Prachtig kerstcadeau: Hongerrepubliek Bangladesh koopt luxe Airbus

In de tijd voor Kerstmis zit het geld bij mensen in het Duitstalige gebied vaak los in hun zakken. Dan wordt er nog meer aan goede doelen geschonken dan anders. RTL heeft precies in deze tijd zijn “Spendenmarathon”, het ZDF het hele jaar door “Aktion Mensch”, de ARD de “Fernsehlotterie” en ProSieben heeft sinds 2003 jaarlijks zijn “Red Nose Day” in het programma. Dat alles steeds opnieuw tot vreugde van de ontvangers van giften. En het ontlast regeringen van arme landen. Een van de armste landen ter wereld kocht nu de luxe Airbus van Gaddafi.

Korte tijd voor Kerstmis berichten onze media steeds opnieuw over de mogelijkheden om geld aan arme landen te schenken. Dan wordt er op de medelijdenknop gedrukt om de geldbuidel te openen. Bangladesh is een populair onderwerp van zulke berichten. De regering in Bangladesh verkondigde onlangs, dat 30% van de eigen bevolking ondervoed zou zijn. En meer dan 25% van de inwoners van het land zou – aldus de regering – geen toegang hebben tot schoon water. Tegelijkertijd neemt de armoede in Bangladesh ieder jaar toe. De mensen worden steeds armer.

Nu is Bangladesh een land, dat etnische minderheden zoals de Rohingya in kampen stopt en daar bijna laat verhongeren. Uiteraard berichten Duitstalige media er niet over hoe onmenselijk Bangladesh etnische minderheden behandelt. Dan zouden de mensen waarschijnlijk niet meer zo gauw hun portemonnee trekken.

En de media berichten ook niet, dat Bangladesh een van de meest corrupte landen is. Ook dan zouden de Europeanen vermoedelijk niet meer zoveel geld uitgeven aan Bangladesh. Een ding is in ieder geval duidelijk: In Bangladesh bestaat enerzijds een nog nauwelijks te tellen hoeveelheid projecten tegen armoede – en anderzijds een regering, die niet weet wat ze met haar geld moet doen. Want de economie en de belastinginkomsten zitten in Bangladesh in de lift.

De regering belooft de bevolking op dit moment, dat er over tien jaar sociale gerechtigheid en nauwelijks nog armoede in Bangladesh zal zijn – en bekijkt alvast een van de meest luxe vliegtuigen ter wereld, de nieuwe Boeing 787-Dreamliner op zijn jongste reclamevlucht in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh. De regering heeft laten weten belangstelling te hebben voor het luxe vliegtuig.

Twee dagen na de Boeing 787-Dreamliner  zou er een vliegtuig in Dhaka landen, wiens aankomst het verdiend zou hebben om te worden vastgehouden door de grote persagentschappen ter wereld. Een voormalige piloot van de Lufthansa stuurde me voor de kerstdagen het volgende bericht:

“Met Libië is het allemaal nog behoorlijk chaotisch. Ik zou van 12 tot 15 december een A340 van Tunis naar Dhaka vliegen. Kort daarvoor wilde de opdrachtgever toen een NIET-Europese bemanning. Het ging om de voormalige privé Airbus A340 van Gaddafi, waarin het goud binnenin het vliegtuig meer waard is dan het vliegtuig zelf. Het vliegtuig werd gekocht door de regering in Bangladesh. Bangladesh is een van de armste landen ter wereld en krijgt van de EU enorme sommen ontwikkelingshulp!!! En dan moet de Duitse bevolking ook nog wat goeds doen en met Kerstmis doneren voor de hongerende kinderen in Bangladesh! ´ Iedere euro komt aan´ heette het ook nog bij de uitzending van RTL!!! Dat klopt – alleen waar en waarvoor? Ik ben totaal gechoqueerd. Dit zou eigenlijk in de pers moeten… Hartelijke groeten, Axel.”

Nee, dit bericht is geen grap. En ook geen vervalsing. Een in Egelsbach (in de buurt van Frankfurt)  gevestigde luchtvaartonderneming had na ruggespraak met de piloot midden december gerenommeerde Duitse media aangeschreven en gevraagd om dit te plaatsen. Maar geen van de journalisten wilde hierover berichten, omdat dit de animo van de Duitsers om te schenken aan goede doelen zou beïnvloeden.

De persbureaus berichten op dit moment waarheidsgetrouw over het feit, dat de in de burgeroorlog beschadigde en vroeger door Airbus geleverde Libische vliegtuigen nu zullen worden gerepareerd. Het is bekend, dat Gaddafi zijn privévliegtuigen luxe liet inrichten. Ook de Duitse media berichtten over een van de privévliegtuigen van Gaddafi.

Dat wij Duitsers nu opbouwwerk verrichten voor Libië en tegelijkertijd ook financiële hulp ter bestrijding van de armoede in Bangladesh, terwijl Libië nu het vliegtuig van Gaddafi aan de regering van Bangladesh verkoopt, verstoort de beschouwelijke kersttijd en stemt tot nadenken.

We hebben nu voor iedereen een reddingspakket. Alleen onszelf zijn we vergeten.

Video´s:

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/schoene-spendengeld-bescherung-bangladesh-kauft-gold-luxus-airbus.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

 

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Duitsland, political correctness. Bookmark de permalink .

3 reacties op Prachtig kerstcadeau: Hongerrepubliek Bangladesh koopt luxe Airbus

 1. Linsky zegt:

  Nog een cadeautje van die andere geloofsgestoorden:
  Tv-getuigenis achtjarig meisje schokt Israël.
  Naama Margolese zei dat ze soms voor hoer of bastaard wordt uitgescholden of in het gezicht wordt gespuwd als ze door de ultraorthodoxe wijk wandelt.
  Een getuigenis van een achtjarig meisje op de Israëlische televisie afgelopen vrijdag zendt schokgolven door de Israëlische maatschappij. Premier Netanyahu heeft het over de noodzaak om joods extremisme aan banden te leggen, een cameraploeg werd gisteren afgetroefd en voor dinsdag is opgeroepen tot een nationale betoging.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Ultraorthodoxe Joden zijn het slijk der aarde en netzo rot als hun moslimbroeders.

  Like

 3. Pingback: Wat de media op dit moment verzwijgen: Turken branden Griekse bossen af en idioten krijgen goede cijfers | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s