Malmö: Links Zweden demonstreert tegen zichzelf!

Onder gebruikmaking van de aanmatigende leuze “Nu is het verdomme genoeg!” vond op vrijdagmiddag een demonstratie plaats tegen illegaal wapenbezit en georganiseerde misdaad op het Gustav-Adolfplein in Malmö. Volgens enkele media namen er ongeveer tienduizend mensen aan deel. Initiatiefnemer van de demonstratie was de sociaaldemocratische parlementariër Luciano Astudillo.

Het is natuurlijk gemakkelijk om tegen crimineel geweld te demonstreren. Als vrienden van recht en orde moeten wij ons er echter een beetje over verbazen, dat politici tot een demonstratie oproepen tegen de consequenties van hun eigen politiek. De oorzaken voor de georganiseerde criminaliteit liggen voor het grootste deel in de open deuren van Malmö, die immers rechtstreeks in verbinding staan met de politiek van de ongecontroleerde immigratie en de wijd geopende grenzen, waarmee door sociaaldemocratische regeringen enkele tientallen jaren geleden werd begonnen en die nu wordt voortgezet door de huidige burgerlijke regering. Voor het grootste deel is Astudillo´s eigen partij schuldig aan de segregatieschade en het afglijden in het criminele moeras, omdat de stad al tientallen jaren een sterk sociaaldemocratisch bolwerk is.

Welk nut heeft het om een oproep tegen iets te doen waarvan men de oorzaken niet wil zien of niets tegen ze wil doen? Denkt Astudillo, dat het de plicht van de regering is om de straf voor wapenbezit met enkele maanden te verhogen, die koelbloedige moordenaars moet afschrikken en zware criminelen op het goede pad terugbrengt? Dat is natuurlijk het toppunt van naïviteit, dus moet je je afvragen of Astudillo er überhaupt zelf in gelooft of dat het alleen maar een zaak voor de bühne is om de verantwoordelijkheid van de huidige regering goed aan te dikken, voor een politiek, waarvoor zeven van de acht partijen in het parlement net zo medeverantwoordelijk zijn? De achtste partij, die echt iets zou kunnen bewerkstelligen in Malmö, willen de andere partijen zelfs niet eens met een tang aanpakken, de Zweden Democraten:

Bron:

http://avpixlatde.wordpress.com/2012/01/07/malmo-schwedens-linke-demonstriert-gegen-sich-selbst/

Auteur: Sydsvenkan – DN

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

34 reacties op Malmö: Links Zweden demonstreert tegen zichzelf!

 1. G.Deckzeijl zegt:

  BREKEND NIEUWS…!!!!!!
  Beatrix bekeerd…!!!!
  http://tinyurl.com/7c8pk4c

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Sorry, niet on topic, maar wel dringend. Update van 09:56:
  Geheel ingepakt, Nederlandse soevereiniteit in één klap finaal naar de bliksem!
  http://tinyurl.com/8xa668z
  LANDVERRADERS…!!!
  Voor alle duidelijkheid: je schoenen uit doen in een islamitische haatbunker dan wel je als vrouw totaal bedekken is niets anders dan een KNIEVAL voor dat woestijngeloof.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Drie keer is scheepsrecht: uit het AD…Let op de grijnzende smoelen van de inboorlingen.
  http://tinyurl.com/774u8ma
  Hoe jullie erover denken weet ik niet maar Bea & Co hebben nu overduidelijk laten zien aan welke kant ze staan.

  Like

 4. vederso zegt:

  @ E.J.Bron. Goed dat je dit nieuws boven water haalt. In Malmö gaat het nl. ook helemaal fout. Om 00.32 uur,!!! tijdens de jaarswisseling, werd er een vijftienjarige jongen in z’n hoofd geschoten en overleed later in het ziekenhuis. De teller wat moorden betreft staat alweer op 5 (in Malmö alleen) en de Chef van de Politie heeft toegegeven dat ze het niet meer onder controle hebben. De ontwikkelingen zijn te volgen via thelocal.se in het engels. Omdat het een onderdeel is van Aftonbladet, totaal P-C) zal je er geen verwijzingen vinden naar de afkomst van de daders. Wel in de reacties en die zijn vaak meer dan duidelijk.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Handige raamposter: http://tinyurl.com/6tf5pb9
  (want per slot van rekening is dat woestijngeloof de hoofdoorzaak van alle ellende, ook in Zweden.)

