Bilkay Öney in wonderland

Wie tot nu toe nog niet bang was voor de islamisering, zou een blik moeten werpen op de website van het “integratieministerie” van de groen-rode deelstaatregering in Baden-Württemberg: Met de ijzeren linksgroene ideologieknots haalt de Turkse minister Bilkay Öney (foto)daar uit voor een uitbreiding van de “Turkisering”. De brutale toon is verschrikkelijk, de geplande catalogus met maatregelen choquerend.

Zo ziet de linksgroene parallelwereld zoals bekend ons land: De economische en maatschappelijke bijdrage van de “migranten” aan de welvaart van ons land zou meer respect en erkenning moeten krijgen, keuvelt minister Öney op de website. Deze “culturele veelzijdigheid” zou “onze kracht en ons potentieel voor de toekomst zijn”. Zij zou deze “positieve ontwikkelingen” meer dan tot nu toe willen oppakken en doelbewust willen bevorderen. Want per slot van rekening zou “migratiecultuur een vast bestanddeel vormen van het maatschappelijke met elkaar van alle mensen in ons land. De culturele uitwisseling behoort tot de normaliteit.”

Waar leeft dit mens eigenlijk?

De fijne minister, vroeger groen, tegenwoordig SPD, wil derhalve een “participatie- en integratiewet” uitvaardigen, ze wil het aantal “migranten”(= Turken) in de openbare dient duidelijk vergroten (want hun interculturele competentie maakt hen – ach! – zoveel waardevoller dan ons domme Duitsers), ze wil “integratieprojecten” d.m.v. regelgeving “consolideren”, ze wil vluchtelingen aan een verblijfsvergunning helpen, ze wil de asielzoekerwetgeving opheffen en vervangen door uitkeringen in geld.

Zeer kras en bijzonder gevaarlijk: Ze wil “doelbewust leerkrachten met een migratieachtergrond” naar onze scholen sturen om daar het “onderwijs in de moedertaal” stap voor stap in het reguliere schoolaanbod te integreren. Moedertaal betekent in haar Duitsland uiteraard: Turks! Dat zij het islamonderwijs op onze scholen verder wil uitbreiden, is vanzelfsprekend, want “religie (= islam!) en ethiek geven waarden door”. Bovendien moeten er steeds meer en meer studenten met een migratieachtergrond (= Turken) op onze universiteiten komen en het studiemateriaal dient dienovereenkomstig hervormd te worden. Daarbij hoort, dat “wij het studieaanbod op het gebied van de islamitische godsdienstpedagogiek zullen uitbreiden, opdat onze (!) scholen meer dan tot nu toe islamitisch godsdienstonderwijs kunnen aanbieden”.

Natuurlijk wil de fijne mevrouw Öney ook iets gehoord hebben over het tekort aan vakmensen en wil de integratie op de arbeidsmarkt van vrouwelijke en mannelijke migranten stimuleren. Logisch.

En tenslotte – het onmenselijke Duitsland moet daar eens mee opschieten – wil ze “de toegang tot de gevestigde structuren in de gezondheidszorg gemakkelijker maken. Dit geldt vooral voor mensen met een migratieachtergrond”. Duitsers komen hier op de tweede plaats! Dat Duitsland sinds het begin van het akkoord met Turkije over de sociale verzekeringen honderden miljarden euro´s naar Turkije heeft overgemaakt, vindt madame Öney vanzelfsprekend niet helemaal voldoende. We willen meer!

De goede vrouw heeft voor haar harde, maar belangrijke werk volgens de begroting van de deelstaat  de beschikking over 26,6 miljoen euro – meer dan tweemaal zoveel als het Ministerie van Binnenlandse Zaken, meer dan zeven maal zoveel als het Ministerie van Milieu en vierentwintig maal zoveel als het staatsministerie.

Een vraag aan het staatsministerie, waarin zij de noodzaak van het Turkenministerie zou zien en waarmee het schade van het Duitse volk zou willen afwenden, bleef onbeantwoord. Een vraag aan het Turkenministerie hoe hoog de kosten van het ministerie op de lange termijn zijn m.b.t. pensioenen e.d. bleef onbeantwoord. Burgerdeelname? Transparant bestuur? Helemaal niet, toch niet met zulke vragen!

De Turken hebben inmiddels veel belangrijke posities in onze deelstaat bezet en werken doelbewust verder in alle richtingen – alleen, wij bezitten geen echte strategie. Dat moet veranderen.

Hoe kon het überhaupt gebeuren, dat zo´n persoon in ons land macht naar zich toe trekt en ons met wetten bedekken, waarvan de verschrikkelijke gevolgen nauwelijks te beschrijven zijn? Heeft het volk haar daarvoor gekozen? Slechts 15% van de stemgerechtigde inwoners van Baden-Württemberg (23% van de uitgebrachte stemmen bij een opkomst van 66%) heeft in maart 2011 op de SPD gestemd – en onmiddellijk treedt de politieke klasse met zo´n minister tegen het Duitse volk op.

Een piepkleine buitenlandse minderheid matigt zich hier aan en enorme macht over de Duitse meerderheid en de meerderheid van andere buitenlandse burgers uit te oefenen. De vraag is hoe lang dat goed gaat.

