VIDEO – Egyptische geestelijke: “Europa wordt één islamitische staat”

Geplaatst door:

E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

52 reacties op VIDEO – Egyptische geestelijke: “Europa wordt één islamitische staat”

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Heb het filmpje van deze nieuwe Hitler-kloon nog niet gezien. Wat hij kennelijk voor ogen heeft
  zal niet van een leien dakje gaan.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Wat ik me steeds maar afvraag, is weet bijv. Wilders dit?

  Leveren ze hem ook dit soort filmpjes, en artikelen zoals hier op het blog verschijnen wel aan?

  En zo ja, waarom wordt daar dan niks zinnigs mee gedaan?
  Nergens blijkt ooit uit, dat de zaken die ons het volk dus, zo aan het hart gaan, werkelijk ter sprake komen bij dat slappe gelul in die Tweede Slaapkamer.

  Die plucheplakkers hebben het daar wel gezellig, met hun flauwe grappen, maar als het er op aan komt, gebeurt er maar bar weinig zinnigs met al het materiaal tegen de islam en sharia, wat toch echt wel voor handen is, zoals blijkt………. 😦

  Like

 3. Linsky zegt:

  Hou het internet Open en vrij vanaf je eigen domein.

  Vandaag lanceert Greenhost ‘RePress’: een simpele plug-in waarmee iedereen gecensureerde websites weer online kan krijgen. Op ALL4XS.NET lees je hoe je je websites en domeinen kan gebruiken om bedreigde websites weer online te krijgen. We schreven een plug-in voor WordPress; gratis en OpenSource software die op meer dan 35 miljoen websites wereldwijd gebruikt wordt. Door onze plug-in toe te voegen aan een website met WordPress wordt die site een proxy. Via die site zijn dan eventuele geblokkeerde sites weer toegankelijk.

  https://all4xs.net/persbericht/

  Like

 4. chantal zegt:

  Deckzeijl, voorlopig verloopt alles nog volgens Ali Abu Al-Hasan’s ijzersterke logica!

  Like

 5. Linsky zegt:

  Giraldi: ‘NATO and CIA secretly arming Syrian rebels with Libyan weapons’
  Americans should be concerned about what is happening in Syria, if only because it threatens to become another undeclared war like Libya but much, much worse. Calls for regime change have come from Secretary of State Hillary Clinton, who several weeks ago predicted a civil war. That is indeed likely if the largely secular and nationalist regime of Bashar al-Assad falls, pitting Sunni against Shia against Alawite. Indigenous Christians will be caught in the meat grinder. Ironically, many of the Christians in Damascus are Iraqis who experienced the last round of liberation in their own country and had to flee for their lives.
  http://www.deepjournal.com/p/43/a/en/3049.html

  Like

 6. Linsky zegt:

  Gaat de EU zich zondag uitbreiden met Kroatië als lid nr.28?
  Zondag namenlijk houden de Kroaten daar een referendum over. De Kroaten hebben van de EU al 150 miljoen euro’s gekregen en krijgen na toetreding nog eens 250 miljoen euro’s. Verwacht wordt dat het volk JA stemt!!
  http://euobserver.com/9/114947

  Like

 7. chantal zegt:

  De demografische tijdbom tikt rustg verder…

  Like

 8. Linsky zegt:

  Israëlische premier Netanyahu in Nederland: “I can deliver a deal”

  Benjamin Netanyahu, de Israëlische premier, was op een tweedaags bezoek in Nederland. Hij gaf gisteren een interview aan het programma Netwerk.
  http://joodsactueel.be/2012/01/20/israelische-premier-netanyahu-in-nederland-i-can-delivery-a-deal/

  Like

 9. Linsky zegt:

  Muslim Brotherhood Infiltrates US Government!

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Het internet staat vol met dat soort haatbaarden.
  Ik vind ook dat men er te weinig van ziet bij de msm.
  Als men begint met islaamlessen kunnen ze meteen ook wat van die palestijnse filmpjes laten zien
  over zelfmoord spelletjes enz.