  Like

 6. vederso zegt:

  Van The Local bestaan voor zover ik weet 4 versies; thelocal.no – thelocal.se – thelocal.de en thelocal.fr
  Verder is nieuws over Denemarken in het Engels te vinden op Jyllands Posten Denmark en Politiken English. Jyllands Posten heeft de mohammed cartoons gepubliceerd, maar loopt online in de Engelse versie helaas vaak een paar dagen achter.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Inderdaad Decky, leuke poster. Ik laat ‘m op maximaal formaat afdrukken, hahahah 🙂

  Vederso; je opmerking “Ik kan niet zoveel met de term NWO”,
  was dat omdat je niet weet wat het is, of omdat je er gewoon niets mee hebt?

  Ter uwer informatie, en waarschijnlijk dan ten overvloede; NWO= ‘Nieuwe Wereld Orde.’ 🙂

  Like

 8. Linsky zegt:

  Hier wat meer informatie;
  Regelmatig worden we verrast door hetgeen researcher Ellen Vader weer heeft gevonden aan belangrijke feiten. De hieronder weergegeven informatie, die zij ons toestuurde, betreft een speech van Daniel Estulin voor het Europees Parlement.

  Europarlement : 1/12/2011 speech Daniel Estulin/Mario Borghezio over o.a. Bilderberg-NWO-Monti – alweer niét in het dagelijks nieuws..

  http://bilderberg2011.com/bilderberg-members/daniel-estulin-and-mario-borghezio-expose-the-bilderberg-group-in-the-european-parliament/

  Like

 9. vederso zegt:

  @ Linsky. Ik heb er niks mee, ik kan er niks mee, maar even goede vrienden.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Ter herinnering:
  Laats had ik ’t over de justitie die onofficieel rechtszaken voeren die niet eens op de rol staan en waar verder niemand van af weet. De betrokkenen word door politie uit auto’s gesleurd, in elkaar geslagen waar vrouw bij is en talloze getuigen in de vorm van omstanders.

  Het gaat stelselmatig om ouders, wier kinderen om de meest bizarre redenen afgenomen worden, om uit geleverd te worden aan de pedofiele mafia. Een goed georganiseerde bende, die tot in de hoogste kringen van de overheid schijnt te zijn doorgedrongen!

  De websites zoals Klokkenluider en Argusoog die het wagen verslag te doen worden aangepakt. Argusoog heeft zelfs een rectificatie een week lang op haar hoofdpagina moeten zetten, onder bedreiging van Justitie en rechterlijke uitspraak. Nu blijkt dus wel degelijk dat er opzetjes zijn die absoluut buiten de officiele gang van zaken plaatsvind, waarbij allerlei overheden buiten de wet om zelf voorts hun zaken ‘regelen’!
  Een en ander is altijd moeilijk te bewijzen, speciaal als het gaat om pedofiele zaken!
  Maar nu is er dan eindelijk openbaarheid en een officier van Justitie die ingrijpt!
  ====================
  Qutoe; ***ONTHULLENDE UPDATE 8 JANUARI 2012***
  Zojuist ontving ik het hieronder weergegeven emailbericht van Ron Nienhuis:
  Dag Arend,
  Ik wil je graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen omtrent de huiszoeking naar Ben v.d Brink op de avond van 15 December bij ons in Dieren.
  Ik geef je hierbij de uitdrukkelijke toestemming om dit te publiceren op argusoog.org als b.v update Intimiderende huiszoeking naar Ben v.d Brink.
  Zeer interessante onthullingen in deze zaak!
  Ben van den Brink heeft onlangs een brief gekregen van de hoofdofficier van Justitie Haarlem. Deze bevestigde dat zijn strafzaak NOOIT is overgeplaatst naar de “rechtbank” Amsterdam en is nog gewoon onder parket nr 70082811 onder behandeling. Ben heeft onlangs ook persoonlijk op de rechtbank met de hoofdofficier OM gesproken en deze reageerde zeer verbolgen dat de zaak zonder zijn medeweten illegaal is overgeplaatst naar de rechtbank Amsterdam!
  Waarschijnlijk is met jullie zaak tegen argusoog het zelfde gebeurd, maar dat moet je natrekken.
  Het bevel tot aanhouding van Ben vd Brink is dus ook totaal nep, het is een duister spook zaakje dat zijn weerga niet kent. Daar op voortgaand kun je dus concluderen dat de huiszoeking op 15 December bij ons thuis in Dieren ook totaal illegaal was, de officier in Alkmaar kon op grond hiervan ook nooit een bevel gegeven hebben tot huiszoeking.
  Het was pure intimidatie maar ze (de blauwhemden) hebben er het tegenovergestelde mee bereikt…..
  Maandag zal er direct melding van gemaakt worden bij het parket in Haarlem en een schadeclaim ingediend worden van deze illegale nepactie.

