Hackers leggen website van Franse afgevaardigde plat

Een wet in Frankrijk moet het ontkennen van volkerenmoord strafbaar stellen. Hij is gericht op het bloedbad op de Armeniërs in het Ottomaanse rijk, Turkije voelt zich geprovoceerd. Hackers hebben nu de website van die afgevaardigde platgelegd, die het wetsontwerp indiende – en lieten een boodschap achter (zie foto boven).

Hackers hebben een aanval gedaan op de internetsite van de Franse parlementariër Valérie Boyer van de regeringspartij UMP. De parlementariër had het ontwerp voor de omstreden genocidenwetgeving ingediend, dat voor aanzienlijke spanningen tussen Frankrijk en Turkije had gezorgd.

Op de homepage van Boyer was zondag tijdelijk een Turkse vlag tegen een zwarte achtergrond te zien. In de daarbij behorende boodschap werd, met een toespeling op de presidentschapverkiezingen in Frankrijk in het voorjaar, gezegd: “Jullie Fransen zijn zo erbarmelijk en meelijwekkend, dat jullie de waarheid verachten om stemmen te krijgen.” De internetsite van de parlementariër uit Marseille werd daarop van het internet gehaald.

In de in het Engels en Turks geschreven boodschap van de hackers werden ook de in Frankrijk wonende Armeniërs aangevallen. “Jullie, de Armeense diaspora, zijn zulke lafaards, dat jullie niet eens het lef hebben om de Armeense archieven te openen en je over te geven aan de waarheid.” Boyer kreeg volgens eigen zeggen ook doodsbedreigingen vanwege haar voorstel tot de genocidenwetgeving. Ook haar familie zou hierbij betrokken zijn, zei ze tegen een Franse radiozender.

Het door Boyer ingebrachte en afgelopen dinsdag aangenomen wetsontwerp stelt het ontkennen van een in Frankrijk erkende volkerenmoord onder straf. Parijs had bloedbaden op Armeniërs in het Ottomaanse rijk als in januari 2011 tot genocide verklaard. Turkije, als wettelijk opvolger van het Ottomaanse rijk, wijst het begrip genocide echter af. Na het aannemen van het wetsvoorstel in het Franse parlement bevroor Ankara de politieke en militaire samenwerking met Parijs en riep zijn ambassadeur terug naar Turkije.

Achtergrond van de twist zijn gebeurtenissen tussen april 1915 en juli 1916. Destijds werden ongeveer tweederde deel van de Armeniërs, die op het territorium van het huidige Turkije woonden, verdreven of vermoord. Bij de bloedbaden, georganiseerd door de regering van het Ottomaanse rijk, kwamen volgens verschillende schattingen 200.000 tot 1,5 miljoen Armeniërs om het leven. De meeste historici zijn het er over eens, dat het daarbij om volkerenmoord gegaan zou zijn. Turkije wijst deze beschuldiging heftig van de hand.

Bron:

http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,805800,00.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Turkije. Bookmark de permalink .

29 reacties op Hackers leggen website van Franse afgevaardigde plat

 1. We staan aan de vooravond van een tsunami van intimidatie, sterker nog, die is al begonnen…

  Like

 2. Linsky zegt:

  Jaha,
  en zo wordt ons hier in Europa steeds meer en meer de wet voorgeschreven….door dat gespuis! 😦

  Waar of van wie komt dat onzalige idee eigenlijk, dat ze bij de EU zouden moeten???

  Like

 3. Linsky zegt:

  Een dokter dankt zijn bestaan aan zieken.
  De brandweer ontleent het bestaan aan brand.
  Een leger bestaat bij de gratie van angst en oorlog.
  Een regering rechtvaardigt haar bestaan door ‘n volk te onderwerpen!
  De NWO haar bestaan aan een kudde van 7.000.000.000. schapen!

  Turkije aan hypocrieten!
  De islam aan gehersenspoelde GELOOFSGESTOORDEN!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  7 miljard schapen, Linsky?? Erg spijtig voor je maar ik PAS.

  Like

 5. Linsky zegt:

  De officiële telling is niet geheel correct Decky.
  De dissidenten zijn niet meegeteld 🙂

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  …blijf niet hangen bij dat boek…(Hans Teeuwen heeft het toch aangedurfd)
  http://tinyurl.com/cfe6zdq

  Like

 7. Linsky zegt:

  Had je die al niet gezet Decky?

