Criminaliteit, ziektes, kosten: Willen we nog meer van de zogenaamde “verrijking” door immigratie?

De politie in Gelsenkirchen schijnt niet te weten, dat het land Somalië slechts een landen-IQ van 68 heeft. Anders zou zij misschien de jongste misdaad van een man uit dat land op kerstavond begrijpen. Intussen schreeuwt de Griekse Minister van Gezondheid om hulp, omdat migranten in de ziekenhuizen in de rij staan en vernietigende ziektes naar Europa brengen.

Migranten uit bepaalde cultuurkringen zijn een verrijking voor Europa. Wie daar nog aan twijfelt, zou naar deze actuele video moeten kijken. Dan kijk je je ogen uit hoe voor Kerstmis de roofpraktijken in onze winkels worden uitgevoerd. Het is een raadsel hoe de vrouw met dit gestolen goed nog kan lopen.

De politie in Gelsenkirchen vraagt uw hulp, want ook zij staat voor een absoluut raadsel. Een mysterieuze mesaanval choqueert de politie in Gelsenkirchen en het openbaar Ministerie in Essen. In de nacht van kerstavond naar eerste kerstdag had een Somaliër gewoon zomaar op twee hem volledig onbekende Duitsers met een keukenmes ingestoken. De politie kan het niet verklaren. De bij de beambten blijkbaar niet bekende waarheid luidt: Somalië is het land met de meeste geesteszieken ter wereld. Dat meldde in 2011 in ieder geval de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Volgens deze organisatie zou inmiddels één op de drie Somaliërs geestelijk gestoord zijn. De mogelijkheden tot geneeskundige behandeling zouden dusdanig beperkt zijn, dat zelfs veel patiënten in hun geboorteland aan de ketting gelegd zouden moeten worden, aldus het WHO-rapport. In Somalië zin drie psychiaters, die verantwoordelijk zijn voor ongeveer 12 miljoen mensen, van wie volgens deze nieuwe informatie ongeveer vier miljoen aan waanvoorstellingen lijden of geleden hebben. Veel van deze geestelijk gestoorde Somaliërs zijn intussen op weg naar Europa. Hier voelen ze zich echter slecht behandeld. In Zweden schudt men op dit moment het hoofd over Somalische migranten. Er leven intussen meer dan 25.000 van hen in Zweden, dat hen gul heeft opgenomen en verzorgd. Blijkbaar niet gul genoeg: want de Somaliërs klagen er volgens een nu gepubliceerde studie over, dat ze bij doktersbezoeken in Zweden te autoritair behandeld zouden worden en de voorkeur zouden geven aan geneeskundige behandeling in andere EU-landen.

De Duitsers zorgen ondertussen liefdevol voor de Somaliërs ter plaatse aan de Hoorn van Afrika, ja, ze hebben nu zelfs een van belastinggeld betaalde adviseur voor piratencultuur. Somaliërs, die nu bij ons komen, vallen vaak meteen op door hun criminele energie. De jongsten al manifesteren zich op onze kinderspeelplaatsen als verkrachters van kleine kinderen, anderen op het gebied van drugssmokkel. Of ze overvalleen en slaan zomaar willekeurige voorbijgangers in elkaar. Het is echt een interessant volk. Met een landelijk IQ van gemiddeld 68 beschikken de meeste Somaliërs blijkbaar niet over het geestelijke potentieel om de ontwikkeling in de geciviliseerde moderne wereld bij te houden.

Maar Somaliërs hebben intussen een vaste plaats in onze samenleving als opstapje ter bevrediging van ons slechte geweten. In plaats van de Somaliërs gewoon aan hun lot over te laten, sturen we de Europese soldaten vanaf het water voor de kust nu ook nog aan land. Laten we goed bedenken wat Somaliërs in het verleden met buitenlandse westerse soldaten hebben gedaan: zij werden door de Somaliërs onthoofd en onder het gejoel van de burgers door de straten gesleurd.

Dit alles moet de politie in Gelsenkirchen weten, als zij erachter wil komen wat er in het hoofd van deze gek gebeurde. De krankzinnige Somaliër in Gelsenkirchen is waarschijnlijk een hele “normale” ideaaltypische vertegenwoordiger van het Somalische gemiddelde IQ van 68.

