Geen halalvlees in het Britse parlement

In de restaurants van het Britse Hoger- en Lagerhuis komt ook in de toekomst geen halalvlees op het bord van de parlementariër. Westminster Palace heeft een dienovereenkomstig verzoek van islamitische afgevaardigden en leden van de House of Lords afgewezen, volgens welke de verkoop van halalvlees in restaurants en cafés van het parlement niet langer verboden moet zijn.

De methode om een dier zonder verdoving vooraf de keel door te snijden zou schokkend zijn voor veel van de niet-islamitische collega´s, heet het in de motivering. De netelige aangelegenheid kwam op de agenda, nadat enkele parlementariërs in de in totaal 23 lokaliteiten van het parlement naar het heet halalvlees kregen geserveerd, wat in het hele land grote verontwaardiging veroorzaakte. Leden van de kerk van Engeland bekritiseerden, dat met de toenemende verbreiding van halalvlees ook de verbreding van de sharia in het koninkrijk zou worden bevorderd.

Maar niet alle leden van de Anglicaanse gemeenschap vertegenwoordigen dit standpunt. Alison Ruoff, lid van de generale synode van de Anglicaanse kerk, zei hierover: “Het is toch wel een beetje schijnheilig wanneer het parlement het toestaat dat er overal in het openbaar halalvlees wordt aangeboden, maar dat dit in de eigen ruimtes echter wordt geweigerd.” Ook het ingediende protest van het islamitische lid van het Hogerhuis, Lord Ahmed van Rotherham, bleef zonder effect. Een woordvoerder van het parlement verzekerde bovendien, dat er in de ruimtes van het huis geen halalvlees werd aangeboden.

Halal in vele openbare instellingen

In het jaar 2010 had de Mail on Sunday onthuld, dat het van overheidswege zou zijn toegestaan dat er op scholen, in ziekenhuizen en restaurants halalvlees aangeboden zou mogen worden. Ook de belangrijkste supermarktketens (Waitrose, Marks & Spencer, Sainsbury´s, Tesco, Somerfield en Co-op) bevestigden, dat zij vlees van rituele slachtingen zouden verkopen, zonder echter de consumenten hierover te informeren. Veel fastfoodketens, zoals Domino Pizza, Pizza Hut, KFC, Nando´s en Subway zouden ook halalvlees aanbieden, zonder dit aan hun klanten te laten weten.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/006670-Kein-Halal-Fleisch-im-britischen-Parlament

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islamisering. Bookmark de permalink .

19 reacties op Geen halalvlees in het Britse parlement

 1. Linsky zegt:

  Nou ja, meteen ook duidelijk dat de islam en sharia echt alleen bedoeld is voor het klootjesvolk! 😦
  Hele mooie foto’s overigens, E.J. 🙂

  Like

 2. Nicolazien zegt:

  Na het walgelijke statement van Bea cum suis in het ‘paradijs’stemt dit beslist hoopvol. Zou de tijd eindelijk rijp zijn voor tegenbewegingen?

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  De helaas veel te vroeg overleden Oriana Fallaci heeft met haar bestseller DE KRACHT VAN DE REDE bewezen dat de islam alleen met steekhoudende argumenten teruggedrongen kan worden.
  Geen halalvlees in het Britse parlement is daar een voorbeeld van.
  Daarnaast zou het al te mooi zijn als alle niet-moslimvrouwen van deze wereld zich zelfbewuster zouden gedragen en zich NIETS gelegen laten liggen aan het geouwehoer van allahschreeuwers
  die altijd commentaar hebben op de kleding van niet-moslimvrouwen.
  Een voorbeeld: http://tinyurl.com/4yglqlp
  Laten we komende generaties goed voorlichten over hetgeen ze te wachten staat.(dit omdat ik zelf heb gemerkt dat veel ouders dat nalaten!)

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Hier begrijp ik helemaal niets van. In ziekenhuizen, bedrijven en op scholen wordt al, gedwongen!, halal vlees gegeten. Het personeel in sommige ziekenhuizen wordt gedwongen om mee te doen aan de ramadan. Aan ambtenaren wordt gevraagd om niet hun broodje te eten in de buurt van vastende moslims.
  Ik ben bang dat Linsky gelijk heeft: aanpassen aan de islam en de sharia is voor ‘de dommen’.
  Dat de Engelse regering een statement naar een andere richting (anti-islam) zou willen maken is erg ongeloofwaardig.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-
  1214691/Dont-eat-near-Ramadan-fasters-Ho
  me-Office-staff-told.html

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @Wachteres: ik kan me werkelijk niet voorstellen dat de Britten zo stom zijn dat ze zich door die vastende allahschreeuwers de wet laten voorschrijven door niet in hun bijzijn een broodje te eten. Ik had IJSKOUD gezegd: ga maar uit m’n gezichtsveld buiten de deur “hongerlije…”.
  Toch? In ieder geval kan ik er nog steeds niet over uit dat ontelbare geïndoctrineerde, simpele kameelpiloten uitspraken en verordeningen letterlijk nemen van figuren die alleen in hun verbeelding voorkomen.
  Ja, en dan gaan ze daar hier ook nog hele debatten aan wijden…

  Like

 6. Wachteres zegt:

  G.D. De Engelsen zijn jarenlang via labour en via links onderwijs geindoctrineerd. Ik vermoed nog veel erger dan in Nederland.