  Like

 8. verwilderd zegt:

  Turkeys maken zich zo wel populair , zeg …Min volk vind ik dat worden ..hacken , bedreigen en de Westerse vrijheden maar permanent blijven ondermijnen . Tss. En oo kraar opkijken als ze gezegd wordt dat ze eigenlijk in de hele EU nu al bekeken worden als tweederangsburgers..de Joden in Hitler ’s Duitsland zeg maar …Niet horen , dan maar voelen ? Klaarblijkelijk wel , ja ..Triest !

  Like

 9. Die vette hoofddoekse kolos met die “trotse” blik en vlag van Turkije en daarop een klein Frans vlaggetje: pure provocatie.
  Meteen het land uitflikkeren.
  Doe trouwens dat hele zootje in die Parijse straat maar idem dito.
  En nóóit de EU in, nóóit!

  Like

  • verwilderd zegt:

   “Wat wilt u uitdragen met uw hoofddoek?” Weten we al ..Ellende . Eén van de antwoorden van F.A. in die kolom: “Ik wil laten zien waar ik allemaal voor sta”. Nog meer ellende . Een beter bewijs dat alle hoofddoekdragers VLAGGENDRAGERS van de islam zijn, kun je op de drempel van 2012 niet hebben! Nee , idd. het gaat ook mateloos irriteren . Dat reli-kopvod kan nog net , maar de burka komt er geheid wel achteraan. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen
   .

   Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @Martien Pennings, 06:25… Zo is ‘t.!
  http://tinyurl.com/5rwq28n
  @Linsky: die van Teeuwen had ik nog niet eerder gezet.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Maar al te zeer on topic: Gregoriusnekschot STOPT ermee…!!!
  http://tinyurl.com/7xjrofc
  (daar ben ik ff stil van)

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Alweer een archief dat gered moet worden, tenminste, dat vind ik!!
  Voorbeeld: http://tinyurl.com/cra2deq

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Er gaat heel wat veranderen per 1-1-2012….!!!!
  http://tinyurl.com/cfu8afe
  (SLA ‘M OP..!!!)

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Zie vanaf 06:48… Laten we vooral niet vergeten door welke INTRIGANTEN dit land wordt “bestuurd” en laten we ook niet vergeten WIE* die interdepartementale werkgroep cartoonproblematiek(IWC) destijds in het leven heeft geroepen!
  http://tinyurl.com/6j7g5z4
  *Hij is gelukkig opgerot naar Tilburg, naar z’n universiteit, meneer Ernst Hirsch Ballin, de mede-
  initiator in 1991 van het ausweis-nieuwe stijl, toendertijd precies 50 jaar na dato dat het beruchte Nederlandse persoonsbewijs werd ingevoerd.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Gregoriusnekschot STOPT ermee…!!!
  Alweer een mening (hoewel in stripvorm) verdwijnt…….en langzaam dooft het licht van de vrijheid van meningsuiting!!
  We stonden erbij en keken er naar……

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  @Koddebeier: als je het artikel leest, kan hij gewoon niet anders. Het is beroerd dat het zo loopt maar ik heb er wel begrip voor.
  Ik weet in ieder geval heel zeker dat als we niet rap SAAMHORIGER worden, dit land binnen de kortste keren naar de verdommenis gaat, politieke intriganten of niet!

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Zelden koop ik nog een Azijnbode, maar vandaag wel, omdat ik de pagina wil bewaren waarin Gregorius zijn afscheid aankondigt. Let vooral op de “veelzeggende” titel welke totaal verschilt van de titel van 06:48…!(heeft dat linkse zooitje vast zelf verzonnen)
  http://tinyurl.com/7k25w24
  Maar da’s nog niet alles, zo op de drempel van 2012, o nee! Op pagina 12 en 13/zelfde linkse VOD ook een groot interview met die eeuwige islamitische haakneus annex subsidiespons F.Elatik. http://tinyurl.com/7kpv4f2
  Vraag van interviewer J.Stam: “Wat wilt u uitdragen met uw hoofddoek?” Eén van de antwoorden van F.A. in die kolom: “Ik wil laten zien waar ik allemaal voor sta”. Een beter bewijs dat alle hoofddoekdragers VLAGGENDRAGERS van de islam zijn, kun je op de drempel van 2012 niet hebben! http://tinyurl.com/69tf4ee

  Like

 18. verwilderd zegt:

  Koddebeier ..Nekschot stopt ermee voordat ie echt een nekschot krijgt .. De vrijheid gaat ondergronds ..en of dat nou beter is dan openlijk de islamisering tegengaan , betwijfel ik . De linkse partijen voelen al dat ze hun grip verliezen dus zullen nog rare sprongen gaan maken . Verliezen doen ze het zo wel 🙂 Komende landelijke verkiezingen ..ik denk niet dat alles wat ‘extreem’ links is en wil blijven daar nou zo naar uitkijkt .