  Lees het de rest hier;
  http://www.argusoog.org/verslag-intimiderende-huiszoeking-naar-ben-vd-brink/

  Like

 11. Linsky zegt:

  Vederso;
  Oké, duidelijk.

  Wat me niet duidelijk is dat je het oorzakelijke verband niet ziet!
  Ben je struisvogel, of blind of zo?
  Alles wat gebeurd in deze wereld, de opgezette crisis, de oorlogen, en de tsunami van moslims, is wel het werk van de NWO! 😦

  Men wil zelfs één Wereldreligie, wat denk je dat daar het meest geschikt voor is?

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Wat een shitzooi, Linsky. Heb je m’n tikwerk aangaande Bea nog gelezen?

  Like

 13. Linsky zegt:

  Zelfs al weten we dat de USA de grootste aanstichter is wat de ellende in de wereld betreft, en tracht een NWO te vestigen, dan nog is het m.i. te verkiezen te leven onder menselijke schijn, dan de reële onmenselijke moslim terreur.

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buitenland/327106/Iran-bedankt-Amerika-voor-humanitaire-reddingsactie.htm

  Like

 14. Linsky zegt:

  Beetje huiswerk doen en wat goodwill kweken kan geen kwaad, wel?

  Ahmedinejad bezoekt Latijns-Amerikaanse leiders met afkeer VS;
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3110243/2012/01/08/Ahmedinejad-bezoekt-Latijns-Amerikaanse-leiders-met-afkeer-VS.dhtm

  Like

 15. Linsky zegt:

  ‘Israëliërs moeten wakker worden’

  De zingende vrouwenstem en de begeleidende gitaar zijn al van verre te horen. Er blijkt zich een grote groep verzameld te hebben op een pleintje in het centrum van Jeruzalem. Vrouwen dragen een sticker. ‘Hoe kleed ik mij?’, staat erop. ‘Bel: 1-800: dat gaat je niks aan.’

  Diverse zangeressen betreden het podium, maar mannen zingen vandaag niet mee. Dat blijkt niet toevallig te zijn. De enige man die het publiek toespreekt legt in het kort uit waarvoor de demonstratie dient.
  http://brabosh.com/

  Like

 16. Linsky zegt:

  Wat meer achtergrondinformatie over de moslimbroederschap!
  Toen de Amerikanen de Sovjet-Unie wilden laten instorten en een definitief einde aan de Koude Oorlog te maken, hebben ze het niet het hoofd gekozen , maar koos men ervoor om dat volk te lokken failliet door haar in een eigen versie van de oorlog in Vietnam – in Afghanistan.

  Brzezinski heeft ook toegegeven dat de Amerikanen bewust islamitische-militanten bevorderd en gebruikt hebben als onderdeel van die strategie.

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_36.htm
  Met video’s.

  Like

 17. Linsky zegt:

  Hier een video van een Ron Paul van 24 april 2002, waar hij een reeks van voorspellingen doet, en afgewisseld met actuele nieuwskoppen uit jaren later die bevestigen dat zijn voorspellingen al uitgekomen.

  Like

 18. Jan zegt:

  Hetzelfde gebeurt momenteel op de site van de PvdA. Alle ellende die zij zelf hebben veroorzaakt in de maatschappij en accepteerden, er niets tegen wilden doen, daartegen komen zij nu (zeggen zij) in opstand:
  Stomverbaasd over taakstraf na mishandelen agent
  Ahmed Marcouch Tweede Kamerlid Veiligheid
  http://nu.pvda.nl/berichten/2012/01/Kamervragen-taakstraf-mishandelen-agent.html
  Marcouch wil zelfs dat het kabinet zich met het OM gat bemoeien. Kijk ik niet van op dat deze sharia-socialist dit wil.
  Wie even over de site surft ziet hoe smerig de praktijken zijn van de linksmensch.

