na moeten denken en uiteindelijk een opstelling te kiezen, die het voortbestaan van dat wat ons heilig is te waarborgen.

  De islam en de sharia, zijn de ergste vijand die ooit op deze aardbol rondwaarde. Het is zelfs de plicht van elk normaal mens om dat gevaar te onderkennen en zich tegen deze krankzinnige ideologie, doctrine en dit uit de Hel geboren duivelsgebroed tot staan te brengen en eventueel zelfs totaal te isoleren op een plaats war zij nooit meer vandaan zullen komen.

  Voor een vredelievend mens blijkt het echter vaak een groot dilemma. Hoe kan vrede nu samengaan met oorlog?

  Er is wel een manier. Daarvoor is enige mate van zelfreflectie vereist, inzicht in onze eigen ‘blauwdruk’ en een beetje ruggegraat. Het lef om te zijn wie je bent!

  Een van de grootste fouten die we maken is het niet onderkennen van onze echte wezenlijk en spirituele grootheid!
  Niet op arrogante en egoïstische wijze zoals dat bij moslims en de sharia doctrine, maar als mens die zich bewust is van zijn innerlijke zielskracht, geschonken door zijn of haar eigen Schepper.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @Gielah: wat je nooit hebt gehad kun je nooit missen!
  Daar laat ik het bij want al die discussies over religie en andere hersenspinsels maken dat m’n bloed karnemelk wordt.

  Like

 11. Lotte zegt:

  Linsky zegt:
  20 december 2011 om 12:32

  En hier ben ik het helemaal mee eens.
  Ik geloof niet in kerken, religie of wat dan ook.
  Wel dat er iets is.
  Feit is dat je donders goed weet wat goed of fout is.
  En door je te spiegelen aan anderen kom je veel over jezelf te weten.
  Niet altijd leuk, maar je kunt jezelf hierdoor veranderen,
  want een ander verander je niet.
  De Islam is hersenspoelen, en angst om er niet bij te horen,
  als ze alleen zijn, zijn het lafaards.
  Elke religie moord, en heeft gemoord, puur om macht.
  Ik geloof, maar niet in kerken, moskee, of wat dan ook.
  Ik dank mijn ouders dan ook dat mij niets opgelegd is wat geloof betreft.
  Dat ik een vrije keuze had, iets wat zwaar gelovigen missen,
  daar gaat het met de paplepel in, of op hardere manieren.

  Like

 12. Lotte zegt:

  Geloof maakt meer kapot dan je lief is.

  Like

 13. Linsky zegt:

  Lotte;
  Het grote probleem met ons, de mens dus, is dat we in ons brein gaan associëren.
  Dat doen we met alles.

  Sex bijvoorbeeld is een vrijwel volledig synoniem met porno.
  Homofilie lijkt vrijwel gelijk aan pedofilie.
  God is voorst taboe, door alle onrecht maar vooral misdaden die er onder die naam en vaandel zijn gepleegd in ons wereldje.

  Religie, in oorsprong de bedoeling elkaar te steunen en ‘wakker’ te houden is verworden tot misdadige instituten!

  Er zit natuurlijk ook een goed doordacht en smerig intentie achter deze verminking van onze gebruikelijke terminologie om alle waarden en normen te ondermijnen.

  Een volk wat norm, ethiek en liefde hanteert kun je nu eenmaal niet een oorlog in sturen
  .
  We zullen gewoon andere namen moeten hanteren voor oude waarden.
  Oude Wijn,… maar we hebben wel nieuwe zakken nodig! 😦

  Er is eigenlijk niks nieuws onder de zon. 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s