VIDEO: Toename islamitisch “eergeweld” in het Westen – 91% gepleegd door moslims

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t/ vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Toename islamitisch “eergeweld” in het Westen – 91% gepleegd door moslims

 1. Linsky zegt:

  Verhelderend filmpje weer!
  Die kunnen er niet genoeg geplaatst worden.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Eergeweld heeft niks met eer te maken, nog veel MINDER met dat verdomde woestijngeloof.
  Eerwraak in het westen is erop gericht om niet-moslims aan de “gebruiken” binnen dat woestijngeloof te laten wennen. Er zijn nl. al uitspraken door rechters gedaan die tot gevolg hadden dat de daders(meestal minderjarigen) er met een lage straf vanaf kwamen.
  Bovendien is eerwraak gewoon moord met voorbedachte rade, enkel gegenereeerd door genetisch gemanipuleerde vrouwenhaters. Tip voor Opstelten cs: indien zich dergelijke gevallen voordoen, dader(s) met verwekkers en familie stante pede uitzetten naar het land van herkomst.

  Like

 3. Johanna Haarlem zegt:

  Hare majesteit Betrix heeft hier geen probleem…allemaal onzin…die vrouwenonderdrukking….maar raar dat je overdag dan niet je jalabieb aan doet in dat land van staatsbezoek…..in turkije ging zijne hoogheid ook gewoon op kousenvoeten en discrete kledij deux piece de moskee in over gebruiken gesproken???is het moskeegebruik anders per land?? dacht het zelf van niet…wat ben ik als westerse ongelovige hoer mijn eigen rot geschrokken van Beatrix en MAXIMA en willem had geen jurk en tulband??? maar ja ik ben maar een dom blondje uit de Jordaan….:) als het mij uitkomt dan.
  Hopende dat op een dag deze sekte net als de Baghwan die overigens echt Peace waren…verboden word..this way of live is not mine to wish for….in the future for the westernwoman.waar zijn de feministen???van weleer???van opzij…IEmand miss.??ze zijn in dhimmies verandert….dat is erg heel erg en het is droevig gesteld met de toekomst van de vrouw als this way of live standaard word…..in de EU!!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Hallo Johanna! Welcome to the club! Hier is wat standaardinfo:
  http://tinyurl.com/5za2bg
  (spreek de al dan niet ingepakte “nieuwe Nederlanders” er maar eens op aan als je ze tegenkomt…)

  Like

  • Johanna Haarlem zegt:

   denkt U dan echt niet dat ik niks heb gezegd?? ik als vrouw heb dit al meerdere malen gedaan..en zelfs tegen de heren…..het is mijn zaak niet hoe hun zich kleden…en zo word het lapje stof gebagatiliseerd….als modeaccescoire zeg maar…je moet je schoonheid bedekken…kortom pure onderdrukking…oh ja het is ook lekker warm..dat wel…:) hoofddoekendebat moet veel uitgebreider met feministen….erbij ….de hoofdfdoek hoord hier niet en hoeft ook niet en zelfs MAG niet!!

   Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Johanna: heb je de bedoeling van Het Project begrepen? Sleutelposities en invloed verwerven? Dat bv. die islamitische lappen textiel alleen maar dienen om de islam in ons openbare leven zichtbaar te maken?(lees m’n andere commentaar hierover, elders vandaag op dit blog)

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Wat zei Pim Fortuyn ook alweer in 2002? De islam is een achterlijk geloof. Klopt precies, want hier is het zoveelste bewijs: http://tinyurl.com/7aq55zd
  (westers onderwijs is een zonde, beweren ze. hoe krijgen die idioten het verzonnen??)

