Voor onze linkse broeders: Friedrich Engels postuum over de islamisering

Tekst in de illustratie:

“De mensen zullen eindelijk afscheid moeten nemen van de illusie, dat Duitsland van de Duitsers zou zijn”

(Çigdem Akkaya, plaatsvervangend directrice van het Centrum voor Turkije studies in Essen)

“Als een vreemde macht een volk aanmaant de eigen nationaliteit te vergeten, dan is dat niet de invloed van internationalisme, maar heeft tot doel om de vreemde heerschappij te vereeuwigen.”

(Friedrich Engels, 1820-1895)

Tegenwoordig zou Engels door zijn ideologische achterachterkleinkinderen voor islamofobe vreemdelingenhater worden uitgemaakt, zouden zijn geschriften worden doodgezwegen en zou zijn nationale patriottisme als rechts-extreem worden gestigmatiseerd.

Dankzij het linkse meningsfascisme, dankzij de 50-jarige massieve meningsmanipulatie door de links verziekte media! Laten we eindelijk een einde maken aan de dictatuur van de 68´ers!

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2012/01/10/fundstelle-des-tages-friedrich-engels-posthum-zur-islamisierung/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Islamisering. Bookmark de permalink .

12 reacties op Voor onze linkse broeders: Friedrich Engels postuum over de islamisering

 1. Columnist zegt:

  Zeer tekenend is dat huidige Linksen het monopolie willen hebben om te bepalen wat Links is. Ik bedoel, waarom zou Adorno wèl wijzigingen mogen aanbrengen in het oorspronkelijke Marxistische gedachtengoed, en Strasser níét. Waarom is Pol Pot wèl een Communist en Hitler níét? Evengoed kunnen we zeggen dat zowel Stalin als Trotsky een stel reactionairen zijn.

  Like

 2. “Das Groose Griek komt noch”
  Europa und Amerika und Rusland mit uns allen ,
  gegen die Islam komt noch gegen die Islameserung
  das 4te und letste groosen Grieg.

  Like

 3. The BIG WAR has not begun FOR SIMPLEY SED THE 3th was not finnished jet .
  Ho agrees with me .
  we all don’t dere to sea somthing to the moslims just for the peace ..

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Friedrich Engels had natuurlijk volstrekt gelijk met zijn stelling.
  Deze mede grondlegger van het communisme zou nu inderdaad voor fascist of islamofoob worden uitgemaakt indien hij zijn stelling op de situatie in Duitsland zou loslaten.
  Maar zagen wij de teloorgang van essentieel inzicht ook al niet bij de SP uit vroegere jaren?
  In de begintijd van het bestaan van die partij stelde men ook nog dat de islam incompatibel met de Europese normen en waarden was.
  http://www.amsterdampost.nl/sp-zegt-islam-past-niet-in-het-westen/
  Dat besef is nu verdwenen.

  Wie de ernst van de situatie wil illustreren die moet gaan ”spiegelen”
  Men moet de instroom van bewoners met een islamitische achtergrond en de uitwerking die dat heeft op de maatschappij gewoon omdraaien.

  Dat deed ik een aantal jaren terug in een e-mail correspondentie die ik voerde met een vriendelijke jonge moslima die mij als contact persoon van een ”progressieve partij met milieu aspiraties” te woord stond.

  Ik vroeg haar zich voor te stellen dat er in Marokko een grote instroom van christelijke inwoners uit Nederland plaats vond.
  Deze mensen vroegen en kregen kerken en scholen en voor de verspreiding van de christelijke godsdienst werd zelfs een televisie omroep gesticht.Men was de nieuwkomers in alles ter wille.
  Omdat de Marokkaanse maatschappij ruimdenkend en erg tolerant was en erg in was voor het uitwisselen van ideeën werd dit experiment een groot succes.
  “Wat vind je van dit idee?”, vroeg ik haar.