Herinnert u zich de vele mediaberichten over de kerstman, die enkele dagen geleden op tweede kerstdag een spoor van bloed achter zich liet? Alle media berichtten over de moordlustige kerstman. Nu zwijgen ze over het kerstbloedbad. Want de dader was een Iraanse moslim (het landen-IQ van Iran bedraagt 84). En zo is er weer veel nieuws, dat door de kwaliteitsjournalistiek wordt onderdrukt.

Het was groot nieuws op tweede kerstdag: een Amerikaan verkleedt zich als kerstman en vermoordt vele mensen. Nu blijkt: de massamoordenaar heet Aziz Yazdanpanah, is Iraniër en gelovig moslim. Hij vermoordde zijn familieleden Fatima R., Nona (19), Ali (15), Zohreh R. (58), Hossein Z. (59) en Sahra Z. (22) bij een “eermoord”, omdat zijn vrouw hem had verlaten. Onze media verzwijgen liever dat de moordenaar een moslim was. Per slot van rekening ging het alleen maar om “eermoord”.

De kranten hebben eerst ook ruimschoots bericht over het geweld in GB voor de kerst en over moorden zoals tijdens een uitverkoopdag in Oxford Street in Londen. Nu blijkt: het 18-jarige slachtoffer Seydou Diarrassouba (een moslim uit Ivoorkust, landen-IQ 69), was helemaal geen onschuldige zwarte medeburger, maar zou als crimineel na Kerstmis de gevangenis in. En de moorden waren rivaliteiten tussen migrantenbendes.

Onze media verzwijgen op dit moment ook een probleem, dat de Griekse Minister van Gezondheid Andreas Loverdos openlijk aanspreekt: asielzoekers bespoedigen nu de instorting van het gezondheidssysteem. In de gynaecologische klinieken van het land ziet het er volgens hem op dit moment net zo uit als in de meest armoedige wijken in de Derde Wereld: overal vandaan stromen zwangere Afrikaanse en Arabische meisjes naar Griekenland, die geen woord Grieks spreken, geen ziektekostenverzekering hebben, maar een kind in Griekenland willen krijgen. Overal in de klinieken zijn reservebedden voor de asielzoeksters neergezet, de situatie raakt vanwege de open grenzen (Turkije sluist alle Afrikaanse en Arabische vrouwen door naar Griekenland) volgens informatie uit Athene helemaal buiten controle. Veel van de jonge moeders hebben AIDS, polio, cholera of hepatitis. En geen cent voor hun toekomstige leven, geen opleiding – ze zijn gewoon een voortdurende drukkende last voor het Griekse sociale stelsel, dat intussen immers met onze noodfondsen gefinancierd moet worden. Athene wil de jonge moeders nu graag doorgeven aan andere EU-landen. We hebben nu een luchtbrug naar Griekenland nodig om daar onderdrukte migranten op te halen en liefdevol bij ons op te nemen. Geld speelt immers voor de belastingbetaler geen rol. Dat wordt gewoon betaald door onze, nog niet eens verwekte, achterkleinkinderen met hun belastinggeld. Eén ding staat vast: de eurocrash komt.

Bron:

http://tinyurl.com/6o4ylbl

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Immigratie. Bookmark de permalink .

15 reacties op Criminaliteit, ziektes, kosten: Willen we nog meer van de zogenaamde “verrijking” door immigratie?

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom de burgemeester van Ter Apel niet van plan was handhavend op te treden…
  http://tinyurl.com/7t93mg2

  Like

 2. Linsky zegt:

  De MSM vergeten alles wat we dienen te weten te vermelden. Ik begrijp niet eens dat de kranten nog bestaan en dat er nog mensen naar de publieke omroepen kijken.

  Het bestaan van deze misleidende, manipuleerde verraders is ook alleen mogelijk omdat de kudde, zich tevreden stelt met het 8 uur journaal en de krantenkoppen van de telegraaf etc., waarbij het liefs trouwens eerst de sport-katern.

  Er is een tijd geweest dat ik ‘tolerant’ stond tegen over de massa. Ik was van mening dat mensen recht hebben op een eenvoudig, rustig leven zonder zieke politieke informatie en verder indoctrinatie van buitenaf.

