Kardinaal Meisner laakt onverschillige moslims

Naar aanleiding van de voortdurende aanslagen op christenen in Afrika mist kardinaal Joachim Meisner (Keulen) van vertegenwoordigers van de islam een duidelijk standpunt tegen de terreur. Dat zei Meisner in zijn Oud en Nieuw preek in de Dom van Keulen.

“Het is toch zeer verbazingwekkend, dat er van officiële islamitische zijde geen veroordeling van deze misdaden te horen is”, zei kardinaal Joachim Meisner in zijn Oud en Nieuw preek in de Dom van Keulen volgens een vooraf uitgedeelde tekst. “Ook van gelovige islamitische politici heb ik wat dit betreft nog niets vernomen”, aldus Meisner.

Bij meerdere bomaanslagen op kerken in het noorden van Nigeria werden met Kerstmis in totaal meer dan 40 mensen gedood en raakten er vele anderen gewond. Uit angst voor nieuwe aanvallen hadden talrijke kerken in Nigeria hun kerkdiensten in de Oudejaarsnacht afgezegd.

“Deze vreselijke gebeurtenis roept ons in herinnering, dat de christenen de meest vervolgde religiegemeenschap ter wereld vormen”, zei Meisner. “De wereldopinie schenkt hier helaas maar weinig aandacht aan”, voegde hij er aan toe.

Een jaar geleden was het in Egypte al tot een zware aanslag op christenen gekomen: in de Nieuwjaarsnacht waren in de havenstand Alexandrië voor een Koptische kerk meer dan 20 mensen om het leven gekomen.

Bron:

http://www.ksta.de/html/artikel/1325184169769.shtml

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Christenvervolging, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Kardinaal Meisner laakt onverschillige moslims

 1. Nou waar om verbaast hem dat nou.Kijk eens naar Darfur wat daar allemaal is gebeurt en zo vreselijk veel dodenMoslims gingen wel de dam op voor de gaza,maar muis stil met al die moorden in Darfur.Weet imand nog wat george cloony zei bij de VN?Ik ben niet van de lange schrijfsels,maar ik vergeet niks.En ja weer walgelijk

  Like

 2. Linsky zegt:

  Marijke, psies.

  Ik heb nog nooit meegemaakt of van gehoord dat ze solidair zijn met westerlingen en protesteren tegen de uitwassen en excessen van die zieke islamieten.

  Btw. Turk heeft zich de hele dag niet laten zien…..zou ie nou toch in coma zijn geraakt. 😦

  Like

 3. Linsky hij werkt toch?Ik hoop echt niet dat hij ziek is hoor.Maar ik had vandaag pijn in mijn lijf van het lachen van gisteren.E.J zal blij geweest zijn met ons.brrrrrrrrr.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Marijke,
  E.J. is vannacht (4.uur) zelfs opgestaan om te controleren of we ons wel netjes gedroegen.
  Anders gaat ie moderen hè! 😦

  Like

 5. hans van de mortel zegt:

  Kan iemand mij uitleggen waarom moslims hier in onze westerse beschaving vertoeven? Zij vertoeven in een onheilsterritorium vol ongeloof wat islam betreft. Geen weldenkend mens die een goed woord over heeft voor de historische berucht zijnde Arabische pedofiel Mohammed, huichelaar, sadist moordenaar en religieuze roverhoofdman vanuit de zandbak van Allah. Zijn naam mag onder geen beding waarheidsbevindende getuigenis krijgen door het publiceren van een cartoon over hem.

  Waarom zijn moslims in zulke grote getalen hier?

  Het antwoord is even simpel als voor de hand liggend en terug te lezen in de koran:

  OM TE PARASITEREN OP ONZE KENNISBESCHAVING!

  Like

 6. Linsky zegt:

  Da’s heel simpel. Hans
  Ze werken aan een ‘project’ en dat behelst totale overname van de wereld om er een kalifaat van te maken!
  Daarom fucken ze ook zoveel mogelijk. Om zo snel mogelijk en zo veel mogelijk van dat addergebroed te verkrijgen, die ze ook weer allemaal hersenspoelen1 😦

  Like

 7. chantal zegt:

  Lekker makkelijk van die Meisner, maar wel begrijpelijk. Welke publieke figuur kan zich wel veilig uitspreken tegen Allah en zijn verderfelijke profeet Mohammed waarop de islamitische slachters zich beroepen.

  Like

 8. chantal zegt:

  Benieuwd of Wilders nog wat nieuws te melden heeft in zijn nieuwe boek.
  ‘Marked for Death: Islam’s War Against the West and Me’, een klapje van de narcistische molen blijkt hem niet vreemd, maar het blijft een geweldige titel. Hij zal er zijn schaapjes mee op het droge krijgen. Of hij ooit in vrijheid hier van dat aardse slijk zal mogen genieten blijft de vraag. 😦

  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2011/12/wilders_antiislamboek_wordt_kn.html

  Like

 9. TP zegt:

  Het is allerminst verbazingwekkend, dat er van officiële mohammedaanse zijde geen protesten komen tegen het uitmoorden van niet-mohammedanen.
  Zij prediken het zelf.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Hans en wat denk je van het geld dat wij ze geven zonder iets te presteren.
  M.a.w. wij betalen onze eigen ondergang.
  I.P.V. steun tegen moslim moordpartijen staan velen te juichen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s