Een Duitse Jodin over het bashen van islamcritici

Een van de meest absurde, maar desondanks stereotiep herhaalde beschuldigingen tegen islamcritici is, dat men een nazi zou zijn, een racist en vreemdelingenhater. Het “islamcritici-bashing” beleeft op dit moment een ware hausse. Des te duidelijker de kritiek op de islam tot uitdrukking wordt gebracht, des te heftiger is de contrareactie van veel delen van de media, van de integratie-industrie en van politiek correcte kringen in politiek en samenleving. De Duitse Jodin Monika Kaufmann neemt een standpunt in betreffende deze onzakelijke, smadelijke en de historische feiten volledig op de kop zettende campagne:

Wij islamcritici worden door jullie “politiek correcten” nazi´s genoemd – welnu, dit “compliment” kunnen wij ongebruikt teruggeven. De ware nazi´s van nu zijn de Mohammedanen, die zich oriënteren op de wereldheerschappijwaan van hun zelfbenoemde profeet. Wij Joden waren de eerste slachtoffers van deze massamoordenaar en zijn tot op de dag van vandaag de slachtoffers gebleven van de islamitische barbarij.

Men hoeft niet alleen maar naar Israël te kijken, waar Mohammedaanse zelfmoordaanslagen aan de orde van de dag zijn. De vertegenwoordigers van de minieme joodse minderheden in islamitische landen kunnen nooit openlijk antwoorden, wanneer ze een keer gevraagd worden, want hen zit de angst op de hielen. Als ze openlijk zouden spreken, zou dat niet goed zijn voor hun welzijn.

Maar laten we in het good old Europa blijven in het algemeen en in Duitsland in het bijzonder. Hitler haatte de Joden, verachtte de christenen en hield van de Mohammedanen. Hij bewonderde hun veroveringswil, hun onvoorwaardelijke gehoorzaamheid en hij dacht er serieus over na of men van het nationaalsocialisme niet beter een religie zou hebben kunnen maken naar het voorbeeld van de islam.

Hitler schonk de grootmoefti van Jeruzalem, een van de grootste antisemieten aller tijden, een van Duitse Joden onteigende villa, waar hij geen honger en gebrek hoefde te lijden. De in die tijd “ranghoogste” moslim ontving tevens nog een riante toelage van het naziregime.

Bovendien was hij sterk betrokken bij de vervolging van de Europese Joden. De grootmoefti Al-Husseini zorgde ervoor, dat ze niet naar Madagaskar (waar de nazi´s aan dachten) of Palestina konden uitreizen, maar drong er bij de nazi´s op aan om ze maar beter naar Auschwitz of andere vernietigingskampen te deporteren. Verder organiseerde hij de SS-divisies “Handschar” in Bosnië en in Kosovo, die vooral veel plezier hadden in het afschieten van Joden. Zie ook mijn artikel “Tribuut aan een antisemitische massamoordenaar”. Hieronder de video uit het artikel:

De moefti droeg altijd al bij aan het begrip tussen de volkeren en multiculti, dat moet je hem nageven.

Terug naar het huidige Duitsland. Veel Duitse bekeerlingen tot de islam dragen zeer waarschijnlijk nazi-gedachtegoed in zich. Duitse bekeerlingen tot de islam behoren tot die categorie Duitse burgers, die erachter zijn gekomen, dat men zijn grootmachtfantasieën tegenwoordig alleen nog maar met behulp van de zelfbenoemde profeet kan uitleven. Want nazi´s, die zichzelf zodanig noemen, zijn out. Wanneer men echter diezelfde Übermenschfantasieën in naam van de zelfbenoemde profeet verkondigt, dan is men in. En men kan zijn antisemitisme ook uitleven zonder daarom veroordeeld te worden. Dat is toch uitermate praktisch.

Op het hoogtepunt van de Dreyfus-affaire in 1898 publiceerde de grote Franse schrijver Emile Zola in het dagblad “L´Aurore” een open brief aan de Franse president met de titel”J´accuse” – Ik klaag aan. Ik wil mezelf niet met deze grote schrijver vergelijken, maar ook ik klaag aan:

Ik klaag de “Frankfurter Rundschau” aan islamcritici te belasteren en te insinueren dat zij sympathisanten van de NPD zouden zijn. Daar is geen woord van waar, beste FR, idiote comments vind je overal.

Ik klaag Wolfgang Benz aan, de directeur van het Instituut voor antisemitismeonderzoek, die heel serieus islamofobie in de buurt van antisemitisme plaatst. Benz, die zijn vak heeft geleerd bij een nazi van de oude school, moet het toch weten. Meneer Benz, houdt u zich bezig met het antisemitisme van de Mohammedanen. In Frankrijk vinden de meeste antisemitische overvallen van Europa plaats, omdat daar de meeste Mohammedanen wonen. De Fransen verdedigen zich tegen dit antisemitisme. Daarover zou u eens moeten nadenken.

Ik klaag “Der Spiegel” aan PI in de rechts-extreme hoek te duwen. Islamkritiek heeft niets met rechts-extremisme te maken. Het gaat veel meer om de verdediging van de vrijheid en van de mensenrechten. Prijzenswaardige uitzondering bij “Der Spiegel” is Matthias Matussek, die de islam heel goed kent. Meneer Matussek, we zouden het zeer op prijs stellen als u zich zou tegen de massa onwetenden zou doordrukken.

