Wat de media op dit moment verzwijgen: Turken branden Griekse bossen af en idioten krijgen goede cijfers

Zoals nu bekend werd, hebben agenten van de Turkse geheime dienst in opdracht van de Turkse regering bosbranden in Griekenland aangestoken. Turkije heeft dat voor het eerst bevestigd. Duitse (Nederlandse?!) kwaliteitsjournalisten verzwijgen dit. En in Nederland hebben op een universiteit de domste studenten de beste cijfers gekregen. En niemand wilde dit in de openbaarheid brengen. Nu is de ontsteltenis groot. Maar er is nog meer ander interessant nieuws, dat op dit moment aan de kwaliteitsjournalisten voorbijgaat of zelfs bewust wordt verzwegen…

De Nederlandse Hogeschool van Amsterdam heeft wereldwijd een goede naam. Vanaf nu zullen de daar uitgereikte diploma´s bij sollicitaties vermoedelijk met bijzondere interesse worden bekeken. Zeker is: 15.000 afgestudeerden met extra slechte cijfers hebben diploma´s van de Hogeschool van Amsterdam met de beste cijfers gekregen. Weliswaar wisten de leerkrachten dat, maar niemand wilde de eerste zijn om het openlijk te uiten. De docenten waren bang voor disciplinaire consequenties. Volgens Nederlandse mediaberichten is dit jaren zo gegaan. Men kan natuurlijk moeilijk de diploma´s weer innemen. De (in werkelijkheid) slechtste studenten solliciteren nu overal met geweldige diploma´s of werden al benoemd. De Nederlandse regering zou nu officieel voor Nederlandse studenten met goede cijfers moeten waarschuwen. Uiteraard doet ze dat niet.

Het grotere schandaal, dat door Duitse (Nederlandse!?) media op dit moment wordt verzwegen, speelt in Griekenland. De Turken hebben nu voor het eerst officieel toegegeven dat Turkse geheimagenten in Griekenland bosbranden hebben aangestoken. Dat werd officieel bevestigd door voormalige regeringsfunctionarissen en was heel gebruikelijk. De geruchten daarover bestonden in Griekenland al lange tijd, nu worden deze bevestigd. Natuurlijk berichten Duitse (Nederlandse!?) kwaliteitsmedia daar niet over. Per slot van rekening zou men daarvoor buitenlandse kranten moeten lezen en niet overschrijven van internationale persbureaus.

Omdat we het toch net hebben over meldingen van persbureaus: De voormalige Zweedse wereldster Anita Ekberg, voormalig Miss Sweden en ster in de film van Fellini “La Dolce Vita”, is failliet en woont nu in een Italiaans tehuis voor daklozen. De Zweden zamelen nu geld in voor de 80-jarige vrouw. Daarover berichten Zweedse persbureaus.

En dan is er nog nieuws, dat mensen niet zal bevallen: Het sociale gedrag van mensen wordt volgens informatie van de universiteit van Oxford waarschijnlijk hoofdzakelijk genetisch bepaald.

Over de gisteren op deze weblog geplaatste bijdrage over het op een na duurste privévliegtuig ter wereld, dat nu uit het bestand van Gaddafi overging in handen van de staatsleiding van de hongerrepubliek Bangladesh, is ook nieuws te melden. Het straatarme Bangladesh heeft nog meer splinternieuwe vliegtuigen gekregen, zoals vliegtuigspotters met vele actuele foto´s bewijzen. En uit Brussel horen we, dat de regering van Bangladesh het overvliegen van de Gaddafi-privéjet zal betalen met Europees geld voor ontwikkelingshulp.

Ondertussen beweerden Duitse kwaliteitsjournalisten dat er op dit moment sprake zou zijn van nieuwsarmoede. Dat is waarschijnlijk zo, als men slaperig de berichten van internationale persbureaus afwacht.

Een van de interessantste nieuwsfeiten van de afgelopen dagen is de vluchtelingenstroom van die Europeanen, die hun geboorteland verlaten: naar Argentinië, Australië, Brazilië… En jonge Grieken gaan niet alleen naar Australië, maar vaak ook naar Irak, dus naar een gebied waar burgeroorlog heerst. In duidelijke taal: Het is erg gesteld met Europa.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/udo-ulfkotte/vorsicht-niederlaender-idioten-mit-bestnoten.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Wat de media op dit moment verzwijgen: Turken branden Griekse bossen af en idioten krijgen goede cijfers

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Tsja, het is niet meer bij te benen.

  Like

 2. Yaakov Siepman zegt:

  Dat ik in eind 1980 in Griekenland was beschuldigden de Grieken de Turken al van dat zij brand stichten op de eilanden, Ook beschuldigden zij zakenmensen uit Athene hiervan zodat zij hotels konden bouwen.

  Like

 3. marnix zegt:

  http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-20967410
  http://www.nu.nl/buitenland/2998628/bosbranden-australie-breiden-zich.html

  Australie is een land met een klein procent aan Moslims ,een vreedzaam paradijs waar veel Europese hooggeschoolden naar immigreren.
  De vuurhaarden zijn op verschillende plaatsen beginnen bossen en natuur platbranden.
  Volgens onze BE media door sigaretten en spiegeltjes…
  Volgens vriendschappelijke contacten is de situatie heel ernstig. Brand terrorisme of niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s