  Like

 11. Linsky zegt:

  Compassie is niet lief!
  Arabist Jansen.
  ‘Com-passie’ komt uit het Latijn en betekent ‘mede-lijden’, daar helpt geen lieve moeder aan. Compassion is het Engelse woord waarmee het Arabische woord raHma wordt vertaald. In de Koran staat het begrip raHma centraal. De Nederlandse vertaling van raHma is meestal ‘barmhartigheid’, als in ‘Heer, erbarm u’, in het Grieks Kyrie eleison, vandaar ‘Kyrie-eleis’ in de kerstliedjes. ‘Heer erbarm u’ is een gebed dat in de meeste christelijke godsdienstoefeningen een aantal malen voorkomt.
  http://hoeiboei.blogspot.com/2012/01/compassie-is-niet-lief.html

  Like

 12. Linsky zegt:

  Netanyahu: Iran has decided to become a nuclear state. Action needed before it is too late.

  Prime Minister Benjamin Netanyahu declared Thursday night, Jan. 19 that Iran had decided to become a nuclear state. He urged action before it was too late to stop Iran completing the construction of a nuclear weapon. His statement at the end of a visit to Holland gave Gen Martin Dempsey, on his first visit to Israel as Chairman of the US Joint Chiefs of Staff, the message he will be asked to take back to President Barack Obama. It also contradicted Defense Minister Ehud Barak’s statement that Tehran had not yet decided to go nuclear.
  http://www.debka.com/article/21661/

  Like

 13. Linsky zegt:

  So!
  ————————–
  Obama names Erdogan in list of allies!
  Obama: Erdogan trusts me.

  US president names Turkish PM among world leaders with whom he has formed friendships
  US president says trust, friendships he has forged with world leaders, including Turkey’s PM, promote diplomacy

  WASHINGTON – US President Barack Obama told Time Magazine that the “bonds of trust” that he has formed have made his diplomatic endeavors more effective – listing Turkish Prime Minister Recep Erdogan as being among the friends he has made during his presidency.

  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4178310,00.html

  Like

 14. Linsky zegt:

  Duitse zonne-energiebeleid krijgt Der Spiegel voorgehouden;
  Een groen subsidiemonster van 8 miljard euro (van banken geleend en van burgers gestolen geld) per jaar kijkt terug
  De onvermoeibare Hans Labohm vond het klimaatsceptisch zijn in Nederland praktisch uit, en heeft met name op economisch vlak opvallend vaak gewoon gelijk: men kan zijn argumenten niet weerleggen. Hij heeft weer een prachtig artikel opgediept in Der Spiegel dat we best even mogen dubbelen: ‘Solar Subsidy Sinkhole. Re-Evaluating Germany’s Blind Faith in the Sun‘.
  http://climategate.nl/2012/01/20/duitse-zonne-energiebeleid-krijgt-der-spiegel-voorgehouden/#more-15814

  Like

 15. Linsky zegt:

  Bij de start van het Deense EU-voorzitterschap in januari 2012 feliciteert Philip Claeys (VB) de Denen voor hun moedige verdediging van de vrije meningsuiting tegen de islam, en roept hij hen op verder het recht te verdedigen een eigen immigratiebeleid te voeren.

  Like

 16. Linsky zegt:

  Socialisten weten niet beter;
  Onderbuikgevoelens zorgen zowel fysiologisch als politiek voor een hoop stront waarmee hooguit de gierput te vullen is waarin vijanden verdronken kunnen worden. Gevoelens die misbruikt worden om bij het grote publiek afschuw en medelijden op te wekken ten aanzien van onderwerpen die veel mensen aangaan zoals zorg, onderwijs en pensioenen. Op grond hiervan worden veel drogredenaties in elkaar gezet. Zo redeneren ze dat zorg zo wezenlijk van belang is voor mensen dat bezuinigen op de zorg per definitie asociaal is. Voorts redeneren socialisten dat als u ze nog een keertje aan de macht laat komen, zij niet bezuinigen op zorg en daarom sociaal zijn waarbij het omgekeerde voor die vervelende rechtse rakkers geldt: die worden vanwege de bezuinigingen juist wel als asociaal gezien. Een wereldbeeld dat getuigt van hersenloos populisme, weinig realisme en geen oog hebben voor wat er speelt.
  Links laat zien dat ze op de pluche gewoon weer op de oude voet zullen verder gaan met verspillen, hoge belastingen en demonisering.
  http://www.misdefinitie.nl/index.php?nieuws=580&pagina=1

