Joden verkleden zich in Frankrijk als moslims om het islamitische antisemitisme te ontlopen

Gezien zulke koppen is het bespottelijk om te spreken van “Europees antisemitisme” en niet van islamitisch of linksautonoom antisemitisme. Maar vaak zijn de Joden zelf niet voor rede vatbaar.

Is het “Europese antisemitisme”(sic!) van nu anders of hebben we het gevoel dat we dit al een keer gehad hebben?

Gedurende de afgelopen 2 maanden heb ik joodse gemeenten in Nederland, Zweden, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, België en Groot-Brittannië bezocht en tientallen interviews gehouden met Joden en juristen – met Joden en niet-Joden. Toen ik probeerde achter de ernst van het “Europese antisemitisme” van nu te komen, beleefde ik datgene, wat ik een “déjà Jew” zou willen noemen…

80 jaar geleden werd ons volk brutaal vervolgd en op openbare plaatsen aangevallen. Nu gebeurt er schijnbaar hetzelfde. V. Teitelbaum, een minister in het regionale parlement van Brussel, bericht over een voorval van afgelopen november. Een 13-jarige Jodin werd op school aangevallen, zodat ze aan haar verwondingen in het ziekenhuis moest worden geholpen. De aanvallers waren geen nazi´s uit het Derde Rijk, maar een groep vrouwelijke Mohammed-moslims van dezelfde school. Het alfavrouwtje van de groep noemde haar “vuile Jodin”!

Kennelijk had enkele weken voor de aanval de vader van het meisje contact gezocht met de autoriteiten en ook een klacht ingediend bij de school dat zijn dochter constant werd lastig gevallen. Maar deze instanties (allemaal al zwaar islamitisch geïnfecteerd) wezen ieder bezwaar van de hand. Toen dacht ik, dat is net als de beroemde zin van Yogi Berra “Dat is net een déjà vu”.

Twee generaties geleden hadden de Joden zichzelf beschermd door zich als Ariër te verkleden. In een interview in Parijs in november vertelde een moeder, dat de joodse studenten in Frankrijk zichzelf vanwege het gevaar om door moslims te worden aangevallen als moslims voordoen. Velen van hen gaan zelfs zo ver, dat ze zich net zoals de moslims exact aan de ramadan houden. In één geval had een Jodin van Noord-Afrikaanse afkomst deze misleiding zó goed gesimuleerd, totdat ze een keer “ontdekt” werd, omdat de moslimmeisjes haar betrapten toen ze in de badkamer haar matzes at tijdens Pesach. Toen hebben ze haar in elkaar geslagen en hun mannelijke moslims opdracht gegeven haar te verkrachten.

Jerusalem Post

Het Noord-Afrikaanse Jodendom, dat is ook de herkomst van de linkse joodse familie Strauß-Kahn, die vorig jaar de hand uitstrekte naar het presidentschap van Frankrijk. Maar de Strauß-Kahns doen alles tegen de Fransen, voor de linksen en voor nog meer immigratie uit Afrika. Wat kan hen het leed van zulke joodse meisjes schelen? Geld en macht is alles voor hen!

Gezien zulke belevenissen is het onbegrijpelijk, dat er zoveel Joden zijn, die nog meer rechten voor de moslims in Europa eisen, die islamofobie gelijkstellen aan antisemitisme en die zulke daden, die hun eigen broeders en zusters moeten doorstaan, niet in de schoenen schuiven van de geïmmigreerde moslimgemeenschappen, maar van de allochtone Europese samenleving. De Joden hebben de bescherming van de oerbevolking nodig, maar dat is geen houding waarmee men sympathie kan winnen. Velen van hen weten dit en staan aan onze kant. Maar tegen de anderen moet men het zeggen. De Centrale Raad van de Joden wil hiervan nog steeds niets weten. Of het Joodse Congres in Parijs:

Dieter Graumann van de communistische Duitse Centrale Raad van de Joden: De islam is “zeer zeker een deel van Duitsland”.

Parijse Joodse Congres: Joden en moslims verenigd tegen “islamofobie”.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/01/20/juden-verkleiden-sich-in-frankreich-als-muslime-um-dem-islamischen-antisemitismus-zu-entgehen/#more-30908

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Europa, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

31 reacties op Joden verkleden zich in Frankrijk als moslims om het islamitische antisemitisme te ontlopen

 1. Linsky zegt:

  Tja, als ik dit weer allemaal leest is mijn eerste reactie, naar de datum kijken,.. nee geen 1 April!
  Niet dat er wat grappigs aan is, maar je kunt het haast niet geloven hè?

  Erg, echt erg! Het houd maar niet op.
  En dan zitten ze ook nog met zo’n ruggegraatloos figuur als Dieter Graumann opgescheept.
  De moed zakt je toch in de schoenen zo?

