Bedrog in Oostenrijk in naam van de martelaars

Mensensmokkelaars sluisden honderden Egyptenaren op verschillende manieren binnen!

De Egyptische krant “Alfaqr” ontdekte een schandalige catastrofe, zoals de journalist Ahmed Darwisch schrijft. Enkele Egyptenaren, die al jarenlang in Oostenrijk wonen, hebben in naam van de martelaars van 25 januari 2011 een voetbalwedstrijd georganiseerd. Ik heb deze wedstrijd zelf gezien, die gespeeld werd in een kleine sporthal. Het was een wedstrijd tussen prominente trainers en managers, die in hun desbetreffende landen geschiedenis schreven (zoals Hany Ramzy). De opbrengst zou ten goede moeten komen aan de families van de gedode Egyptenaren op 25 januari 2011. Veel brave mensen in Oostenrijk van verschillende herkomst schonken dan ook niet weinig. Maar dat was nog niet alles en het was nog niet genoeg. Onder het voorwendsel van deze benefietwedstrijd werden “100” visa voor Egyptische fans geregeld, die de oude sterren van Egypte wilden aanmoedigen en in het echt wilden zien. In werkelijkheid werd ieder visum voor een vette 60.000 Egyptische Ponden aan jonge Egyptenaren verkocht, die dromen van een leven in Europa om het grote geld te verdienen. Deze jonge Egyptenaren waren opeens spoorloos verdwenen. Geen van hen keerde naar Egypte terug!

Om de misleiding perfect te maken, keerden de organisatoren wel naar Egypte terug en kondigden in de media aan dat zij de families van de martelaars zouden bezoeken om aan iedere familie een deel van het geschonken geld te overhandigen. Inderdaad zag men hen terwijl ze een bezoek brachten aan de families en hen een bos bloemen en een envelop overhandigden. Er werden in totaal 6 miljoen Egyptische Ponden ingezameld. Daarvan werd een miljoen verdeeld en de rest kwam terecht op de bankrekeningen van deze bedriegers. De organisator staat bekend om zulk bedrog. Hij is een Egyptenaar, die zijn leven in Wenen begon als arbeider bij een drukkerij. Later richtte hij een uitzendbureau op, via welke hij Egyptenaren naar Wenen haalde en wel op voorwaarde de helft van hun loon te willen hebben.

Een paar jaartjes later verkocht hij vervalste visa, die hij aan jonge studenten verkocht. Deze studeerden in Oostenrijk, terwijl ze ook nog eens een volledige baan hadden. Velen van hen gingen naar Amerika of naar een nader Europees land zoals Zweden. Daardoor lukte het hem om veel contacten te leggen. Hij liet zijn relaties het werk doen en nam een bekend reclamebureau in dienst, dat een goede naam zou hebben. En zo werd dit bijna perfecte bedrog bekokstoofd.

Video: http://www.tv-web.at/show_gemeinde.php?idbeitrag=6786&idgemeinde=9

Bron:

http://koptisch.wordpress.com/2012/01/03/betrug-in-osterreich-im-namen-der-martyrer/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Nieuws, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

2 reacties op Bedrog in Oostenrijk in naam van de martelaars

 1. Linsky zegt:

  Het lijkt mij perfect bedrog!

  Die 5 miljoen zijn weg, en als ze al terug kwamen, aan wie worden ze dan geschonken?

  Ongelooflijk ziek, maar helaas niet beperkt dit soort zieke streken tot islamieten.
  Van dit soort hebben we er in het Westen ook echt wel een aantal.

  Maar ik stel voor om de westerlingen die we daarop betrappen, te dwingen zich tot de islam te bekeren.
  Is makkelijker voor ons in een klap de hele zieke rotte plek uit de maatschappij te snijden! 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s