Oostenrijk: De criminaliteit is meer dan treurig

Het jaar is ten einde gegaan en de criminaliteit in ons land is meer dan treurig. Met de ambtelijke cijfers wordt brutaal gesjoemeld, statistisch worden de burgers bedrogen. De manier van tellen wordt voortdurend veranderd en aangepast, vergelijkingen zijn nauwelijks meer mogelijk. En zo kan men steeds opnieuw trots beweren, dat de criminaliteit zou teruglopen of gelijk zou blijven. Daar klopt echter niets van en iedereen weet het. We staan voor een veiligheidspolitieke ramp.

De oorzaken zijn bekend:  

Opening van de grenzen, een boterzachte justitie, belemmering van de uitvoerende macht, de opvoeding van de burgers tot slachtoffers. De mensen, die in de frontlinie staan, vertellen verhalen die ongelooflijk klinken, maar helaas maar al te waar zijn.

Wie de krant opendoet, vindt op iedere pagina berichten over roofovervallen, geweld, moorden, poging tot moord, inbraken. De daders worden of niet gepakt of, als men ze pakt, wordt er hoogstens aangifte gedaan als ze op vrije voeten zijn. Waar ze vandaan komen, is duidelijk, ook al wordt dat meestal schaamteloos verzwegen. Men zou een statistiek moeten bijhouden, die zich oriënteert op de herkomst van de daders. De misdaden worden namelijk hoofdzakelijk door mensen gepleegd, die hier eigenlijk van rechtswege helemaal niet zouden moeten zijn.

Als deze mensen er niet zouden zijn, zouden we volgens mij ongeveer 80% minder misdaden hebben. Zo´n statistiek zullen we echter nooit te zien krijgen. In ieder geval niet zolang onze veiligheidspolitici het roer in handen hebben. Bron…

Wij vinden het ook meer dan bedenkelijk, dat onze media aan dit politiek correcte spelletje meedoen en meestal de anonimiteit van de daders in acht nemen of beschermen. Bij de meeste berichten over gewelddadige overvallen lees je meestal alleen maar “Drie jongeren”, “Twee scholieren”, …

Hoe krankzinnig onze huidige veiligheidspolitici handelen, kun je lezen in de volgende actuele melding:

“Op de Südtiroler Platz in Innsbruck speelde zich donderdagavond onfrisse scènes af. Een 19-jarige asielzoeker viel eerst zijn vriendin aan. Als een politieagent buiten dienst ingrijpt, dreigt de jonge man hem te vermoorden en probeert hem te slaan.

De politieman kon de man arresteren. Hij werd op aanwijzing van het openbaar ministerie naar de gevangenis overgebracht en de volgende dag weer vrijgelaten. Zie…

Vrijgelaten onder de hoede van onze asielzoekers-NGO´s! Krankzinnig – in plaats van deze crimineel direct uit te zetten, is hij op vrije voeten in de schoot van ons sociale stelsel!

—————————————————–

In het Duitstalige gebied fluit de stad Berlijn waarschijnlijk het best het “Lied van het geweld”!

De “Berliner Morgenpost” bericht van nieuwe geweldsexcessen op Berlijnse stations:

Bij aanvallen op reizigers op Berlijnse tram- en metrostations werden in totaal drie mensen aangevallen, waaronder een zwangere vrouw. De 33-jarige vrouw kwam met de schrik vrij, haar ongeboren kind mankeerde niets. Een van de daders kon in ieder geval worden opgepakt.

Zware overval bij het metrostation Kottbusser Tor in Berlin-Kreuzberg. Drie mannen sloegen donderdagavond op een 48-jarige man in. Zelfs toen hij al op de grond lag, lieten ze hem niet met rust. Het slachtoffer liep een oogwond op. Ook op het station Hellersdorf kwam het tot een overval. Zie…

Bron:

http://sosheimat.wordpress.com/2012/01/07/die-bilanz-der-kriminalitat-ist-mehr-als-traurig/#more-30984

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

Een reactie op Oostenrijk: De criminaliteit is meer dan treurig

 1. Linsky zegt:

  Quote;
  De manier van tellen wordt voortdurend veranderd en aangepast.
  ———–
  Zoals dus de geheel berichtgeving en nieuwsberichten gemanipuleerd worden.
  Rules for journalists by the National Union of Journalists:
  http://vladtepesblog.com/?p=42471

  Dit zijn regels die voor alle linkse media gelden, waar dan ook in Europa, evenals in de USA.
  Waarop moeten we dan nog de hoop vestigen ooit nog uit die linkse bronnen de waarheid te horen?

  Zolang dit soort zieke indoctrinatie en manipulatie aanhoud en aan de macht is, kunnen we alleen afgaan op gezond verstand en eigen intuïtie en oordeel. Tevens moet duidelijk zijn dat we echt met opzet worden voorgelogen en worden gaar gestoofd voor een wereld allah Orwell.

  De bewijzen vinden we elke dag in de eigen omgeving, regio en steden.
  Van onze overheden, hoeven we niks zinnigs te verwachten.
  Die hebben de zaak allang verkocht en verraden.
  Het is in hun belang dat de misdaad toeneemt evenals de angst. Alleen met een angstig en reddeloos volk kun je oorlog voeren en hen onder volledige controle brengen.
  De NWO en Total Control komt met het uur dichterbij! 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s