VIDEO: CBN waarschuwt voor islamisering in Europa

Op de Amerikaanse televisie wordt heel openlijk over de islamisering van Europa bericht. Zo liet nu de christelijke tv-zender CBN-News een schokkende reportage met de titel “Islamitisch ´eergeweld´ in het Westen in opkomst” zien. CBN wijst er bij voorbaat op om kinderen niet naar deze reportage te laten kijken.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/01/usa-cbn-warnt-vor-islamisierung-in-europa/

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islamisering. Bookmark de permalink .

92 reacties op VIDEO: CBN waarschuwt voor islamisering in Europa

 1. seculiere turk zegt:

  EINDELIJK ZE PRATEN EROVER

 2. Linsky zegt:

  Buitengewoon goede reportage!

  Nog beter dat dit onderhand eens meer in de openbaarheid komt.
  We kunnen niet meer doen dat helpen dit zo veel mogelijk te verspreiden en ruchtbaarheid aan te geven.

  Ik zelf plaatst het ook op m’n FaceBook, in tegenstelling tot anderen die er enkel gevaar in zien, beschouw ik het, zolang als het kan natuurlijk, als een perfeckte mogelijkheid onze gedachten te delen en te verspreiden met anderen.
  Uit ervaring weet ik dat onze FaceBook sites, door heel erg veel menesen worden gelezen, en uitgeplozen.
  Daaruit en de reacties die ik krijg, blijkt een enorme behoefte aan informatie ten aanzien van het moslimprobleem

  Niet alleen Europa, maar van over de hele wereld is men hongerend naar ‘inside information’. Blijkbaar heeft men tegenwoordig toch wel meer behoefte….en vertrouwen in persoonlijke ervaringen en informatie aangedragen door eigen ondervinding.

  Evenzo goed als toen het filmpje van Emma West in de openbaarheid verspreid werd, er wel degelijk mensen blijken te zijn, die onafhankelijk kunnen ( en durven) denken, en daar ook in het openbaar voor uitkomen. En daaruit was duidelijk te distilleren, dat vrijwel niemand zich liet verleiden door het uiterlijk van de vrouw en de ‘volkse’ wijze waarop zij haar gerechtvaardigde woede en frustraties uitte.

  Goed gedaan E.J.
  Van dit soort kunnen we er niet genoeg plaatsen!

 3. Linsky zegt:

  Hier nog een waarschuwing!
  ‘Wetenschappers houden aanstaande enorme aardbeving Baja California stil’

  Het Mexicaanse station Conciencia Radio verricht momenteel onderzoek naar een in augustus 2011 belegde geheime vergadering in de stad Ensenada, waarin wetenschappers van over de hele wereld op de hoogte zouden zijn gesteld van het feit dat het schiereiland Baja California op ieder moment getroffen kan worden door een verwoestende aardbeving en een mogelijk daardoor veroorzaakte tsunami. De situatie zou inmiddels zo urgent zijn dat wetenschappers in alle stilte met grote haast uit Baja California zijn vertrokken.

  De geheime bijeenkomst zou hebben plaatsgevonden in het Center for Scientific Research and Higher Education of Ensenada (CICESE). Anonieme bronnen, waaronder een vrouw die met een professor meereisde en twee vrouwen die ongezien in het gebouw wisten te komen, verklaarden dat tientallen wetenschappers uit Mexico, Japan, Rusland en Europa verhitte discussies voerden over een aanstaande enorme geofysische gebeurtenis in en rond Ensenada, een stad met zo’n 300.000 inwoners, gelegen op slechts 100 kilometer ten zuiden van de grens met de Verenigde Staten.

  In 2010, toen duikers oude aardbevingsmonitors die voor de kust van Baja California in de oceaan waren geplaatst wilden vervangen door nieuwe exemplaren, zouden onder de zeespiegel zaken zijn ontdekt die wetenschappers deden concluderen dat er een catastrofale ramp staat te gebeuren die in ieder geval het hele noordelijke deel van het schiereiland zal treffen. Deze aardbeving zou zo acuut kunnen optreden dat een groot aantal wetenschappers en leden van de elite die op de hoogte werden gesteld Ensenada inmiddels hebben verlaten.

