Demografische verandering: Duitsland schaft zichzelf verder af!

In 2004 werd Vural Öger, voormalig SPD-Europa-afgevaardigde en ondernemer van Öger Tours, vanwege een uitspraak zwaar bekritiseerd. Volgens de Turkse krant “Hürriyet” sprak Öger die avond over de demografische verandering en zei: “In het jaar 2100 zullen er in Duitsland 35 miljoen Turken zijn. Het aantal Duitse inwoners zal dan bij ongeveer 20 miljoen liggen. Datgene, waarmee Kamuni Sultan Süleyman in 1529 met de belegering van Wenen was begonnen, zullen wij d.m.v. inwoneraantal, met onze krachtige mannen en gezonde vrouwen, realiseren”.

Zogenaamd zou het destijds om “een grap” zijn gegaan, maar als je kijkt naar de voortgaande ontwikkeling in enkele Duitse deelstaten – vooral in enkele grote steden – zou dat spoedig realiteit kunnen worden.

RP-Online bericht:

“In Nordrhein-Westfalen wonen bijna 4,2 miljoen mensen met een migratieachtergrond – dat is bijna een op de vier inwoners. Het aantal is sinds 2005 met 0,5% naar 23,3% gestegen, zoals het overheidsorgaan voor informatie en techniek gisteren meedeelde.

Als mensen met een migratieachtergrond geldt iedereen, die zelf of wiens ouders sinds 1950 vanuit het buitenland naar Nordrhein-Westfalen zijn getrokken. De cijfers ontwikkelen zich regionaal zeer verschillend. Zo steeg het aantal migranten tussen 2005 en 2010 in de stad Hagen duidelijk van 25,8% naar 35,3%. Daar hebben 6 van de 10 kinderen al buitenlandse wortels. Ook in Solingen, Wuppertal, Keulen, Bottrop en Hamm is meer dan de helft van de inwoners onder de 15 jaar migrant. In het district Viersen liep hun aantal echter terug van 18,3% naar 11,3%.

In Düsseldorf wonen volgens het onderzoek meer migranten dan in Duisburg. In de hoofdstad van de deelstaat staan 4885 mensen van Japanse herkomst geregistreerd. In Duisburg wonen maar 45 Japanners, echter 1350 Nederlanders. In beide steden zijn de meeste mensen met een migratieachtergrond afkomstig uit Turkije.”

De politiek en de media willen ons dit fenomeen als “multiculti” en “Duitsland wordt bonter” verkopen, maar wij weten, dat het anders is!

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=17178#more-17178

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie. Bookmark de permalink .

15 reacties op Demografische verandering: Duitsland schaft zichzelf verder af!

 1. louis-portugal zegt:

  Ik geloof er niet echt in.
  De aangroei van moslims kan tot een bepaalde grens.
  Er komt een ogenblik dat er niet genoeg geld verdiend wordt door de werkenden om de velen die niet werken te onderhouden.
  Eigenlijk is het al zo, maar doordat die overheden blijven lenen hebben ze het nog kunnen volhouden. Aan dat lenen begint nu een einde te komen.
  Het loopt vlkomen vast. Ik weet niet hoe het gaat aflopen maar er zal telkens meer geweld komen.
  Ik ben zeeeeeeeeeer benieuwd.

  Like

 2. Dat ben ik met je eens louis.dat kan nooit goed af lopen.

  Like

 3. hans van de mortel zegt:

