Euro, bankroet, massa-immigratie, islam

Rond de jaarwisseling kijken veel mensen in een glazen bol. Helemaal niet nodig, gewoon nadenken helpt ook. Wat zal de toekomst ons brengen? Als we bepaalde individuele toestanden, zoals gezondheid, buiten beschouwing laten, is het centrale punt en de centrale zorg in het private en openbare leven het geld, zonder welke niets gaat. De meeste mensen zullen gemerkt hebben, dat op dit gebied de fundamenten enorm wankelen, we staan op drijfzand.

De eurocrisis is snel uitgelegd. Duitsland en heel EU-Europa zitten dankzij onze onverantwoordelijke politici tot ver over de oren in de schulden en zijn niet te redden. Niets en niemand worden gespaard, dus stormen we verder op de afgrond af, de geldontwaarding, de crash. Staat en volk zullen merkbaar voor een langere periode behoorlijk verarmen, als het niet in 2012 is, dan wel in 2013 of 2015.

Naast deze financiële chaos hebben we nog een ander groot probleem. Het oude Avondland sterft langzaam maar zeker, de bevolking neemt af, er worden in alle landen te weinig kinderen geboren met uitzondering van Ierland. Parallel daaraan worden we al tientallen jaren lang door hoeveelheden asielzoekers, vluchtelingen en andere immigranten geteisterd, die de hele structuur van de samenleving en de staat al lang verandert. De immigranten zijn overwegend arm, zonder opleiding en moslims.

Het is verbazend hoeveel schrijvers en lezers geloven dat men daar nog iets aan zou kunnen veranderen of nog integratietechnische eisen zou kunnen stellen aan de binnenkomers. Demografische trends, immigratiestromen en het denken van de mensen veranderen niet zomaar. De negatieve bevolkingsontwikkeling gaat al jarenlang haar gang, niet geboren kinderen kunnen geen kinderen krijgen, en zo zijn toekomstige aantallen gemakkelijk te berekenen. Overigens is er wijd en zijd geen omkering van de trend te bespeuren.

Met de migratie is het net zo. Tientallen jaren lang heeft men alles laten gaan, niet aan immigratiepolitiek gedaan, nooit geprobeerd om doelbewust gekwalificeerde buitenlanders naar het land te lokken en ongewenste personen weg te houden, maar altijd armoedevluchtelingen en personen met een voorgeschiedenis barmhartig opgenomen en sociaal verzorgd. Ook hier is geen trendomkeer te herkennen. Integendeel. Alle partijen, Brussel en de pers willen nog meer immigratie, zelfs het ongebruikte potentieel van zigeuners werd al als demografische toekomst aangeprezen.

Een bijzondere liefde en genegenheid hier in het land valt de islam ten deel. Politiek, pers, de intellectuelen, de concurrentie van het andere gebedsboek, zij allemaal kunnen maar geen genoeg krijgen van Mohammed, zijn wetten en eisende aanhangers. Ook hier is geen nadenken, geen bezorgdheid, geen gebrom te herkennen – niets. En daarom verbaast men zich er bij dit merkwaardige fenomeen ook over waar veel lezers en commentatoren hun optimisme vandaan halen dat er spoedig of ooit iets zou veranderen.

De voortdurende immigratie van vooral achtergebleven onderklassen naar de sociale dienst, de emigratie van hoog opgeleide Duitsers en het ontstaan van een sterke groep onbeschermde werkenden en werklozen door de globalisering maakt onze economie niet sterker, een economie, die sowieso door een groen-rode politieke ideologie en klimaatidiotie kapot wordt gemaakt. Daarbij komt het gebrek aan alle grondstoffen en aan eigen energiebronnen. Onze economie is alleen daarom nog een beetje levendig, omdat het er in de buurlanden en in de EU net zo dom aan toe gaat. Een grote economische opbloei, die alles en iedereen meetrekt, zal onder de heersende omstandigheden nooit meer plaatsvinden. Wat moet immers een dalende, onopgeleide, vaak zelfs analfabetische en techniekvijandige bevolking onder deze omstandigheden aan wonderen volbrengen?

