Tadzjikistan: Islamitische fanatici doden “Vadertje Winter”

Verkleed als “Vadertje Winter” wilde hij zijn familieleden Gelukkig Nieuwjaar wensen: In Tadzjikistan hebben radicale moslims een jonge man vermoord – omdat hij geen moslim was.

Uit religieuze haat hebben drie islamitische fanatici in de voormalige Sovjetrepubliek Tadzjikistan een man vermoord. Parviz Davlatbekov was verkleed als “Vadertje Winter”, hij overleed in het ziekenhuis aan zijn zware verwondingen.

De 24-jarige zou geen moslim zijn, hadden de aanvallers geschreeuwd en meerdere keren met een mes op Davlatbekov ingestoken. Dat berichten media uit de hoofdstad van Tadzjikistan, Doesjanbe. “Volgens getuigen hebben de daders ´jij ongelovige´ geroepen”, aldus een woordvoerder.

In Rusland brengt “Vadertje Winter” de geschenken in Oudejaarsnacht. Radicale moslims in het Centraal-Aziatische land hadden hun landgenoten ertoe opgeroepen om het orthodoxe kerstfeest niet te vieren. De vermoorde jonge man wilde in het kostuum zijn familieleden Gelukkig Nieuwjaar wensen.

Tadzjikistan is officieel een seculiere staat, hoewel de grote meerderheid van de 7,7 miljoen inwoners moslim is. De autoriteiten hebben de afgelopen jaren de godsdienstvrijheid vaak beperkt en tientallen islamisten laten arresteren.

Staatspresident Imomali Rakhmon had de studenten van buitenlandse religiescholen opgeroepen terug te keren naar hun land. Bovendien had hij de politie opdracht gegeven om de situatie in de moskeeën van het land goed in de gaten te houden.

Bron:

http://www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,806847,00.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tadzjikistan: Islamitische fanatici doden “Vadertje Winter”

 1. louis-portugal zegt:

  Ik ben benieuwd wanneer we in Nederland zo´n duidelijk geval van islam gaan zien.
  Bij v. Gogh was het er maar EEN.
  Geweldig hoe zij onze multiculti gebruiken om hun cultuur als enige erdoor drukken.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Weer zo’n gevalletje, een uiting van krankzinnigheid door dat helse gespuis!

  Hoe lang duurt het nog voor er eens echt massaal opstand en afrekening komt? 😦

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Buiten dat staat ons stukken dichter bij huis nog wat anders te wachten, tenminste, als diverse rekenaars het bij het rechte eind hebben.
  http://tinyurl.com/7tsd2oh

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Op amsterdampost, in reactie op het artikel over de oorspronkelijke opvatting van de SP “‘ De islam past niet in het westen” schreef een islamist openhartig zijn reactie, zonder enige vorm van taqiyya,:

  ”Khalid ibn alwalid zegt:
  31 december 2011 om 14:34
  Wat raar dat een totalitaire ideologie zoals jullie Westerse barbaren dat noemen toch nog dagelijks nieuwe bekeerlingen trekt zonder een spatje geweld. Sterker nog De Islam is de grootste religie in de wereld en groeit met de dag. Ooit begonnen in de woestijn met een handjevol standvastigen en vandaag de dag wereldwijd aanwezig en beleden door bijna 2 miljard mensen en jullie imperialistische slavencultuur doordrenkt met het bloed van miljoenen mensen door de eeuwen heen sterft uit. Allah u akbar. De Waarheid is hard en jullie verblijfplaats zal nu eenmaal de hel zijn….verliezers in het aardse leven en nog grotere verliezers in het hiernamaals. Hoe harder jullie de Islam aanvallen hoe harder de Islam groeit en Islam zal zich nooit aanpassen aan ongeloof en barbaarse Westerse verdorvenheden die jullie verworvenheden noemen…”