  Like

 17. Linsky dat filmpje wat je plaaste daar is een hoor zitting over geweest en dat was. de geene die ik gezien had en kwijt ben.Weet je nog dat ik aan jou en Deckzeil vroeg of jullie het konden vinden.

  Like

 18. Linsky zegt:

  Wel, Marijke, dan ben ik blij dat je het nu gevonden hebt. 🙂

  Muslim Brotherhood Infiltrates US Government!……………..
  Toen ik dat zag staan, kreeg ik een misselijk gevoel, dus kon me niet bedwingen het te plaatsen. 😦

  Like

 19. Linsky zegt:

  MOND DICHT, UW STEM STELT NIKS MEER VOOR!

  Op internet was de mogelijkheid om te reageren op artikelen in onze kranten tot een paar jaar geleden een heel gewoon gebeuren. Langzaam en gluiperig werd op vele kranten de mogelijkheid om ergens op te reageren de lezers ontnomen. Vooral wanneer het ging over onze allochtone medelanders.
  Inmiddels is de mond gesnoerd van de lezers op het Parool en het AD. Zelden kunnen lezers nog reageren bij de Telegraaf. De Volkskrant heeft vorig jaar zijn reactiesysteem verandert. Bij Trouw verbaast het me, dat kritiek op de PVV, het christendom en de islam nog wel geplaatst wordt.
  Trouw ‘moffelt’ regelmatig artikelen weg, waarin de nadelen worden behandeld over de multiculturele samenleving.
  Zo staan deze berichten op de voorpagina, een uur later zijn ze verdwenen.

  http://dutch.faithfreedom.org/2012/01/19/mond-dicht-uw-stem-stelt-niks-meer-voor/

  Like

 20. Linsky zegt:

  Hier nog een heel interessant stuk.
  ——————-
  Het Martelaarschap in Islam.

  Tijdens de Irak-Iran oorlog werden kinderen aangemoedigd om de weg vrij te maken voor de tanks door over de mijnenvelden heen te lopen. Ouders gaven hiervoor hun toestemming en wisten dat ze hun kinderen nooit meer terug zouden zien. Compleet onzinnig. Om dit te begrijpen moeten we inzicht verkrijgen in de denkwijze van de Moslim. Moslims worden aangeleerd dat dit leven geen waarde heeft. Het leven is slechts een test, het echte leven volgt in het hiernamaals. Elke sekte verkondigt deze onzin.
  http://dutch.faithfreedom.org/2011/12/02/het-martelaarschap-in-islam/

  Like

 21. Wachteres zegt:

  Henk V en ik reageerden regelmatig in de Volkskrant. Je kon vrijuit schrijven wat je dacht en vond en de teksten werden door de andere reaguurders beoordeeld. Wij stonden bij deze beoordeling vaak bovenaan, wat aangaf dat veel mensen het met je eens waren.Dus veel reacties van rechts.

  Plotseling moest je tekst voldoen aan een beperkt aantal letters, m.a.w. je kon niet vrijuit meer schrijven. We hebben beiden gereageerd op een artikel over de hoofddoek van de koningin en beide schrijfsels kwamen er niet op te staan. Van tevoren was ons dat nog nooit overkomen.

  Helaas worden nu blijkbaar alleen politiek correcte antwoorden geaccepteerd.