Onze economische en politieke neergang is niet te stoppen. Lasciate ogni speranza – Gij die hier binnentreedt, laat alle hoop varen! Duitsland schaft zichzelf verder af. Er komen in de geschiedenis echter maar zeer, zeer zelden plotselinge, volledig onvoorziene veranderingen voor, waarop niemand had gerekend. Denk bijvoorbeeld aan de val van de Berlijnse Muur, die heel Europa heeft veranderd. Afgezien van zulke niet te bepalen gebeurtenissen, is er op dit moment maar één enkele variant denkbaar, die alles kan veranderen: eurocrash en staatsbankroet.

Eurocrash en staatsbankroet zullen de hele welvaartsstaat op zijn kop zetten. Politici uit hun functie vegen, nieuwe partijen en mensen begunstigen, de immigratie stoppen. Wanneer Europa arm wordt, is het niet meer aantrekkelijk. Als de staatskas leeg is, houdt de welvaart op. Het is dan gedaan met de politiek tot nu toe, interesses worden luid, tegenstellingen en verschillen kunnen niet meer zo gemakkelijk een etiket worden opgeplakt of in een suikerspin verpakt worden. Veel zal niet meer zo zijn als voorheen. Dat is niet iets om blij over te zijn. Er zullen aanzienlijke neveneffecten en verrassingen zijn, waar niemand op had gerekend.

Het alternatief is een soort implosie. Steeds meer delen van Duitsland, dat twintig jaar geleden op veel mensen nog zo groots overkwam, bladderen af, breken weg en storten in elkaar, zonder dat de meeste tijdgenoten het echt merken. Op een bepaald moment is niets meer hoe het was, en wij zijn de Derde Wereld.

Bron:

http://fakten-fiktionen.net/2012/01/euro-bankrott-masseneinwanderung-islam/#more-11435

Auteur: kewil

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Europa, Islam, New World Order, Wereldcrisis. Bookmark de permalink .

53 reacties op Euro, bankroet, massa-immigratie, islam

 1. Linsky zegt:

  Zijn er nog mensen die werkelijk geloven dat dit alles toeval is?
  Die geloven dat regeringen en overheden er zijn voor het volk?
  Die veronderstellen dat men van overheidswege zijn best doet de bevolking naar de zin te maken en te voorzien in voorspoed, en geluk?
  Die menen dat het met of dank zij deze ellende ooit goed komt?
  Die denken dat als je steeds de zelfde fouten maakt, er toch eens een andere uitkomst zal zijn?
  Die geloven dat uit waanzin, rede ontstaat?

  Voor die mensen is dan inderdaad geen enkele hoop! 😦

  Like

 2. Linsky zegt:

  Voor de rest blijft hoop ……….op menselijkheid;

  Like

 3. zande zegt:

  Dit stuk dekt de lading wel zo’n beetje.

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  @Zande

  Net bij je ingediend!!! 😉 😀

  Like

 5. hans van de mortel zegt:

  Geld moet je nooit uitlenen aan vrienden en aan wie dan ook als je niet de macht hebt om het bruut weer terug te vorderen. Net zo min als boeken. Hoe dan ook zijn dit zaken die een verwoestende uitwerking hebben op relaties.

  Trouwens, waar vind je nog dankbaarheid voor getoonde goedhartigheid? Kijk naar al die moslims. Ik noem hen parasieten. Ze hadden niks. Waarom zijn ze hier? Omdat wij zoveel beter zijn. Ook in het geloof. In alles. Alhoewel ik in hart en nieren atheïst ben, mag ik er wel van uitgaan dat de mensheid die zoveel uitvindingen teweeg heeft gebracht en verbeteringen aan het leven heeft toegevoed – denk aan de tandarts – voor moslims reden is om zich direct aan te passen en ons geloof en onze normen en waarden over te nemen. Ze kunnen daarbij nog kiezen uit verschilende christelijke religies die allemaal de vredelievende Jezus aanhangen.

  Voor zover ons bekend heeft de orthodoxe jood Jezus nog nooit iemand in elkaar geslagen, een meisje van zes proberen te verkrachten, overvallen op winkels gepleegd, zoals de hstorische Mohammed gewend was handelskaravanen te overvallen en te plunderen en daarbij menigeen om zeep heeft geholpen. Honderden joden heeft hij laten vermoorden, verraad gepleegd en zijn woord niet nakomen, Kortom, dat beestmens Mohammed was voor geen kamelenkeutel te vertrouwen.

