Parijse politie weigert aangifte wegens antiblank racisme

Een 17-jarig meisje werd in een voetbalwedstrijd in Frankrijk het slachtoffer van racisme tegen blanken. Op 10 december werd ze in een wedstrijd tussen haar elftal Saint-Germain-en-Laye en het Parijse elftal Seizième ES door andere speelsters voor “sale blanche” (“vieze blanke”) uitgescholden en dusdanig geslagen, dat ze vijf dagen lang niet kon werken, bericht de Franse nieuwssite Novopress.

Korte tijd na de aanval werden vier verdachten door de politie opgepakt. De politie weigerde echter een aangifte wegens racistische beledigingen in ontvangst te nemen. Dit wil Gilbert Collard, de advocaat van het meisje, niet accepteren en wil nu een bezwaarschrift indienen bij het Franse Ministerie van Binnenlandse Zaken om een officiële verklaring te krijgen waarom de politie van het 15e district weigerde dit racisme uit te zoeken.

“Wie de belediging van blanken tolereert, zou hetzelfde moeten laten gelden als zwarten beledigd worden”, verklaarde advocaat Collard tegenover de krant Le Parisien.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/006498-Pariser-Polizei-verweigert-Anzeige-wegen-anti-weissem-Rassismus

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Frankrijk, political correctness, Racisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Parijse politie weigert aangifte wegens antiblank racisme

 1. Linsky zegt:

  Gebeurd hier in Nederland ook hoor.

  Op zeker moment was in Eindhoven in de binnenstad een zwarte een man aan het slaan, die de gebouwen daar fotografeerde.
  Hij meende dat die fotograaf geen recht had om zijn werk te doen zolang hij in die straat verbleef.
  De omstanders en dat waren er nogal wat, waren zelfs erg verdeeld in hun mening. De meeste vonden eigenlijk dat de zwarte gelijk had. Als je fotografeert zou het kunnen zijn dat er iemand op komt te staan die dat niet wilt.
  Die zwarte werden steeds gewelddadiger en sloeg op zeker moment de camera uit zijn handen en trapte die kapot. daarna was de man aan de beurt, die kreeg ook een flink pak slaag.
  Enkele mensen maanden hem…van grote afstand natuurlijk, tot kalmte en een meerderheid die wat dichterbij stond, meende zelfs de zwarte te moeten verdedigen.
  De politie die arriveerde ondernam evenwel helemaal niets en probeerde gewoon wat te sussen!

  Camera kapot. Werk naar de mallemoer en politie die je verteld dat je gekleurde medemensen nu eenmaal niet kwaad moet maken!

  De zwarte zat even later ongestoord, uitgebreid op een terras te vertellen over zijn ‘heldendaden’!

  Ik heb werkelijk er over gedacht te verhuizen….naar Hongarije bijvoorbeeld.
  Maar gezien de toestand daar tegenwoordig, is dat dus ook geen adequate optie…helaas!

  Like

 2. A3an zegt:

  Pepperspray aanschaffen…
  Stroomstootwapen ff oppikken over de grens…

  Like

 3. Moses35i zegt:

  In Nederland geldt een vrijwel onbekend informeer verbod op het kunnen en mogen doen van aangifte tegen medelanders (sick). Een aangifte tegen deze uitwassen zal nagenoeg altijd worden tegengewerkt door de dienstdoende agent of gewoonweg worden geseponeerd als je al tot een aangifte kunt komen.

  Ik vraag me af wanneer het zo ver is dat men dat (tegenwerkende gedrag van de overheid) niet meer pikt…

