Einde aan de massa-immigratie in Engeland

Duizenden immigranten in Engeland zullen de komende jaren worden opgeroepen om naar huis terug te keren. Dat staat in de nieuwe plannen van de regering, die deze week werden gepubliceerd. Immigranten van buiten Europa, die geen bijzondere vaardigheden of hoge inkomsten kunnen aantonen, zullen hun verblijfsrecht in Engeland kwijtraken. De ministers verkondigden, dat er door een “verandering in de immigratiepolitiek” alleen nog plaats voor de “slimste en beste immigranten” zal zijn, die in Groot-Brittannië willen leven.

De nieuwe regeling zal vermoedelijk de bestaande vervangen, die het gekwalificeerde arbeiders toestaat permanent in het land te blijven met een arbeidsvisum, wanneer hun werkgevers hen willen houden.

Waar mogelijk wordt ook een minimuminkomen voor migranten ingevoerd die langdurig willen blijven. Het afgelopen jaar zei het Ministerie van Binnenlandse Zaken, dat het inkomen meer dan 35.000 Britse Ponden moet bedragen om een permanente verblijfsvergunning voor |Groot-Brittannië te krijgen.

Men schat, dat circa 60.000 gekwalificeerde arbeidskrachten, inclusief koks en verpleegsters, het recht krijgen om zich duurzaam te vestigen.

Minister van Immigratie Damian Green zei echter, dat het in de toekomst moeilijker zal worden om een permanente verblijfsvergunning te krijgen. “Iedereen moet zijn nut voor de Britse samenleving bewijzen”, zei hij.

“Wat we nodig hebben, is een systeem, dat zulke mensen aantrekt, die of banen of welvaart kunnen scheppen of een hoge kunstzinnige of intellectuele bijdrage kunnen leveren”.

“Absolute prioriteit heeft de daling van het aantal immigranten, maar wat ik bedoel is ´minder, maar beter´.”

“We willen van Groot-Brittannië het aantrekkelijkste land ter wereld voor de slimste en beste mensen maken. De periode van de massa-immigratie is voorbij.”

De negen maatregelen volgen op een overeenkomst van het Ministerie van Binnenlandse Zaken van afgelopen zomer, waarin staat, dat immigranten met een zogenaamd “Tier Two”-arbeidsvisum, dus geschoolde arbeiders van buiten de EU, die geen bijzondere kwalificaties of groot investeringskapitaal kunnen aantonen, zich erop kunnen instellen Groot-Brittannië na vijf jaar te verlaten.

Green zei vorig jaar juni nog tegen de minister-president: “We moeten de status van ´Tier Two´-migranten wijzigen, zodat ze qua tijd beperkt in Groot-Brittannië blijven, dus slechts om kortstondige tekorten op te heffen op de Britse arbeidsmarkt.”

“In het vervolg zal het in het belang van het Verenigd Koninkrijk alleen aan een zorgvuldig gecontroleerde minderheid worden toegestaan duurzaam te blijven.”

Afgelopen herfst heeft het Migration Advisory Committee voorgesteld dat migranten, die minder dan 35.000 Britse ponden per jaar verdienen, ertoe worden opgeroepen naar hun geboortelanden terug te keren. Dat zou het aantal arbeiders van buiten Europa, dat in Groot-Brittannië leeft, tot 20.000 per jaar reduceren.

Green zei begin deze week in een interview, dat hij hoopt een nieuwe generatie “gekwalificeerde, uiterst getalenteerde jonge mensen; de slimste en de beste uit de hele wereld” in Groot-Brittannië te kunnen vestigen.

Hij zei, dat er ook een manier voor buitengewoon getalenteerde personen in de kunst bestaat om duurzaam in Groot-Brittannië te blijven, inclusief dansers, acteurs, kunstenaars en musici.

Verdere te verwachten maatregelen in de nieuwe immigratieregelingen waren bijvoorbeeld de oprichting van een organisatie om schijnhuwelijken aan het licht te brengen, in samenwerking met de kerk van Engeland, evenals nieuwe regels voor familiehereniging. Beide huwelijkspartners zouden bijvoorbeeld moeten kunnen bewijzen dat ze Engels spreken en niet afhankelijk zijn van een sociale uitkering.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/01/ende-der-masseneinwanderung-in-england/

Vertaling: Beschwichtiger

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2093357/Britain-pick-choose-immigrants-brightest-best-new-clampdown.html?ITO=1490

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

12 reacties op Einde aan de massa-immigratie in Engeland

 1. Linsky zegt:

  Wat kost dat dan?
  En wie gaat dat “naar huis terug te keren.” betalen?
  En hoe?.. Afkoopsommetje?
  Of gaan die mensen vrijwillig en blijmoedig op de boot of met het vliegtuig?
  Wat doen ze met die liever blijven?
  Tja, ik vraag dat maar, omdat tot op heden elk land nogal wat problemen schijnt te hebben met van die mensen die graag komen maar niet meer weg willen. Illegalen mogen zelfs niet aangepakt worden van het EU-hof………….dus?