  Toch houden al die moslims in onze beschaving vast aan de verderfelijkheid van hun geloof. Anders gezegd: er kan geen dankjewel vanaf. Begrip bestaat er niet bij hen. Logisch. Iedereen die hier naar toe is gekomen, is hier om te PARASITEREN. En voor de rest kunnen we doodvallen.

  Want dat is de logische straf als gevolg van de wil van Allah.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Mortel;
  quote:
  Voor zover ons bekend heeft de orthodoxe jood Jezus nog nooit iemand in elkaar geslagen!.. ?
  —————–
  Misschien je huiswerk eens gaan doen?

  Like

 7. gielah zegt:

  Goed en waar artikel.
  Jammer echter dat er daarin nergens ook maar de minste sprake is van een oplossing of van uitzicht.
  Dat mag tegenwoordig niet meer, merk ik steeds vaker.
  Alleen de donkere kleuren worden nog aanvaard…. en die ZIJN er uiteraard ook… bijna alleen maar donkere kleuren, zover het oog reikt…. toegegeven.
  Het loutere nóemen van het gloren van enig licht aan de horizon wekt echter bij de meeste mensen méér bittere agressie en vijandigheid op, dan men zelfs naar de islam toe heeft.
  Wie het vatten kan, die vatte het!

  Daarom houd ik het maar bij mijn aanvangszinnetje:
  een goed en waar artikel.

  Like

 8. Linsky zegt:

  gielah ;
  Verblijd ons!
  Zie jij dan licht?

  Laat het ons ook eens zien! 🙂

  Like

 9. Linsky zegt:

  Bedoel je misschien dit licht?:
  Bill Gates werkt achter de schermen aan vorming autoritaire VN-wereldregering

  Microsoft oprichter Bill Gates, nog altijd één van de rijkste mensen op aarde, gebruikt zijn kapitaal om achter de schermen een autoritaire VN wereldregering te verwezenlijken die de macht krijgt om vooral de Westerse landen allerlei welvaartsbelastingen op te leggen en militair in te grijpen als een land zich niet houdt aan de gedragsregels van de VN. Gates baarde in 2010 opzien toen hij openlijk pleitte voor het massaal inzetten van vaccins om de wereldbevolking te reduceren, en voor de invoering van een ‘jury’ die moet beslissen of zieke en/of oude mensen nog in leven mogen blijven.

  Dit extremistisch Handvest?

  1. De VN krijgt zeggenschap over alle internationale instellingen.
  2. De VN gaat alle multinationals en financiële instituten reguleren, inclusief het opleggen van milieu- en arbeidsregels.
  3. De VN gaat belastingen heffen over alle internationale financiële transacties, vliegreizen en brandstof, en gaat zelfs ‘vergunningen’ afgeven voor het gebruik van lucht, water en natuurlijke hulpbronnen.
  4. De leden van de VN Veiligheidsraad verliezen hun vetorecht, waardoor de invloed van de VS sterk wordt beperkt. Er komt een ‘Volksvergadering’ die zal worden samengesteld door maatschappelijke organisaties, die in realiteit vrijwel allemaal (extreem) linkse en socialistische doelstellingen nastreven.
  5. Er komt een eigen VN leger.
  6. De legers van de landen worden juist
  verkleind en alle wapens moeten worden geregistreerd.
  7. Niet alleen landen, maar iedere aardbewoner wordt verplicht om zich te onderwerpen aan alle VN verdragen en verklaringen over de mensenrechten.
  8. Het VN strafgerechtshof (in Den Haag) krijgt zeggenschap over alle landen.
  9. Een nieuwe VN instelling gaat de naleving van ‘duurzame ontwikkeling’ afdwingen.
  10. Er komt een internationale VN milieu rechtbank.
  11. Ondanks het feit dat ‘Global Warming’ door talloze wetenschappers en onderzoeken is ontkracht, wordt het principe verplicht toegepast en krijgt iedere aardbewoner een maximale ‘Co2 uitstoot’ toegewezen.
  12. De schulden van de armste landen worden kwijtgescholden en de natuurlijke hulpbronnen worden door de VN gelijkmatig verdeeld (met een forse verarming van de bevolking in het Westen tot gevolg).

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=649901&r=1&tbl_archief=&

  Like

 10. treintrien zegt:

  @ Linsky hierboven:

  Wil je mij mijn huiswerk even opgeven dan?
  Want mij staat ook niet zoiets bij.
  Wél iets over andere wangen toekeren enzo… dat wel.
  Maar zelf een robbertje gaan vechten: niet dat ik weet.