  In die tijd was het ook nog niet zo dat men algemeen en actueel werd voorgelicht over de toestand in de wereld.
  Nu echter hebben we internet, een keuze uit vrijwel alles wat gebeurd in de wereld. En vooral een beter begrips- en bevattingsvermogen, we zijn een beetje geëvolueerd en worden geacht wat intelligenter te zijn dan 50 jaar geleden.

  Het leven is drukker, hectischer en vooral ‘voller’ geworden voor velen van ons.
  daarmee echter hebben we ook meer verantwoordelijkheid gekregen. Ten aanzien van ons persoontje, maar ook voor wat we tot ons nemen aan informatie.
  Niemand kan, of mag zich heden ten dagen verschuilen achter de noemer, ik wist het niet, of ik kan niet alles bijhouden. Wat momenteel gebeurd is voor het grootste deel mede te danken aan de gewillige slaven die telkens weer opnieuw stemmen en daarmee de macht toekennen aan de bekende volksverraders.

  Nee,… ik heb geen consideratie meer met de kudde. 😦

  Het verschil tussen een kudde schapen en een massa mensen blijft dacht ik toch het vermogen van mensen om wezenlijk zelfstandig een oordeel te vormen over alles wat ons leven bepaald en waardevol maakt.

  De mens die niet bij machte is tot een werkelijk zelfstandig oordeel te komen, omdat de mening van anderen toch waardevoller blijft, heeft m.i. niet voldaan aan de wet die in ons aller blauwdruk op de eerste plaats staat. ………..Wees u Zelf!

  Omdat de kudde/massa daar geen enkel weet van schijnt te hebben lezen we nu elke dag dit soort verhalen en zit E.J. elke dag weer zijn noeste arbeid te verrichten.
  Worstelen er duizenden van ons elke dag door de ontelbare informatiebronnen…..in de hoop ergens,…iemand wakker te krijgen.

  Het is nog een paar uurtjes voor het nieuwe jaar 2012 aanvangt.
  Helaas is er weinig goeds van te verwachten.

  Desondanks, toch een heel gelukkig nieuwe jaar voor allen die ook dit jaar weer eendrachtig hebben gestreden voor vrede en vrijheid,… voor zelfs die van de kudde.

  Like

 3. A3an zegt:

  Mischien moeten we het ANP en wat “omroepjes” eens gaat bombarderen met dit soort berichten onder vermelding;

  “Wat U niet weet, maar wij, het Nederlandse volk, wél !”

  Like

 4. A3an zegt:

  Wat een “bron” die Bron hé ?

  Like

 5. Linsky zegt:

  Leuke, A3an! 🙂

  Like

 6. hans van de mortel zegt:

  Vooral zo doorgaan! Van de regen in de drup. Van de wal in de sloot. Van het judaïsme, christendom en atheïsme naar de psychopatische religieuze achterlijkheid van islam. Een woestijn profeet die de klok in de zandbak van het midden-oosten heeft horen luiden, knutselde een nieuwe sekte in elkaar. Een slap samenraapsel van ‘horen zeggen’ over het christendom en het judaïsme van de joden. En zo ontstond de koran. Een boekje dat heel wat oogt vanwege dik papier, grote letters en veel gebruik van lege ruimtes, maar in de kern nog geen twee procent qua inhoud van de bijbel bedraagt. Stelt u zich nu eens de koran voor van 5 cm dik zoals deze in mijn bezit is. Leg de bijbel in verhouding ernaast. Die zou dan 2 meter hoog moeten zijn!

