Frankrijk gezien de islamitische bedreiging: “De islam zou geen thema in de verkiezingsstrijd moeten zijn”

Gezien de intussen bijna onomkeerbare islamisering en de dagelijkse bedreiging met de islamitische heilige oorlog (Jihad) tegen de oorspronkelijke Fransen, is de reactie van de politici vernietigend, laf en egoïstisch:

Guéant: “De islam dient geen onderwerp van de verkiezingsstrijd in 2012 te zijn”.

Hij, die dit eist, is een vooraanstaand politicus in de partij van Sarkozy, de UMP, en de huidige Minister van Binnenlandse Zaken. Hij wil “geen polemiek of geruzie” m.b.t. het thema “islam”, want de moslims zijn “open, tolerant en er volledig in geïnteresseerd om zich in onze samenleving te integreren” en hij zou een “positieve” balans kunnen opmaken.

Le Monde

Sarkozy en zijn partij zijn zo ver als ze konden opgetreden tegen de islam. Ze hadden de anti-boerkawet ingevoerd, die de meeste moslims niet stoort, omdat, zoals herhaaldelijk werd gezegd, slechts weinigen van hen een sluier dragen. Maar om de bevolking wat voor te spiegelen, vonden er enkele spectaculaire overtredingen van de nieuwe wet plaats, die mediawerkzaam werden bestraft.

Onlangs kondigde men nog een verscherping van de inburgering aan door zogenaamd strengere taaltesten te eisen van diegenen die zouden willen inburgeren.

Of dat echter gezien de bedreigende situatie voldoende is? Frankrijk heeft de beslissing van de kiezers in andere Europese landen gezien en Sarkozy maakt daarom gebruik van alle middelen die Frankrijk hem biedt om ervoor te zorgen dat Marine Le Pen helemaal niet kan meedoen aan de verkiezingen – want als ze dat doet, weet Sarkozy wat er op hem afkomt.

Marine Le Pen: “Wellicht kan ik helemaal niet meedoen.”

Ze moet 500 handtekeningen van gekozen vertegenwoordigers krijgen in minstens 30 verschillende departementen. De UMP en de Socialisten doen er alles aan om dat te voorkomen. Daarover zegt ze:

“Mocht ik niet genomineerd kunnen worden, dan is dat een teken, dat er in Frankrijk geen democratie meer heerst en dat de president niet meer wettelijk is gelegitimeerd.”

The Local

Niet vergeten, Sarkozy heeft zoveel vrienden in de internationale maffiose financiële wereld, waarvan Marine Le Pen niet eens kan dromen. En Sarkozy was, voordat hij president werd, Minister van Binnenlandse Zaken. Wie de pretorianen beheerst, die komt aan de macht…

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/01/10/frankreich-angesichts-der-islamischen-bedrohung-islam-sollte-kein-wahlkampfthema-sein/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Islam, political correctness. Bookmark de permalink .

34 reacties op Frankrijk gezien de islamitische bedreiging: “De islam zou geen thema in de verkiezingsstrijd moeten zijn”

 1. hans van de mortel zegt:

  Ach . . .

  De kruik gaat zolang te water tot ze breekt. Nou, zeg maar gerust zinkt als een baksteen. Dat kan dus niet zo lang meer duren, want die kruik is al zo lek als een mandje. Misschien dat een gezamnlijke Europese revolutie uitkomst kan bieden. Zoiets als de ‘Europese Lente’ misschien? Zitten we daarop te wachten? Ik weet het niet. Ik ruik wel van alles en nog wat. Echt lekker is het in ieder geval niet.

  Like

 2. Daniël Deblaere zegt:

  De democratie is duidelijk “ziek” en die ziekte verspreid zich als een kwaadaardig kankergezwel met kiesdrempels, en andere wolfsklemmen en schietgeweren over heel Europa…

  Like

 3. Daniël Deblaere zegt:

  De elite gooit geen bananenschil meer voor de voeten van hun politieke concurenten, maar kiepert hele dozen bananenschillen in één keer uit. Correctheid, elementaire beleefdheid ,laat staan hoffelijkheid zijn in de politieke wereld blijkbaar ver zoek geraakt…

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De meeste van de huidige politici zijn collaborateurs de heulen met de Islam.

