Wordt de NOS eindelijk wakker…..??? (+ video)

De NOS heeft een video gemaakt met als titel: “Wat betekent godsdienstvrijheid in Indonesië?”

Indonesië is op papier een moderne democratie, waar godsdienstvrijheid in de grondwet is verankerd. Maar de werkelijkheid is minder mooi dan die theorie. De islam domineert, sharia-wetten worden sluipenderwijs ingevoerd, en radicale moslimgroepen vallen openlijk religieuze minderheden aan. Zelfs moslims die een net iets andere interpretatie hebben van de Koran. Zoals de moslimsekte Ahmadiyah op het eiland Lombok. Correspondent Mishel Maas zocht hen op in de hoofdstad Mataram.

Video:

http://nos.nl/video/327533-wat-betekent-godsdienstvrijheid-in-indonesie.html

Geplaatst door:

E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Indonesië, Islam. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wordt de NOS eindelijk wakker…..??? (+ video)

 1. Linsky zegt:

  Compilatie van antisemitische incidenten – 2011

  Een onthullende videoverslag van de CFCA (The Coordination Forum for Countering Antisemitism) omtrent antisemitische incidenten over de hele wereld het afgelopen jaar 2011. Als je dat zo achter elkaar afdraait blijkt het allemaal nog veel erger dan vermoed. Zowat in alle landen houdt het antisemitische virus hardnekkig stand.

  Ook aandacht voor België. Het laatste artikel dat de CFCA aan ons land weidt dateert van 27 december 2011 getiteld “Belgium: The capital of antisemitism? The newspaper “Le Soir” wiped Israel off the map!“

  Premier Netanjahoe spreekt massabijeenkomst toe over Taglit – het Eerstgeboorterecht;
  Jaarlijks reizen Joden van over de hele wereld, van alle ethnies en nationaliteiten, in samenwerking met Taglit – Birthright Israël naar Israël. Dit jaar zo ‘n 50.000, een stijging met bijna 13 procent vergeleken met het vorige jaar. Gewoonlijk wordt hen gratis door Joodse organisaties een 10 daagse rondreis naar Israël aangeboden. Het doel van deze reizen is om de deelnemers te inspireren, een sterkere band met het Joodse volk te creëren, het Joodse leven en de Joodse staat Israël mee te maken, uiteraard ook met het achterliggende idee om ooit aliyah te maken: terug te keren naar het land van hun voorouders, daar waar het allemaal is begonnen duizenden jaren geleden.


  http://brabosh.com/

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  Tsja…weer een bewijs van de “vreedzame” en “tolerante” “religie van de vrede”. De islam gunt zelfs andere moslims het licht in de ogen niet!!! 😦
  Maar ja, WIJ wisten dat natuurlijk al lang.

  Like

 3. Marc Bouwman zegt:

  Tja, dat de NOS een koerswijziging lijkt te hebben ingezet is mij ook opgevallen. Zou er dan toch nog sprake zijn van journalistieke eer? Ben benieuwd hoe lang ze dat vol houden. Dan zouden we eindelijk items krijgen over gebeurtenissen in Parijs, Londen en Rome. Zaken die tot nu toe alleen via Internet belicht worden.

  Like

 4. Mooi gezegt Netanyahu.En o zo waar.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Het lijkt er op dat de USA en Engeland ook wakker zijn geworden.

  Legers Arabische Golfstaten in hoogste paraatheid voor confrontatie VS – Iran
  Ook Groot Brittannië dreigt met militaire actie

  De legers van Saudi Arabië en de overige lidstaten van de Gulf Cooperation Council zijn in hoogste staat van paraatheid gebracht voor een mogelijk al spoedige militaire confrontatie tussen de Verenigde Staten en Iran. De Saudi’s hebben de Amerikanen laten weten dat het Iran menens is en dat het regime in Teheran liever zelf het initiatief neemt dan een Amerikaanse aanval af te wachten. Voor dit doel begon het Iraanse parlement gisterenavond een nieuwe wet op te stellen waarin het buitenlandse oorlogsschepen wordt verboden om zonder toestemming van Iran de Perzische Golf in te varen. De VS heeft echter laten weten dat de geplande patrouilles van Amerikaanse marineschepen in de Golf gewoon volgens schema zullen doorgaan.

  Ook Britten dreigen met militaire actie

  De Britse minister van Defensie Philip Hammond verklaarde vandaag in Washington dat ook Groot Brittannië militaire actie onderneemt als Iran de Straat van Hormuz blokkeert. De Britse marine zal volgens Hammond ‘een substantiële rol’ vervullen om de vrijheid van het scheepvaartverkeer in de Perzische Golf te waarborgen

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=649632&r=1&tbl_archief=

  Like

 6. seculiere turk zegt:

  best grappig dat filmpje de helft van de haken kruisen waren vredes tekens van de indiers,als het klokgewijs draait dan is het een hakenkruis,omgekeerd vrede,zo zie je hoe dom moslims zijn,ze wensen vrede zonder dat ze het beseffen aan de joden

  Like

 7. hans van de mortel zegt:

  Islam betekent vrede, beweren alle domme moslims leugenachtig in koor. Zij willen liever zichzelf bedriegen in een fraai daglicht van onschuld en naïeve onnozelheid in de kwaadaardige schaduw van islamitische afgoderij, dan eerder toegeven aan de werkelijke Arabische betekenis van het begrip islam, namelijk: polytheïsme.

  Like

 8. Pingback: Wat we van de islam kunnen leren | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s