  In april 2010 waren er onbevestigde geruchten dat Amerikaanse wetenschappers hun collega’s van het CICESE zouden hebben laten weten dat er in Baja California een massale aardbeving en een tsunami zou worden veroorzaakt door het inzetten van het HAARP (High Frequency Active Auroral Research) project in Alaska. Officieel wordt met HAARP alleen onderzoek gedaan naar de atmosfeer, maar volgens velen kan het systeem ook worden ingezet om het weer te veranderen en op iedere gewenst plek ter wereld aardbevingen te veroorzaken
  http://xandernieuws.punt.nl/

 4. seculiere turk zegt:

  inderdaad ik heb eindelijk de zelfde walging gevoeld wat de journalist voelde,wel spijtig dat hij op het laatste begon over jezus enzo,het moet niet gebaseert zijn op een geloof dat eerwraak slecht is maar morele waarden van de mens,maar oke liever christendom dan islam en als de tijd is eindelijk geloof vrij

 5. seculiere turk zegt:

  als de tijd rijp is (vergeten bij te typen laatste zin)

 6. Linsky zegt:

  Zit je weer aan de pindakaas en de raki Seculiere?
  Beetje verwarrend allemaal zo, hè.

  Ik zei nog, laat staan die rotzooi!

 7. Linsky zegt:

  Decky, wat is hier mis mee?
  Ze vragen er om, niet dan?
  Maar ik moet er godverdomme niet aan denken dat die riffratten het voor elkaar krijgen dit moois te verbieden, zeg! :(

  http://www.ad.nl/ad/nl/5624/sportwereld/photoalbum/detail/3108290/325499/0/Sexy-cheerleaders-mogen-eindelijk-los.dhtml

 8. seculiere turk zegt:

  sorry maar ik vindt elke vorm van een geloof slecht,zie die christelijke mormonen in de u.s.a of de philipijnen,polygami en jezelf spijkeren aan een kruis,kindermisbruik of van die vreemde sektes,en de islam spant de krius,kunnen we ons gewoon niet op bewezen wetenschap focussen

 9. chantal zegt:

  Op 3:39 van de video:
  ‘There comes a time when silence becomes to be a sin, a guilt.’

  HEARHEAR!

 10. louis-portugal zegt:

  Jullie zijn allemaal fout.
  Rutte heeft met een stel maatjes in de Kamer tegen het anti-islamiseringsvoorstel van Wilders gestemd en hij kan het weten ondanks alle signalen om ons heen.
  Ik hoop dat Rutte nog eens ter verantwoording wordt geroepen.

 11. chantal zegt:

  Seculiere Turk om 15:12, hlemaal mee eens!
  Er is geen redelijke noodzaak om op basis van het gif dat de islam in zich heeft een andere here godt dan Allah te gaan promoten.

 12. seculiere turk zegt:

  dank u chantal,want het kwam zo over van kijk mijn god is beter bekeer u….en dat is net het zelfde wat de islam aan het doen is,je wil je toch niet verlagen als die moslims he door het zelfde te doen

  maar ik moet er wel bij zeggen dat de christendom een pak vrouwvriendelijker is als je het vergelijk op een grote lijn,maar geen geen god is nog altijd het best :)

 13. chantal zegt:

  Ter kennisname, hieronder mijn comment dat de toets der joods-christelijke vendeldragerij bij AmsterdamPost niet kon doorstaan.
  Het comment was een reactie op Henk,de man van Wachteres, en werd door Frik verwijderd.
  Reden waarom ik met pijn in het hart besloot om afscheid te nemen van AP.

  ‘Mooie reactie, Henk. Die zou een column hier op de AP-voorpagina waardig zijn! Zelf ben ik niet Protestants Christelijk maar Katholiek opgevoed met – je gelooft het niet, maar aan mijn geheugen mankeerde ook toen al niet veel – steevast een 10 voor ‘Katechismus’ op mijn schoolrapportje. Dat negerbeeldje met knikkend hoofdje waarin een centenbakje was verborgen stond bij ons vroeger vlak na de kerkingang voor een dikke pilaar en maakte steeds opnieuw diepe indruk op me. Niet veel jaren later mocht ik de jaren des onderscheids bereiken en tot het besef komen dat religie een leugen is en dat god net als sinterklaas en kerstman niet bestaan.
  Je schrijft: “Voor ons telt maar één ding: hoe stelt men zich op tegenover de verworvenheden die wij in onze samenleving koesteren?!”.
  Een uitspraak die ik van harte onderschrijf en reden waarom ik ook niet achter een met joods-christelijk vendel zwaaiende militant wens te marcheren. Onnodig en eerder contraproductief om onszelf op de borst te kloppen middels een ‘onze god is de beste’ boodschap richting aanhangers van andere reli-wanen zoals de islam. Een beoordeling van de wijze waarop een andere religie zich manifetseert qua gedrag, inclusief indien vereist daarop een niet mis te verstane reactie in de richting van ongewenst gedrag van haar volgelingen kan volstaan.’