  Veel reacties onder artikelen geven dat aan: ‘Lief zijn voor elkaar, dan komt alles wel goed”.

  Gelukkig lees je ook al andere reacties.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Ik ben zelf wel eens in het UK geweest en heb daar teveel mensen leren kennen die naast hun ogenschijnlijk, normale, redelijk ontwikkelde intellect, vooral nog steeds dat commune- en bloemekinders effect van de jaren 60 hebben overgehouden. Dat blijkt nu achteraf dus een cumulatief gif te zijn! Uiteindelijk is daar die toxische Links-plant uit opgegroeid.
  Mijn gevoel was dat dit in Engeland zelfs meer en verder verbreid was dan in Nederland.

  Like

 8. chantal zegt:

  @Deckzeijl
  ‘Kameelpiloten’
  LOL!

  Iets minder vreugdevol is het middeleeuwse beeld van het Tahir plein dat zich nu opdringt met die op hun langenoten inrijdende kameeldrijvers.

  Like

 9. chantal zegt:

  Deckzeijl, ik moet tot mijn schande bekennen dat ik ‘De kracht van de rede’ van Oriana Fallaci niet gelezen heb dus wat zij stelt kan ik niet beoordelen.
  Echter, te veronderstellen dat de islam met steekhoudende argumentenkan worden teruggedrongen blijkt al sinds jaar en dag een illusie!
  Religieus gehersenspinselde geesten die voor rede vatbaar zijn? Je maakt me opnieuw aan het lachen.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Chantal: er is in Amsterdam een Italiaanse boekhandel. Daar heb ik ook De Woede en de Trots vandaan. Probeer het maar, De Kracht van de Rede is voor mij één van de beste boeken van de vorige eeuw!

  Like

 11. Morticia zegt:

  Dat je je toch laat dwingen om Halalvlees te eten! En als ik op mijn werk ergens anders moest eten omwille van de ramadan, nou dan konden ze een rel krijgen hoor! Kom nou toch op zeg! Ik zie het al gebeuren. Maar ja, inderdaad ben ik bang dat het ons in veel gevallen gewoon niet verteld wordt door het restaurant, supermarkt e.d. En bij mijn dochter op school moeten ze dit soort achterlijk Halal/islamfratsen ook niet uit gaan halen want dan kunnen ze het helemaal op hun dak krijgen. In geen miljoen jaar dat ik me tot dit soort zaken laat dwingen! Ik zal me hier ALTIJD tegen blijven verzetten, en ja, ik praat hier ook over met mijn dochter want haar staat heel wat te wachten.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Dames: zetten jullie ook een tattoo..??? Stuur een mailtje naar….
  http://tinyurl.com/7nf5xgz

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Iraanse actrice niet meer welkom in eigen land… http://tinyurl.com/86ojq8p
  (in haar schoenen zou ik daar niet rouwig om geweest zijn, ik zou gezegd hebben: zoeken jullie het maar lekker uit met je religieuze waanzin)

  Like

 14. Linsky zegt:

  Morticia,
  ik vraag me dikwijls af of er überhaupt nog wel ouders zijn die met hun kinderen spreken over de islam, sharia en de zieke uitwassen er van.
  Dat is namelijk wat er te vaak aan mankeert. zelfs thuis in besloten kring is het voor velen een taboe.
  Het bederft de sfeer, het is niet ‘in ‘, men heeft geen tijd, en voornamelijk is men te vaak echt nog steeds geconformeerd.. etc

  Ben blij te horen dat zulks bij jullie wel gebeurd.

