Imam van Brno (CZ) roept op tot Jodenvernietiging

De imam van Brno, Lukáš Vĕtrovec, heeft in zijn preek tot de vernietiging van de Joden opgeroepen en beroept zich daarbij op een historisch citaat.

Een islamitische haatprediker van de op één na grootste stad van Tsjechië, Brno, heeft in zijn preek tot de vernietiging van de Joden opgeroepen. “Het uur van het laatste Oordeel zal niet eerder komen totdat jullie de Joden bestrijden. De Jood zal zich achter rotsen en bomen verstoppen. Dan zullen de rotsen en bomen roepen: ´Oh moslim, dienaar van Allah, er zit een Jood achter me verstopt. Kom en dood hem!”. De opname van de preek van de imam van Brno Lukáš Vĕtrovec was op internet gezet en had vooral onder Joden een storm van verontwaardiging veroorzaakt.

Vĕtrovec rechtvaardigde zichzelf ermee door te zeggen dat dit niet zijn eigen woorden zouden zijn, maar een overlevering, die zou worden toegeschreven aan de profeet Mohammed. Zijn preek bevatte echter nog meer antisemitische uitlatingen. En bovendien ontkende hij de Holocaust en de rechtmatigheid van de staat Israël. Uit commentaren van veel Tsjechen was te vernemen, dat zulke tonen in de plaatselijke moskeeën en gebedshuizen helemaal niet ongebruikelijk zouden zijn. Tsjechische christendemocraten eisten daarop de opheffing van alle islamitische gemeenten met de motivering, dat de moslims de grondwettelijke principes van hun gastland niet zouden respecteren.

De imam van Brno zou zich tot zulke uitlatingen hebben kunnen laten verleiden, nadat de moefti van Jeruzalem, Muhammad Hussein, in een in begin januari gehouden toespraak met hetzelfde citaat het doden van Joden de religieuze plicht van moslims noemde. Ook de presentator, die de belangrijkste religieuze leider van de Palestijnen begroette bij een manifestatie van Fatah, maakte zijn opvatting tegenover Joden duidelijk: “Onze oorlog met de nakomelingen van apen en varkens is een oorlog van de religie en van het geloof.”

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/006846-Bruenner-Imam-ruft-zur-Judenvernichtung-auf

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Islam, Tsjechië. Bookmark de permalink .

13 reacties op Imam van Brno (CZ) roept op tot Jodenvernietiging

 1. Linsky zegt:

  Met het mes van de EU en onze eigen regeringen cq. overheden in de rug, zal het met die K.U.T. moslims * en islamitisch geïnfecteerden alleen maar erger worden en de brutaliteit, arrogantie en waanzin toenemen.! 😦

  * (Kwalitatief Uitermate Teleurstellenden)

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  De verlichting heeft ons meer beschaving gebracht dan het vernietigen van medemensen. Dat is als moord te benoemen. Een mailtje met de heftige uitspraak van de mufti van Jeruzalem heb ik in omloop gebracht met de suggestie dat er eigenlijk in het geciviliseerde Westen geen plaats is voor de leden van deze criminele bende, hetgeen de islam is en wat ze zelf ook steeds duidelijker toont te zijn. Zijn er nog niet genoeg bomaanslagen (dus massamoorden) geweest om het misdadig karakter van deze quasi godsdienst aan te tonen? En wij, sulletjes, laten toe dat miljoenen aanhangers zich temidden van ons vestigen. Er is een populair liedje; “Tot de bom barst”. Als we dat nog eens (mee-)zingen kunnen we dat beter met de ogen dicht doen.

  Like

 3. Marijke . zegt:

  Ik was van de week bij een vriendin die nog een nummer in haar arm heeft zitten van het kamp..Ze klaagt nooit en zeurt niet en wil er niet eens over praten.Ze heeft wel allerlei klachten.Ik schaam me rot en voel me verschrikelijk als ik zie hoe die joden haat weer zo naar boven komt.