 14. vederso zegt:

  @ seculiere turk. Ik heb sympathie voor het het deel “seculier” in uw nick. Het deel turk vind ik leuk, meer niet.

 15. seculiere turk zegt:

  ik weet het,maar ik wil gewoon duidelijk maken dat mensen met een islam achtergrond niet allemaal moslims zijn,geloof mij ik voel mij 80 procent vlaming en 20 procent turk en 0.000000 procent moslim

 16. Linsky zegt:

  Ik geloof je op je woord Chantal.

  Maar is er mis dat dat comment?
  Volgens mij niks.
  Heb je een idee, waarom het verwijderd is?
  Was het geen technische storing of zo?

  Eerlijk gezegd kan ik me niet voorstellen dat Frik dat zonder meer verwijdert…

  Ik zelf maak in zoveel comments en artikelen duidelijk dat het al dan niet geloven in een ‘God’ een persoonlijke zaak is, en ook volledig staat buiten de strijd die op div, blogs gevoerd word tegen de islam en haar uitwassen.

  Ik zelf bijv. werd wel geband op A-7, maar dat was om heel andere redenen blijkbaar.
  Niet om mijn mening ten aanzien van waar jij zelf ook heel erg duidelijk in bent.

 17. seculiere turk zegt:

  hoe anders moet ik dat duidelijk maken want voor vele vlamingen zal ik altijd een turk blijven hoewel ik perfect zonder enige accent vlaams spreekt of niet gelovig bent,maar ik kan mijn fysieke uiterlijkheden niet verstoppen he,ik ben zelfs iets donkerder dan de gemiddelde turk,de turken horen zelfs bij het blanke ras zoek het maar op,voor mij kan het nu niks schelen of ik bruin of blank ben,als ik maar gezond ben

  maar de fout ligt niet alleen aan mij dat ik mij soms mijzelf nog associer als een turk want jullie laten mij er meestal aan herinneren dat ik een turk ben! met zinnen als “jij bent een goeie turk,of jij spreekt goe nederlands voor een turk,en dan komen ze af met waarom associer jij met een turk jij bent hier toch geboren…..snap je het

  ook op jullie nederlandse programma de halve maan,de presentator heeft al 10x turkse nederlander tegen de persoon in kwestie gezegt,en dan kom ze af waarom voel jij je niet thuis in nederland of waarom wil jij je niet aanpassen….

 18. chantal zegt:

  Linsky, reden was de verwijzing naar de nieuwe onderdirekteur van AP, de met joods-christelik vendel zwaaiende militant en geen tegenspraak duldende M. Pennings.

 19. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 15:22, je wilt weten hoe ik erover denk? Dat weet iedereen hier al, alhoewel -en dat MOET gezegd- ik heel vaak het gevoel heb GENEGEERD te worden. Elders op dit blog heb ik het ook al gehad over het feit dat we ons hier kwaad zitten te maken en er verder niets gebeurt.
  Om een lang verhaal kort te maken: deze zgn eerwraakmoorden hebben VERDOMME niks met eer te maken, ze hebben niks met islam te maken, deze gore FASCISTEN hebben gewoon een ingebakken pesthekel aan vrouwen, dat is het hele punt. Deze moordenaars zijn gewoon genetisch gemanipuleerde, jarenlang door sufgerukte imams geïndoctrineerde FASCISTEN.
  Wat jammer dat het advies van Gustave Flaubert destijds niet ten uitvoer werd gelegd..!!!
  http://tinyurl.com/3wdvven
  Tot slot hebben EU-FASCISTEN ook weer iets leuks bedacht: pas op je geld en laat je niet dwingen dingen te doen waar je geen trek in hebt.
  http://tinyurl.com/28se7nv
  Die reportage heb ik niet uitgekeken, heb al GENOEG islam-ELLENDE geslikt de afgelopen jaren.
  ZUM KOTZEN.