  Alvast dank!

  Like

 11. Linsky zegt:

  treintrien :
  Misschien vergeten dat ie die Farizeeën er weg sloeg daar bij die tempel?

  Like

 12. Linsky zegt:

  Ps;
  Was nog een kwestie van geld ook nog? 😦

  Like

 13. Linsky zegt:

  Hier nog een oudje van het Licht der Wereld;
  Bill Gates: Laat jury beslissen over leven of dood zieke ouderen

  Bill Gates liet zich al eerder opvallend uit over het gebruik van vaccins om te bevolkingsgroei van de Aarde te reduceren.

  Microsoft-oprichter en multi-miljardair Bill Gates heeft opnieuw voor de nodige controverse gezorgd door impliciet te stellen dat men zieke oude mensen die dure medische zorg ontvangen beter dood kan laten gaan en het geld dat daarmee uitgespaard wordt in te zetten voor het behoud van banen voor bijvoorbeeld leraren.
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=602983&r=1&tbl_archief=&

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  De grote Franse bank Société Generale voorspelt de ineenstorting van de euro.
  Maar dat is niet het enige waar we ons zorgen over MOETEN maken, o nee…!!!
  http://tinyurl.com/28se7nv
  En nu ik het toch over geld heb: wel eens van ESM gehoord?
  http://tinyurl.com/7sbftbr
  Straks lekker slapen en morgen gezond weer op, nietwaar jongens en meisjes..???

  Like

 15. Linsky zegt:

  Voor de goede orde het waren geldwisselaren etc., maar volgens de oude geschriften wel degelijk Farizeeën, in hun overtuiging, omdat je daar nu eenmaal rijk van kon worden.

  Johannes 2,13
  13 Kort voor Pesach, het Joodse paasfeest, reisde Jezus naar Jeruzalem. Daar trof hij op het tempelplein de handelaars in runderen, schapen en duiven aan, en de geldwisselaars die daar altijd zaten. Hij maakte een zweep van touw en joeg ze allemaal de tempel uit, met hun schapen en runderen. Hij smeet het geld van de wisselaars op de grond, gooide hun tafels omver en riep tegen de duivenverkopers: ‘Weg ermee! Jullie maken een markt van het huis van mijn Vader!’

  Behoorlijk agressief, en nog gewapend ook! 🙂

  Like

 16. Linsky zegt:

  Daar hebben we van gehoord Decky, van die ESM,.. is dat niet de nieuwe weldoener voor ons geliefde Europa? 🙂

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Nee, nee en nog eens NEE: we krijgen onze uitgeleende miljarden niet terug, niet vandaag, niet morgen, NOOIT! http://tinyurl.com/84agu5r
  Linsky: zo snel kun je alles -en al helemaal de info over dat geheime plan- NIET gelezen hebben.
  Geldt voor iedereen trouwens. Ik heb ’t wel gelezen en als ’t allemaal correct is, is er slechts één conclusie mogelijk: binnen de EU loopt een compleet leger bestuursFASCISTEN rond.

  Like

 18. Linsky zegt:

  Decky, ter informatie,
  ik wist dat blijkbaar allemaal al voor jij er mee kwam, en zelfs vaak al voor het gedrukt wordt! 🙂

  Like

 19. chantal zegt:

  @Linsky om 15:32
  “Behoorlijk agressief, en nog gewapend ook! 🙂 ”

  Het lachen vergaat je bij de smerige terreur die de here godt via zijn geweldsopdracht uitoefende op Abraham.
  ‘God said to Abraham Kill me a son’

  Like

 20. Linsky zegt:

  Chantal in deze ben ik het helemaal met je eens. 🙂

  Like

 21. Linsky zegt:

  Overigens denk ik dat de meeste mensen zich er niet eens van bewust zijn dat de goden uit het Oude testament heel wat anders vertegenwoordigen als dat wat Jezus proclameerde.

  Die goden in het OT, kon je mee zuipen en worstelen. Die waren van een heel andere orde.
  Die van Jezus, in ’t NT. was een Vader/God, die binnenin onszelf gezocht en gevonden kon worden.

  Misschien onze eigen persoonlijke verantwoordelijkheid etc… ?

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 16:03: Túúrlijk.