  Like

 19. Linsky zegt:

  Ja natuurlijk heb ik dat gezien mijn beste Decky! 🙂
  Ik wist niet of ik er mee moet lachen of huilen.

  Maar ik zelf besteed niet te veel aandacht aan die dhimmi’s , ze zullen wel moeten, het zijn toch allemaal marionetten? 😦

  Hier speciaal voor jou. 🙂
  http://www.argusoog.org/onschendbaarheid/

  Like

 20. Linsky of Decky,ik had van de week een filmpje dat was een kruis verhoor uit DC.Een van de moslim brotherhood was in gesworen maar bleek dat hij niet helemaal eerlijk was geweest.Kan het nergens meer vinden.het was in zwart wit.Wie o wie.

  Like

 21. Linsky zegt:

  Bedoel je deze Marijke?

  Like

 22. Linsky zegt:

  Hier nog zoiets lekkers;

  Like

 23. Linsky het gaat over dat tweede filmpje,maar daar werden vragen over gestelt onder ode.Ben die man zijn naam kwijt.Film was zwat wit.de vragen kwamen van uit het huis van afgevaardigden.Blijf zelf ook zoeken.Dacht dat ik die juist wel had opgeslagen.Ik heb een wedenschap met iemand,die geloofden het namelijk niet

  Like

 24. Linsky zegt:

  Marijke, als mensen dat zo niet kunnen geloven, zijn ze waarschijnlijk onverbeterlijk, dan kan je je vaak de moeite besparen.
  Waarschijnlijk zullen ze dan gewoon zeggen dat het filmpje gemanipuleerd is. 🙂

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  Update van 10:27 en daarvoor: Ik had al ingeschat dat het vandaag zou gebeuren en het is ook gebeurd. Kamervragen..!!! En da’s maar goed ook.
  http://tinyurl.com/6sx8gll
  Tsja Linsky, ik heb al langer het gevoel dat ik voor de KzK zit te schrijven. Dit vanwege je reactie op mijn vraag van eerder.

  Like

 26. Linsky zegt:

  Hé Decky, wat zit je te zeiken man! 😦

  Wil je dat we op elke link van je ook weer een reactie zetten als bewijs dat we ze volgden?
  Dan moet E.J. straks gaan bijbetalen voor extra ruimte! 🙂

  Like

 27. E.J. Bron zegt:

  @Deckzeijl

  Dat gevoel heb ik iedere dag!! 😦

  Like

 28. Linsky zegt:

  Zakdoekje E.J. ? 🙂

  Like

 29. G.Deckzeijl zegt:

  No worries E.J., ik lees alles wat je vertaalt. Prima werk. GO ON.
  Nog een paar details over de wanvertoning vandaag in de zandbak…
  http://tinyurl.com/845dngv
  Ik had het vernaggelen van onze soevereiniteit er ook nog even bijgehaald, maar ja, ik zit niet op het pluche. Ze zouden ook geen leven gehad hebben op Binnenhof 1a áls het wel het geval geweest was, ik zou die linkse pro-moslimbende nog veel harder de waarheid gezegd hebben dan Wilders, Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh reeds gedaan hebben. Want het is GVD MIJN land dat verkwanseld wordt.

  Like

 30. Linsky zegt:

  Decky, had ie meteen niet ook moeten vragen, sinds wanneer de kennegin tot de islam is bekeerd? 🙂

  Like

 31. G.Deckzeijl zegt:

  Lachen, gieren, BRULLEN en dat in de zandbak…!!!!!
  (prima oplossing, dat in de ZEIK zetten, beter dan Kamervragen.)
  http://tinyurl.com/77og2sg
  Mijn dag kan niet meer stuk.

  Like

 32. Linsky zegt:

  Decky, dat deden die Egyptenaren ook tijdens die oorlog, dat was om harder weg te kunnen rennen, de woestijn lag bezaaid met schoenen. 🙂

  Like

 33. Columnist zegt:

  Resultaat van dit soort demonstraties: nog intensiever niet-moslim Zweden hun vuurwapens afpakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s