Turkije eist meer dan 22 jaar gevangenisstraf voor Sarah Ferguson (+ video met schokkende beelden!)

Schandaalhertogin Sarah “Fergie” Ferguson werd aangeklaagd door het Openbaar Ministerie in Ankara. Ze had verkleed en met verborgen camera video-opnames over de vreselijke toestanden in Turkse weeshuizen gemaakt. In geval van uitlevering dreigen haar meer dan 22 jaar gevangenisstraf.

Het Openbaar Ministerie in Ankara heeft een aanklacht ingediend tegen Sarah Ferguson, de voormalige echtgenote van de Britse prins Andrew en ex-schoondochter van de Britse koningin Elisabeth II., omdat zij een documentaire over de mensonterende toestanden in Turkse weeshuizen heeft gepubliceerd. Volgens informatie van het Turkse persbureau “Anadolu” eist de aanklager meer dan 22 jaar gevangenisstraf voor de hertogin van York.

De hertogin had ongeveer drie jaar geleden in het staatsweeshuis in de buurt van Ankara televisieopnames gemaakt. Daarbij droeg ze een pruik en een hoofddoek. Ook haar dochter prinses Eugenie (21) en een Britse verslaggever waren hierbij aanwezig.

De documentaire werd twee maanden later uitgezonden op de Britse privézender ITV1. Daarin is bijvoorbeeld een in een houten kast opgesloten gehandicapte jongen te zien. De beelden lieten bovendien kaalgeschoren, in lompen gehulde en aan stoelen vastgebonden gehandicapte kinderen zien.

Al in het jaar 2009 eiste de Turkse justitie van Groot-Brittannië de uitlevering van de 52-jarige hertogin. Volgens informatie van “Anadolu” wees Londen de uitlevering vorig jaar af. Nu wordt de aanklacht gemotiveerd met een “overtreding van de privésfeer van vijf kinderen” door het filmen met een verborgen camera in het desbetreffende weeshuis in de buurt van de Turkse hoofdstad. Een datum voor het proces werd niet genoemd.

Ferguson was in de jaren 1986 tot 1996 met prins Andrew, het tweede kind van koningin Elisabeth II. De afgelopen jaren doolde ze vooral als mislukte zakenvrouw door de wereld van de prominenten. Zo berichtte ze onlangs op televisie van haar miserabele financiële situatie en haar privéproblemen.

Meer info: http://tinyurl.com/82mndt3

Video:

Bron:

http://www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,808848,00.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Opmerking vertalerVoorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Turkije eist meer dan 22 jaar gevangenisstraf voor Sarah Ferguson (+ video met schokkende beelden!)

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Iedere dag als ik het net op ga denk ik: wat zullen we vandaag weer te verwerken krijgen?
  En ja hoor: het was weer zover. Maar deze vaststelling heeft NIKS met jouw weergaloze werk te maken, E.J.!! Dat waardeer ik zeer. Een en ander laat onverlet dat alles in het werk moet worden gesteld om te voorkomen Erdogan en zijn kliek lid worden van de Europese Unie.

  Like

 2. dit is het ergste wat je kan doen met kinderen
  wie zijn hier nou TURKEN ,ZE HEBBEN HUN NAAM WEL MEE .
  STINKEND EN VOOR WEKEN NIET GEWASSEN

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  @Bart van den bos

  Mag ik u er op wijzen, dat ondergetekende deze weblog graag nog langer dan vandaag wil exploiteren??

  Denk eraan Bart: “Feind hört mit”!!!!!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  E.J…. dat wordt dan zeker de waarheid in afgeslankte vorm.

  Like

 5. E.J. Bron zegt:

  @Deckzeijl

  NEE!! De waarheid in afgeslankte vorm bestaat niet heer Deckzeijl! E.J. gaat door tot het gaatje! Geen nood!

  Like

 6. Linsky zegt:

  Goed dat het in de openbaarheid komt E.J.
  Dat is het altijd, met welke misstand dan ook. 😦

  Maar ik heb wat vragen, zo in het algemeen dan hè.
  Ik ben eerlijk gezegd helemaal niet geschokt, noch onder de indruk.
  Wat ik zelf, persoonlijk dus in onze bejaardenhuizen, onze gekkenhuizen en jeugd-opvang zag, overtreft dit op een wijze, waarbij het in de film redelijk humaan was.

  Waarschijnlijk zijn veel mensen ook vergeten dat men hier graag korte metten maakte met lastige klanten, door ze spiernaakt aan kettingen te leggen voor onbepaalde tijd.
  Meer dan een!

