Islamitische ouders klagen over vleesaanbod op kinderdagverblijven

Nog een aanwijzing voor de ooit sluipende en nu steeds openlijker islamisering: Islamitische ouders klagen over het vleesaanbod op kinderdagverblijven in Rüsselsheim. Een moslim mag, zoals bekend, geen varkensvlees eten. Maar ook het overige vlees, dat aan islamitische kinderen op de kinderdagverblijven in Rüsselsheim wordt aangeboden, vinden de streng gelovige ouders niet goed. Ook rundvlees en gevogelte moeten volgens het islamitische ritueel geslacht zijn.

De islamitische ouders in Rüsselsheim zijn het hier dus niet mee eens: Omdat hun kinderen geen halalvlees krijgen, zal het onderwerp op de volgende vergadering van de leiding van de kinderdagverblijven ingebracht en naar oplossingen gezocht worden.

Echo Online bericht:

Omdat onverdoofd slachten in Duitsland verboden zou zijn, zou het vlees geïmporteerd moeten worden. Alternatieven zouden het eten van vis of vegetarische voeding zijn. Een islamitische moeder vertelde, dat er in het kinderdagverblijf van haar beide zoontjes twee tot drie dagen in de week vlees op het menu zou staan. Ze zou met de medewerksters van het kinderdagverblijf hebben gepraat en aangeboden hebben om op de vleesdagen voor haar kinderen te koken en ze het eten mee naar school te geven, waar het dan alleen maar opgewarmd zou hoeven worden. In de kinderdagverblijfgroep zouden van de 20 kinderen 13 islamitisch zijn. Daarom zou het voor haar onbegrijpelijk zijn, dat haar verzoek om vegetarisch eten werd afgewezen.

In dit geval zien we geen principieel probleem: per slot van rekening is de meerderheid van de kinderen islamitisch, zodat de niet-islamitische minderheid zich cultuurgevoelig ondergeschikt zou moeten maken. Ook over de beestachtige dierenmishandeling, die inherent is aan halal slachten, moet men niet te moeilijk doen. Want zoals we allemaal weten, is varkensvlees sowieso het meest verantwoordelijk voor alle lichamelijke euvels, vooral bij kinderen.

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=17472#more-17472

Auteur: RaSi

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering. Bookmark de permalink .

16 reacties op Islamitische ouders klagen over vleesaanbod op kinderdagverblijven

 1. Hanny Wulffele zegt:

  Neem ze allen bij de hand, en douw ze in een geiten hok .En laat ze daar mekkeren tot ze een ons wegen .ha ha ha . Ik ben zo klaar met dat zooitje .Ben je het niet eensmet de normen en waarden van je gast land dan rot je toch lekker op naar je eigen land!!! .OPGERUIMD STAAT NETJES VOILA , OUT .

  Like

 2. chantal zegt:

  De demografische tijdbom tikt rustig verder….

  Like

 3. V.K. zegt:

  -Wist helemaal niet dat varkensvlees verantwoordelijk is voor alle lichamelijke euvels, vind het verder opmerkelijk dat het geloof van de liefde niet pleit voor het halal slachten van varkens, een varken kan er toch niets aan doen dat hij als varken is geboren ….is er overigens wel eens onderzoek gedaan naar het wel of niet eten van halal-vlees en arbeidsongeschiktheid

  Like

 4. chantal zegt:

  De Kiekendief die heeft geluk, die is haram. 🙂
  Dieren die haram zijn; aasgieren, apen, beren, cheeta’s, eekhoorns, egels, gieren, hagedissen, haviken, honden, hyena’s, jakhalzen, jerboa’s, katten, kevers, kiekendieven, krokodillen, leeuwen, luipaarden, marters, muizen, muskieten, olifanten, panters, ratten, schildpadden, schorpioenen, slangen, spinnen, tamme ezels, tijgers, valken, varkens, vleermuizen, vliegen, vossen, wespen, wezels, wolven, wormen en zwijnen.

  Hoe ver van het padje moet je zijn om vanuit relfiele overwegingen wat betreft te consuleren vleesoort een ondersheid (niet haram / niet kosher) binnen het dierenrijk te maken.

  Kijk wat een prachtige vlieger het is, die kiekendief.

  Like

 5. chantal zegt:

  Heb toch alle tijd nu, dus maar eventjes ter correctie opnieuw optikken;

  Hoe ver van het padje moet je zijn om vanuit relifiele overwegingen wat betreft te consumeren vleessoort een onderscheid (niet haram/wèl haram, niet kosher/wèl kosher) binnen het dierenrijk te maken?