  Like

 5. chantal zegt:

  Over het lijmen van gebarsten kruiken gesproken:

  “En voor de geestelijke gezondheid in dit land zou een stop op immigratie misschien de kans vergroten de gebarsten kruik uit het water te halen en te lijmen.

  Op de site van Frans Groenendijk ‘Keizers en Kleren’ stond er onlangs een goed stukkie over.

  http://www.islamofobie.nl/index.php/blog/meer/het_lijmen_van_gebarsten_kruiken/

  Like

 6. chantal zegt:

  Nu ik toch wat reclame maak voor een bevriende site (mag wel even hè, E.J.? 🙂 ), ook dit clippie maar even kijken!
  ‘Nooit als ze alleen zijn, altijd op de markt of in de trein’

  http://www.islamofobie.nl/index.php/blog/meer/maar_nooit_als_ze_alleen_zijn_altijd_op_de_markt_of_in_de_trein/

  Like

 7. Columnist zegt:

  Geweld tegen blanken hóéft geen Islamitische achtergrond te hebben. En zelfs moslims hebben kritiekloos Linkse haat tegen blanken opgeslorpt. Om een goed oordeel over de Islam te vormen, is goede kennis van het Arabisch onontbeerlijk.

  Like

 8. chantal zegt:

  Geen probleem, Columnist. Daar hebben we o.a. Hafid Bouazza voor. 🙂

  http://www.hpdetijd.nl/2011-03-17/de-islam-is-agressie-op-zoek-naar-een-oorzaak

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  @chantal (20:21)

  Die bevriende site linkt ook naar mijn weblog chantal! Zie rechtsboven: “Vertalingen: EJ Bron”. 😉

  Like

 10. chantal zegt:

  Mooi zo, E.J.!
  Jammer dat de tribale woestijn ideologie die islam heet veel meer kaas gegeten van ‘togetherness’ dan de doorsnee verweekte westerling die in plaats daarvan liever het andere volgevreten wangetje toekeert. 😦

  Like

 11. chantal zegt:

  Zie dat de Keizers en Kleren link naar de ‘Nooit als ze alleen zijn, altijd op de markt of in de trein’ -clip niet werkt.
  Daarom maar zo proberen.

  Like

 12. E.J. Bron zegt:

  Het is te hopen dat deze satirische dhimmies als laatste aan de beurt zijn, zodat ze alle ellende nog goed aan den lijve kunnen ondervinden!!

  Like

 13. Linsky zegt:

  Het blijft mij steeds verbazen, hoe ‘naïef’ al die politieke leiders zijn.

  Marine Le Pen gelooft niet meer in democratie als zij niet mee kan doen…..?

  Over welke democratie hebben die mensen het toch steeds?
  Dat is een begrip wat nog nooit in de betekenis van het woord in de praktijk is gebracht, door geen enkel regering.
  Winston Churchill wist dat ook en merkte eens op dat het een verschrikkelijke vorm van regeren was, maar dat de rest nog slechter was.

  In feite is democratie per definitie de dictatuur van de meerderheid en in de praktijk is het nog erger, en blijkt zelfs dat een echte minderheid de macht heeft en deelt met niet gekozene .

  Zelfs Europese Unie, is een frappant voorbeeld van macht en verdeling er van door lieden die nooit op democratische wijze gekomen zijn.

  Waar halen ze dus steeds die term en het geloof er in vandaan?
  Zij zelf weten beter dan wie ook dat het alleen ’n naam is…hol woord, ..een leeg begrip.

  Er is een niet voor niets een gezegde: “Democratie is twee wolven en een schaap die beslissen wat ze vanmiddag gaan eten”.

  Like

 14. chantal zegt:

  Het is niet voor niks VARA-amusement, E.J.!

  Like

 15. chantal zegt:

  Nog wat van de Canadese groep Nickelback, het favoriete nummer in de VS na nine-eleven.