  Ook vraag ik me af, waarom Turkije niet heel gewoon uitlevering vroeg op basis van spionage?
  Dat is toch wat er gebeurde?
  En is dat niet het meest voor de hand liggend?

  Niet dat het iets zal uitmaken, want ik kan me niet voorstellen dat Sarah ooit wordt uitgeleverd.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Amerikaanse pedofiel krijgt 560 jaar gevangenisstraf
  THINKSTOCK
  Een man in de Verenigde Staten is vandaag tot 560 gevangenisstraf veroordeeld voor het seksueel misbruiken van acht jongens. Leon Vitasek werd in november reeds schuldig bevonden.

  De rechter in Arizona achtte het bewezen dat de 47-jarige Vitasek vanaf 1990 vijftien jaar lang kinderen heeft misbruikt. De politie vermoedt dat er nog meer slachtoffers zijn waar de autoriteiten niet vanaf weten.

  ‘Vaak heb je iemand die een enkel kind heeft misbruikt, maar deze man was een echt roofdier’, zei politieagent Steve Berry. ‘Je wilt dat zo iemand de maximale straf krijgt. Je wilt niet dat hij nogmaals de kans krijgt een kind pijn te doen.’ AD.
  (AP/Redactie)
  ——————–
  Zouden ze tegenwoordig weten, hoe, wanneer en onder welke naam mensen gaan incarneren.. 😦 😦

  Like

 8. Linsky zegt:

  ‘Brazilië moet verplicht zwarte modellen op de catwalk’
  In Brazilië is een verhit debat over een plicht tot een minimumaantal zwarte mannequins op de catwalks. Bij de vele modeshows in Rio de Janeiro waren deze week bijna geen zwarte modellen te zien, ondanks dat Brazilië de een na grootste zwarte bevolking ter wereld heeft.
  De modellen bij de shows van 24 modehuizen waren overwegend blank, maar de organisatoren beweren zelf dat ze niet discrimineren.
  ———————
  Enne, pinguïns…. boerka’s. en nicab’s?
  Die zullen ze toch niet vergeten?

  En dan te denken dat ‘Brazilië van oudsher een vluchtland was.
  Verdomme, wordt ’t toch nog Hongarije..of Texel?

  Like

 9. Linsky zegt:

  Syrië en het nieuws over de “burgeroorlog”

  In Syrië ontwikkelt zich een zelfde scenario als vorig jaar in Libië. Zogenaamde burgers worden bewapend vanuit het buitenland om zogenaamd met geweldloze protesten de huidige president Assad uit de macht te ontzetten. In de Nederlandse media staat een verhaal van bloedige oppressie van deze protesten. Ook deserteren er mensen uit het leger, om te vechten tegen die bloedige dictator. Al Jazeera en Al Arabia doen alsof het gaat om moedige vrijheidsstrijders. De bevolking demonstreert intussen vóór Assad! Anonieme Twitters smeken om een No-Fly Zone en het Vrije Westen wil daar graag bij helpen! Net als in Libië! Er is alleen een verschil: Rusland en China hebben geen trek in een tweede Libië.

  Met 5 video’s.
  http://www.boublog.nl/13/01/2012/syrie-en-het-nieuws-over-de-burgeroorlog/#more-13655

  Like

 10. Columnist zegt:

  @Linksy

  Dat is de reden waarom men moet uitkijken met het demoniseren van bevolkingsgroepen, zelfs van pedofielen.

  Like

 11. Linsky zegt:

  Columnist ; 14:20
  Verklaar u nader………..

  Like

 12. Columnist zegt:

  Dat zal ik zeker. Tegenstanders van het heersende regime worden van alles beschuldigd waar de massa van gruwt, nadat de massa is opgehitst. Dat neemt niet weg dat lui die kleine kinderen penetreren, de doodstraf verdienen, op zijn minst. Indien niet toerekeningsvatbaar, euthanasie. Alleen weet de NWO het zo te spelen, dat de ergste pedofielen vrijuit gaan, terwijl tegenstanders van de NWO kinderporno op hun computer krijgen.

  Like

 13. Linsky zegt:

  De meesten van ons hier op het blog zijn redelijk goed op de hoogte met de NWO.
  dat doet echter geen barst af van de misstanden en onrechtvaardigheid waar mensen, zonder druk of dwang van de NWO, zelf voor kiezen en uitvoeren!. Vaak met volle overgave en plezier!

  Zoals ik al in de eerste regel vermelde, ik ben content met het in de openbaarheid brengen van elke misstand.