  Like

 19. verwilderd zegt:

  Gelukkig Nieuwjaar 🙂

  http://tinyurl.com/cfu8afe

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  @Verwilderd, 11:08… die link naar Greg’s nieuwe munteenheid had ik zelf om 06:59 op dit blog geparkeerd..!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 21. koddebeier zegt:

  @ Deckzeijl. Alle begrip voor Nekschot, alleen zo verd… jammer, dat we ons door dat zooitje in een hoek laten drukken, ‘eens komt de tijd’, als de Nederlander de hete adem van de islam in z’n nek voelt,met een beetje geluk schrikt die dan wakker, als het niet te laat is..
  @verwilderd, wat de verkiezingen betreft, heb ik niet zo veel vertrouwen, zolang je nog idioten hebt
  die stemmen op een partij omdat ze uit een rood nest komen of omdat de pastor het zegt enz, enz.
  Tegen die lui wil ik zeggen wordt WAKKER, kijk om je heen en zie de ellende in de grote steden en kkijk naar wat er over is van onze sociale voorzieningen die uitgebuit en misbruikt zijn.

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  Hier zijn nog een aantal weergaloze prenten! http://tinyurl.com/clft9xz
  Maar zijn bekendste is toch wel die van de kinderkoran, daar kan die religieuze nitwit Hirsch Ballin niet meer aankomen!

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Toevoeging van 09:33
  Elateek…!!!!! http://tinyurl.com/6pdmd5k
  (sla op..!!!)

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Hoe vaak heeft Gregorius onze Haagse plucheplakkers niet voor joker gezet? Kan naar mijn smaak niet vaak genoeg gebeuren. Daarom hoop ik dat hij niet alleen voor zichzelf blijft tekenen, maar ook eens een prent opstuurt naar dit blog of AP. Moet kunnen, vind ik.
  Hier is er nog één die een ongezouten mening heeft over politici.
  http://tinyurl.com/7jjefp5
  Ben zeer benieuwd naar z’n volgende film, de 23e Bondfilm!
  Hopelijk weer behoorlijk shaken and not stirred…!!!

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  Weten jullie nog, september 2010…? Zodra in een democratie een cartoonist van z’n bed wordt gelicht, is er dan nog wel sprake van een democratie..??? Ik vind van niet. Daarom hoop ik dat al die zgn bestuurlijke en justitiële hotemetoten het uit hun koppen laten om andere cartoonisten dezelfde behandeling* te geven als Gregorius destijds op 13-5-2008 beleefde!
  http://tinyurl.com/829q27z
  *Daarmee maak je je in het buitenland voor altijd onsterfelijk BELACHELIJK.
  Advies voor al die zgn “jabbar.v.d.ven-types”: get a life. Word eens volwassen, hou op met het tot in het absurde najagen van hersenspinsels. Ga aan het werk, leg een volkstuin aan, whatever.
  Maar hou op met zeuren over zaken en personen die NIET bestaan!

  Like

 26. G.Deckzijl zegt:

  Nog een paar dagen, dan is 2011 ter ziele en Gregorius ook VERGETEN.
  Zo is ’t toch, of niet?
  Ik zal in ieder geval niet vergeten dat hij ons tussen 2003 en 2011 talloze malen op zijn onnavolgbare wijze waarschuwde voor de WAANZIN binnen dat verdomde woestijngeloof.
  Gregorius, als je dit leest: verras ons af en toe nog eens, okee?

  Like

 27. deneus zegt:

  Al dat gezeur en gezeik over die burkaas en hoofddoekjes,waar gaat het over en hoe zit het met je vrijheid van doen en laten in dit kleine veraderslandje?
  Wat mij betreft mogen alle vrouwen van ouder dan 35 best in die dingen lopen,en zelfs in bed ook nog,je krijgt een soort lievelijk straatbeeld van barbapappaas,je kunt er reklame of advertenties
  op plaatsen en je gordijnen blijven langer schoon.
  Ben ik nou zo slim of is iedereen zo dom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s