  Like

 2. Dorith zegt:

  Linsky, ik moest eerder aan poeriem denken…..

  Ik kan me trouwens niet goed voorstellen hoe deze Joden zich als moslims kleden. Ze lopen toch zeker niet in witte gewaden?? De Joodse dames lopen in hijab?

  Ik vind het een vreemd verhaal….

  Ik snap dat ze niet met pijpekrullen, keppel en davidster over straat gaan, maar hoe je je moet verkleden als moslim(a), is me niet geheel duidelijk. En gaan ze dan 5 x per dag op de weg knielen? Lopen ze in plaats van met een fluwelen zakje met de talles, nu met
  gebedskleedjes?

  Like

 3. Linsky zegt:

  Dorith,
  daar stel je de vraag die me zelf ook even bezig hield, maar waarvan ik zelf het idee kreeg dat ze gewoon van die moslim kazuifels aantrekken.
  Maar wellicht weten de anderen wel hoe ze dat doen precies.
  Ik weet het niet! 😦

  Like

 4. Linsky zegt:

  Wel is me bekend, mede door de artikelen hier, dat er vooral in Londense wijken en in de Scandinavische landen vaak meisjes en vrouwen hun haren verven, en oosterse kleren aantrekken, om veiliger over straat en door hun wijken te kunnen gaan.

  Like

 5. wachteres zegt:

  En dit gebeurt in Amerika:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2089260/Vietnam-veteran-beaten-pulp-gang-teen-thugs.html?ITO=1490

  A Vietnam veteran was so badly beaten up in a random attack by a gang of teenagers that his skull was fractured.

  Edward Schaefer, 64, who lost an eye while serving his country, was attacked from behind as he walked to meet his wife at a bus stop in the Olney district of Philadelphia.

  Police have now arrested one of the six male suspects, after dozens of tip-offs from the public and help from schools, CBS News reported.

  But the search is on for the remaining members of the gang who left Mr Schaefer with injuries to his head and hands.

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  Alweer anti-blank racisme!!!

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Het gaat er bij mij nog altijd niet in dat vooral linkse joden zo pro islam kunnen zijn terwijl zij kunnen verwachten dat ze weer opgeruimd worden als de moslims de baas gaan spelen.

  Like

 8. Columnist zegt:

  Bekend. Ik heb een keer in Amsterdam een lezing bijgewoond, en een Jood vertelde mij dat hij op weg naar de lezing een Islamitisch mutsje droeg.

  Overigens, waarom dragen de meeste Islamitische mannen geen speciale kleding?

  Like

 9. Linsky zegt:

  Volgens mij en wat ik hier vaak zie is, dat ze die wel vaak dragen, die speciale kleding dan, met allerlei feestjes die ze vieren ramadan en dat soort ongein…
  En heel veel van die gasten, vooral ouderen kerels dragen gewoon zwarte rokjes over hun broek!
  Echt waar! Let er maar eens op. 🙂

  Like

 10. Columnist zegt:

  @louis-portugal

  Hoe vermom je je als linkse jood?

  Like

 11. E.J. Bron zegt:

  @columnist

  Kun je me verklappen hoe je het voor elkaar hebt gekregen een plaatje op de site te zetten?!

  Like

 12. Linsky zegt:

  Columnist, hoe zet jij daar nou een plaatje neer?

  Like

 13. Linsky zegt:

  Hoe vermom je je als radijs?

  Like

 14. Madar zegt:

  Met de film over Walter Süskind nog op mijn netvlies en de gruwelijkheden rondom de deportaties en vermoorden van de Joodse mensen in Nederland die ik gisterenavond in de speelfilm heb gezien, walg ik en word ik onpasselijk als ik dit artikel lees. Wat vraag ik me af heeft de wereld dan écht geleerd?

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Al heel lang vraag ik me af of alle joden WATJES zijn, dat ze zelf niet genoeg lef hebben om die kameelpiloten aan te pakken. Ben Netanyahu kan ik echt geen watje noemen, en al helemaal niet na dat SHIT-interview van afgelopen donderdag…
  http://tinyurl.com/857h3eu
  (en die STOMME Tweebeeke maar doordrammen over de nederzettingen en die Iraanse kerngeleerde die nu belly-up ligt)

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Nog zo’n voorbeeld van totaal geschift islamitisch denkwerk:
  http://tinyurl.com/772v53t
  Enige oplossing: alle handel met dat regime stoppen.
  Begin me sterk af te vragen of de eventueel(!) geïmporteerde opblaaspoppen ook “ingepakt” in de schappen moeten liggen.