  Waar het hier echter om gaat is dat we te maken hebben met een wereldoverspoelend, gehersenspoeld volk (islamieten) wat een geloof hanteert en in praktiseert, wat de totale vernietiging nastreeft van alles en iedereen die anders is en niet voldoet aan de zieke interpretaties van hen persoonlijk of hun koran en sharia, ja zelfs het leven zelf!

  Demoniseren doen zij dus zichzelf!
  En persoonlijk behoud ik me het recht voor, te demoniseren en te generaliseren als het gaat om volkeren die daarom mijn dood wensen.

  Ook besef ik desondanks heel goed dat niet eens een religie is in de zin van het woord, maar een compleet, juridische, economische en politieke oorlogsdoctrine, een militair NWO-systeem met als doel; Total Control!

  Wij strijden hier overigens tegen de islam, niet tegen elkaar!

  Like

 14. Linsky zegt:

  Ps; Columnist;

  Iik snap heel goed dat je de aandacht op de veroorzaker, de NWO wilt blijven vestigen,
  Dat doe ik zelf ook regelmatig. We weten wie de vijand is!

  Maar als je strijd, moet je denk ik beginnen met de vijand het wapen uit handen te slaan.
  En het ergste wapen wat ze tegen de mensheid inzetten is juist de ISLAM!

  Like

 15. Linsky zegt:

  Columnist, doe eens een suggestie?
  Daar is dit blog voor.

  Wat kunnen we meer doen dan mensen wakker schudden en bewust maken van wat er gebeurd?

  Like

  • Columnist zegt:

   Na de Islam is ontvolking een zeer belangrijk punt van de NWO. Laat geen moment na de ontvolkingsmoraal in te zetten tegen de Islam. Zeg bijvoorbeeld dat er jaarlijks tien miljoen vrouwen overlijden aan onveilige abortussen, en dat dat veel erger is dan het Lijden van het Palestijnse Volk.
   Ook leuk. Moslims denken dat abortus moord is. Wrijf hen in dat het in dat geval niet verrassend is dat Westerse landen, waar abortus legaal is (NWO!), moslimkinderen zouden doden. Zo staan ze voor het dilemma òf de abortusklinieken in het Westen aan te vallen, en zo ruzie met de NWO te krijgen, òf onder ogen te zien dat de NWO hùn kinderen zou doden in de Oorlog tegen Terreur. Volgens moslims heeft de NWO het juist op de moslims voorzien, en is dit Dajjaal Systeem de drijvende kracht achter de Oorlog tegen Terreur.

   Like

 16. Linsky zegt:

  Door zo bang te zijn, te generaliseren, demoniseren, etc, lijkt het haast alsof je graag ‘gematigd’ wilt zijn, of zelfs objectief en ‘tolerant’!

  Volgens mij is ’t gewoon heel erg simpel;
  Iedereen heeft wat mij betreft het recht, om te zijn, en te denken en geloven wat ie wil.
  Zelfs dat ik in persoon, een dwaas ben.
  Een echte mafketel, die eigenlijk zelf geen recht van leven heeft.
  Een imbeciel, die eigenlijk verboden zou moeten worden nog ooit een woord te spreken of te schrijven.
  Goed beschouwd een idioot, die dood moet, vermoord dient te worden.
  etc.

  Mag allemaal van me, zolang die verdorven, destructieve ideeën maar niet in de praktijk worden gebracht!
  Zolang die waandenkbeelden verblijven in de zieke koppen van dat krankzinnige gespuis, zal het me (varkens)worst wezen.
  Snap je?

  Maar dat doen ze NIET!
  Men wil dat maar al te graag in de praktijk brengen. En net daar zit nu mijn probleem.
  Da’s niet fijn, niet leuk en daardoor behoud ik me het recht voor dat zieke volk te generaliseren, te demoniseren, want het zijn per slot demonen door hun verdorven mening, dat alles wat goed is, uit liefde bestaat en anders is, vernietigd dient te worden.

  En nog eens, ook zonder de NWO, zijn ze maar al te graag bereid om toe te geven aan de krankzinnige waanideeën, die ze uit de diepste gekrochten van hun duistere hel hebben opgediept!

  Ze hebben er eeuwen naar toe geleefd! 😦

  Like

 17. seculiere turk zegt:

  dit is een schande,nu schaam ik mij voor turkije
  en het ergste is de turkse regering straft de prinses die om deze kinderen geeft en niet de opvoeders,in wat een omgekeerde wereld is turkije

  Like

 18. seculiere zegt:

  wat een idooit diene turk,pffff ik haal de turk van mijn nickname

  Like

 19. seculiere zegt:

  idioot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s