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/12/oney-im-wunderlandle/#more-225513

Auteur: G. Mayer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Bilkay Öney in wonderland

 1. Linsky zegt:

  Lekker, daar ben je mooi klaar mee!
  Hebben wij hier ook niet zoiets als ene Elatik? 😦

  Die is ook heel goed in dat soort dingen…snap toch al niet dat die geen minister is.
  Ze is namelijk heel erg goed in het laten verdwijnen van veel geld en heeft volkomen krankzinnige ideeën.
  Komt ergens uit een familie van goochelaars…of illusionisten.

  Like

 2. chantaal zegt:

  Even de link naar de website van dat ‘integratieministerie’ aangeklikt en ja hoor, de islamitische reli-terreur spat weer van het scherm af:

  ‘Religion und Ethik vermitteln Werte
  (…)
  Wir werden den islamischen Religionsunterricht weiter ausbauen. Dieser Unterricht findet in deutscher Sprache von in Deutschland ausgebildeten islamischen Religionslehrkräften statt.’

  Geheel in lijn met de veroveringsideologie die islam heet zal dus het beoogde koran-onderricht op de scholen in het Duits plaats vinden zodat ook de autochtone kleine Duitsertjes het gif met paplepel ingegoten krijgen.
  Terwijl het overige integratie streven van deze Duits-Turkse minister er op gericht is om onderwijs in de Turkse moedertaal in het schoolaanbod te integreren.

  ‘Would anybody let the Trojan Horse through there gates today?

  Like

 3. Linsky zegt:

  chantaal ;
  Goed filmpje! 🙂
  Helaas gaat het echt zo. 😦

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  @Chantaal

  LOL!! 😀

  Like

 5. Dat was wat voor hier, Chantal !
  A3an

  Like

 6. vederso zegt:

  @ Chantaal, Geweldig grappig. Treurig dat het turkse consulaat weer geen humor heeft.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Mooie website trouwens Sandra!
  Prachtige foto’s en leuke info! 🙂

  Like

 8. Ho Linsky, is van mijn vrouwtje, maar mijn pc ligt plat…

  grtz
  A3an

  Like

 9. Linsky zegt:

  Geef de complimenten dan door aub. A3an 🙂
  Echt heel mooi1

  Like

 10. thnks Linsky,
  doe ik,
  die met die eekhoorn, laatste item, is te gek hé !
  Tis een foto-maniakje !

  Sorry, hr Bron, voor even off-topic !

  Like

 11. E.J. Bron zegt:

  @A3an

  Geen enkel probleem! 😉

  Like

 12. Linsky zegt:

  E.J. is veelzijdig, met een zeer brede belangstelling, hoor. A3an
  Zo komt ie namelijk zelf ook nog eens wat te weten. 🙂

  Like

 13. chantal zegt:

  Sandra, even een verademing temidden van al dat islambarbarisme hier bij E.J., die wonderschone foto series en leuke tekst daarbij! 🙂

  Like

 14. E.J. Bron zegt:

  Het spijt me Chantal! Ik heb nog een fraai artikel over vlinders en bloemen op de plank liggen! 😉 😀

  Like

 15. Linsky zegt:

  A3an; psies ,
  als we E.J. niet af en toe op een zijspoortje rangeren, gaat ie zo dadelijk ook nog uitsluitend Duits spreken! 🙂

  Like

 16. E.J. Bron zegt:

  @Linsky

  Aha! Daar komt uiteindelijk de aap uit de mouw. Het is de bedoeling om E.J. op een zijspoor te rangeren….een heuse coup!! 😦

  Like

 17. Linsky zegt:

  Verdomme, ……toch die Duitse mentaliteit hè!
  Hebben alles meteen door. 😦

  Like

 18. chantal zegt:

  E.J., dat zullen vast vlinders op Arabische lentebloesen zijn! Oei, schiet me nu die Nederlandse film met de titel Pruimebloesem te binnen. Dat clippie plaats ik beter niet hier anders hebben we zo Rommel over de vloer hier.;)

  Like

 19. Linsky zegt:

  Leuke woordspeling A3an! 🙂

  Like

 20. E.J. Bron zegt:

  Dé rommel…!? Geen probleem hoor. 😉

  Like

 21. Wachteres zegt:

  Een interview met een ongetwijfeld politiek correcte journalist. Eén en al gejuich.

  Bilkay Öney is minister van integratie. Ze is van de Groenen overgegaan naar de Roden: SPD.

  Ze is zeer actief bezig om de islam in Duitsland erdoor te krijgen.

  In meerdere landen heeft Turkije dergelijke Trojaanse paarden geplaatst. Ze zien er leuk uit en doen zich erg modern voor.

  Nebahat Albayrak (pvda) is haar Nederlandse, je zou bijna zeggen, evenbeeld.

  Zij schijnt regelmatig contact/overleg te hebben met de regering in Turkije.

  Meer info over Albayrak op Klokkenluider on Line:

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1853/nebahat-mata-hari-albayrak-speelt-dubbelspel.html

  Like

 22. koddebeier zegt:

  Kan je nagaan, de vijfde colonne kwam zonder HoutenTrojaans Paard Nederland binnen !!
  Leuk filmpje

  Like

 23. Pingback: Erdoğan huldigt Hamas-leider Ismail Haniya | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s