  Ik begon werkelijk de indruk te krijgen dat we voorts allemaal in struisvogels waren veranderd. 😦

  Like

 15. Vasti zegt:

  @Linsky

  Ik doe het, maar het is niet makkelijk.
  Ik ben wel altijd bewust bezig het gevaar van de Islam in een groter geheel te gieten.
  Dat álles wat de vrijheid van een (gezond)individu in de keuze wie of wat te zijn beknot een verkeerde uitwerking heeft op de ontwikkeling en het welbevinden van de mens. Er zijn een heel aantal dingen waar de mens ongelukkig van wordt, en de fundamentalistische Islam is er 1 van, and growing. Dus bedreigend en gevaarlijk. Ik wijs ze in elk gesprek wat ik met ze heb over de Islam dat er niet zoiets bestaat als ‘de moslim’. En dat het belangrijk is ieder medemens in eerste instantie als individu tegemoet te treden en niet als onderdeel van-.
  Persoonlijk denk ik dat het feit dat er grote moslimgemeenschap in Nederland woont aan 1 kant een verheugende is: Als er ergens kans is op een vruchtbaar verlichtingsproces binnen de Islam dan is het denk ik hier in Nederland.
  Maar het gaat alleen lukken als er een open, genuanceerd en eerlijk debat gevoerd wordt over de Islam.
  Een Ayaan Hirsi Ali bv. weet dat en kan dat, bezit ook de zo broodnodige emotionele intelligentie.
  Eeuwig jammer dat zij Nederland verlaten heeft.

  Like

 16. hans van de mortel zegt:

  Voor wie het nog steeds niet begrijpt. Je geeft religieuze klootzakken de vinger en wat gebeurt er vervolgens? Ach, natuurlijk, klootzakken die huichelen en te dom zijn om de waarheid te begrijpen pakken de hele hand.

  Moslims zijn overbodige mensen. Voor wat mij betreft zijn zij ongewenst. Ik wil lachen. Ik wil naar muziek luisteren. Ik wil met normale mensen kunnen praten en redeneren over de logica en van alles en nog wat zonder gecorrigeerd te worden door de angst van wat een analfabete pedofiel en Arabische huichelachtige onbetrouwbare terreur sadist met de naam Mohammed de wereld wilde opleggen. Ik bepaal zelf wel wie mijn buren en vrienden zijn. Dat wordt wel heel erg moeilijk gemaakt met de acceptatie van middeleeuwse achterlijkheid en boven alles uitstijgende huichelarij. Voor mij is iedereen met de naam Mohammed sowieso verdacht. Laat dat vooral duidelijk zijn.

  Dus? Moslims zijn overbodig, ongewenst, parasieten op de verlichting van ONZE kennisbeschaving die bestreden moeten worden. Maar hoe? Door al die verrotte politici die deze bacterie veroorzaakt hebben.’uit te moorden’!

  Omdat de massa zo langzamerhand voor 99,9 % als dom gekwalificeerd mag worden, blijft er weinig hoop voor u en mij. Dus tracteer ik mij en mijn vrienden nog maar eens op een alcoholische versnapering met de wens dat alle moslims morgen aan de meest verschrikkelijk ziekte komen te overlijden. DAT IS DE ENIGE OPLOSSING voor de logisch denkende mens!

  MOSLIMS PASSEN NIET IN ONZE KENNISBESCHAVING. WEL IN DE ZANDBAK VAN ALLAH!.

  Like

 17. hans van de mortel zegt:

  P.S.:

  Voor wie het nog niet weet: Moslims behoren tot de categorie mensen die tot het putje, de analfabeten gerekend dienen te worden. En het is genoegzaam bekend dat juist de domme mens, de analfabeet, de niet-wetende mens, de mohammedaan, de mens met een slap karakter tot de Arabische zandbak-wijsheid gerekend moet worden. Ook al is hij de uitzondering en behept met een hoge intelligentieals moslim, hij zal automatisch terugvallen tot de oorspronkelijke domheid van de analfabeet pedofiel en sadistische proleet profeet en Arabische roverhoofdman Mohammed. Slimheid en islam gaan nu eenmaal nooit goed samen. Wel huichelarij en islam! Kijk maar wat er nu gaande is in Egypte met de Moslim Broederschap!

  De klok 600 jaar terugdraaien? Onmogelijk leren wij in ONZE kennisbeschaving. Maar binnen de islam is niets onmogelijk waar het op pure achterlijkheid en pure islamitische heidense godsdienstwaanzin aankomt. De toekomst zal mij gelijk geven. ..

  Like

 18. Vasti zegt:

  Onze kennisbeschaving brengt ook naar voren dat onderdrukking en mensen dood wensen nooit iets goed heeft voortgebracht.
  Kwaad met kwaad vergelden heeft nog nooit iets goed voortgebracht.
  De waarheid over de fundamentalistische Islam moet naar voren gebracht worden, maar zodra jij het hebt over álle moslims ontzeg jij juist dát wat de seculiere moslim nodig heeft om zich los te maken van de Islam: zich gekend weten als individu.
  Mensen zoals jij passen eigenlijk ook niet in onze kennisbeschaving, op emotioneel-intellectueel niveau, that is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s