Men kan deze lijst eindeloos voortzetten. Tenslotte nog één punt: Ik klaag iedereen aan, die islamofobie gelijkstellen aan vreemdelingenhaat. Buitenlanders zijn hier uitermate welkom als ze hun keuken, hun muziek, hun dansen etc. met zich meebrengen. Maar men hecht hier geen waarde aan een barbaarse wet, dat hadden we al een keer onder de nazi´s. Voor de sharia is geen plaats in de geciviliseerde wereld. “Joden zijn apen en varkens”, wordt er in de onheilige koran gezegd, ook dat hadden we al een keer in Duitsland. Overigens heeft de islam nooit iets bijgedragen aan de ontwikkeling van de mensheid.

Maar de absurde campagne tegen de verdedigers van de vrijheid, van de democratie en van de mensenrechten bloeit nog steeds op de meest bizarre manieren. De wanhopige pogingen om de steeds sterker wordende zakelijk gefundeerde islamkritiek de baas te worden, toont de hulpeloosheid van de islamverdedigers aan.

De twist om een totalitaire, tot geweld bereid zijnde, moord legitimerende, racistische en vrouwenvijandige ideologie heeft al lang het niveau van de zakelijke uitwisseling van argumenten verlaten – mocht hij zich ooit op dat niveau hebben bevonden. Het gaat alleen nog maar om zwartmakende en uiterst kwade belasterende propaganda. Alles schijnt uit te draaien op de prognose van Samuel Huntington, de “Clash of Civilizations”.

De schokkende video, waarvan de moslims niet willen dat je deze ziet!:

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/01/eine-deutsche-judin-zum-islamkritiker-bashing/#comment-1724125

Auteur: Monika Kaufmann

Vertaald (en bewerkt) door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Duitsland, Islam, Islamisering, Islamkritiek, political correctness, Sharia, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Een Duitse Jodin over het bashen van islamcritici

 1. Columnist zegt:

  Deze vrouw is erg nuttig. Daarom moeten Islamcritici er voor zorgen dat de Koshere slacht legaal blijft. Verzet tegen halal-slacht moet dus altijd vanuit cultureel-religieuze redenen gebeuren, en niet de smoes van dierenleed gebruiken.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Niet fraai, 😦
  maar EXELENT!

  Buitengewoon goed geformuleerd en verwoord!
  Mijn nekharen stonden rechtovereind en ik kreeg het koud,
  zowel van de teksten als de filmpjes.

  Ik ga zeer beslist niet te ver in op wat ik daar ‘kinderen van de duivel zelf” zie doen…..
  Mijn hele wezen verzet zich tegen dit soort zieke praktijken. Daarbij heb ik mijn gal al verscheidene malen gespuwd over dit soort schoftige hersenspoeling, terreur en mishandeling van kinderen.
  Dit krankzinnige volk haat niet alleen anders denkenden, maar zelfs ook hun eigen kinderen.

  Steeds opnieuw denk ik niet meer geschokt te kunnen zijn….maar de waanzin, de schoftigheid, de misselijk makende achterlijkheid van dit door en door rotte volk kent werkelijk geen grenzen………….

  Welke imbeciel in welke regering, overheid, politicus of welke willekeurig burger….welk mens, kan het voortbestaan van deze waanzin voor het eigen geweten verantwoorden?

  Like

 3. zonder meer een geweldig artikel De beste aanklacht die ik sinds lange tijd gelezen heb

  Like

 4. Linsky zegt:

  Hadden we maar meer van dit soort heldinnen!

  Monika Kaufmann’s
  Heidi’s
  Fallaci’s……….. etc.

  Zou er dan toch redding gloren?

  Like

 5. A3an zegt:

  De ENIGE schuldigen zijn de politici…

  ZIJ laten dit alles gebeuren !

  En WIJ laten hun hun gang gaan !

  Wij zijn klaarblijkelijk net zo bang voor politici als voor de Islam !

  Waarom ?

  Is dit lafheid ?

  Wachten we op “De Messias” ?

  Wij zijn het mede zelf schuld !

  Like

 6. rowi2011 zegt:

  Geheel mee eens!! Het is de wereld op zijn kop vandaag de dag!
  Zou verplichte leerkost op alle onderwijs moeten zijn!!

  Like

 7. Linsky zegt:

  En dan vinden sommigen mij te ver gaan, betichten me van gezwatel, zijn van mening dat ik doemdenk en een conspyraci-idioot ben……!

  Zelf dacht ik aan een vetleren medaille voor saaiheid en gebrek aan fantasie, vergeleken met die islamitische krankzinnigen?

  Mijn hemel, heb je ook een therapie om die misselijkmakende beelden van die kinderen uit mijn mind te krijgen E.J.? 😦

  Like

 8. Linsky zegt:

  Of doen we hier niet aan nazorg. 😦

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Bert ik neem aan dat je deze reacties doorgeeft aan Monika.
  Daarom wil ook ik even zeggen dat ze duidelijk en helaas volkomen gelijk heeft.

  Like

 10. Theefeest zegt:

  God zal ze krijgen.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  There is nog god, theefeest! http://tinyurl.com/44d5thj

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Omdat de islam een belangrijke rol speelt, het volgende nieuws maar even hier:
  landverrader H.Kreeft gaat het op 15 mei 2015 opnieuw proberen. http://tinyurl.com/7l9tx6s
  Vraag me af door wie dat NMP-gedrocht wordt gefinancierd. En dan te bedenken dat er genoeg soortgelijke clubs op het Haagse- dan wel gemeentelijke pluche zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s