 20. Linsky zegt:

  Seculiere;
  Snap je nou nog niet dat Turk bijna mondiaal als synoniem wordt beschouwd met moslim?
  We kunnen er gewoon niks aan doen. :(

  Het gaat hetzelfde als met het etiket; moslim = sharia…koran…extrimisme = waanzin!
  Ik word ook moe van het maken van onderscheid tussen ‘gematigde” tolerante’ en tussen de ene moslim en en de andere en de ene Turk en de andere.

  Als je in België woont en echt geïntegreerd, leef en spreek dan ook als een Belg!
  En onthoud je van dat steeds wederkerende Turkse patriottisme.
  Wij,.. ik althans heb echt wel begrip voor je vaderlandse gevoelens, maar je ventileert ze zo vaak, dat ik de indruk krijg dat je als Erdogan maar gaat, je onverwijld terug keert naar dat verziekte land.

  Ik ben het dus volledig met Verso eens!
  Is ‘t geen goede suggestie om je enkel Seculiere te noemen? :)

  Enne zeg niet dat het aan ons ligt…ik heb vrienden van allerlei nationaliteiten…al 40 jaar!
  Mijn schoonzoon bij. is van Curaçao en meer Nederlander en patriottisch dan ik!
  En hij heeft ook net als mijn andere vrienden, best tegenslagen en racisme moeten verduren.
  Toch hebben ze allemaal op eigen wijze hun rechtmatige plek in het land en de harten van veel mensen veroverd.
  Soms zit racisme en haat meer in onszelf, dan in de omgeving……..

  Ik zeg dit alles niet om je neer te halen of te beledigen seculiere,
  maar juist omdat ik je heel graag mag! :)

  Misschien mag ik nog een suggestie doen; Zoek een moslim Turk, en sla ‘m wat tanden los. :)

 21. seculiere turk zegt:

  @ G.Deckzeijl

  de arabische lente is ook met zulke site’s begonnen,hopelijk gebeurt dit ook met alle seizoenen tegen de islam

 22. Hellen zegt:

  Ik ga ff of topic , want ik lees net op de televaag dat het nu zeker is , een student is afgestudeerd en kreeg maar liefst een 10 voor zijn prutsstuk , sorry hij noemt het een scriptie , want volgens die Henk Bovenkerk (whats in a name ) zijn Wilders en alle PVVers facisten , tis maar dat U het weet . Niet dat er 1 PVVer van wakker ligt , want ach , PVV bashen is een linkse sport geworden , en daarom zeg ik tegen al die islam knielers ”” Fuck you all “”

 23. chantal zegt:

  Seculiere Turk, blijf je gerust seculiere Tuk noemen. Feit blijf de er volop seculiere moslims zijn.
  Overigens woon ik zelf ook deeltijds in Belgie. Deels zit ik ook in Spanje, een van mijn vrienden daat komt uit Pakistan en is een seculiere moslim. Drie weken was ik uitgenodigd op de bruiloft van zijn nicht in Spanje. Al die moslims daar lieten het er seculier aan toe. gaan. :)

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Hallo Hellen: zit het net te lezen, nota bene…!!! http://tinyurl.com/7r66oe4
  Van mij had die LUL geen 10 gekregen maar een fikse trap onder z’n politiek correcte
  glock und hammerspiel…

 25. Linsky zegt:

  Hellen;
  Psies!
  Ben het helemaal met je eens hoor!
  Maar dat linkse dhimmi-schorem heeft nog steeds de macht,
  en totdat ze die verliezen, zal er weinig veranderen.

  Decky zegt: 6 januari 2012 om 16:22
  Wat zeik je nou?
  Dat jij dat onbestemde gevoel hebt is toch niet onze schuld?

  Dacht je soms dat ik zit te huilen om alle comments en linken die ik doorgeef, waarop ik geen reactie krijg?
  Ze zijn gewoon bestemd om informatie te delen en dan hoef ik echt niet te weten wie er wat mee doet.

