Britten verarmen door migratie

Groot-Brittannië ruimt op met het immigratiesprookje. Immigranten van buiten Europa hebben volgens een onderzoek negatieve effecten op de samenleving. Vier immigranten kosten een autochtone Brit zijn arbeidsplaats. Immigratie saneert Europa niet, maar bedreigt diens bestand.

Loondumping op de arbeidsmarkt

Massale stromen immigranten dienen het sociale en pensioenstelsel van het verouderende Europa te redden. Deze politiek wordt al tientallen jaren uitgevoerd. Een mislukte politiek, waarvan de gevolgen beschreven worden door een onderzoek van het “Migration Advisory Committee”.

Gemiddeld kosten vier extra immigranten uit regio´s buiten Europa een Brit zijn arbeidsplaats. De druk op de arbeidsplaatsen wordt steeds groter door massa-immigratie. Britten met een goede opleiding en vakkennis zijn duurdere werknemers dan hun concurrenten uit Pakistan. Dat leidt tot de verdringing van autochtone Britten uit het arbeidsproces.

Voordeel voor weinigen

Ook in Oostenrijk deelt de regering steeds opnieuw mee hoe voordelig buitenlandse arbeidskrachten voor de welvaart van onze samenleving zouden zijn. Economische oplevingen schijnen deze uitspraak op het eerste oog te bevestigen. Daarbij wordt echter een wezenlijk aspect – vermoedelijk bewust – buiten beschouwing gelaten. Voor de industrie en veel dienstverlenende bedrijven zijn goedkope arbeidskrachten inderdaad voordelig. Niet echter voor de sociale situatie van de autochtone bevolking. Hun positie verslechterd door de grootschalige loondumping. Een herverdeling van onderen naar boven is het gevolg, zoals uit het onderzoek blijkt.

Bizarre tegenargumenten

Onmiddellijk na de publicatie van het onderzoek begon de tegenwind te waaien uit de linkse samenleving. Het aantal migranten zou geen effect hebben op het aantal werklozen. Bij dit argument gaat het om een nevelgranaat. Mensen, die helemaal geen werk zoeken, behoren namelijk niet tot de groep werklozen. Een statistische truc. Dat deze groep een belasting vormt voor het Britse sociale stelsel, ligt voor de hand. Per slot van rekening moeten ook mensen, die geen werk zoeken, met een basisverzorging worden toegerust. De linkse argumenten brengen ons op een dwaalspoor.

Cameron´s kans

De conservatieve Britse premier David Cameron heeft de kans om zijn verbondenheid met het eilandenrijk te bewijzen. Op Europees niveau zet hij zich vastberaden en nadrukkelijk voor de interesses van zijn land in. Het zal moeten blijken of hij daartoe ook in de binnenlandse politiek bereid is of dat ondanks gefundeerde tegenargumenten de immigratielobby de overhand houdt. Als Cameron het serieus bedoelt met de toekomst van Groot-Brittannië, zal hij grenzen stellen aan de immigratie. Het is echter de vraag of de Oostenrijkse regering zich eindelijk laat leiden door gefundeerde expertises of nog steeds door multiculturele ideologie.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/006687-Briten-verarmen-durch-Migration

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

36 reacties op Britten verarmen door migratie

 1. Linsky zegt:

  Ja, statistieken zijn altijd leuk. Net gezelschapspelletjes.
  Wie kan ze het meest interpreteren…
  Zo deden zij dat ook met tandartsen toen men die giftige Fluoride wilde promoten.
  De statistieken wezen uit dat er per jaar bijv. een miljoen gaatjes waren.

  Toen kreeg men opdracht om nog enkel gaatjes die groter waren dan 1mm, te registreren.
  Wat blijkt dan?
  Juist, .. het waren er dat volgende jaar (door gebruik van Fluoride, natuurlijk) nog maar minder dan de helft.
  Uiteraard werden die nieuwe criteria bij de volgende presentatie niet vermeld! 😦

  Inmiddels werd de uitvinder van het transformeren van zwaar giftige fluor,( in feite rattegif, wat nergens in bewaard kon blijven of opgeslagen) , gepromoveerd tot hoofd van de WHO!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Op mijn AOW wordt gekort omdat ik de laatste 15 jaar in het buitenland werkte dus 15 x 2 is 30 %
  Toen ik iemand vroeg hoe dat ging met allochtonen die met 40 jaar naar Nederland kwamen en dus hooguit 25 jaar zouden werken werd men kregelig.
  Uiteraard keijgen die meer.