  Deze moderne, ”gematigde” moslima was totaal ontzet bij die gedachte.
  Haar geschokte reactie was :” Maar meneer V. Dit is niet eerlijk! U weet dat de Marokkanen dit NOOIT zouden accepteren!”
  Zij begreep de implicaties van de gebeurtenissen dus heel goed.
  Op mijn wedervraag aan haar waarom wij een soortgelijke situatie hier dan wel zouden moeten accepteren kreeg ik geen antwoord meer.
  Het e-mail contact werd beëindigd.
  Wanneer iemand van de lezers dezelfde vragen aan iemand in Turkije zou voorleggen, dan is ook daar de reactie voorspelbaar: totaal onmogelijk!
  Tegen deze achtergrond wordt de diepste betekenis van de aanmatigende uitlating van Çigdem Akkaya aan het adres van de Duitsers glashard en hondsbrutaal: ”Duitsers, hier spreekt uw veroveraar!Wij hebben net zo veel rechten als jullie en vroeg of laat nemen wij het land van u over.”

  Iedereen die zich met deze gedachte akkoord verklaart pleegt hoogverraad.
  Links pleegt hoogverraad.

  Ik herinner maar even aan een opmerking van de voormalige PvdA leider Jacques Wallage :
  In zijn boek ‘Plaats van bestemming’ schreef hij op pagina 131 het volgende:
  ”Het gelijk van de eerstgeborene is een kwetsbaar gelijk. Ons exclusieve recht op de rijkdom en voorzieningen van dit land wordt vooral geschraagd door het feit dat wij er eerst waren.’”

  Hij ondergraaft daarmee de rechten die de oorspronkelijke bewoners van een land hebben…
  Een levensgevaarlijke opvatting! Het tekent precies de de ondergrond van het linkse denken: de verloochening van de rechten van een zittende bevolking..
  Het verklaart precies waarom de stem van de immigranten steeds sterker wordt Hoezo, autochtone bevolking?Wat stelt dat voor? We hebben net zoveel recht om hier te zijn als jullie.
  De Groenen in Duitsland gaan nog verder:
  ”Nie wieder Deutschland! of
  ”’We moeten de bevolking van Duitsland verdunnen door instroom van buitenaf..” ( Daniël Cohn Bendit, Joschka Fischer)

  We MOETEN aan dit soort zelfmoord denken een einde maken. Hoe dan ook.

  Like

  • Columnist zegt:

   De “Indianen” waren ongelooflijk racistisch tegen blanke migranten. Daarom hebben ze het recht verspeeld om samen te werken met de bruine indringers van Europa. Noem Turken en Marokkanen voortaan kolonisten.

   Dit gezegd hebbende, kunnen we er niet omheen dat het erg handig is om de taal van je koloniale meesters te leren. Ik bedoel, Berbers in Marokko moeten toch ook Arabisch leren, en Koerden in Turkije moeten toch ook Turks leren?

   Trouwens, vraag altijd aan iedere moslim, wat Arabieren te zoeken hebben in Noord-Afrika. Altijd pret. Niet moslims, want de Islam heeft zich vredelievend verspreid, maar ARABIEREN!

   Like

 5. Linsky zegt:

  Columnist: Quote:
  “Indianen” waren ongelooflijk racistisch tegen blanke migranten”!?

  Waar heb je het over? En wat is hier het verband? Hoe rijm jij het een met het ander?

  Want dat is me niet echt duidelijk.
  Wellicht kan ik je er aan herinneren, dat het wel hun grondgebied was?
  Het uitschot van Europa, hen uitmoordde?

  En verder is dat wat je nu beweert voor mij toppunt van huichelarij!

  Ken je dat boek van Norman Lewis, : “Zendelingen”?.

