VIDEO: CAIR – Muslim Mafia

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: CAIR – Muslim Mafia

 1. chantal zegt:

  Interessant filmpje, Vederso!
  En opmerkelijk dat die kwestie zich reeds in 2008 afspeelde afspeelde, en toen kennelijk moest worden toegedekt.
  Een met onweerlegbaar bewijs voor de rechtbank hard gemaakte samenzwering op Amerikaans grondgebied van de belangrijkste aldaar actieve islamitische organisties gericht op terrorisme tegen de VS.
  Niet helemaal helder is het tweezijdgi gebruik van de term ‘conviction’.
  Als ik het goed begrijp zijn de aangeklaagde mgoslims in die ‘Holy land foundation trial’ door de rechtbank schudig bevonden maar (door ‘gebrek aan resources and time -wat een gotspe!’) niet veroordeeld!?

  Like

 2. vederso zegt:

  @ chantal. Ik begrijp het als volgt; 108 personen en organisaties zijn aangeklaagd en veroordeeld. Daarnaast is er een lijst van 200 personen en organisaties waar wel voldoende bewijzen zijn, maar waar onvoldoende menskracht (of geld) beschikbaar is om ook te vervolgen. Het gerecht publiceerde vervolgens de lijst van 200 waar CAIR ook opstaat.
  Ernstiger is dat het lijkt dat mensen die met CAIR in verbinding gebracht worden als adviseur zijn doorgedrongen tot de Obama Administration en ook een rol schijnen te hebben gespeeld in de bijeenkomst van 12-14 december tussen de V.S. en OIC. Google eens de naam John Esposito.
  (moet ik ook gaan doen)

  Like

 3. chantal zegt:

  OK Vederso, de essentie van jouw en mijn begrip in dezen komt redelijk overeen. Maar het blijft van de ratten besnuffeld dat die lijst van met terroristen heulende Amerikaans- islamitische organisaties door het gerecht ter zijde is gelegd. Nu je wijst op latere banden met Obama cs is de reden daarvan me wel duidelijk.

  Like

 4. vederso zegt:

  @ chantal. zie deze video hoe Paul Stockton in een hearing de woorden “islam is our ennemy” probeert te vermijden. (King-Lieberman) Gelukkig zijn er heel veel mensen in de V.S. die dit oppikken.

  Like

 5. chantal zegt:

  Vederso, het is zelfs nog erger.
  Die Stocton weigert voor de onderzoekscomisie te bevestigen dat ‘America at war is with violent isllamic Extremism’, hoe gemakkelijk ondervrager Dan Lundgren hem het ook nog wil maken door nadrukkelijk onderscheid te maken tussen ‘islam’ en ‘violent islamic extremism’. Nee, Al Qaida is de vijand en die heeft niks met islam te maken, aldus Stockton. Deze rechterhand van Obama die als Assistant Secretary of Defense for Homeland Defense and Americas’ Security Affairs dient te waken over de veiligheid van de VS heeft zijn kopdiep in het zand gestoken.
  Stockton blijkt samensteller van een boekwerk – niet lachen! – getiteld ‘Homeland Security,’ .En ook is hij samensteller van ‘ Reconstituting America’s Defense: America’s New National Security Strategy ‘.
  Ja, met die reconstructie van Amerika’s defensie – en veiligheids strategie lijkt hij een aardig eind op weg.

  http://www.defense.gov/bios/biographydetail.aspx?biographyid=206

  Like

 6. vederso zegt:

  @ chantal. Er is iets vreemds gaande in Washington. Sommige mensen vinden de website van Answering Muslims saai, vanwege de vele verzen uit de koran die David Wood aanhaalt. Tegenwoordig strooien ze hier en daar korte stukjes uit de Caïro-speech van Obama in hun video’s en het effekt is heel verrassend, maar ook verontrustend. De gehele Caïro-speech van meer dan drie kwartier staat op You Tube.

  Like

 7. vederso zegt:

  Dave Gaubatz, de co-auteur van het boek Muslim Mafia, schreef een artikel dat geplaatst werd op “Family Security Matters” over de haat en geweld dat wordt onderwezen in moskeeën, islamitische scholen en culturele centra, ook aan kinderen, in de V.S. Voor meer informatie over Dave Gaubatz; zie onderaan het artikel.

  http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.11242/pub_detail.asp

  Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.anti-cair-net.org/

  Info over CAIR door anti-Cair. Bare naked islam heeft ook tegen hen gewaarschuwd, maar op het ogenblik kun je niet op de site komen door technische problemen.

  Like

 9. Wachteres goeie link.Ja en Obama zit er ook vuist diep in.Hoe triest.

  Like

 10. vederso zegt:

  @ Wachteres, Goeie link! Ik had de naam zien staan, maar was nog nooit wezen kijken. Mooi!

  Like

 11. vederso zegt:

  Jerry Boykin.

  Like

 12. Jan zegt:

  CAIR Executive Director Nihad Awad: Islam and the U.S. Are Twins, Linked by Common Values, There Are Accounts that Muslims Discovered America before Columbus

  The values on which the US was founded are the same values advocated by Islam: freedom, and especially freedom of religion, freedom of speech, protection of minorities, and spreading justice among all sectors of society.

  The combination of my American nationality and the practice of my Islamic religion creates a beautiful blend, I believe. This is a civilized blend, which proves that Islam flourishes in an atmosphere of freedom, and spreads freedom, justice, and equality. Every day I live as an American-Muslim citizen, I rediscover the firm bonds between the humane system that the US created for its people, and the values advocated by Islam. This marriage of Islam and the US will be the best suited for humanity, because the Islamic values are divine values, conveyed by Allah. The Prophet Muhammad lived by these values, and Muslims today must rise to their level. The US is not perfect, but it is moving “toward a more perfect union.”

  It is extremely important to know how Islam began in the US. There are historical accounts according to which the Muslims preceded Columbus, who is said to have discovered the US. Some documents and accounts indicate that Muslim seafarers were the first to reach the US. The bottom line is that Islam played a part in the establishment and development of the US.
  http://www.memritv.org/clip_transcript/en/3701.htm

  Moslims stammen niet af van apen of zwijnen. Zij zijn simpelweg nooit uitgegroeid boven het stadium van een microbe.

  Like

 13. Pingback: Dossier Moslimbroederschap | AmsterdamPost – De keerzijde van het nieuws

 14. Jan zegt:

  Terrreurorganisatie CAIR wil onafhankelijk onderzoek naar de dood van de Tsjetsjeense terrorist Todashev die vorige werd dood geschoten in Orlando. Cair: “Wij willen weten of de mensenrechten van de terrorist zijn overtreden”
  http://www.myfoxorlando.com/story/22450033/group-wants-civil-rights-probe-into-todashev-death

  Like

 15. Pingback: Dossier Moslimbroederschap | Fubar

 16. Jan zegt:

  Sharmuta verbonden aan CAIR spreekt van een ‘crisis’ in Syrië

  Like

 17. Jan zegt:

  CAIR: “Megyn Kelly is net als ISIS”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s