  Like

 3. Theefeest zegt:

  Geweldig, dan wordt de autochtone bevolking koest gehouden met belasting voordeel, gegeven door linkse partijen, zodat deze ‘benadeelde’ groep, weer gaat stemmen op links.
  Die nog meer buitenlanders binnen halen, etc. etc. etc.

  Het probleem zijn de minimumlonen, waardoor je als bedrijf veel meer moet betalen dan wanneer dat niet zou bestaan.
  Afschaffen van dat minimumloon, creëert banen, ik geef toe, een periode van pijn gaat er vooraf.
  Maar ja, met de politiek hier mogen we dat weer vergeten.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Thilo Sarrazin had GELIJK! Lees zijn boek Deutschland schafft sich ab.
  Heel de EU gaat naar de bliksem. (als we niet oppassen)

  Like

 5. Columnist zegt:

  Theefeest, afschaffing van de minimumlonen vereist afschaffing van de uitkeringen.

  Maar jullie begrijpen niet dat migratie een straf is en een heilig beginsel. Economie MAG niet ter zake doen, of je moet je oma willen doodspuiten.

  Like

 6. Moor zegt:

  @ Linsky zegt:
  22 januari 2012 om 21:08

  Hetzelfde geldt voor het amerikaanse rapport van The General Surgeon over “passief roken”.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Russen zijn bang voor Nederlandse aanval! 🙂
  Naar verluidt, heerst er bij de Russische regering en de legerleiding vrees dat het land binnenkort zal worden aangevallen door Nederland, want SP-senator Tiny Kox constateert tevreden dat in Moskou vanuit alle kanten van het politiek spectrum de noodzaak voor politieke verandering wordt ingezien. Kox waarschuwde echter de Russische autoriteiten dat verandering ‘substantieel en duurzaam’ moet zijn en niet alleen maar een “overlevingsmechanisme ” en u zult begrijpen dat Tiny Kox de zaken scherp in het oog zal houden, zo niet, dan volgt er een harde actie. Kox was de afgelopen week in Moskou.
  http://www.geennieuws.com/2012/01/russen-zijn-bang-voor-nederlandse-aanval/

  Like

 8. Linsky zegt:

  Sudden Jihad in Holland
  “De dader zag er altijd normaal uit maar ging ineens lange jurken en baard dragen”, zeggen de buren (hij was dus zichtbaar een goede moslim aan het worden, en een goede moslim is een slecht mens, welteverstaan).

  ,,Het was heel raar. Hij bestelde twee sigaretjes en daarna stak hij zomaar iemand een mes in de borst’’, zegt een getuige van de steekpartij donderdagmiddag in coffeeshop Piramide in Bussum, flink onder de indruk. ,,Ik sta nog te trillen in mijn tuigje.’’
  http://kafirharby.blogspot.com/2012/01/sudden-jihad-in-holland.html

  Like

 9. Linsky zegt:

  Frankrijk beschuldigt Israël van Apartheid mbt waterverdeling.
  Lasterlijke Europese beschuldigingen
  zetten het reële bestaan van de Staat Israël op het spelHet Comité voor Buitenlandse Zaken van het Franse parlement publiceerde op 13 december 2011 een ongehoord rapport waarin Israël wordt beschuldigd van het toepassen van “apartheid” in zijn waterverdeling in Judea en Samaria. Het rapport zegt dat het water “een wapen dat de nieuwe apartheid dient” is geworden.
  Het Franse rapport, opgemaakt door het socialistische parlementslid Jean Glavany, die in het verleden kabinetssecretaris was van president François Mitterrand, is een zoveelste stevig bloedsprookje tegen de Joden, omdat het de valse vergelijking maakt tussen Palestijnen en de zwarten van Zuid-Afrika, die verplicht waren om aparte en verwaarloosde waterbronnen te gebruiken
  http://brabosh.com/2012/01/23/pqpct-fyk/#more-59814

  Like

 10. Linsky zegt:

  Why Won’t The Government Tell Us The Truth About Iraq?

  Like

 11. Linsky zegt:

  Voor degene onder ons die ze zien vliegen. 🙂

  The 3 types of extra-terrestrial civilizations
  Fysicus Michio Kaku, die zowel binnen als buiten de natuurkunde bewezen heeft een onconventioneel denker te zijn, geeft een overzicht van de eerste drie categorieën buitenaardse beschavingen zoals voorspeld door de Russische astronoom Kardashev.

  Like

 12. Linsky zegt:

  Neverendum: London pours scorn on Scots go-it-alone vote

  The battle over Scotland’s sovereignty is heating up in the UK, with the Scots being told they may hold an independence referendum only if London gives its blessing. It comes as a fearful British government ramps up ridicule-heavy rhetoric against the independence bid. But, as RT’s Laura Smith reports, London’s grandstanding is ruffling more than just feathers among the Scots.