  Niets hoeft ons meer te verbazen.
  Wanneer zo’n opvatting straffeloos binnen onze rechtstaat mag worden verkondigd en actief verbreid. dan zullen wij, als gevolg daarvan in toenemende mate worden geconfronteerd met schokkende gebeurtenissen waarin krankzinnig geworden islamisten een gewelddadige rol spelen, zoals in Tadzjikistan of in Nigeria, of waar dan ook.
  En naarmate deze religieuze malloten in aantal toenemen zullen de politiek correcte schijteballen in het westen alles doen om ze als relatief ongevaarlijke randfiguren af te beelden. Te gering in aantal om de voortschrijdende verbroedering tussen de mensen te verstoren.
  Ja,politiek links liberaal zal nog verder in haar totaal begripvolle schulp kruipen.
  Wij moeten geen illusies koesteren met betrekking tot deze kliek van gehersenspoelde luchtfietsers.
  Voor de Tweede wereldoorlog was het aantal goedgelovige idealisten verbijsterend groot.
  Wij zouden in vrede blijven leven en een goed leger was niet nodig. Dat hebben we geweten.
  Verlossende daden die tot bevrijding voeren komen uit de hoek van de mensen waarvan de ogen zijn opengegaan.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Henk.V;
  Maar komt dat in feite niet gewoon omdat het minderwaardige, achterlijk en niet tot zelfstandig denken vermogende deel van onze westerse beschaving, zich nu eenmaal aangetrokken voelt tot een doctrine, die hen volledig ontslaat van elke verantwoordelijkheid!?

  Hun gedrag en handelen wordt dan immers bepaald door de sharia, de koran en de moeftie.

  Like

 6. Columnist zegt:

  Khalid ibn Alwalid ziet een ding over het hoofd. Het Palestijnse volk lijdt ONNODIG!!! Er is immers taqiyya. God bestaat, de Hel is eeuwig!!!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Er is geen god(of allah), er is geen hel. En wat ik hierboven lees over “aanvallen van de islam” is de grootste LARIEKOEK die er bestaat. Ik heb het al vaker op net geparkeerd: islam zit enkel in al die geïndoctrineerde koppen, islam is een samenraapsel van gedachten, meer niet.
  Gedachten zijn geen personen die je kunt aanvallen.Mensen die zich bekeren tot voornoemd samenraapsel van gedachten zijn makkelijk te beïnvloeden, hen ontbreekt de mentale WEERSTAND om te kunnen zeggen: ik heb er geen behoefte aan, ik maak zelf uit waar ik aan deelneem.

  Like

 8. hans van de mortel zegt:

  Ik heb het wel vaker gehoord en gelezen over een moslim die uitkraamt dat zij in de meerderheid zijn en als gevolg daarvan claimen moslims de uiteindelijke islamitische overheersing. En vergis je niet; deze gedachte leeft onder de meest ‘onopvallende’ moslims.

  De meerderheid is echter nog nooit doorslaggevend geweest voor het gezonde verstand. De mensheid bestaat sowieso voor negentig procent uit dommeriken, waartoe overigens alle moslims gerekend mogen worden.

  Zo’n moslim sluit dan ook gemakshalve de ogen voor het stipje op de kaart van het midden-oosten dat Israël wordt genoemd. Een haast onzichtbare stip, gesitueerd tussen de vele Arabische islamitische ‘giganten’ die met z’n allen al diverse keren geprobeerd hebben met hun overweldigende overmacht dat nietige stipje van de kaart te vegen. Ze waren zo dom dat ze dachten dat dit een fluitje van een cent zou zijn, analoog de wil van hun waardeloze maangod Allah die als knecht van pedofiel sadist en roverhoofdman Mohammed zich in de ogen van ONZE kennisbeschaving zich met de dag belachelijker maakt als moeder van alle terroristen.

  Niet iedere moslim is een terrorist, maar elke terrorist is voorlopig wel een moslim.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Wel eens gehoord van TAYSIR, Hans..??? http://tinyurl.com/3hu6x9u
  Dat heeft nl. alles te maken met “onopvallende” moslims. De moslim die op 2 nov 2004 Theo van Gogh op straat afslachtte, was ook zo’n onopvallende, voor het oog goed geïntegreerde moslim…

  Like

 10. Columnist zegt:

  We kunnen TAYSIR tegen hen gebruiken. Wrijf hen in dat het nergens voor nodig is Palestina te bevrijden, want er is TAYSIR. Alle doden, al het lijden, ONNODIG!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s