  Like

 22. Linsky zegt:

  Wachteres :
  Ik ben echt bang dat het de komende tijd in sneltreinvaart erger zal worden, gezien ook de restricties op internet en het vervolgen van rechts georiënteerde blogs en websites.
  Voorbeelden genoeg de afgelopen weken…Zal wel algemeen beleid zijn voorts.

  Maar gelukkig zijn mensen als Henk V en jijzelf, samen met een aantal anderen, niet al te snel onder de indruk van die dreigementen. 🙂

  Like

 23. Nee dit is toch geen hoor zitting Linsky.Dat filmpje wat ik bedoelde dat ging over dit filmpje en daar was een hele hoor zitting over.En die zoek ik.want die vrouw werd goed onder vuur genomen.Snap je me nou?hihihi.

  Like

 24. Linsky zegt:

  Marijke, ik ga voor je op zoek hoor. 🙂

  Like

 25. Linsky zegt:

  Hier alvast wat anderen;
  Muslim Brotherhood Taking Over America! (Says Victoria Jackson)

  Like

 26. Linsky zegt:

  The Muslim Brotherhood in America

  Like

 27. Linsky zegt:

  Marijke, heb je niet een trefwoord, de naam van die vrouw of welke hoorzitting, voor welke commisie , etc.?

  Like

 28. Linsky zegt:

  The Islamic Brotherhood in Europe (Deutsche Untertitel)

  Like

 29. Linsky zegt:

  Muslim Brotherhood’s mission to take over Europe and then the World!!
  See a video from Norway, which has never before been shown in the US, about how the Muslim Brotherhood openly admits that their objective is to dominate the world with Islam, taking little pieces at a time – first, countries in Europe, and then the world!

  Like

 30. Wachteres zegt:

  Britain First zet tegenover dit gekakel een bewustwording: “Be proud to be British”
  In het filmpje laat men de Britse geschiedenis zien; er wordt vooral benadrukt hoeveel grote Britten er in het verleden zijn opgekomen voor hun land. De slotconclusie is:

  “Nu is het jullie beurt”

  Ook voor ons geldt: “Laten we trots zijn op onze Europese cultuur en onze vrijheid, die is meer dan waard om verdedigd te worden”.

  http://www.britainfirst.org/be-proud/

  Like

 31. Linsky zegt:

  I would just remind the members of the minority for four years they controlled this committee and they could have had hearings on any of these issues at any other time if they wanted to. I never heard any mention of any of these groups at these hearings until we held our first hearing on Muslim radicalization. I wish you would have been as attentive during the previous four years.

  http://www.therightscoop.com/peter-king-smacks-down-sheila-jackson-lee-in-prison-radicalization-hearing/

  Like

 32. Wachteres zegt:

  Erratum: laatste zin ….. die is meer dan waard, moet natuurlijk zijn : … die zijn meer dan waard …..

  Like

 33. Linsky zegt:

  Oei, als je nu maar geen strafwerk krijgt Wachteres… 🙂

  ————————–
  Marijke, deze voor jou.
  Expert maakt gehakt van Nederlandse pro-Obama-media
  vrijdag 20 januari 2012 08:47

  Nederlandse media moeten in hun berichtgeving over de Amerikaanse verkiezingen ophouden met hun propaganda voor president Barack Obama. Zo niet, dan zijn Nederlanders straks weer verbaasd als een Republikein de verkiezingen wint.
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Cultuur-Televisie/328226/Expert-maakt-gehakt-van-Nederlandse-proObamamedia.htm

  Like

 34. Wachteres zegt:

  Nee Linsky, ik kwam zelf al tot een beter inzicht! 😛 Dat is juist positief, onderwijskundig bezien.