  Like

 4. Marijke . zegt:

  En Stella deze is voor jou.Fuck die joden haaters.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Marijke;
  Ik ken hier ook mensen met zo’n tatoe!
  Op de een of andere manier weten ze dat die mensen veel te lijden hebben gehad.
  En die worden zelfs stelselmatig uitgescholden door dat smerige geteisem..echt waar!
  Wat het ergste nog is, is dat er niemand voor ze opkomt, echt niemand.
  Het volk hier in de stad (Eindhoven) is zo laf en zo kruiperig, dat ze van schaamte onder een steen zouden moeten kruipen
  Hier durft gewoon niemand zijn mond meer open te doen en eens te zeggen wat ie van iets of iemand vind. 😦

  Like

 6. Linsky zegt:

  Op zeker moment, wel een paar jaar geleden, stonden er zo’, 8 -10 van dat moslimgebroed bij elkaar en vielen ook zo’n oude man (met wandelstok) lastig sloegen hem als een klein kind tegen zijn oren!
  En provoceerde hem net zolang dat ie zich verdedigde met die stok.
  De politie kwam, en het einde van het verhaal was, dat de man blij mocht zijn niet te worden meegenomen, want die schoften dienden ijskoud een aanklacht tegen hem in, wegens brutaal geweld!
  De politie doet echt geen flikker. Als normale burgers lastig vallen en terroriseren.
  Vind je het gek, dat hier niemand een uniform vertrouwd?

  Like

 7. Marijke . zegt:

  Ja linsky ik geloof je.maar wij zijn ook een laf volkje he.Goed achter de PC maar voor de rest ho maar.Ik zag van de week dat die eene haat priester van amerika hier kwam.Klein stukje in een krant en verders niks.Zag op AP dat als die frik niet had hoeven werken dat hij er naar toe zou zijn gegaan.Verders nergens iets.En doe je de bek open ben je een racist,Je kan het al zien met Wilders stemmen in het geniep in het hokje he.Politie laat me niet lachen ,wie heeft daar nog respeckt voor,heb je van de week niet op pownnet gezien er word gestolen en die jongen wijst het aan en ik heb nog nooit zo iets gezien en daar bedoel ik zo een slap optreden,. hoe kan je daar nou respeckt voor hebben.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @Marijke: heb je Roos Glaser vanavond in eenvandaag nog gezien? Zij werd door haar niet-joodse echtgenoot in de oorlog verraden en uiteindelijk naar Auschwitz gedeporteerd.
  Ze overleefde. http://www.eenvandaag.nl

  Like

 9. Marijke . zegt:

  Ja Deckzeijl ik heb het gezien op een vandaag.

  Like

 10. derpatriot zegt:

  In Brünn (Mähren) und Jerusalem ruft man zur Vernichtung der Juden auf!

  http://sosheimat.wordpress.com/2012/01/25/in-brunn-bohmen-und-jerusalem/

  Like

 11. Met dank en nog iets meer context (de Holocaust herdenking van afgelopen zondag) heb ik de tekst ook op Keizers & Kleren geplaatst.

  Like

 12. Groene Leeuw zegt:

  Er zijn nu ruim 7000 moslims minder om hem aan te horen. Daar hebben de Serven mee afgerekend. In landen als Irak,Syrie en Afghanistan zijn ze ook lekker op schot door elkaar af te maken en we hebben net een afvalrace achter de rug in Noord-Afrika. Jammer dat er zoveel NAVO-militairen zijn gesneuveld in de landen Afghanistan en Irak. Het leven van onze militairen / burgers uit de vrije wereld is geen enkele moslim waard. Israel heeft dit prachtig aangetoond door een leven van een militair op dezelfde waarde te schatten als die van duizenden moslims in totaal.

  Like

 13. Groene Leeuw zegt:

  Het zal de nazislam gelukkig nooit lukken Israel te vernietigen. Omgekeerd wel. Hitlers legers liepen, net als de moslims nu, ook alle beschaafde landen onder de voet, maar een ideologie is altijd gedoemd uit te sterven. Dat kan jaren duren, we zagen het ook aan nazi-Duitsland en Japan, maar geen enkele ideologie kan kracht blijven putten uit hun verdorven geesten. Ooit waait de storm over en doven hun kaarsen. Dat zagen we na vijf lange bange jaren ook aan het Hitler-tijdperk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s