  Like

 4. Gideon zegt:

  Er bestaan vrijwel geen Nederlanders meer wier verstand, onder invloed van media en onderwijs, niet verduisterd is door het domme links-liberale denken. Dit geldt zelfs voor onze, door mij gewaardeerde, Wilders die veelal bezig is om dat te bestrijden wat het gevolg is van zijn eigen denkwereld.
  Alle onzinnige antiracisme wetten, die geen ander effect sorteren dan het aanwakkeren van racisme, dienen te worden opgeheven. Het is toch iedereen duidelijk dat het niet toegestaan is om een medeburger te mishandelen, ongeacht of deze zwart of blank is. Door in onze samenleving voortdurend de nadruk te leggen op een onderscheid (ras) dat in werkelijkheid bij de beoordeling van gedrag of behandeling niet terzake behoort te doen; zal dat onderscheid bij eenieder als bedreigend worden ervaren en daarom tot de verplichting leiden om uit racistische overwegingen steeds opnieuw ons gedrag aan een nader onderzoek te onderwerpen en zonodig aan te passen.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  …niet meer pikt… heet in de wandeling revolutie, Moses35i.
  Dat beleven we niet in Nederland. Er wordt een dag muziek gemaakt op bv. het Malieveld, een paar sprekers doen kond van hun ongenoegen, het aanwezige volk roept wat in koor, een enkeling brult en daarna gaat iedereen weer huiswaarts met het gevoel actie gevoerd te hebben.
  Nee, de tijden dat bv. het Haagse Binnenhof werd volgespoten met blusschuim zijn definitief voorbij. Nu kijken geuniformeerde angsthazen eerst op “sociale media”(zie de F hieronder) of de een of andere simpele ziel een paar woorden teveel neertikt en dan hoef je nog niet eens iets gedaan te hebben! Dan krijg je nl. bezoek. Op die manier(zie telegraaf.nl)werden snode plannen met Molotof-cocktails verijdeld. Nog even en we hebben hier een zich uit de naad werkende gedankenpolizei.http://tinyurl.com/839k8lj
  De rest mag je zelf aanvullen.

  Like

 6. Chans zegt:

  Als je NIET zelf alle middelen benut die je maar kunt bedenken om dit tegen te gaan , zal die discriminatie naar autochtonen een stuk sneller gaan als men denkt.
  Het zal ook erger en moeilijker worden om er iets tegen te doen, het is een soort spiraal effect waar je later niet meer aan kunt ontsnappen.
  Kijk naar de discriminatie tegen ,witte, in Zuid Afrika, DUIZENDEN blanken zijn reeds vermoord zonder enige aanleiding nu zwart daar als enige aan de macht is
  In Europa is de invloed van o.a.moslims al zover dat veel ,,blanken,, steeds meer bezig zijn met verontschuldigen en regelingen naar dit stel malloten om ze maar niet kwaad te maken.
  Allochtonen trekken over alle grenzen, intergreren of liever gezegd inflitreren in door onze voor- ouders verkregen welvaartlanden, om daar hun ,geloof, (haat) te verspreiden, en alles af te breken met goed vinden van linkse watjes die niets om ons land geven maar uitsluitend om zich zelf en de zijnen.
  Met de grootste hoogachting voor Geert Wilders die als enige politieker zijn leven in de waagschaal legt voor ons land, in dit heden maar zeker voor de toekomst, dus voor onze kindere en kleinkinderen ben ik TROTS een PVV lid te zijn.
  Een ding is zeker!
  Niemand kan MIJ later de schuld geven van medewerking aan de vijand !

  Like

 7. Linsky zegt:

  Gideon, Ik geef je het voordeel van de twijfel.

  Waar heb je het over en wat wil je zeggen?
  Quote;
  Wilders die veelal bezig is om dat te bestrijden wat het gevolg is van zijn eigen denkwereld.
  ————–
  Ik kan me haast niet voorstellen dat Wilders de krankzinnigheid en zieke expressies van de islam en sharia heeft bedacht. Ze waren er al voor zijn bestaan op de wereld.

  Of het voor iedereen duidelijk is, blijft de vraag, waar bij komt dat iedereen ook een recht op eigen mening heeft. Ik heb mijn mening ten aanzien van die krankzinnige moslims, met hun zieke doctrine en geweld overal waar ik in de gelegenheid ben duidelijk geventileerd.
  De mening en de gevoelens die me daartoe aanzette, zijn voort gesproten uit het waanzinnige gedrag en zieke ideeën van dat moslim gespuis, niet door enige mate van hersenspoelen door Wilders.
  Die mening had ik al voor de goede man zijn intrede deed in de politiek!

  Eigen mening tot op heden een fundamenteel recht.
  Wou je dat gaan inperken?

  Eveneens wil ik ook graag melden dat juist door de permanente nadruk op het onderscheid, de enige weg is die we als volk hebben ten aanzien van de politiek, de linkse imbecielen en de kudde die zich slaafs laat voorlichten door het 8 uur journaal en de rest van de MSM.

  Eerlijk gezegd, riekt je betoog naar tolerantie, gematigdheid en cultuurverrijking!

  maar het is vroeg in het jaar, en misschien ben ik niet helemaal wakker…………..?

  Like

 8. Net naar argos geluistert.Wat een droevigheid,geen een keer word er gezegt wat de moslims allemaal over ons zeggen. En is er ook geen brand geweest in een paar kerken hier in holland?Daar word niet over gesproken.Walgelijk.