  Maak je toch niet zo druk, ..we zijn echt wel doordrongen van de realiteit ten aanzien van het hele gebeuren van die moslims, de sharia en zelfs de smerige controle door middel van FaceBook etc. :)

 26. chantal zegt:

  Sorry, het was drie weken geleden, die bruiloft, en duurde het feestje voor mij geen drie weken. ;)

 27. G.Deckzeijl zegt:

  Leuke voor links dhimmi-schorum: http://tinyurl.com/cyjy63

 28. Linsky zegt:

  Ja, hallo, ….zo dadelijk hebben we hier ook nog een Seculiere moslim….!
  Of een gematigde en tolerante sharia gelovige…. :)

  Ze hebben best veel geleerd in het Westen, zelfs infiltratie methoden! :(

 29. seculiere turk zegt:

  zij ze net seculiere moslim tegen mij? zo iets besta niet! het woord moslim mag niet beschreven worden met mijn persoonlijkheid! tis duidelijk dat jullie turken automatisch associeren met moslims,ik viel bijna van mijn stoel

 30. Linsky zegt:

  Tjeetje Seculiere, ben je nou echt zo naief?
  Ik zeg nog….laat die pindakaas en raki staan! :)

 31. seculiere turk zegt:

  ik ben juist niet de naieve!! :)goe zou jij je voelen als iemand je beschreef als ongeloveige moslim ofzo,da klopt toch helemaal niet :)

 32. seculiere turk zegt:

  ik weet dat ze het goed bedoeld hoor,maar ik denk niet dat ze het beseft hoe veel ik dat woord haat

 33. Linsky zegt:

  chantal zegt:
  6 januari 2012 om 16:19;
  Oké, opa sap ‘t nou! :)

 34. Linsky zegt:

  Hoewel….Seculiere Moslim..mmmm,
  mocht dat gebeuren, weten we in ieder geval waar de vijand zich ophoud! :)

 35. chantal zegt:

  Seculiere, een seculiere moslim noemde ik jou niet. Maar ik ken ze wel, en die zijn beter te pruimen dan sommige belendende joods christelijke vendelzwaaiers. :)

 36. vederso zegt:

  @ seculiere turk. Als seculiere atheïst ben ik bijna uitgekotst door mijn christelijke familie. Laten we elkaar de hand geven. Van het laatste deel van de video ga ik ook over m’n nek, maar van het eerste deel nog meer. Ik heb Carel Brendel al es een keer uitgenodigd een boek te schrijven over de meer dan treurige onderdrukking van vrouwen in de islam en het systematisch wegkijken door onze zgn. progressieve feministische beweging. Ik doe deze oproep nogmaals of aan ieder ander.

 37. Linsky zegt:

  vederso

  Als seculiere atheïst…………..?
  Hahahahahahahahahahahahahahahah :)

 38. Linsky zegt:

  Christendom in Midden Oosten door moslimgeweld met uitroeiing bedreigd!
  ‘Voer het vlees van christenen aan de honden’

  Het christendom in het Midden Oosten wordt door de islamitische jihad met uitroeiing bedreigd.

  Arabische christenen worden in heel het islamitische Midden Oosten, de bakermat van het christendom, met uitsterven bedreigd. Sinds 2003 vluchtten zo’n 900.000 Iraakse christenen voor het sektarische moslimgeweld. Na de val van president Mubarak begin vorig jaar verlieten al meer dan 100.000 christenen Egypte vanwege de islamitische vervolgingen. Benjamin Sleiman, de aartsbisschop, waarschuwde daarom letterlijk voor ‘de uitroeiing van het christendom in het Midden Oosten’.

  Zomaar één van de talloze incidenten: afgelopen week arresteerden de Egyptische autoriteiten Gamal Massoud, een Koptische christenstudent, omdat hij een tekening van de islamitische profeet Mohammed op zijn Facebook pagina zou hebben gezet. Het gevolg was dat het zuiden van Egypte twee dagen in de ban was van geweld en Massouds huis werd aangevallen door moslims die zoals gewoonlijk ‘Allahu akbar’ schreeuwden.

