De globale islamitische piratengordel (+ video)

Net zoals de mohammedanen tot op de dag van vandaag de grootste slavendrijvers in de menselijke geschiedenis waren en zijn, zo zijn de moslims ook tot op de dag van vandaag de grootste zeerovers gebleven. De kaart hierboven toont alleen de daadwerkelijke en gepoogde piratenacties in het jaar 2011. Zoals men ziet, bijna allemaal voor islamitische kusten.

De piratenkaart is afkomstig van de Internationale Handelskamer en kan hier live met tekst aangeklikt worden. Als je links op de kaart kijkt naar Zuid-Amerika, vind je daar 12 activiteiten. Daarbij werd echter vaak alleen de scheepslading geroofd.

De piraten voor de Somalische kust stelen echter geen pinda´s uit de kombuis, maar ontvoeren de schepen en eisen miljoenen losgeld. Dat is naast de kwantiteit ook nog eens een hele andere kwaliteit. Omdat ik op m´n blog geen categorie “terechte broodroof door islamitische Derde Wereld mensen, die door christelijke kolonialisten en kapitalisten arm gemaakt werden”, plaats in het artikel onder “Islam is vrede” en “Wereld algemeen”.

Video Russische marine tegen Somalische piraten:

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/01/der-globale-moslemische-piratengurtel/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op De globale islamitische piratengordel (+ video)

 1. Linsky zegt:

  Kunnen we daar geen cursussen en zee-safaries of iets dergelijks voor organiseren?
  Moslims schieten!
  Erg leuk, onderhoudend en bovendien nuttig soort activiteiten, niet waar? 🙂

  Like

 2. Columnist zegt:

  De Arabieren moeten gedwongen worden herstelbetalingen te betalen aan Afrika.

  Like

 3. hans van de mortel zegt:

  Lang geleden werd Algiers in puin geschoten. Zeker driehonderd jaar geleden. Wat maakte het uit? Het was in ieder geval lang geleden. En waarom?

  Omdat van daaruit piraterij werd bedreven. Overigens, piraterij niet te verwarren met het begrip kaperij, een gelegaliseerde onderneming vanuit het staatsbelang. Dus Algiers werd in puin geschoten. ik meen door een gezamelijke actie. In ieder geval was ook onze marine daarbij betrokken. Einde verhaal. Piraterij was daarna voorgoed afgelopen. In die tijd wisten ze wel na te denken en te handelen. Vandaag de dag is het een misselijkmakend zooitje van ballenloze regenten en slapjanussen die nog niet weten hoe ze een vrouw moeten versieren.

  Plat bombarderen. Dat is de oplossing. Zo moeilijk is dat niet. En dan zijn het ook nog eens mohammedanen die hun regide geloof onvoorwaardelijk gesteld hebben in Allah. Immers, bij alles wat er gebeurt betreft het de wil van Allah. Dus wat let ons? Kompleet plat bombarderen en voorgoed uitroeien. Succes van islam mag niet leiden tot nog meer succes naar het voorbeld van pedofiel viezerik en analfabete roverhoofdman pur sang Mohammed.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Russische marine…Chapeau !!!! Misschien kunnen onze jantjes bij hun een cursus volgen ??

  Like

 5. Linsky zegt:

  Ik kan me wel herinneren dat ze (de Jantjes) de Dam eens schoon veegde…..
  Ze zullen toch wel wat meer kunnen?

  Like

 6. chantal zegt:

  Mooi stelletje stuntelaars daar bij die Russische marine gezien al die pogingen die ze met dat amateuristisch wapentuig nodig hebben om een al door piraten verlaten gammel bootje tot zinken te brengen. 😦

  Like

 7. chantal zegt:

  Ten tijde van de West Indische Compagnie toen het Nederlands vaandel nog over de de zee heerste wisten onze ‘Houtebeen’ Cornelis Jol en onze Piet Hein ook van wanten.
  Net als hun strooptocht werd gelegitimeerd door een kapersbrief, roven de islamitische piraten de schepen van de landen die als vijand van de islam worden beschouwd.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Kaper

  Like

 8. chantal zegt:

  Te veel wodka gezopen natuurlijk, die Russische schutters;

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s