Interessant nieuws, dat door Duitstalige media wordt onderdrukt

Deze kerstdagen sneeuwt menig nieuws gewoon onder. Hieronder een opsomming van nieuws, waarvan u per se zou op de hoogte van zou moeten zijn. Wist u bijvoorbeeld, dat de Duitse president het Bundesverdienstkreuz 1e Klasse aan een dief heeft verleend? En in Göttingen heeft een Arabier een joodse studente onthoofd. Nee, dit is niet het enige geval deze dagen. Alleen onze media berichten er niet over. Nog interessanter is de laatste publicatie van de EU voor Kerstmis. Die behoeft absoluut geen commentaar.

De voormalige Duitse president Horst Köhler heeft aan een dief het Bundesverdienstkreuz 1e Klasse verleend. De aldus geëerde heeft (zoals nu bekend werd) toch maar mooi 1,5 miljoen euro gestolen.

Als in een socialistische dictatuur eisen politici van de CDU nu van de burgers een einde van de discussie over de financiële zaken van de Duitse president Wulff (CDU) en diens mogelijk corrupte ontslagen woordvoerder Olaf Glaeseker, die zich op z´n minst graag liet inviteren.

Intussen wordt Duitsland bij energieleveranties steeds meer chantabel. Nu bouwt het Russische gasconcern Gazprom minstens vijf krachtcentrales op gas in Beieren, levert hieraan gedurende de hele looptijd gas – en dicteert de prijzen. Daarbij komt: Russische techniek is alles behalve veilig.

De Islamitische Republiek Iran en Israël zijn – aldus de officiële lezing – grote vijanden van elkaar. Nu werd bekend, dat Teheran Israëlische onderdrukkingstechniek koopt. De Israëli´s weten dat en helpen de Iraniërs om de door de EU opgelegde sancties tegen Iran te omzeilen. De Israëli´s leveren eerst aan Denemarken. Daar worden alle aanwijzingen over de herkomst van de goederen uit Israël verwijderd. De goederen worden opnieuw verpakt en via tussenpersonen in het Midden-Oosten naar Iran verstuurd. En dat gaat al jaren zo – het zou echter gewoon niet bekend moeten worden. Nu berichten de grote Amerikaanse economiesites over de smerige zaakjes van de Europeanen.

Als u de komende dagen uw vakantie in Mexico doorbrengt: komt u dan niet in de buurt van de kuststad Veracruz. De gouverneur Javier Duarte heeft alle 900 politieagenten en nog eens 100 bestuursambtenaren ontslagen wegens corruptie.

En als u de komende dagen vakantie viert op Hawaï, dan dient u kerngezond te zijn. Bijna alle personeel van een grote kliniek werd ontslagen, omdat het ziekenhuis failliet is.

In Göttingen heeft een Arabier een joodse studente medicijnen onthoofd – geen woord hierover in de Duitse media. Ze schrijven niet eens dat haar hoofd werd afgesneden. Laten we doorgaan met het interessante nieuws. Waarover wij op dit moment niets in de massamedia horen. Een ander geval: Van een Algerijn met de naam Mohammed B., die een mens in een Europese hoofdstad zomaar het hoofd heeft afgesneden en hiermee daarna in een bus door de omgeving reed, heeft men nu de gevangenisstraf met 6 jaar gereduceerd – u hebt het goed gelezen. We hebben per slot van rekening voor alles begrip.

In Duitsland worden nu ook schietpartijen met zwaargewonden en doden in onze binnensteden heel normaal. Na het jongste Turkse vuurgevecht in Bottrop, moest de politie te midden van de kerstdrukte ook in Heilbronn de bevolking waarschuwen voor een om zich heen schietende Turk.

De onbetwiste nummer 1 is echter de EU met haar laatste nieuws voor Kerstmis: Iedere dag publiceert de EU in haar ambtsblad informatie, die alle burgers zouden moeten weten. En te midden van het christelijke kerstfeest publiceert de EU een lijst met namen van mensen, die in verband worden gebracht met terrorisme. Verbazend genoeg bevat de complete door de EU opgestelde actuele lijst alleen maar namen van mensen uit de cultuurkring van de “religie van de vrede” (islam) – als dat geen kerstboodschap van de EU is!

Bron:

http://tinyurl.com/d6pyuk9

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

2 reacties op Interessant nieuws, dat door Duitstalige media wordt onderdrukt

 1. tante sidonia zegt:

  Een hoofd afhakken is al zo gewoontjes geworden hoor..
  http://tinyurl.com/c9khgjb
  3x raden welk geloof de dader aanhing. Ja zoals ik al zei, het wordt zo langamerhad dagelijkse kost. Zeer begrijpelijk dat de media er geen woord meer over schrijven

  Like

 2. Dorith zegt:

  Ik was 2 weken niet thuis en pas gister las ik in een Isr. krant in het vliegtuig over het tragische lot van de studente. Volgens de Joodse traditie is ze Joods, omdat haar moeder Joods is. Volgens de moslim-traditie is ze een moslim, omdat haar vader een moslim-Arabier is. Volgens de krant gebruikte ze in Duitsland een typische Joodse voornaam en niet haar echte Arabische voornaam. Welk geloof het meisje aanhing (als ze al een religie aanhing), stond er echter niet bij.
  Een tragische einde van een begaafde studente!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s