  Like

 2. Ik geloof hier dus geen zak van.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Hè…? Slimste en beste immigranten..? Bestáán die wel, eigenlijk?
  Wat ik de laatste jaren heb gezien is dat ze prima kunnen machtsverheffen,
  hetgeen het tegenovergestelde van vermenigvuldigen is.
  Weet iemand wat het tegenovergestelde van vermenigvuldigen is?
  Aftrekken.

  Like

 4. chantal zegt:

  LOL@Deckzeijl
  Jammer dat die wijsheid zo weinig zoden aan de dijk zet. 😉

  http://www.buzzfeed.com/gavon/40-masturbation-songs

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Net als bij ons heb je in Engeland de sociale werkers en hun rechtsbijstand.

  Gezamenlijk en met de Europese regering zullen zij echt wel zorgen dat er steeds meer komen en dat deze mogen blijven. Dat gaat o.m. als volgt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2094704/Adult-asylum-seekers-coached-act-like-children-order-exploit-Britains-benefit-system.html

  Zelfs moslimfundamentalisten die gewelddadige plannen beraamd hebben mogen blijven.

  Ik las eens dat degenen die destijds de bommen in de Londense ondergrondse geplaatst hebben vrij in Engeland rondlopen.

  Like

 6. Marijke . zegt:

  Whachteres wil je even bedanken voor de waardevolle links die je er altijd op zet.Ik kom niet veel op bloks hier .Meestal op deze en af en toe drop ik een line.Ik blok in de states.Wij hebben daar ons clubje.Maar wil je toch even bedanken

  Like

 7. magyarka zegt:

  Hier een van de gevolgen van de multi-cultie. Maar ze geven wel een verklaring voor hun actie aan het einde van het filmpje.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Marijke, dank voor je vriendelijke woorden. Ik doe mijn best. De laatste tijd heb ik niet veel energie om zelf te schrijven en daarom doe ik het maar zo.

  Hoe E.J. zoveel werk kan verzetten is mij een raadsel Maar …… hij is een paar jaartjes jonger dan ik. 😉 Het kost me moeite om dat toe te geven. 😛

  Ik reageer wel eens op Bare Naked Islam. Woon je in de States? Leuk dat je hier ook reageert.
  Blijf dat wel doen.We hebben elke positieve inbreng nodig.

  Like

 9. magyarka zegt:

  Hier nog een duidelijke verklaring van een vredelievende moslim over het vorige filmpje.

  Like

 10. Marijke . zegt:

  Wachteres half hier en half daar.Mijn kinderen en kleinkinderen zijn daar geboren en zijn daar ook allemaal en ik heb ook mijn huis daar nog.Eerdags ga ik weer voor een tijdje en meschien dat we met de tijd toch wel weer voor goed terug gaan.Al is het alleen maar voor het weer.De botten gaan op spelen he.Old age is hell.Smile

  Like

 11. 2Crazy2bTrue zegt:

  Rechtstreeks via de gehaktmolen de varkenstroggen in.

  Like

 12. Marc Bouwman zegt:

  Hallo E.J. Bron,

  Ik zocht op jouw site een manier om jou persoonlijk te mailen, maar ik kan hiertoe geen mogelijkheid vinden.

  Ik heb een, wellicht erg uitgebreid, verzoek aan je. Ik weet dat je artikelen uit het Duits vertaald. Ik weet ook dat je eerder al het boek Defeating Eurabia, in onderdelen, uit het Duits in het Nederlands vertaald hebt.

  Nu zoek ik al een tijdje een vertaling van Oswald Spengler’s Der Untergang des Abendlandes (1918-1922). Als je de link hierna volgt, [http://www.every.day.i.am.a.librarian.be/bibliotheek/de-ondergang-van-het-avondland/] blijkt dat er geen vertaling van dit boek bestaat.

  Ik weet, je hebt het druk. Wellicht weet je anderen die het kunnen vertalen. Maar zou je het in overweging willen nemen om toch dit boek te vertalen?

  Alvast bedankt.

  Groet,

  Marc Bouwman

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s