  Like

 9. Gideon zegt:

  Linsky zegt:
  1 januari 2012 om 13:06
  Gideon, Ik geef je het voordeel van de twijfel.
  Waar heb je het over en wat wil je zeggen?
  Quote;
  Wilders die veelal bezig is om dat te bestrijden wat het gevolg is van zijn eigen denkwereld.

  Beste Linsky, bedankt voor je reactie. In de eerste plaats zij vermeld dat ook ik PVV stem, maar wel bij gebrek aan beter.
  Wat wij echter niet moeten vergeten, is dat Wilders een Liberaal is. En je kunt toch moeilijk ontkennen dat het liberalisme en alles wat daaruit is voortgekomen verantwoordelijk is voor de massa-emigratie die thans onze eigen identiteit, cultuur en verworvenheden bedreigen.
  Wat het liberalisme, de bloedbaden daargelaten, Europa heeft gebracht, is: Een VRIJHEID, zonder plicht moraal en geweten. GELIJKHEID, die de menselijke plicht tot het onderscheid maken tussen goed en kwaad ontkent. Een BROEDERSCHAP die zich niet beperkt tot geestverwanten, maar zich uitstrekt tot onze gezworen vijanden. En een GODSDIENSTVRIJHEID die de poort opent voor de meest immorele godsdiensten en secten, waarvan wij in het verleden getracht hebben deze wereld te bevrijden.. Ik meen dat elk weldenkend mens niet langer dan vijf minuten nodig heeft om vast te stellen dat wij zonder deze vier, hier genoemde verworvenheden van het liberalisme, niet in de erbarmelijke en uitzichtloze toestand waren vervallen waarin wij thans verkeren. En ook u weet dat niet alleen de socialisten maar ook de VVD en D66 aan deze massa emigratie en de z.g. multiculturele samenleving hartelijk hebben meegewerkt en dat nog doen. De verdienste van Wilders is dat hij nu terecht weigert de ISLAM als godsdienst, zoals de cultuurhistorische Christelijke kerken en het Jodendom, te erkennen. Hij doet dat echter zonder de liberale denkbeelden te herroepen die nog steeds de oorzaak vormen van een beleid dat uiteindelijk tot dictatuur en zelfvernietiging leidt. Voor het overige ben ik, mede op bovenstaande gronden, van mening dat antidiscriminatie-wetgevingen de grootste aantasting vormen van de individuele vrijheid van de mens uit onze wereldgeschiedenis. Waar ik daarom op trachtte te wijzen, is de waanzin van het idee dat het neerslaan van een kleurling een groter misdrijf zou zijn dan het neerslaan van een blanke, of andersom. Zij die zo denken zijn de eigenlijke racisten.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Gideon;
  Je bedoelingen en intentie zijn wel duidelijk nu je zo herhaalt……denk ik 😦
  maar ik ben nergens zeker van.
  Ben echt bang dat mijn beperkte intellect niet toereikend is je ingewikkelde formuleringen te volgen.

  bij. een radicale terroristische moslim neerslaan, is dat wel goed en toegestaan?
  Of valt dat ook onder racisme?
  Afgezien nog van het feit dat moslim geen ras is…dacht ik tenminste. 😦

  Like

 11. Columnist zegt:

  Volgens Links kùn je niet racistisch tegen blanken zijn omdat blanken onderdrukkers zouden zijn.
  Overigens is het verstandig de strijd vóór blanken en de strijd tégen moslims apart te houden. Haat tegen blanken heeft eerder een Linkse dan een Islamitische achtergrond. Veel mensen die zich moslims noemen hebben Linkse ideeën opgenomen.

  Like

 12. Gideon zegt:

  @Linsky zegt:
  1 januari 2012 om 19:20

  Beste Linsky, het is allemaal zo eenvoudig. Elk mens heeft het recht om te discrimineren, op grond van voor hem, welk redelijk argument dan ook. Al is het slechts om de kleur van iemands das. Dat geeft ons echter nog niet het recht om iemand, tenzij uit zelfverdediging, de hersens in te slaan. In het desbetreffende artikel waar ik op reageerde ging het uitsluitend om ras en niet om ISLAMIETEN . Tijdens de tweede wereldoorlog hebben wij tegen de Duitsers en Japanners moeten vechten, niet om hun ras, maar om ons te verdedigen tegen uiterst gevaarlijke ideologieën. Leer van mij, dat de gevaren die ons bedreigen, de verderfelijke ideeën zijn die zich, bevinden tussen de oren van onze vijanden.

  Voor degenen die wensen te overleven geldt nog steeds: “Bidt tot God en houd je kruit droog”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s