  Geen idee. Het is een hersenloos tijdperk en daar zal voorlopig geen verandering in komen. Chaos zal ons deel worden. Het is nu al simpelweg te laat. Maar misschien is de invoering op een bepaald moment van de sharia zo gek nog niet en zal de wal het schip der beschaving keren. Al is het maar om een halt toe te roepen aan de almaar uitbreidende getolereerde en met de mantel der liefde onbestrafte misdaad. Neem een voorbeeld aan de omwenteling die teweeg is gebracht door de Franse revolutie. Er heerste chaos vanwege inflatie, economische, financiële en politieke crisis. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Nou ja, tot aan dit moment, dat we aan ons zelf te wijten hebben. Door het gebrek aan oplettende waakzame en politieke leiders met een gezond verstand moeten we straks op de blaren zitten. De natuur (misschien de evolutie) laat zich nu eenmaal niet dwingen. En God? Ach, alle gelovigen hebben het nakijken. Vanwege hun onbegrensde domheid en naïeviteit. Democratie bewijst eens des te meer dat manipulatie van de massa altijd verkeerd uitpakt. Ik vind het best. Het zal mij worst wezen. Ik heb sowieso al een hekel aan die domme massa.die ons door God, Darwin of wie dan ook in de schoenen is geschoven.

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Hersenloos tijdperk, inderdaad!

  Zodra het om culturele verschillen tussen autochtonen en allochtonen (met name die van de islam) gaat, wordt het credo ‘gelijke rechten en plichten’ in het vaandel gehesen met als doel cultuurkritieken te smoren. Nu zijn deze rechten en plichten integraal deel van onze westerse cultuur. Maar hoe ziet de uitvoering hiervan er in de praktijk uit? Met het recht op vrijheid van meningsuiting in de hand wordt in ons eigen land, maar ook in dat buitenland, onze ondergang voorgestaan. Geen enkele moslim die dat soort geluiden uit eigen kring pareert, kritiseert en / of veroordeelt. We snijden onszelf dus in de vingers.
  Om die reden ben ik fel voorstander van het toestaan van immigranten naar culturele eigenheid, respectievelijk de houding die zij tegenover onze cultuur en rechtstaat innemen. Propaganda voor sharia, islam en umma moet geclassificeerd worden als verraad waarmee het recht op verblijf en status verspeeld wordt.

  Het smoren van cultuurkritiek gaat meestal samen met het rationalisme dat immigratie goed zou zijn voor onze welvaart: immigranten zouden bijdragen aan ons pensioenstelsel. Nog los van het gegeven dat verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het tegendeel het geval is, moet overwogen worden dat Westerse landen, ook Nederland, een eigen bevolkingspolitiek moeten voeren. Doel moet zijn de culturele eigenheid te bewaren en te bevorderen, naast dat ons nageslacht ons zou moeten bijstaan in een evenwichtige pensioenvoorziening.

  Niemand van de babyboom-generatie (zowel gewone burgers als politici die de huidige situatie eigenlijk hadden moeten voorzien en beleid op hadden moeten zetten) heeft indertijd nagedacht over het gegeven dat een daling van het gemiddelde kindertal van 5 tot 6 naar 2 tot 3 op termijn tot economische rampen zou leiden. Maar nu gebeurt het.

  In plaats van dat nu (zij het te laat voor dit moment) alsnog een beleid tot de bevolkingspolitiek wordt opgezet, namelijk stimuleren van het kindertal, wordt de immigratie bevordert. Precies de verkeerde oplossing!

  Dus immigratie uit anti-westerse gezinde culturen dient te eindigen; het kindertal van westers gezinden dient gestimuleerd te worden. Onderscheid naar huidskleur dient voorkomen te worden. Voorwaarde dient loyaliteit aan de bestaande cultuur, normen en waarden te zijn, zonder dat dit overigens een afzien van (terechte of noodzakelijke) kritieken op de bestaande cultuur inhoudt.

  Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  In mijn vorige reactie gaf ik aan dat propaganda voor sharia, islam en umma geclassificeerd moet worden als verraad waarmee het recht op verblijf en status verspeeld wordt.
  Hieraan wil ik toevoegen dat ik dit aan de hand van Art 1 GW wil doen (in tegenstelling tot wat Geert Wilders met dit artikel voorstaat). Art 1 GW is namelijk zeer helder in het verbod op het ongelijk behandelen van alle ingezetenen. Op grond van Art 1 GW kunnen de vele onderscheidingen die vanuit de islam/koran/sharia worden voorzien op een gegeven maatschappij (dus ook die van ons) aan de kaak worden gesteld, en verboden!

