Rellen in Brusselse voorstad bewijzen opnieuw: Deze mensen zijn niet in staat tot integratie

De politieke problemen in Kongo zorgen al geruime tijd voor hoogspanning…in de straten van Brussel. Nadat het daarvoor al tot ernstige ongeregeldheden was gekomen, trok er afgelopen weekend opnieuw een spoor van verwoesting door de Belgische hoofdstad. Politieagenten werden met straatkeien, knuppels en brandbommen aangevallen, winkelruiten sneuvelden, winkels werden geplunderd en auto´s vernield.

Uiteraard hebben ook wij serieuze bedenkingen tegen de “democratische” herverkiezing van Joseph Kabila, die gezien zijn “democratische” profiel perfect bij zijn voorganger Mobutu Sese Seko past. Het is echter onacceptabel, dat er op deze wijze zo´n misbruik wordt gemaakt van het democratische recht op vrije meningsuiting.

Het is niet de eerste keer, dat conflicten, die ergens op de wereld zijn uitgebroken, in onze steden quasi een verlenging krijgen. In het begin van de vorige maand leidde het Turks-Koerdische conflict tot zware rellen en grote vernielingen in Antwerpen. Dit alles toont aan, dat de ongecontroleerde immigratie ook geleid heeft tot een import van spanningen en conflicten in onze samenleving. Het feit, dat zulke conflicten in onze straten worden uitgevochten, rechtvaardigt ook bedenkingen, dat deze “Nouveaux Belges” ons land weliswaar als verblijfplaats hebben uitgekozen, maar dat hij eigenlijke vaderland nog altijd ergens anders schijnt te liggen. Hoe men het ook bekijkt: als een signaal van succesvolle integratie kunnen de jongste gebeurtenissen zeker niet worden gezien.

De regering moet eindelijk duidelijke grenzen stellen: Wie de onweerstaanbare drang heeft om etnische of religieuze twisten te beslechten, zou dat in zijn land van herkomst moeten doen. Wie deze boodschap niet begrijpt en onze gastvrijheid misbruikt, hoeft niet op ons begrip te rekenen, maar krijgt een retourticket naar zijn geboorteland.

De afgevaardigde van Vlaams Belang, Filip De Man, stelde vorige week vragen aan Minister van Binnenlandse Zaken Milquet, waarin hij vroeg naar de verblijfsstatus van de aan de onlusten deelnemende relschoppers en hoeveel van hen gelegaliseerd of ingeburgerd werden. Omdat de minister een antwoord op deze vragen schuldig bleef, zal er deze week nog een interpellatie van het Vlaams Belang volgen.

Video´s:

Bron:

http://sosheimat.wordpress.com/2011/12/19/krawalle-im-brusseler-vorort-beweisen-erneut/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Rellen in Brusselse voorstad bewijzen opnieuw: Deze mensen zijn niet in staat tot integratie

 1. Linsky zegt:

  Tja, da’s een van de algemene vreemde verschijnselen hè, men richt zich altijd op de verkeerde mensen en plaatsen.

  Van alle terroristen op de wereld is eigenlijk allen maar de ETA die vrijwel altijd de mensen pakten, waar het hen echt om ging en die ze wilden hebben.

  De rest van die relschoppers. braniemakers en gewoonweg terroristen, brallen maar wat raak en spuien hun onvrede en waanzin te pas en te onpas overal waar het ze maar uitkomt.
  Men heeft wat tegen piet en valt daar klaas mee lastig.

  Waarschijnlijk omdat het hen aan lef en ruggegraat ontbreekt, om daar naar toe te gaan waar het echt gebeurd of daar waar het beleid en de wetten worden gemaakt waar ze zo enorm op tegen zijn.

  Like

 2. Ja dat begrijp ik nou niet he,doe dat in je eigen land want dit is zo zinloos en het kost bakken vol geld.las in de krant dat ze ook winkels berooft hadden.alles voor een excuus.Waar gaat dat in gods naam naar toe.En de belasting betaaler mag dit weer op hoesten.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Onthou ’t nou maar, ze zullen nooit integreren. Wat dat allahschreeuwende UITSCHOT voor ogen heeft is enkel het veroorzaken van CHAOS op grote schaal. Ook dat is een onderdeel van HET PROJECT, al dat allochtone GELAZER heeft alles te maken met de voorbereidingen van een wereldkalifaat inclusief sharia. Twee webpagina’s om dat voor de zoveelste keer te onderstrepen.
  http://tinyurl.com/3e2bwuv http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s