  ‘Nickelback bracht op 11 september 2001 het album Silver side up uit, waarmee ze internationaal doorbraken. Die morgen waren ze in hun toerbus op slechts 15 kilometer afstand van waar United Airlines-vlucht 93 neerstortte als gevolg van de terroristische aanslagen op de Verenigde Staten van Amerika . Voor sommigen is de eerste single van dit album, How you remind me een soort ode aan de omgekomen Amerikanen en werd het de meest gespeelde song in de VS van 2001 en een groot deel van 2002.’

  Like

 16. vederso zegt:

  6 januari is de geboortedag van Jeanne d’Arc

  Like

 17. chantal zegt:

  Nou vooruit, om de democratie te vieren, voor het slapen gaan en omdat ik in een goeie bui ben een liedje voor Linsky. 🙂

  Like

 18. vederso zegt:

  Hallelujah (L. Cohen)

  Like

 19. Columnist zegt:

  @chantal

  Hafid Bouazza is uiteraard een verrader.

  Like

 20. Linsky zegt:

  Er zitten wat muggen op het blog.
  ‘t Is nu eenmaal een feit dat licht motten en andere insecten aantrekt!
  Maar omdat ik de kwaadste niet ben, hier een oppeppertje ter wille van de saamhorigheid;

  Like

 21. Morticia zegt:

  Het is maar goed dat licht de muggen aantrekt Linsky, dan kun je ze tenminste goed zien wanneer je ze plat slaat. Bedankt weer voor het oppeppertje. De saamhorigheid is inderdaad soms ver te zoeken, maar….. kan ook erg dichtbij zijn! 🙂

  Like

 22. Linsky zegt:

  Hé, Morticia. hahahahaah, daar was ik zelf nog niet op gekomen.
  Ik wist dat het een reden moest hebben…
  Alles hep nou eenmaal z’n voordeel, en z’n nadeel.
  Goeie opmerking, hoor. 🙂

  Enne, ja hoor, gelukkig is er ook heel goede samenwerking en saamhorigheid hier op het Blog.

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  On Topic: dat islam een thema is in deze wereld is op zijn minst opmerkelijk te noemen.
  Wat hebben we eraan? Niets, werkelijk helemaal NIETS. Laten we ons bezighouden met belangrijkere zaken. Zoals dit bijvoorbeeld: http://tinyurl.com/7nolvtt
  Hoe krijgtie het in vredesnaam verzonnen en dan gaat er van die maandelijkse €8,33 ook nog belasting af. Veel beter idee: na je 65e geen blauwe TROEP van de fiscus meer door je brievenbus. RUST, totale RUST, weg met alle overheidsGEZEIK.

  Like

 24. Linsky zegt:

  Midden Oosten-revoluties spontaan? Mooi niet..!!

  Het is 10 Mei jl. De Oostenrijkse televisiezender ORF-TV zendt haar reportage uit over de ‘Revolutie-professionals’.. Uiterst interessant en zo later blijkt, explosief materiaal; we worden erop attent gemaakt door Désirée Röver. Ze meldt évenals haar contacten in dezelfde mail, dat de uitzending weleens heel snel van de Oostenrijkse versie van ‘Uitzending Gemist’ verdwenen zou kunnen zijn..!
  En ja hoor, wat blijkt..? De dag ná deze mail willen we nog een kijkje nemen, om de half-uur durende, uiterst goed-gedocumenteerde reportage te gaan bekijken, en wat blijkt..? Verdwenen dus. Van ‘uitzending gemist’, naar ‘uitzending VERmist’ kennelijk… Terwijl andere eerdere uitzendingen van ‘WeltJournal’ wél gewoon te zien zijn…!
  Maar geen nood, één van de redactieleden van Argusoog.nl, onze gewaardeerde collega’s, waren in staat de film te downloaden.. Maar nogmaals, het is niet de bedoeling dat je deze dus te zien krijgt.
  Maar we plaatsen hem (volledig Nederlands ondertiteld!) hier op de site als Hoofdartikel van de week. Nu even nog in het Engels.

  http://www.wanttoknow.nl/overige/media/midden-oosten-revoluties-spontaan-mooi-niet/

  Like

 25. Linsky zegt:

  Sorry, het filmpje hierboven….in het Duist uiteraard!
  Maar wel de moeite waard om eens te lezen en te luisteren.