  Like

 6. Linsky zegt:

  Gerald Celentes Top Trends voor 2012: Instorting eurozone, bankensluiting en oorlog
  ‘Het komende jaar zal iedereen worden wakker geschud. Er komt geen herstel, het wordt juist véél erger.’

  Slagveld Amerika is een feit
  Met de recente invoering van de National Defense Authorisation Act zijn de burgerrechten van de Amerikanen verdwenen. ‘Het systeem stort in elkaar en zij willen er op deze manier zeker van zijn dat niemand zich verzet. ‘Slagveld Amerika’ is een feit! Nu kunnen ze de staat-van-beleg afkondigen. Besef echter dat ze niet zo stom zijn als wij denken! Ze weten wat er gaande is en blijven ons bedriegen, zodat wij kalm blijven en zij ons al ons geld afhandig kunnen maken en ons kunnen onderwerpen, zodat we dieper en dieper in hun psychopathische ellende terechtkomen,’ vervolgt Celente.

  Alex Jones merkt dan op dat Obama de wet afgelopen vrijdag heeft ondertekend, bewust zonder er enige ruchtbaarheid aan te geven. Ook de reguliere media besteedden er geen enkele aandacht aan. Ja, de New York Times: een heel kort berichtje ergens onder in een hoekje op pagina 31, en dan nog zonder in details te treden over waar deze wet de regering allemaal toe in staat stelt. Politie en leger zullen worden ingezet tegen de Amerikaanse burgers bij het handhaven van deze wet.

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=649033&r=1&tbl_archief=&

  Like

 7. Linsky zegt:

  Er wordt in bovengenoemde Xandernieuws ook gesproken over de snelle ontwikkelingen in Hongarije.

  Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat er het afgelopen jaar ontzettend veel jongeren, adolescenten, een uniformjasje hebben met de nodige opdruk en fungeren als, ordebewakers, wetshandhavers en toeristenpolitie!

  Op de hoofdstraat in verschillende steden vallen meestal met minimaal vier man, mensen lastig om de meest onnozele redenen. Er is bijvoorbeeld een verbod om te roken ingevoerd in veel steden en straten, waarbij er een bord vermeld dat het verboden is te roken….in de nabijheid van scholen,… als er meer dan 30 mensen zijn in je nabijheid etc.

  Ik heb een foto van zo’n bord en zal vragen of E.J. hem kan plaatsen.

  Mijn zoon bij. die er vaak komt, is al verscheidene malen echt lastig gevallen door die gasten, die uit zijn op rellen, ruzie, geweld en pure machtsmisbruik. Ze zijn zogenaamd om de orde te handhaven, maar de praktijk is natuurlijk heel anders. Ze terroriseren permanent veel mensen, of die nu wat doen of niet. Mensen die roken bijvoorbeeld waar het dan wel gewoon mag, worden ze door een auto klemgereden, en bedreigd en geïntimideerd, door een bende van dat tuig.

  Ik zelf heb dat ook ervaren daar.
  Het zijn gevaarlijke jonge gekken, die met een penning de bevolking volledig terroriseren, intimideren en permanent lastig vallen me de meest belachelijke zaken en bedreigingen.

  De corruptie is er toegenomen, met het verschil in welke zakken het nu verdwijnt.
  Ik weet uit zeer betrouwbare bron, een vertaalster, hoe er mensen door officieren van justitie, gewoonweg zonder wettig grond in de gevangenis worden geflikkert, omdat ze niet wensen mee te doen aan hun smerige spelletjes. Weer anderen worden vastgezet, terwijl ze bewijsbaar onschuldig zijn, maar de vertaalster werd bedreigd en moest zwijgen over dat gedeelte, waarop men de man voor 4 maanden in de cel sodemieterde. Zonder proces of wat!