  Like

 23. chantal zegt:

  ‘Iedereen die nog met een of andere god komt aanzetten zou een ban moeten krijgen’, een comment van Spaans edelman Francisco de Cisneros op AP, het blog waar een megalomaan joods-christelijk vendelzwaaier nu de scepter zwaait, en daar is wel wat voor te zeggen. Overbodig en contraproductief om steeds weer met een onze god is de beste boodschap aan te komen kakken.

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Héé Chantal: hier is een betere oplossing. http://tinyurl.com/3jt6g3f

  Like

 25. Linsky zegt:

  Chantal,…het gaat hier feitelijk alleen om goden!
  De strijd tegen die allah in ieder geval! 😦

  Like

 26. chantal zegt:

  Leuk stukke, Deckzeijl.
  “Belijden van een religie veroorzaakt immers aanzienlijke maatschappelijke kosten.
  Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan vervuiling van het geestelijk klimaat….”

  Wilders zou consequent zijn om behalve op kopftuch ook een taks op keppeltje en andere religieuze hersenspinsel uitingen te heffen. Zelfde kan worden gezegd van het niet subsidieren van mohammedanisme en het wèl mede financieren van meer Westerse religiuze wanen.

  Like

 27. chantal zegt:

  Linskey, net als iedere andere godt of eender welk spiritueel hersenspinsel is Allah is een fictie en ficties zijn, dat kan iedere psychiater je vertellen, anders dan met een stevige dosis pillen moeilijk te bestrijden. 😉

  Like

 28. Linsky zegt:

  Dat het fictie is doet niks van het feit af dat mensen op basis daarvan elkaar uitmoorden!
  Evenzo goed al norm en ethiek vormen van emoties en gevoelens zijn die mensen al naar gelang het hen uitkomt, gebruiken…of niet.
  Als het om status, geld en macht gaat staan ze meestal in de weg. daar zul je ze ook minder aantreffen.

  Als jij je er zo makkelijk van af denk te maken, moet je nog erg veel leren over de menselijke geest en jezelf.
  Het is overigens een bekend feit dat psychiaters gekker zijn dan hun patiënten.

  Misschien toch dat thuiswerk maar eens gaan maken.
  Ik stel dan meteen voor om het in te leveren bij die gestoorden van Scepsis.

  Like

 29. Linsky zegt:

  Overigens kun je die goden wel uit de boeken schrappen,
  maar nooit uit de menselijk geest.
  Sommigen blijven namelijk nadenken wat de oorsprong van hun bestaan kan zijn!

  Like

 30. chantal zegt:

  ‘Allemaal angst’

  Like

 31. Linsky zegt:

  Chantal;
  Waarschijnlijk heb je het over je eigen angst, meid!’

  Je zult er maar achter komen dat er wat in je leeft, wat je met alle macht steeds ontkende……… 😦

  Je kunt wel steeds met onnozele filmpjes en allerlei verwijzingen naar sceptische idioten schermen, maar uit geen enkel comment blijkt enige werkelijke diepgang en inzicht in het feitelijke probleem waar we hier voor staan.
  Dat steeds maar schreeuwen dat het afgelopen moet zijn met religie en goden, bewijst niet meer dan een erg onvolwassen idee, over wat menszijn eigenlijk inhoud.

  En van je intellectuele ideeën en eventuele opleiding ben ik evenmin onder de indruk.
  Ik ken nogal wat van dat soort mensen. Juist door de ontwikkeling van dat vermogen is de aandacht enkel nog gericht op de buitenkant.
  De oorzakelijkheid van het Universum, het fysieke bestaan en zeker die van de menselijke geest, zit zelfs ook bij hen wat dieper, ook al ontkennen zij dat voor zich zelf en anderen bij hoog en bij laag.

  Een an ander zou ik natuurlijk in de algemeen gehanteerde wetenschappelijke terminologie kunnen beschrijven, maar ik probeer mijn taalgebruik wat aan te passen aan je niveau, om te voorkomen dat je me ook nog beschuldigd van dikdoenerij.

  Overigens strijden we hier juist tegen dat, waar jij het bestaan van ontkent, waar slaan je commentaar dan op, is dat dan niet volkomen overbodig?

  Feit blijft pakweg 1.5.000.000.000 ‘geloven’ al dan niet terecht, dat Allah hun god is!
  Op een andere evolutielijn of andere planeet, zijn waarschijnlijk dezelfde problemen, maar hebben ze er gewoon een andere naam voor!