  Like

 13. chantal zegt:

  U bent actief roker, Moor? 😉

  Like

 14. chantal zegt:

  ‘It is now proved beyond doubt that smoking is one of leading causes of statistics’

  Eerder merkte een groot Engels staatman al op dat er twee soorten leugens bestaan: gewone leugens en statistsche.
  Overigens is het aandragen van statistische gegevens vergelijkbaaar met het selectief strooien met internet-links, men denkt er alles mee te kunnen bewijzen waarnaar men op zoek is, zelfs het bestaan van ufo’s met buitenaardse wezens aan boord. 🙂

  Like

 15. Linsky zegt:

  Zoals er ook zijn die denken alles te kunnen bewijzen door te verwijzen naar Scepsis. 🙂

  Like

 16. Wachteres zegt:

  Britain First blijft actief:

  Fellow patriot,
  So far, hundreds of concerned patriots have got involved in our ‘Recognition for British Victims of Racism’ campaign.
  Hundreds have signed our petition and emailed their MPs demanding answers to the chronic lack of recognition that the majority of race attack victims (who are white British) receive.
  Our petition is growing fast every day and once we have reached our target we will hand deliver this petition to the ‘Minister for Women and Equalities’ Theresa May MP.
  Can you help us reach our target today by spending only a few seconds signing our petition?
  Look at the faces of all the murdered British race attack victims pictured above and ask yourself whether they are worth a few seconds of your time.
  These poor souls – all of them members of our own nation and our own flesh and blood – have been deprived of life by violent immigrant racists in horrific and brutal attacks.
  This campaign is about honouring their memory – the media and the politicians have ignored virtually all of them as if their tragedy is irrelevant and only the immigrant victims of racism matter.
  Do your bit today by clicking on the following link and signing our petition…let’s show Theresa May that we care!
  http://www.britainfirst.org/recognition-for-british-victims-petition/
  Yours sincerely
  Paul Golding
  Chairman, Britain First

  Like

 17. Linsky zegt:

  Republikeins comité: Westbank hoort bij Israël; Gingrich verwerpt Palestijnse ‘vluchtelingen’

  Het Republikeinse Nationale Comité heeft vorige week een resolutie aangenomen waarin steun wordt uitgesproken voor ‘een verenigd Israël onder één wet voor alle mensen.’ Omdat tevens ontkend wordt dat Israël een bezettingsmacht is en bevestigd dat de joodse staat het recht op soevereiniteit over heel Israël heeft, wordt de resolutie door velen beschouwd als een afwijzing van een eventuele toekomstige Palestijnse staat in de Israëlische gebieden Judea en Samaria. Ook één van de meest uitgesproken pro-Israël Republikeinse presidentskandidaten, Newt Gingrich, liet zich opnieuw negatief uit over zowel de islam als de Palestijnen.
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=651302&r=1&tbl_archief=&

  Like

 18. Linsky zegt:

  Gekker moet ’t niet worden! 😦

  Onderzoekers van het Amerikaanse Centrum voor Ziektepreventie CDC raden vrouwen nu af borstvoeding te geven om de ‘effectiviteit’ van vaccins tegen het rotavirus te stimuleren.
  In het nieuwe rapport van het CDC wordt gesteld dat het gunstige effect van borstvoeding op het immuunsysteem de effectiviteit van vaccins in de weg staat. De wetenschappers concluderen echter niet dat het beter is om vaccins te vermijden zodat moedermelk haar werk kan doen, maar dat vrouwen hun baby’s in plaats van borstvoeding vaccins moeten geven.

  De filosofie van de medische wetenschap is gebaseerd op het denkbeeld dat medicijnen en vaccins BETER zijn dan natuurlijke voeding. Vaccins tegen het rotavirus bevatten levende virussen, de werking ervan is niet bewezen en bekend is dat ze het rotavirus juist kunnen veroorzaken. Het vaccin leidt onder meer tot diarree, een aandoening die het nota bene zou moeten voorkomen.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20442687
  http://www.naturalnews.com/034722_breastfeeding_vaccines_CDC.html

  Like

 19. Linsky zegt:

  Komt het NASA ruimteprogramma uit Joegoslavië?
  Wat is er nog meer wat ik niet weet? 😦

  ‘Houston – we have a problem!’ (Yugoslavian space program)

