EU-commissaris wil immigratie vergemakkelijken

Nadat de Minister van Integratie van Zweden Erik Ullenhag enkele dagen geleden een warrige gastbijdrage voor de “Berliner Zeitung” heeft geschreven, probeert nu EU-commissaris Cecilia Malmström op Europees niveau om de extreme immigratiepolitiek van Zweden op te dringen aan de andere EU-lidstaten, tot nu toe echter zonder veel succes.

Sinds het begin van de zogenaamde “Arabische Lente”, die zich eerder tot een islamitische winter ontwikkelt, zijn er een half miljoen mensen uit Libië geëmigreerd, van wie ongeveer 10.000 asiel aanvragen in Europa. Zij, die echt hulp nodig zijn, lukt het zelfs niet eens om in de buurlanden terecht te komen. Bovendien zijn er 25.000 Tunesiërs naar Europa gevlucht.

Malmström brengt daarbij het Akkoord van Schengen in het spel en zodoende het recht van vrije vestiging binnen het Schengengebied. Ze wil nu een gemeenschappelijke immigratiepolitiek van de EU-landen, met alles wat daarbij hoort. Tijdens een ontmoeting met vertegenwoordigers van de denktank “Global Challenge” in Brussel, zei ze o.a.:

“We weten bijvoorbeeld, dat het Spaanse zorgsysteem in elkaar zou storten als de Latijns-Amerikanen, die illegaal als verzorgers werken, plotseling zouden verdwijnen. We bezitten alle feiten, dat is het probleem niet. De politieke wil; van de lidstaten ontbreekt gewoon.”

Spanje heeft een werkloosheid van meer dan 20%. Maar het idee om banen voor verplegend personeel met Spanjaarden te bezetten i.p.v. met illegale immigranten, vindt ze blijkbaar maar niets.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/01/eu-kommissarin-will-einwanderung-erleichtern/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Immigratie. Bookmark de permalink .

7 reacties op EU-commissaris wil immigratie vergemakkelijken

 1. koddebeier zegt:

  Uit welke inrichting zijn die twee Zweden ontsnapt, hun eigen grote steden zijn door de massa import een HEL voor de jonge Zweedse vrouwen geworden, ze denken zeker gedeelde smart…enz. Wat een stel eikels.
  Moslim blijf in je eigen land !!! Wij hebben genoeg van: beroven, inbraak, overvallen, eer wraak, verkrachtingen, diefstal, liegen en bedriegen, bedreigen enz.enz. enz……………….

  Like

 2. rowi2011 zegt:

  EU is gek geworden, net zoals vele multicultiknuffeaars….
  Als ik naar een waddeneiland wil verhuizen moet ik aan 10-tallen meer regels voldoen dan aan een willikeurige met name achtergesteld persoon uit een andere (WERELD ( !!)) landen.

  Like

 3. Marc Bouwman zegt:

  Zweden, dat land waar december 2010 een grondwetswijziging is aangenomen waardoor alle daar wonende buitenlanders, dus niet in het bezit van de Zweedse nationaliteit (!) in aanmerking kunnen komen voor alle belangrijke posities in dat land! Gratis voer voor moslim-fundamentalisten: een democratisch met 2/3 meerderheid aangenomen besluit waarbij het land zich juridisch heeft opgeheven.

  Wellicht dat autochtone Nederlanders zich massaal kunnen melden om daar alsnog de boel te bewaren. In ieder geval is Zweedse politiek desastreus voor Zweden. Daar gaat de rest van de EU niet aan mee te doen.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ik denk dat Zweden het snelst islamiserend land is in Noord.Europa.
  We kunnen regelmatig lezen over het “genot” van die islamisering in de vorm van verkrachtingen enz. Laten ze er maar lekker mee verder gaan. Succes ermee.

  Like

 5. E.J. Bron zegt:

  @louis

  Met op een uitstekende 2e plaats Noorwegen!? 😉

  Like

 6. hans van de mortel zegt:

  De beste reclame is nog altijd mond-aan-mond-reclame.

  De in een steeds hoger tempo toestromende islamitische meute van Allah Akbars naar Europa, is vooral te danken aan de succes-verhalen van anderen die hen voorgingen. Andersom zou het hen juist tegenhouden. Enne . . . lekkere blonde wijven. Die zijn immers zeldzaam in de zandbak van Allah.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Om te onthouden: immigrant=uitkering

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s