  Like

  • Johanna Haarlem zegt:

   Ja wel degelijk G.ik heb niet zomaar een islafobie opgelopen heb zelfs de koran gelezen…zover het kon vertaald…vooral over de positie van de vrouw en het overkleden….verder heb ik veel you tube enandere bronnen over de islaam gelezen/gezien…ben politiek actief geweest….ik ben een fortuynist en feministe en atheiste…en blond geboren en getogen in de a’damse jordaan en naar haarlem verhuist …waar ik nu ben ver weg….volg ik alles op de voet en soms dan moet ik weer ff me ei kwijt als ik lees wat er gaande is met het uitheemse soort en de verdringing van het inheemse soort….maar weet ook diep in mij dat wij inheemse soort het onderspit gaan delven…wet van de grote getallen….overnumbert weggejaagd en opgedreven door de agressieve uitheemse soort…geimporteerd niet van nature aanwezig in onze habitat geen eeuwen oude moskee te vinden in holland en meer EU landen…spanje daar hield het op.

   Like

 7. Linsky zegt:

  GUILTY! Verdict for three UK Muslims who handed out leaflets calling for the execution of all homosexuals
  Posted: January 21, 2012 | Author: barenakedislam | Filed under: Islamic Britain | 1 Comment »
  The pamphlet, called The Death Penalty?, showed an image of a mannequin hanging from a noose and quoted Islamic texts that said capital punishment was the only way to rid society of homosexuality
  Muslims who handed out leaflets calling for homosexuals to be hanged, stoned and burned to death were facing up to seven years in prison last night.
  UK DAILY MAIL The group handed out the material in the street as well as posting it through letterboxes in a hate-filled campaign calling for the execution of gay people who they claimed were at the root of society’s problems.

  http://www.endtimestoday.com/

  Like

 8. E.J. Bron zegt:

  @Johanna

  Welkom op mijn blog! 😀

  Like

 9. chantal zegt:

  G.Deckzeijl, je zult zeker ook de misselijkmakende uitspraak uit de mond van het prototype van de salon socialist, Marcel van Dam, nog in je oren horen klinken toen die ten onder dreigde te gaan in een ‘Lager Huis’ debat met Pim Fortuyn en vol overtuiging uitkraamde:
  ‘U bent een minderwaardig mens meneeer Fortuyn!”
  Ik word opnieuw woedend als ik eraan denk.
  De video is op YouTube te vinden maar ik heb hier een te gebrekkige WiFi verbinding om hem te plaatsen.
  Overigens schitterend weer hier aan de Costa Blanca.;)

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Ja Chantal: die uitzending ken ik. En nu zitten we letterlijk en figuurlijk met de rotzooi, de ROTZOOI mede veroorzaakt door J. Den Uyl en zijn Partij v.d. Allahschreeuwers.!
  http://tinyurl.com/3p32945

  Like

 11. Johanna Haarlem zegt:

  @chantal costa blanca ? ook ver weg dus….net als ik.nog even verder op de alti plano de hoogvlakte van spanje…. thx.E.J.Bron.
  En ik heb van de week een video gezien van de ajatolla gomeiny…over kindermisbruik…
  tighing sex between the legs en schenkelverkehr sex tussen de dijbenen vertaald waarvoor deze moslims vrijspraak krijgen dit mag bij babies en kleine kinderen …vanaf 9 jaar mag het binnendringen gebeuren…zum kötsen…kent U deze video? ik wil de link anders wel zoeken en erop zetten…grtz.Johanna

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Is geen video voor nodig Johanna. Ken je het boek De Citaten van Khomeini?
  Zeer beeldend geschreven, heb ik sowieso geen video bij nodig.
  En het is zum kotzen, kapiert?
  Smaakt de wijn een beetje..???

  Like

 13. Johanna Haarlem zegt:

  sorry 🙂 E.J. het was uw artikel dus zie ik nu maar zag er een veideo bij? nu zie bij een vriendin op facebook dat U diegene was wie hier WEER 🙂 mee kwam dank U hiervoor….wat weten wij nou helemaal hé van de Kwalitatief Uitermate Teleurstellenden = KUT moslims

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Kompas duidelijk op hol, zie ik…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s