  Hij was een chroniqueur van beschavingen die op het punt stonden te verdwijnen. Hij vertaalde de wereldgeschiedenis naar het leven van de gewone man, van dorpelingen of traditionele stammen waarvan het lot voorgoed werd bezegeld door meedogenloze ontwikkelingen’ die vooruitgang worden genoemd.
  Zendelingen, is het verbijsterende ooggetuigenverslag van niets ontziende, waanzinnige bekeringsdrift en ongelooflijke, onmenselijke wreedheden van fundamentalistische Amerikaanse organisaties. Lewis is een mens die gedreven werd door diepe liefde voor de Indiaanse cultuur, en maakte van nabij mee hoe de Indianen ten prooi vielen aan deportatie, gevangenschap, prostitutie en slavernij. Zijn portret van de binnenlanden van Amerika is een felle aanklacht tegen huichelarij en mensontering!

  De grote plantage eigenaren wilden werkslaven. Daartoe werden vaak zendelingen ingezet, gesteund door de overheden. Er was een volkje wat niet zo gecharmeerd was van de slavendienst, omdat zij speelden, zongen en de hele dag dansten. Er bestond geen misdaad en de hele stam leefde intens. Zij hadden alles wat materieel en geestelijk nodig was om een gelukkig en tevreden bestaan te waarborgen. Door hen dekens vergeven van de pokken te geven hebben zij het vrijwel helemaal uitgemoord, met de bijbel in de hand! Er bleven net genoeg slaven over.

  Ik ben niet zo snel geschokt, maar dit boek heb ik permanent enkel zwaar geëmotioneerd kunnen lezen! Het heeft een dermate diepe indruk op me gemaakt dat ik het nooit meer vergeet. Bij alles wat de overheden door middel van allerlei media mij wijs wil maken en bij alle patriottische gevoelens en algemene euforie die men in ’t algemeen ten toon spreid, maar vooral bij weer een nieuwe oorlog die we dienen te gaan voeren, blijft wat hierin beschreven is altijd het referentiekader waarop ik mijn oordeel op bouw.

  Nou stop ik, want ik wordt misselijk! 😦

  Like

 6. Columnist zegt:

  Dus je vindt dat de blanken uit Amerika moeten verdwijnen? Lange tijd dacht ik dat dat een redelijk standpunt was, totdat een “Indiaan” (Schildpadeilander) op Stormfront duidelijk maakte, dat hij niet alleen Amerika terug wilde, maar ook dat wanneer hij zijn land terug had, dat niet betekende dat blanken Europa terug zouden mogen krijgen. Die zouden goed gestraft moeten worden met een Islamitische invasie.
  Hij wees de Mexica Movement af als te gematigd.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  @Columnist 20.06
  ”Trouwens, vraag altijd aan iedere moslim, wat Arabieren te zoeken hebben in Noord-Afrika. Altijd pret. Niet moslims, want de Islam heeft zich vredelievend verspreid, maar ARABIEREN!”

  Dat ,zeker ook in het allereerste begin,de ”islamisering” tegelijkertijd ”arabisering” inhield, is mij duidelijk genoeg, maar- de geschiedenis overziende- denk ik dat de islam zich nooit op vredelievende wijze verspreidde..
  Van meet af aan werden er immers ”doorslaggevende” argumenten van zeer fysieke aard voor de bekering aangedragen, waarbij Mohammed zelf wel het voorbeeld gaf in woord, geschrift en zeker ook in daad.
  De tegenstelling die u suggereert tussen de ”vreedzame”uitbreiding van de islam en de Arabieren ontgaat mij eigenlijk….

  Like

  • Columnist zegt:

   Je moet in hun denkwereld blijven, als je ze wilt verslaan. Veel Marokkanen willen geen kwaad woord horen over de Islam, maar zijnde Berber, hebben ze wel de nodige wrevel tegen Arabieren. Turken en Iraniërs vaak hetzelfde verhaal.

   Like

 8. Hir zegt:

  columist geeft slechts aan dat indianen (denk ik), dat als ze nu leefde en de kolonisatie van de blanken nu plaatsvond, als racisten zouden worden uitgemaakt. Ik zelf vind het prima als de blanke amerikanen hier terug zouden komen. Dan mogen ze hun atoomwapens en wapens ook meenemen. We kunnen dat best gebruiken.

  Like

 9. Columnist zegt:

  Hir heeft helemaal gelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s