  De bendes krijgen steeds meer hulp en bescherming van de overheden en politie.
  Een voorbeeld is hoe er mensen worden ingegraven, ja echt, tot aan hun nek in het zand!
  Waarop werkelijk alle gegevens over codes, pinpassen en dergelijke worden afgedwongen.
  Het is echt te krankzinnig voor woorden.
  En al dit soort praktijken neemt hand over hand toe.

  Zo kan ik nog wel wat A-4tjes volschrijven, maar ik denk dat m’n punt wel duidelijk is.
  Hongarije is verloren, evens als de rest van Europa en de USA!

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Nou snap ik er helemaal niks meer van… Heb een kwartier geleden ook geprobeerd een reactie te plaatsen en zag dat je via wordpress moet inloggen en cookies moet accepteren…
  Heeft die server kuren, EJB..???? (zie ook m’n bijdrage bij die Greg-cartoon op AP)
  Hoe dan ook: Boumedienne waarschuwde al eerder voor overname van de EU via de baarmoeder.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  05:00, Iets vergeten… klik op 1974 van http://tinyurl.com/3qcstlc

  Like

 10. Tegen Huid zegt:

  In Turkije zèlf hebben Koerden grote gezinnen. In het jaar 2100 hebben Saoedi-Arabië en Iran elkaar opgeblazen met kernwapens, of zijn beiden bekeerd tot een derde godsdienst.

  Like

 11. Linsky zegt:

  Twee mannen van Afrikaanse origine drongen op donderdag 15 december rond 18.30 uur binnen in het Iboompje, het gebouwtje voor naschoolse opvang naast de Wetterse kleuterschool ’t Kleuterboompje.
  http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleid=G5Q3K6PJT

  Vergelijk bovenstaande met dit ‘gekuiste’ bericht eens:
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/article/detail/1369996/2011/12/29/Tiener-opgepakt-na-brutale-verkrachting-in-kinderopvang.dhtml

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Hoewel laat, wilde ik jullie deze niet onthouden: KERSTMIS IN EURABIA.
  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2011/12/christmas-in-eurabia.html

  Like

 13. Die was leuk hoor Koddebeier bedankt.

  Like

 14. Jan zegt:

  Veelwijverij in de parallelle maatschappij van de ‘migranten’

  Verscheidene moslims in Duitsland zijn met meer dan één vrouw getrouwd en kunnen hun miniharem dankzij de bijstand (Harz IV) finacieren. Zij komt vooral voor onder Libanezen en ‘Palestijnen’. Aangenomen wordt dat 20%-30% meer dan één vrouw heeft.
  De staat is mede schuldig aan dit criminele gedrag aangezien zij financieel bijstand verleend aan de tweede vrouw en imams laat geworden wat hun praktijken van ‘huwelijkssluiting’ betreft.
  http://www.welt.de/politik/deutschland/article109544417/Polygamie-in-der-Migranten-Parallelgesellschaft.html

  Like

 15. Jan zegt:

  Baan vrij voor de totalitaire en fascistische staat

  Berlijn schaft het vak geschiedenis af zodat zij niet meer geconfronteerd wordt met het nazistisch verleden. Geschiedenis, aardrijkskunde en politieke vorming worden omgezet tot het vak Maatschappijleer. Vanaf klas 7 krijgt men weer ‘geschiedenisonderwijs’ die echter bestaat uit ‘geslachtsrollenspel’, ‘migratie’, ‘vorming’ en ‘opvoeding’.
  http://www.kybeline.com/2014/10/25/berlin-schafft-geschichtsunterricht-ab/#more-57536

  Zo is Berlijn als eerste stad eindelijk bevrijd van haar nazistisch verleden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s