  Like

 20. Linsky zegt:

  Nou zitten ze goed verpakt, is het weer niet goed! 😦
  ——————–
  ‘Wij willen broeken dragen!’
  AMSTERDAM – Afgelopen weekend gingen de vrouwen in Malawi de straat op om te vechten voor hun recht om broeken te dragen.
  Honderden vrouwen demonstreerden in Malawi, in korte rok of strakke broek. Voor ons niet zo bijzonder, maar de afgelopen weken werd in het Afrikaanse land een aantal vrouwen door mannen van hun broek of rok beroofd. De aanvallers zeiden dat deze kleding een teken van losse zeden is en dat de vrouwen prostituees zijn.
  Sinds het land in 1994 verlost werd van de dictatuur van Hastings Kamuzu Banda mogen vrouwen broeken en rokjes dragen. De huidige president Bingu wa Mutharika bevestigde dat ook. Blijkbaar is nog niet iedereen het met hem eens.
  http://www.telegraaf.nl/
  =============================
  Kijk, dat vertellen ze ons hier weer niet, dat onze ‘sterke arm’ knuffel-tijgers in verzekerde bewaring stelt. Dat moeten we horen van de Belgen. En maar klagen dat ze het druk hebben, en cellen tekort.:)
  ——————–
  Nederlandse politie rukt uit voor grote pluche tijger.
  Politieagenten hebben gisteravond na een melding van een verontruste fietser een pluche tijger gevonden in het struikgewas aan een sloot in het Nederlandse Westerhoven (Noord-Brabant). De politie ging voor de zekerheid kijken omdat de melder twijfelde of het ging om een echte tijger.
  Omdat de levensgrote knuffel tot meer ongeruste meldingen zou kunnen leiden, hebben de agenten de tijger op de achterbank gezet en mee naar het bureau genomen, zo heeft de politie vandaag bekendgemaakt.
  http://www.demorgen.be

  Like

 21. Linsky zegt:

  The USS Abraham Lincoln transits Hormuz. Scene set for US-Iranian talks

  Defense Secretary Leon Panetta aboard the USS Enterprise
  Three weeks after Tehran threatened action against any US aircraft carrier entering the Strait of Hormuz, Washington made two moves: US Defense Secretary Leon Panetta disclosed Sunday, Jan. 22, that the USS Enterprise Carrier Strike Group would steam through the strategic strait in March; a few hours later, the US Navy sent the USS Abraham Lincoln carrier through the strategic strait without incident, accompanied by British and French warships.
  http://www.debka.com/article/21671/

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  Quizvraag: wat is er onbeheersbaar in deze wereld…???
  http://tinyurl.com/6pr2e46

  Like

 23. Linsky zegt:

  Islamitische zwijnen Decky? 🙂

  Like

 24. chantal zegt:

  Ja, onze Televaag zit weer bovenop het nieuws met dat wilde-zwijnen-overschot-bericht.
  Net zoals het Belgische – Linsky wees er hierboven tercht op – ‘De Morgen’:

  Hoe een Belg de NASA bij de neus nam. 🙂

  ‘Verschillende onderzoekers en specialisten, onder meer van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA, hebben de foto bestudeerd in een poging om het raadsel op te lossen. Maar niemand van hen slaagde erin het bedrog aan het licht te brengen.’

  http://www.demorgen.be/dm/nl/992/Wetenschap/article/detail/1297459/2011/07/26/Beroemde-foto-van-ufo-in-Petit-Rechain-is-vervalsing.dhtml

  Like

 25. chantal zegt:

  En inderdaad, Linsky, de oudjes onder de schepen doen het nog best. Als ik het wel heb is het Amerikaanse vliegdekschip ‘Enterprise’ dat daar in de straat van Hormuz onze boontjes moet gaan doppen meer dan eeen halve eeuw oud, en ook het zeilbootje waar Laura Dekker onlangs in haar eentje de wereld mee rondde is 30 jaar oud. Kranige dames die scheepjes.

  Like

 26. Linsky zegt:

  chantal
  Laten we het respect en fatsoen betonen wat een mens als E.J verdient.
  Geen oorlogen alvorens hij weer terug is en de teugels weer zelf in handen heeft!

  Hij heeft de reactie mogelijkheid op het blog opengelaten in het volste vertrouwen dat we tijdens zijn droevige afwezigheid geen zootje zouden maken van het met zorg en liefde opgebouwde blog!
  Dank voor het getoonde begrip.