  Like

 17. chantal zegt:

  @Deckzeijl
  Ja, joden zijn liever voor Arabieren dan omgekeerd.
  ‘Déja Jew’, wat een mooie woordspeling ware de realiteit waar hij voor staat niet zo schrijnend!
  Overigens is de jodin Viviane Teitelbaum die hierboven in het stuk wordt genoemd geen mnister maar parlementslid in Brussel.
  Lees de conversatie eens in de link hieronder waar zij zich door een moslim college- parlemenstlid zand in de ogen laat strooien.
  http://www.brusselnieuws.be/artikel/%E2%80%98we-zijn-ondertussen-op-elkaar-gesteld-geraakt%E2%80%99

  Like

 18. Johanna Haarlem zegt:

  jaren terug zei ik al….als dat gaat gebeuren verander ik in Hannie Schaft…een verzetstrijdster zeg maar….over me lijk dat ik zo over straat moet!! en ook nog een kledingpolitie erbij ofzo? dat het allemaal wel lekker zit want anders kan ik een zweep krijgen of een baksteen miss.??
  het ergstte vind ik nog die PRADA moslimas…..met moderne kleding en sjaal lap kopvod what ever …maar ik heb een aandoening… weet U ik heb islamfobie….erg hé?

  Like

 19. chantal zegt:

  Of iedereen hier weet wie Yogi – ‘Dat is net een déjà vu’- Berra is waag ik te betwijfelen.
  Nu Amerika deskundige Marijke Wright er niet mee voor de dag komt zal tante Chantal het maar uit de doeken doen. 😉
  Het is niet Yogi Bear maar een Amerikaanse honkbalspeler en tevens gerenommeerd
  huis-tuin-en-keuken filosoof aan wiens brein de nodige scheurkalender wijsheden ontsproten.
  Toen hem eens gevraagd werd ‘What time is it?’ antwoordde hij ‘Do you mean now?’.’.
  Dat het twee minuten voor twaalf is blijkt behalve de joden van ‘Een ander joods geluid’
  den een nog veel groter aantal niet-joden te ontgaan. 😦

  Like

 20. GD@gmail.com zegt:

  Deze is voor jou, Johanna! http://tinyurl.com/3k6a3qn

  Like

 21. Linsky zegt:

  Ik wist helemaal niet dat ‘Yogi Berra ‘ van belang was of ter discussie stond?
  Dus ik vraag me af waarom Marijke daar überhaupt iets over had moeten zeggen.
  Zij is duidelijk intelligenter, dan degene die dat dacht te moeten memoreren, door de essentie van de artikelen te doorgronden.

  Like

 22. Johanna Haarlem zegt:

  thx GD….

  Like

 23. chantal zegt:

  In plaats van monomaan comments droppen is le-zen is een hele kunst, Linsky!
  Als er hier iets on topic is dan is het wel de strofe in de vertaling hierboven met daarin de uitspraak van Yogi Berra: “Toen dacht ik, dat is net als de beroemde zin van Yogi Berra “Dat is net een déjà vu”.

  En ook de andere boodschap van Yogi Berra waaraan ik in mijn comment refereer en die te lezen is in die ‘What time is it? / Do you mean now? – uitspraak van Yogi Beretta is hoogst on topc, althans voor de goede verstaanders onder ons!

  Like

 24. chantal zegt:

  Leuke fehlleistung, een Beretta is even iets anders, maar kan zeker de joden onder ons in de nabije toekomst goed van pas komen!

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  @Chantal: ze zullen aan Beretta’s niet genoeg hebben. Waarom dat zo is kan Ben Netanyahu vast en zeker beantwoorden, zonder M.Tweebeeke welteverstaan.

  Like

 26. chantal zegt:

  Ben ook bang dat ze uiteindelijk veel zwaarder geschut nodig zullen hebben, Deckzeijl.
  De tijd van zoete broodjes bakken lijkt definitief voorbij.
  De woorden van Golda Meir:
  “As soon as the Arabs love their children more than they hate us there will be peace”
  zullen in dorre aarde blijven vallen.

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  Chantal:
  Maar goed dat Golda de huidige tijd niet meer hoeft mee te maken.
  En dan moet je Mosje Dayan natuurlijk ook kennen. Hij zei tijdens de 6-daagse oorlog:als je de wapens van de vijand kent heb je de oorlog half gewonnen.
  Historisch: in die periode slaagden de Israëli’s erin mbv het deserteren van de Iraakse gevechtsvlieger Munir Redfa om de streng geheime Mig 21 in handen te krijgen.
  Dat toestel is tot op de huidige dag bewaard gebleven en werd zelfs door de Amerikanen getest.

  Like

 28. G.Deckzeijl zegt:

  Hieristiedan, voor de liefhebbers! http://tinyurl.com/6tljsjq

  Like

 29. Columnist zegt:

  De interne politieke verhoudingen van Israël zijn zeer interessant en erg belangrijk voor ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s