  Like

 32. chantal zegt:

  Mooi zo Linsky om 17:45, in je reactie is duidelijk een groot denker aan het woord.
  Toch acht ik het wijzer om de “werkelijke diepgang en inzicht in het feitelijke probleem waar we hier voor staan” maar beter niet te zoeken in het raki – en pindakaas gehalte van je inmiddels ontelbare comments hier bij E.J.
  En die anderhalf miljard Allah aanhangers die inmiddels onze planeet bevolken wil jij gaan bestrijden??
  Laat me niet lachen man!
  Laat me je ook uit deze droom helpen: ‘Een algemeen gehanteerde wetenschappelijke terminologie’ om je hersenspinseld te beschrijven bestaat niet. 🙂

  Hier nog een liedje voor je. ‘Serve yourself’.

  Like

 33. Linsky zegt:

  Lijkt heel slim, chantal, om te refereren aan comments die helemaal niet voor jou waren.

  Daarbij blijkt uit je bekrompen comentaar, dat je blijkbaar de echte artikelen en comments met inhoud bewust overslaat. Logisch, want die gaan je petje te boven.

  Duidelijk is dat op de comments die wel persoonlijk antwoord voor jou waren, je niet één keer zinnig of inhoudelijk hebt gereageerd, laat staan een deugdelijk argument voor je permanente persoonlijke aanvallen hebt verwoord.
  Jij en morsel zijn de enige die van aanvang hier alleen blijken te reageren, om hoofdzakelijk mijn persoontje aan te vallen………

  Dat mag hoor. Ik vind die strijd wel leuk, maar dan wel op niveau graag!

  Maar laat verder maar meid, ik heb geen zin meer om kleuters wat bij te brengen. 😦
  Het is duidelijk dat je de jaren des onderscheids nog niet hebt bereikt.

  Like

 34. Chantal.Ik zou dan wel dom zijn,maar heb me van de week kostelijk vermaakt met Linsky en de turk over de raki en pindakaas

  Like

 35. Linsky zegt:

  Marijke; beetje humor houd de moed er in, niet waar 🙂

  Waar is ie trouwens, ik mis ‘m al weer effe! 😦

  Like

 36. Ik denk dat hij is af gehaakt.Vond het zeker niet meer gezellig.

  Like

 37. Linsky zegt:

  Och, ’t een Belgske hè, die hebben wat meer tijd nodig. 🙂

  Like

 38. Linsky zegt:

  Of hij is de raki-kruik aan het bijvullen.

  Like

 39. chantal zegt:

  Hoezo Linsky, refereren aan comments die niet voor mij bestemd waren?
  Kennelijk schort het aan je korte termijn geheugen.
  Maar ik ben echt de beroerdste niet en wil je grijze massa wel even opschudden: 🙂

  Linsky zegt:
  8 januari 2012 om 16:39
  Chantal,…het gaat hier feitelijk alleen om goden!
  De strijd tegen die allah in ieder geval!

  chantal zegt:
  8 januari 2012 om 17:02
  Linskey, net als iedere andere godt of eender welk spiritueel hersenspinsel is Allah is een fictie en ficties zijn, dat kan iedere psychiater je vertellen, anders dan met een stevige dosis pillen moeilijk te bestrijden.

  Like

 40. Linsky zegt:

  Ik nergens wat over pindakaas en raki?

  Like

 41. Linsky zegt:

  Ik zie nergens wat over raki en pindakaas!

  Like

 42. Linsky zegt:

  Overigens Chantal, heb ik eens wat comments van je er na geslagen bij andere blogs.

  Het is me nu duidelijk dat er maar weinigen gediend zijn van het herhaalde persoonlijke aanvallen.

  Je verklaring dat M. Pennings je onheus bejegende is ook erg ver bezijden de gehele waarheid.
  Ik vond het persoonlijk eigenlijk al erg verdacht dat Martien Pennings zich kinderachtig zou gedragen, wij kunnen hem namelijk echt wel als een volwassen kerel…………!

  Ben je soms ingehuurd door de linksen of de burka draagsters om te stoken?

  Ik gaf je het voordeel van de twijfel, waarbij ik ben zelden degen die gaat speuren, ik heb namelijk wel wat anders te doen.
  Maar in ieder geval weet ik nu genoeg.
  Misschien dat anderen ook maar eens gescreend moeten worden alvorens ze hier hun persoonlijke hetze op poten kunnen zetten.