  Like

 27. chantal zegt:

  Linsky,
  Schijnheilig gepreek is hier overbodig,
  Je comment uit het niets over extraterrestial civilisations om 12:31 onder deze draad blijkt je ontschoten.
  Lees het maar eens rustig door en zie daarna dat mijn reactie om 13:19 daar bij aansluit.
  Daarna kom je hier onder deze draad om 15:36 aanzetten met een of ander NASA ruimteprogramma uit Joegoslavië.
  Bekijk ook dat nog maar eens even en zie dat mijn comment om 17:31 daar weer op aansluit.
  En tot slot refereer ik in mijn laatste comment (als fanatiek watersporter/zeilster) aan de nog immer hoge kwaliteit van de grand old lady ban de Amerikaanse marine, de USS Enterprise, een schip waar je eerder zelf naar linkte.
  Mag ik dat alles zeggen? Ja dat mag ik zeggen! 😉
  Verder ga ik over tot de orde van de dag, het is tijd voor een drankje met wat tapa’s. 🙂

  Like

 28. hans van de mortel zegt:

  @ G.Deckzeijl zegt:
  23 januari 2012 om 04:39
  Thilo Sarrazin had GELIJK! Lees zijn boek Deutschland schafft sich ab.

  Om er achter te komen of Sarrazin de waarheid spreekt dienen we de oorzaak van dit zeer gevaarlijke godsdienstwaanzinnige virus op te sporen. Dat doen we door de koran te raadplegen. En inderdaad, het is zelfs nog veel erger: ‘Ganz Europa schafft sich ab!’

  Vroeger waarde de Spaanse griep als een executeur des doods rond. Nu breekt het islam-virus als een tornado over de wereld alle records! Zelfs in China ontkomt men hier niet aan.

  Like

 29. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2092025/Soldier-17-fought-frontline-Afghanistan-old-play-Call-Of-Duty.html

  A 17-year-old soldier lied about his age to so he could fight the Taliban on the frontline in Afghanistan – despite not being old enough to play war game Call of Duty.

  Adam Wilkie was three months off the age threshold for frontline duty – and too young to buy the 18-rated computer game – when he took part in firefights in the notoriously dangerous Helmand province.

  Soldiers are meant to be 18 to serve in Afghanistan but Wilkie pulled the wool over the eyes of his superiors – thanks in part to his burly physique – and spent six weeks in combat in Lashkar Gah in 2010.

  Like

 30. Linsky zegt:

  Hadden we er zo maar meer, Wachteres! 🙂
  Da’s de ware geest, hè!

  Like

 31. chantal zegt:

  @Wachteres

  ‘Pulled the wool over the eyes of his superiors’, wat een fraaie Engelse beeldspraak is dat.
  Kan niet tippen aan ons Nederlandse ‘Hij nam ze bij de neus’.

  Overigens wel triest dat die jongen geen zinniger tijsbesteding wist te vinden dan daar in die Afghaanse zandbaak zijn leven op het spel te zetten.

  Like

 32. chantal zegt:

  Valt niet mee, dat tikken op zo’n klein notebookje. 😦

  Like

 33. Wachteres zegt:

  Linsky en Chantal; ik heb hier een dubbel gevoel bij: aan de ene kant is hij erg dapper voor een jongen van zijn leeftijd aan de andere kant denk ik: weet je wel waar je mee bezig bent.

  Juist omdat hij zo jong is.

  Like

 34. Linsky zegt:

  Was retorisch bedoeld Wachteres. 🙂

  M.i. is iedereen die in een vreemd land, wildvreemden wil gaan afknallen niet goed in z’n hoofd!
  Het is al erg genoeg dat regeringen de zoons/dochters van hun volk de vreemden in kunnen sturen om als kanonnenvoer te dienen. En dat zij dat ook slaaf onder de noemer patriottisme, nog doen natuurlijk.
  Als iedereen zou weigeren in een ander land te gaan vechten, zou er namelijk geen oorlog meer zijn.
  Dan zou een leger tot in eeuwigheid enkel dienen als symbool als verdediging! 😦

  Like

 35. Wachteres zegt:

  Als de Duitsers niet met zovelen achter Hitler hadden gestaan ………..

  Als de Europeanen wat beter naar Winston Churchill hadden geluisterd ……..

  Als men de kwade bedoelingen van Hitler had willen inzien ………

  Als men nu wilde erkennen hoe demonisch de fundamentalistische islam is ……

  Helaas, de mensen laten zich blijkbaar altijd zand in de ogen strooien!

  “Niet horen, niet zien en zwijgen”.

  Like

 36. Linsky zegt:

  Conformisme lijkt mij de meest ernstigste ziekte is.
  Als iedereen eens voor zichzelf leerde denken.
  Minder aantrok van de mening van anderen.
  Minder belang hechtten aan wat anderen van hen vind,
  dat zou al heel wat schelen.
  Maar de kudde heeft nu eenmaal bevestiging en rechtvaardiging van anderen nodig,
  om haar eigen existentie en bestaansrecht te rechtvaardigen……….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s