Vier “zuidelijke types” verkrachten 17-jarige

De verkrachtingsgolf van “zuidelijke” migranten, die Noorwegen al vast in de greep heeft, wordt nu ook bittere realiteit in Duitsland. Een blik in de dagelijkse politieberichten spreekt boekdelen. Een voorbeeld: In Stuttgart werd in de nacht naar woensdag een 17-jarig meisje bij het station in het stadsdeel Bad Cannstatt door vier mohammedaanse daders verkracht en beroofd.

De Stuttgarter Zeitung bericht:

Vier onbekende mannen hebben blijkbaar in de nacht naar woensdag in de periode tussen 01.15 uur en 01.45 uur een 17-jarig meisje bij het station op de parkeerplaats voor de uitgang Kegelenstraße verkracht en daarna van haar portemonnee beroofd. Volgens de politie was het slachtoffer was de 17-jarige met de tram van het hoofdstation naar station Bad Cannstatt gereden.

Ze verliet het station via de uitgang Kegelenstraße. Op de parkeerplaats werd ze door vier mannen aangesproken en in het nauw gedreven. De jonge mannen gooiden haar op de grond en trokken haar ondergoed uit. Een van de daders hield haar vast, terwijl een andere de 17-jaruige verkrachtte.

Omdat ze zich fel verzette, lieten de onbekenden haar even later met rust. Een van de mannen stal de uit haar tas gevallen portemonnee. De daders vluchtten in de richting van het station. De vier gezochten zijn tussen de 20 en 25 jaar oud, circa 1.80 m groot en zagen er “zuidelijk” uit. Ze droegen donkere kleding en joggingbroeken. Twee van de mannen droegen gebreide mutsen.

Europa verzinkt in barbaars geweld. Maar de angst voor het uitspreken van de waarheid heeft de politiek, justitie en de media nog steeds vast in zijn greep…

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/12/vier-%E2%80%9Esudlander%E2%80%9C-vergewaltigen-17-jahrige/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)  

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie, political correctness. Bookmark de permalink .

9 reacties op Vier “zuidelijke types” verkrachten 17-jarige

 1. Linsky zegt:

  Misschien wisten ze niet precies of die gasten licht of donker getint waren? 😦

  Like

 2. vederso zegt:

  In Oslo elk jaar plus/minus 25 % meer verkrachtingen in de afgelopen 5 jaar en 100 % (afgelopen jaar) gepleegd door….. Ik wil wel es weten hoe de cijfers in Nederland en Duitsland zijn.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Als ze die cijfers al ooit vrij geven,
  zullen we ze alsnog zelf moeten interpreteren,
  ze liegen ten slotte overal over!

  Cijfers en statistieken zijn altijd al makkelijk te manipuleren geweest. 😦

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  We zijn al zo gewend aan dat soort berichten dat we er bijna niet meer op reageren.
  Ik erger me aan mezelf dat ik zo denk maar het lijkt echt normaal net zoals het overvallen van oude mensen enz.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Daarom laten overheden het ook massaal gebeuren zodat we volslagen apathisch worden en nergens meer op reageren.
  Geestelijke en mentale dood ………… de beste voorwaarde om de NWO en Total Control in te voeren.

  Like

 6. hans van de mortel zegt:

  De islamitische met ‘vredeleivende’ ideeën van Mohammed gevulde kruik gaat zolang te water tot ze barst. Nog even geduld beste mensen. Dat geduld raakt heus een keer op bij de massa. Maar dan is het ook definitief afgelopen met al dat islam-tuig. Zeg toch gewoon dat moslims niet passen in onze kennisbeschaving en derhalve als dragers van een ongewenst kwaadaardig virus beschouwd moeten worden.

  Like

 7. guus velraeds zegt:

  Artikel uit Elsevier uit 2004. Toen was al 2 derde van de verkrachters in Nederland allochtoon en 3 kwart van de slachtoffers autochtoon.

  Daders zien verkrachting als entertainment’

  maandag 6 december 2004 10:20

  Elk jaar plegen tweehonderd minderjarigen groepsverkrachtingen. De daders zijn gemiddeld 14 jaar oud, de slachtoffers 13 jaar. Dit blijkt uit onderzoek van het Studiecentrum Criminaliteit en Rechtshandhaving.

  Het is de eerste keer dat onderzoek gedaan is naar dit type zedendelinquenten. De onderzoekers analyseerden tussen 1993 en 2001 alleen groepsverkrachtingen waarbij de jeugdige daders hadden bekend of werden veroordeeld.

  Vernielingen
  De jongens verkrachtten verschillende meisjes in wisselende groepssamenstellingen. Dezelfde groepjes maakten zich verder vaak schuldig aan berovingen, vernielingen en geweldsmisdrijven. De daders en slachtoffers kennen elkaar bijna altijd.

  Een jeugdgevangenis

  Onderzoeker Jan Hendriks zei vrijdag 3 december op Radio 1 dat de daders de verkrachtingen zien als entertainment. Ze voelen zich zelden schuldig. Uit het onderzoek blijkt verder dat twee derde van jongens allochtoon is. Bij de meisjes, in alle gevallen slachtoffer, is driekwart autochtoon.

  Aangifte
  Hendriks denkt dat het aantal groepsverkrachtingen in werkelijkheid nog hoger ligt dan 200. Vaak wordt er volgens hem namelijk geen aangifte gedaan.

  Like

 8. guus velraeds zegt:

  Bron: http://www.volkrant.nl.

  Toch niet meteen een rechts populistische krant. Maar ook deze komt er niet onderuit te vermelden dat de daders zonder uitzondering allochtone jongens zijn.

  quote:Daders en slachtoffers van groepsverkrachtingen worden steeds jonger. Dit zeggen deskundigen op dit gebied bij de rechtbank, het Openbaar Ministerie en de advocatuur in Rotterdam.

  Kinderrechter S. de Pauw Gerlings ziet steeds vaker daders van 14 jaar of nog jonger. Ook officier van justitie L. Bonsel, belast met jeugdzaken in Rotterdam, komt in toenemende mate ‘uitschieters naar beneden’ tegen. Het gaat in dat geval meestal om daders die jonger zijn dan 14 jaar.

  Advocaten onderschrijven de observaties. In Rotterdam lopen meerdere zaken waarbij meisjes van 12 jaar slachtoffer zijn geworden van groepsverkrachting of aanranding.

  In zeker één geval zijn alle tien verdachten minderjarig. In een ander recente zaak was een van de daders een 11-jarig jonge tje.

  Harde cijfers over zedenzaken met minderjarigen ontbreken, omdat dergelijke strafzaken zoveel mogelijk buiten de publiciteit worden gehouden.

  Volgens alle betrokkenen zijn de daders vrijwel zonder uitzondering allochtone jongens uit achterstandswijken.

  ‘Blanke jongens zijn soloverkrachters’, zegt De Pauw Gerlings. ‘Dat gaat meestal om de sneue sukkel.’ Bijna alle slachtoffers zijn autochtone meisjes.

  Het strafrecht biedt slechts beperkte mogelijkheden om de jeugdige zedendelinquenten aan te pakken. Daders tot 16 jaar kunnen veroordeeld worden tot maximaal 12 maanden. In het geval waarbij de dader een jongen van 11 jaar was, gaat dit echter niet op. Hij is te jong om onder het strafrecht te vallen.

  Like

 9. Columnist zegt:

  Vanuit Somalisch, en zelfs vanuit Koerdisch, oogpunt, zijn Turkse meiden onzedelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s