  Laat het uit je bolle hoofd hier wie dan ook zwart te maken chantal. We trappen er niet (meer) in! 😦

  Like

 43. E.J. Bron zegt:

  Edit:

  Nergens om hoor, maar we gunnen iedereen de mond hier. Chantal dus ook! Als reaguurders elkaar niet liggen, jammer dan. Doe dan net alsof je lucht voor elkaar bent en reageer niet meer op elkaar. Of nog beter: bestrijdt elkaar met goede argumenten!
  Dit comment is niet persoonlijk bedoeld. Tegen niemand. Gewoon even een reële constatering van de chef! 😉 😀

  E.J.

  Like

 44. chantal zegt:

  LInsky, ik weet niet waar je opuit bent maar in ieder geval is duidelijk dat je raaskalt . Je blijkt opnieuw de zaken hier niet op een een rijtje te hebben.
  Ik heb geen behoefte verder in detail te treden maar zij die destijds met mij op AP actief waren, waaronder een dame die ook hier bij E.J. reageert , weten beter.
  Overigens frappant, die gelijkenis tussen de persoon die je hierboven noemt en jezelf: beiden niet in staat om enige tegenspraak te dulden.
  If You Can’t Stand the Heat, Stay Out of the Kitchen; jochie!

  Like

 45. chantal zegt:

  OK E.J, message taken. 🙂

  Like

 46. Columnist zegt:

  Onvoorwaardelijke steun aan de Joodse mensen in Judea en Samaria is de beste manier om een lange neus te trekken naar de NWO.

  Like

 47. treintrien zegt:

  @ Linsky, wat laat maar toch.

  Dat verhaal van die woekeraars, ja, klopt. Was me ontschoten. Er is ook nog ergens iets met een zwaard geloof ik.

  Ik vind het toch moeilijk om dat als een pure slechte daad te zien. Er lijken geen gewonden of doden te zijn gevallen en de stad was verlost van een zootje misdadigers. Je moet toch ergens een daad stellen om de mensen aan je te binden.

  Volgens mij is de boodschap hier niet dat geweld toelaatbaar is, maar dat soms (dreiging met) geweld onvermijdelijk is. En dat woekerrentes beschouwd worden als stelen. Zodat je dan je bezit mag verdedigen.

  Maar misschien is mijn idee van de christelijke boodschap verkeerd?

  Like

 48. Linsky zegt:

  treintrien ;
  Ik bedoelde het ook maar een beetje cynisch. 🙂

  Om aan te geven dat er soms toch echt wel zelfs door de beste geweld wordt gebruikt.
  Persoonlijk geloof ik dat heel veel wat in de ‘heilige en oude’ boeken staat voor een groot deel gemanipuleerd is, maar het doet niks af van de waarde van sommige goede ideeën, in al die boeken,
  die ons kunnen helpen onszelf en het leven te begrijpen en op zinnige en verantwoorde wijze door te komen.
  Vooral, Jezus geeft in het NT, heel goede metaforen en richtlijnen , waardoor we als volwassen mensen met elkaar kunnen omgaan….en met het leven.

  Uiteindelijk zal er geen religie zijn, hoger dan de ‘Waarheid’, en die moet ieder voor zich zien te vinden, niet waar? 🙂

  Like

 49. treintrien zegt:

  Zijn we het tóch eens…
  had dus niks verkeerd begrepen/ingevuld.

  Ik ben zelf niet speciaal erg gelovig, vandaar dat ik dat soort dingen altijd maar zes keer navraag 🙂

  Zo..deze trien gaat aan de boodschappen, met of zonder Onzelieveheer moet ik die toch altijd zelf doen. Misschien tóch maar eens gaan bidden 😉

  Like

 50. Linsky zegt:

  treintrien: 🙂

  Like

 51. vederso zegt:

  Neerwaartse spiraal Europa niet de stoppen. zie de link naar The Blaze.
  http://www.theblaze.com/stories/glenn-beck-greece-qe3-and-italys-return-to-fascism/

  Like

 52. Columnist zegt:

  Europa zou klauwen vol geld kunnen besparen als het Europese Parlement en zo Esperanto zou spreken. Als men één Europa wilt, is Esperanto onvermijdelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s