Islamitische propagandazenders in Spanje (+ video´s)

En opnieuw een stapje dichterbij Eurabië… Twee nieuwe televisiezenders zenden vanaf deze en volgende week programma´s in het Spaans uit over de islamitische religie en cultuur.

De eerste zender, gefinancierd door de Iraanse regering, is erin gespecialiseerd de Sjiietische islam te verbreiden. “Hispan TV” zal in Spanje en Latijns Amerika te ontvangen zijn. De zender zendt uit vanaf 21 december.

Hispan TV zal series, die in Iran worden geproduceerd, in de Spaanse taal uitzenden. Het belangrijkste programma van de zender zal een show genaamd “Debate Abierto” (Open Debat) zijn, die volgens de Iraanse regering een sleutelpositie inneemt om de Sjiietische islam in Spanje en Latijns Amerika te verkondigen.

“Dit nieuwe tv-netwerk in Spanje zal een belsissende rol spelen bij het rekening houden met de ideologische legitimering van ons systeem in de wereld”, aldus Ezzatollah Zarghami, directeur-generaal bij Islamic Republic of Iran Broadcasting (IRIB), de mediaonderneming van de staat, die de Iraanse nationale radio- en televisie-uitzendingen controleert.

De tweede zender, gefinancierd door de regering van Saoedi-Arabië, zal de wahabitische vorm van de islam verbreiden. “Córdoba TV” is het idee van de radicale geestelijke Abdul Aziz al-Fawzan. Al-Fawzan zei, dat het nieuwe kanaal in Spanje zal worden gehuisvest en miljoenen Spaans sprekende mensen in Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Spanje zal kunnen bereiken. De zender zal documentaires en discussies over religie uitzenden. Het doel is om het extremistische wereldbeeld van de Wahabieten over te dragen op het Spaans sprekende publiek. Wahabisme is een gewelddadige fundamentalistische doctrine, die niet alleen andere vormen van de islam afwijst, maar ook van plan is het Jodendom en het christendom uit te roeien.

Al-Fawzan, die vurige preken bij Saudi-TV houdt, staat bekend om zijn haat op het christendom en om zijn oproepen tot marginalisering van vrouwen. Hij predikt tegen Amerika en Israël en zegt, dat slavernij een deel van de islam zou zijn.

De naam Córdoba TV is gebaseerd op de Andalusische stad Córdoba, die ooit (711 tot 1492) hoofdstad van het islamitische emiraat Al-Andalus was. De naam Córdoba blijft voor veel moslims ter wereld een sterk symbool van de islamitische verovering.

De Spaanse autoriteiten maken zich zorgen, dat Córdoba TV ervoor gebruikt zou kunnen worden om de Jihad in Zuid-Amerika en Spanje te prediken. Ze maken zich er echter ook zorgen over, dat de preken van de radicale islamist Al-Fawzan de islamitische gemeenschap in Spanje zal destabiliseren.

Volgens schattingen prediken in meer dan 100 moskeeën in Spanje wahabitische imams. Deze imams prediken haat tegen het Westen en de noodzakelijkheid een islamitische parallelsamenleving in Spanje te vestigen. Ze onderwijzen, dat de islamitische sharia boven het Spaanse civiele recht zou staan. Enkele van hen eisen zelfs de oprichting van shariarechtbanken.

De onderstaande ideologie wint ieder jaar meer terrein in Europa – en linkse fascisten noemen dit “culturele verrijking”:

Bron:

http://sosheimat.wordpress.com/2011/12/25/muslimische-propaganda-sender-in-spanien/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Spanje. Bookmark de permalink .

3 reacties op Islamitische propagandazenders in Spanje (+ video´s)

  1. “De Spaanse autoriteiten maken zich zorgen”
    Dat deden alle volken en culturen voordat ze bloedig door de islam van de aardbodem geveegd werden.

    Like

  2. E.J. Bron zegt:

    @Van Frikschoten

    En de Spanjaarden zijn vroeger met “al-Andalus” toch helemaal door schade en schande “wijs” geworden, zou je denken. Not…!

    Like

  3. louis-portugal zegt:

    De socialisten onder Zapateiro legaliseerden ongeveer 7 jaar geleden tussen 6 en 8 honderdduizend magrebbers en vooral marokkanen.
    Ze hebben er dus niets van geleerd of willen ze Spanje net als Engeland ook helemaal kapot maken???.
    Er zijn al steden waar zwarte honden van de straat opgeruimd worden want die moslims houden daar niet van.
    Wie zei wat over islamisering?????????

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s