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=649709&r=1&tbl_archief=&

 39. Seculiere je moet niet zo gevoelig zijn en trots zijn op wie je bent.Ik ben blank en al lang met wat ze hier in de volsmond noemen met een zwarte getrouwt.En ook zo vaak gehoort ja maar hij is anders.Nou wij trekken er ons beide niks van aan.mijn man kwam van de week binnen en was wild,en zei ook ze hebben wat over buiten landers te zeggen ,moet je kijken een grote hoop honden stront voor zijn garage.Kijk in amerika krijg je gelijk een grote boeten.Die zelfde zwarte loopt met een zakje voor zijn honden stront.Maar dat is maar even een uitlating he.Al zijn vrienden zijn nederlanders.Wat ik probeer te zeggen sommige dingen moet je met een korrel zout nemen.

 40. seculiere turk zegt:

  verderso hier mijn hand

 41. seculiere turk zegt:

  ja maar kheb een hoge bloeddruk gekregen van al dat zout :) maar ik begrijp het wel allemaal hoor,en ik begrijp ook de misverstanden,omgekeerd ook er zijn heel wat misverstanden onder de turken van de belgen dan frons ik mijn wenkbrauwen ook,en ga ik ook altijd de tegenaanval in

 42. Linsky zegt:

  Heel goed Marijke!

  Mijn schoonzoon is dus ook pikzwart, maar een van de meest betrouwbare, sociale en sympathieke mensen die we kunnen.
  Onder elkaar is het vaak als er iemand binnenkomt, “Is die neger thuis?”.
  Juist die gewoonte om op geen enkel wijze dat woord te vermijden of te bannen, geeft zowel voor hem, als voor ons de ruimte om op werkelijk ongedwongen wijze met elkaar om te gaan, en wij vinden het even zo prima, dat ons er regelmatig aan herinnert dat we echte bleekscheten zijn….vooral in het voorjaar :) en “Nou ja, zeg nou eerlijk, wat kun je daar nou van ‘n bleke verwachten?” :)

  Wij zijn heel erg content met hem! :)
  Overigens heeft ie het wel op varkenslapjes ………..met oortjes, want ie wil ie ons graag aan naaien! Hahahahaha

 43. seculiere turk zegt:

  over het algemeen zijn de turken tegen de belgen wel positief hoor,als het op het puntje op de i aankomt,hebben de turken zelfs liever belgen dan turken zelf,contracten sluiten of andere belangerijkere zaken,verkiezen ze liever belgen,maar arabieren moeten ze niks hebben,eigenlijk zijn turken grotere racisten tegen arabieren dan europeanen,dit echt waar

 44. seculiere turk zegt:

  dat is mooi marijke,als jullie maar gelukkig zijn en dat geluk wil ik ook
  en met dat ga ik hier afsluiten
  nog een prettige avond mensen

 45. vederso zegt:

  @ Linsky om 17.15. Ik begrijp dat je vanwege de term “seuculiere atheïst” enigszins geamuseerd bent, maar ik leg je dat graag onder de discussie “Verlichtings-fundamentalisme” nog wel es uit. Nu even niet. Voor vandaag heb ik genoeg wreedheid en onderdrukking gehad.

 46. Lisky ik heb je al eerder gezegt ik sta er boven,maar ik kom niet meer op A7 want daar heb ik wel een echte racist gezien,en dat mag hoor.Maar ik heb er niks te zoeken.Kom ook niet bij dat nare mannetje bree,krijg het niet eens uit mijn toetsen bord.En weet je ik ben gelukkig niet nieuwschierig en verveel me nooit.Ik kom alleen hier om iets te leren.Voel me ook nooit aan gesproken als ze schelden op de amerikanen,ook al zijn mijn kinderen amerikaan en mijn klein kinderen.want het land heeft zijn goeie dingen en zijn slechten dingen.And the beat goes on.Hahaha

 47. chantal zegt:

  @Marijke Wright / Linsky

  Over negers gesproken, het wachten is nu nog op de Brabomoslim. ;)

 48. Chantal hij is leuk.Moest kostelijk lachen.

 49. Linsky zegt:

  Hahahahaha,
  Zo te horen zelfs ‘n Brabantse neger! :)

 50. chantal zegt:

  @Vederso
  ‘Velichtingsfundamentalisme’

  Regelmatig had ik het aan de stok met zo’n histerische historicus op AP. Dat is een echte die hard, die maakt er consequent van ‘de joods-christelijk verlichte traditie. :)

  http://www.maxpam.nl/2007/09/de-mythe-van-het-joods-christelijke-fundament/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s