  Revoluties op bestelling!!
  Onder andere: Servië, Georgië, Oekraïne, Tunesië, Egypte, Libië.
  Volgen Syrië, Jordanië, Marokko en Rusland binnenkort..?

  Hoewel de revoluties in Servië, Oost-Europa en de Arabische wereld spontaan lijken, zijn het niets anders dan een moderne versie van wat de VS en hun handlangers vroeger met grof geweld bereikten: dezelfde belangen, dezelfde organisaties, dezelfde doelstellingen in een nieuw jasje…! Imperialisme onder het motto van ‘spontane volksopstanden’.. De VS sponsort een organisatie, die uiterst effectief en uiterst georganiseerd revoluties vér van te voren pland. Geen weken, geen maanden, maar vaak gaan er jaren van ‘opleiding van de opstandelingen’ aan vooraf..!

  Like

 26. Columnist zegt:

  Desiree Röver is inderdaad een nuttige vrouw. Goed dat je op de ‘spontane’ opstanden wijst. Ik denk dat als er een goede overheid komt, bepaalde types meteen een ‘spontane’ opstand organiseren. Daarop moeten we voorbereid zijn.

  Like

 27. Linsky zegt:

  Hoe we belazert zijn en worden door de VS en de VN!
  Hier deel 1
  Alle delen bij elkaar:
  http://boinnk.nl/blog/26836/hoe-we-bedonderd-en-belazerd-zijn/

  Like

 28. Linsky zegt:

  Ron Paul over Amerika: “Moord, werkloosheid, crisis en op weg naar dictatuur”
  Het is een land waar de moord op burgers toegelaten is, een plaats waar het leger je kan arresteren. De werkloosheid is er hoger dan officieel gesteld wordt. De economie verkeert in crisis. Straatgeweld duikt op tijdens demonstraties. De regering is op weg naar een dictatuur. Welkom in het Amerika van de Republikeinse presidentskandidaat Ron Paul.
  http://www.demorgen.be/dm/nl/2001/Verkiezingen-VS/article/detail/1376099/2012/01/10/Ron-Paul-over-Amerika-Moord-werkloosheid-crisis-en-op-weg-naar-dictatuur.dhtml

  Like

 29. chantal zegt:

  Columnist, alles zal beter gaan met Hafid Bouazza als ie gewooon weer moslim wordt.
  De inteelt straalt ervan af, van die Moussi el Kandoussi. 😦

  Like

 30. Hoogste tijd dat we eens in persoon kennismaken meneer Bron. Met de stichting DVK (zie link van mijn naam) wil ik binnenkort ook naar buiten gaan treden. Richting organisatie.

  Like

 31. E.J. Bron zegt:

  @Frans Groenendijk

  Mijn Email-adres kunt u via Van Frikschoten achterhalen. 😉

  Like

 32. chantal zegt:

  @Frans Groenedijk

  Heel mooi idee dat plan voor de stichting DE Verontruste Kleermaker.
  Lid kun je niet worden van een stichtig maar wel donateur en ik wil daar zeker ook mijn bescheiden geldelijke bijdrage in leveren.
  Wel niet de inschrijving bij het handelsregister vergeten om persoonlijke aansprakelijkheid van de bestuursleden uit te sluiten. Je weet immers maar nooit met die plannen om de sharia rechtspraak ook in Nederland te implementeren. Keep up the good work!

  Like

 33. @Chantal. Inschrijving is al in kannen en kruiken hoor. Binnenkort gaan we inderdaad ook om financiële steun vragen.

  Like

 34. chantal zegt:

  Mooi Frans, Ik had net onder een andere draad een reactie opgetikt en zie je bericht hier verschijnen.
  Misschien vindt E.J. het goed om daar ook hier wat aandacht voor te vragen.
  *E.J. met verleidelijke blik aankijken doet* 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s