  Like

 6. chantal zegt:

  Nog eentje voor het slapen gaan. Deze kanjer ontspringt sowieso de dans van halal cq kosher stoofpotje.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @EJB: even een vraagje tussendoor. Is Joost N. ermee opgehouden? Als ik z’n naam in je lijst aanklik krijg ik te zien dat de server niet te vinden is… Hij was trouwens gisteravond in dat debatgedrocht van G.Plag op Ned. 2. Wat een schertsvertoning. Dat mens kan geen orde houden. On Topic nu: http:/./tinyurl.com/6xrjyfb
  Ik ga nooit in discussie met figuren die op basis van een eeuwenoud verzonnen pak papier ongestelde* vrouwen, varkens en honden als zijnde onrein bestempelen. *zie de “frisse” citaten van Khomeni.
  Iemand Guido Weijers nog gezien gisteravond? Heb achter de bank gelegen van het lachen.
  GW: geloof is niet meer dan een EO-jongerendag…

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @EJB: ik weet bijna zeker dat je DIT ook hebt gezien.. Vogelscheuche… Wirklich einzigartig!
  http://tinyurl.com/7jedkah (alleen de toevoeging hoch drei begrijp ik niet. Jij wel?)
  De link van 07:17: http://tinyurl.com/6xrjyfb En het moet uiteraard Khomeini zijn.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik meen zelfs ergens gelezen te hebben dat ze in Zwitserland proberen het kruis van de nationale vlag te krijgen.
  Hoe gek mag het worden met de islamisering???

  G.D ik zag bij jou 2-de link naar PI al dat Bea daar in Duitsland al 139 reacties heeft.
  Wat zal ze blij zijn met die foto.

  Like

 10. E.J. Bron zegt:

  @louis en @ Deckzeijl

  Dat artikel werd door mij vertaald en staat op AP! (met nóg meer reacties!!):

  http://www.amsterdampost.nl/geert-wilders-en-koningin-beatrix-in-papoea-nieuw-guinea/

  Like

 11. Columnist zegt:

  Ook Joden doen aan ritueel slachten. Het is belangrijk dat ritueel slachten geen issue van de anti-Islam beweging wordt.

  Like

 12. Rudor zegt:

  Als varkensvlees verantwoordelijk is voor alle denkbare menselijke ongemakken, waarom zijn dan juist de mohameddanen – die dus geen varkensvlees eten – zo vreeeeeselijk achterlijk en lopen ze over van ziektes en mensen die wel varkensvlees eten door de bank genomen niet?
  Met varkenslvees heeft het kennelijk weinig van doen. Immers, Joden die evenmin varkensvlees eten, hebben de wereld gezegend met een keur aan knappe koppen.

  Misschien kunnen die islamitische kindertjes in Rüsselsheim maar liever helemaal niets meer eten, dan kan het ook niet verkeerd zijn. Bijkomend voordeel is dat het probleem daarmee ook vanzelf verdwijnt.

  En nee, ik vind die kindertjes niet zielig. Alleen al omdat ik weet dat ze als ze groot zijn, zullen bijdragen aan de vernietiging van ‘mijn’ westerse wereld. Laat ze maar liever in hun eigen land halal gaan eten.

  Like

 13. E.J. Bron zegt:

  Geachte lezers. Gezien bovenstaande opmerkingen in de comments betreffende de laatste zin over varkensvlees: Is het bij u opgekomen, dat deze zin wel eens een satirische bedoeling zou kunnen hebben!? 😉

  Like

 14. Linsky zegt:

  E.J. het was me al eens eerder opgevallen dat een aantal reaguurders geheel gespeend is van humor. Sommige verdachten me er zelfs van een Zuidpool pinguïn te verwarren met een Arabische pinguïn…………..! 🙂

  Like

 15. Henk der Niederländer zegt:

  Ik heb contact gehad met Joost Deckzeijl en hij heeft me verteld dat het inderdaad over is maar Joost kennende denk Ik dat hij over niet alle lange tijd wel iets in elkaar knoeit.
  Zo niet dan heeft hij er gewoon genoeg van.
  Thats life.

  Like

 16. A3an zegt:

  @ Bron 11.13 ;

  “Want zoals we allemaal weten, is varkensvlees sowieso het meest verantwoordelijk voor alle lichamelijke euvels, vooral bij kinderen”

  Verrèk Bron, ik zie het, dat moet natuurlijk “heuvels” zijn….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s