  Zoals bekend is de bijbel onbetrouwbaar volgens moslims. De bijbel is namelijk vervalst. Dat zou best kunnen zijn, maar het toont in de allereerste plaats aan hoe ongelooflijk dom bekrompen en naïef seniel moslims zijn. De koran verwijst namelijk diverse keren naar de eerder door God geopenbaarde boeken. Sterker nog, Allah zegt dat in geval van twijfel moslims zich moeten wenden tot de mensen aan wie zijn eerdere boeken zijn gezonden: joden en christenen. Wie anders? Zou dan Allah, de knecht van Mohammed, als onmachtige amateur knutselaar niet eens in staat zijn geweest zijn eigen boeken te beschermen? En als een moslim niet twijfelt, hoe was het dan in Gods naam mogelijk dat Allah daar wel van uitging?

  moslims > islam > koran > Mohammed. Aaaaah! Nu begrijpen we waarom moslims zo zelfingenomen volhardend dom en groot gebracht zijn met een gigantisch ten hemel reikend minderwaardigheidscomplex. Joden en christenen zijn hen nu eenmaal voorgegaan volgens de wil van Allah. De facto vissen al die Arabische woestijn zandbak globetrotters dus achter het net. Als mosterd na de maaltijd heeft ene Arabische Mohammed geprobeerd aansluiting te vinden bij het machtige religieuze joodse en christelijke bolwerk. Lastig voor de Arabische analfabeet met slechts de kwaliteiten van een niets ontziende barbaar annex roverhoofdman, uitgerust om zijn woestijnreligie met het vlijmscherpe bloedige kromme veroveringszwaard erin te hakken onder collega kameel berijders en geiten neukers.

  Like

 7. Arme buitenlanders onder ons
  *************************************
  Ik kan het me ergen goed indenken, dat de echte armen onder ons gek worden van onmacht.
  Dat hun land er niets aan zal doen om hun eigen mensen te helpen.Het komt zelfs niet in hun op.
  En daaom richten zij zich naar anderen culturen ,Waar ze toch weer geconfronteerd worden door hun eigen mensen en uit wanhoop lopen ze over naar andere geloven.
  IT’S A CRAZY WORLD TODAY

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Jullie weten nogal veel hè? Even na elven hoorde ik op radio 2 het relaas van een oudere mevrouw die terecht klaagde over bepaalde kabinetsplannen in het regeeraccoord. Deze plannen
  -die naar mijn stellige overtuiging alles te maken hebben met bestuursFASCISME- houden in dat ouderen hun aan ouderdom gerelateerde kwalen en de behandeling ervan binnen afzienbare tijd ZELF MOETEN BETALEN. Gehoord tussen 11:00 en 11:20 van http://www.ncrv.nl/cappuccino
  Dan nog dit: het enige dat goedkoper wordt zijn de leugens.
  http://tinyurl.com/6rf9yhd

  Like

 9. re:Hans ,
  HET GELOOF MOSLIM IS GEWOON OPGEMAAKT UIT WANHOOP.
  ALS DE ENEN DIT ZEGT ,ZEGT DE ANDER WEER IES ANDERS eN ZO WORDEN ZE GEK VAN ZELF VERRIJKING .

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Tussendoortje, moet kunnen: wie heeft een gehandicapt familielid die in de zomer van 2010 de volgende stunt uithaalde op de Dam? (niet allemaal tegelijk graag)
  http://tinyurl.com/6polxko

  Like

 11. Linsky zegt:

  Familie van je Decky, hahahaha, 🙂

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Heb geen familie meer en da’s maar goed ook, scheelt een berg gezeik.
  Gemobiliseerde oudtante van jou misschien?

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @Bart, 11:41: slapeloze nacht gehad? De bons misschien..???

  Like

 14. Catharina moslima zegt:

  er zitten een heel pak emotionele labiele mensen in de europeese regering. Dat is duidelijk te zien aan hun liefdadigheidsgrens. Laat iedereen maar binnestromen,uit een oorlogsland komen is al genoeg om niet op verder onderzoek uit te gaan. Wat betreft de criminele acties en schadelijkw ziektes van de immigrant worden deze over het hoofd gezien. Iederen is welkom maar 1er moet wel plaats zijn en 2 zij mogen geen schade aan de bevolking toebrengen. Er is geen ijzeren handgreep op de immigratie en dat merken de immigranten ook. Het wordt tijd dat de hippies in onze regeringen eens afkicken van de drugs en het zinkend ship weer recht trekt. Want ja het is aan het zinkwn,wij hebben andere mensen in de regering nodig, Leiders en geen koeien!

  Like

 15. ‘Emotioneel labiel’ is nogal zacht uit gedrukt, ik prefereer de term ‘volkomen van de pot gerukt’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s