  Like

 35. Linsky zegt:

  Wachteres, zeer zeker! 🙂

  Mooi filmpje hoor!
  Ik wordt altijd weer melancholiek als ik die dingen over Engeland zie.
  Volgens mij, het mooiste land ter wereld.
  Heb er mooie tijden gehad.
  Heel erg dat het zo naar de mallemoer wordt geholpen door de landverraders en moslims.
  Ik ga effe een potje janken. 😦

  Like

 36. Linsky Laponotano werd verhoort.Weet niet of ik die naam goed schrijf.

  Like

 37. G.Deckzeijl zegt:

  On topic: wisten jullie dit al..??? Hans Hillen zonder scrupules, onze nationale wapenhandelaar, moslimbroederschap of niet…
  http://tinyurl.com/75ew6so
  Bekijk ook dit interview van Netanyahu door die muts M.Tweebeeke…
  http://tinyurl.com/857he3eu
  (zie verder mijn langere commentaar hierover op AP)

  Like

 38. wachteres zegt:

  Linsky, Henk V en ik zouden dolgraag in Engeland willen wonen. Helaas ……

  Nu gaan we er een aantal keren per jaar heen. Ook leuk. Kleinkinderen en zo …..

  Like

 39. G.Deckzeijl zegt:

  Net die ene 3 teveel, sorry! http://tinyurl.com/857h3eu

  Like

 40. Linsky zegt:

  Deze Marijke?:
  Secretary Napolitano Hearing.
  Homeland Insecurity: Big Sis Gives Secret Clearance to Muslim Brotherhood

  Like

 41. Linsky zegt:

  Wachteres,
  kan ik me voorstellen, ik kom graag in HU, maar UK is gewoon mooier, lieflijker, de tuinen, de oerbossen die je daar nog hebt (met lianen zelfs) en je proeft er gewoon de oeroude, traditionele sfeer op veel plaatsen.

  Marijke;
  Als je “Secretary Napolitano Hearing ” intikt in google en dan video kiest zie je allemaal filmpjes staan van haar.
  Misschien herken je het meteen, die je eigenlijk zoekt.

  Like

 42. E.J. Bron zegt:

  Ophouden met janken nu Linsky!! We hebben betere dingen te doen!! 😉 😀

  Like

 43. Linsky zegt:

  Was net gestopt heer Brom ! 🙂

  Kunnen we niet eens met een select groepje naar dat mooie Engeland gaan…?

  Ik heb heimwee… 😦

  Like

 44. Linsky 100 maal dank,dit is voor mijn vrienden die in Texas wonen en heb me rot gezocht.Bedankt

  Like

 45. Linsky zegt:

  O, is ‘m dit dus, marijke?

  Like

 46. Linsky zegt:

  Maar wel fijn, want nu kunnen we hem zelf ook zien. 🙂

  Like

 47. Ja als je goed luistert dan is dat toch een enorme grote blunder.Vreselijk gewoon dat dit zo maar kan gebeuren.Kijk daar ben ik nou ziek van,en ook van dat andere filmje wat je plaatste.

  Like

 48. Linsky het is maar goed dat ik ze niet allemaal kan vinden,anders moet ik nog aan de prozack.Brrrr

  Like

 49. G.Deckzeijl zegt:

  Vaderlands nieuws on topic: opschuiven naar het “radicale midden” is m.i. nog lang niet radicaal genoeg. http://tinyurl.com/6lnqage
  Zolang we een gristelijke mn.v.defensie hebben die graag handel drijft met islamitische idioten, kan die partij beter vandaag opgedoekt worden.

  Like

 50. Linsky zegt:

  Marijke,
  daarom plaatsen we soms hier en daar een grap, een kwinkslag en een vrolijke noot!
  We willen de farmaceuten niet nog rijker maken dan ze al zijn! 🙂

  Like

 51. Marijke . zegt:

  Nou beter een grap als dan als al die rottigheid

  Like

 52. Linsky zegt:

  Ieder meisje, jongedame, tiener, puber, verloofde, vrouw, vriendin, moeder, oma vanaf vandaag in de hijaab. Het is afgelopen met de ´vrijblijvendheid´, voor zover daar al sprake van was.

  http://burgerjournalisten.wordpress.com/2012/01/20/vanaf-vandaag-allemaal-in-de-hijaab-live-uitzendingen-het-gehele-week-end/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s