Wereldvoedselprogramma – Er zijn gewoon teveel mensen

Er zijn teveel mensen en te weinig levensmiddelen, water en energie. Als de mensen van de islamitische landen niet willen stoppen met het baren van kinderen, moeten ze leren te verhongeren en te verdorsten. Op een gegeven moment blijft dat slechts als enige oplossing over.

De wereld komt in tijdnood om er nog op tijd voor te kunnen zorgen, dat er voldoende voedsel, water en energie is om de behoefte van een snel stijgende wereldbevolking te dekken en te vermijden dat 3 miljard mensen eindigen in armoede – aldus een rapport van de VN van afgelopen maandag.

Omdat het erop lijkt, dat de wereldbevolking van op dit moment 7 miljard tot 2040 zal toenemen tot 9 miljard en het aantal middenklassenconsumenten de komende twintig jaar naar 3 miljard zal toenemen, stijgt de behoefte aan bronnen exponentieel.

“Het huidige globale ontwikkelingsmodel is niet houdbaar. We moeten een verandering van de globale economie doorvoeren om duurzaamheid te bereiken”, aldus het rapport.

“Door randverbeteringen door te voeren, zal men niets oplossen. De huidige economische crisis…biedt de kans voor belangrijke hervormingen.”

Reuters Africa

Zeker. De meest eenvoudige en efficiënte hervormingen: diegenen die de kinderen baren, moeten hun nakomelingen zelf te eten geven. Als ze dat niet kunnen – baarverbod. In het verleden heeft dit ook gefunctioneerd. Maar mensen, die zelf niets te eten hebben, mogen gewoon geen tien kinderen baren. In Europa zou geen moeder zoiets doen. Alleen in de overbodige culturen leven de mensen zo onverantwoordelijk als dieren.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/02/01/welternahrung-es-gibt-einfach-zu-viele-menschen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

16 reacties op Wereldvoedselprogramma – Er zijn gewoon teveel mensen

 1. Linsky zegt:

  Ik stem onmiddellijk voor: Een mondiaal naaiverbod voor dat moslim gebroed!!
  Castreren zelfs indien nodig, en per definitie gewenst.

  Echter er is wel iets waar ik eerlijk gezegd toch wat minder rigoureus en genuanceerder over denk.
  De derde wereld, is eveneens een afgrijselijk verhaal. Veelal kunnen die volkeren daar niet veel doen of veranderen aan hun situatie, gewoonweg omdat de grote Multinationals alles al in handen hebben.
  Hun eigen overheden hebben daar even zo goed hun volk verkocht en verraden. (net als bij ons)
  Begrijp me goed, dat is wat mij betreft geen vrijbrief hier naar toe te komen, maar wel een eerlijke verklaring waarom daar een enorme armoede heerst. Al die landen zijn leeggestolen, daarna is zijn er onvoorstelbare hoeveelheden geld aan de dictators (landen) geleend, die van z’n levens dagen nooit terug betaald zullen worden. De waardevolle grondstoffen en bezittingen derhalve in bezit van het IMF en de rest van de mafiabankairs!

  Er ontstaat daardoor logischerwijs een gigantisch probleem.
  En daar zit het ‘m in, men wil dat op het westerse volk schuiven. Ons wordt zelfs een schuldgevoel aangepraat.

  Maar is het niet hetzelfde als met geld?
  Geld = voedsel.
  Maar het geld zit bij wellicht hooguit 10% van de wereldbevolking….
  Derhalve zit toch ook het voedsel maar bij die 10%?!

  Is de rijkdom, zijn de bestaansmiddelen gelijk verdeeld dan?
  Hebben die stakkers ooit ook maar enige kans gehad?
  Zijn ze niet even als wij verraden en verkocht door hun eigen leiders/
  Waarom doen zij daar niks tegen?

  Waarom doen wijzelf er niks tegen, hier bij ons, in ons eigen land, in Europa, in de VS?

  These, antithese, synthese……. Goed werkend systeem van de NWO!

  Zij creëren dus een probleem en wij zitten met de gebakken peren. Straks komen ze zelf wel met een heel goede oplossing!

  Enne, ruimte?
  Wel volgens mij is de aarde groot genoeg, hoor!
  Alle mensen ter wereld kun je in de provincie Utrecht zetten en dan hebben ze allemaal nog een meter ruimte. Dat plekje is op een globe amper te vinden. Met een speld zou je ze in een keer dood kunnen steken, allemaal tegelijk.

  Like

 2. seculiere zegt:

  sorry maar hier sta ik niet achter,er is genoeg voedsel alleen wordt die enorm slecht verdeelt,elke dag smijten wij hier tonnen voedsel weg,en het westen putten de arme landen leeg van hun grondstoffen,wij vervuilen de aarde met ons plastiek en auto’s wij moeten meer doen,en eerlijke lonen aan die boeren en arbeiders daar geven,dan moeten ze ook niet vluchten naar hier

  Like

 3. chantal zegt:

  Groot probleem wordt dat ja, die ongebreideld uitdijende mensheid.
  Overigens is er op de vermeende verantwoordelijkheid die westerse ouders voor hun kinderen menen te nemen ook wel het een en ander af te dingen, maar dat is weer een ander topic.
  * zelfmoordcijfers onder jongeren opzoeken gaat*

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  @chantal

  Zoek dan eens specifiek de zelfmoordcijfers onder de jongeren in de Scandinavische landen op! Je zult versteld staan!

  Like

 5. chantal zegt:

  Ga ik doen, E.J.

  Like

 6. tante sidonia zegt:

  @EJ dat zullen vast wel gewone jongeren zijn en geen jongeren die met stenen en flessen gooien :p hehe dat woord heeft tegenwoordig nou eenmaal een andere betekenis.

  Ik heb op het onderwerp maar één ding te zeggen en dat is hoe positief het bericht van o.a. seculiere ook mag zijn, flora en fauna gaan voorop!! We moeten en zijn verplicht de wereld te delen met de natuur en het dierenrijk. Al het bos moet wijken voor onze inhaligheid, zeeen worden leeggevist, oceanen worden vervuild, er worden gigantisch ondergrondse gaten gemaakt door hebzucht naar branstoffen (dit zal een keer zijn tol eisen) elke wereldburger vervuilt door ontlasting en co2 uitstoot. Veel van die moslims hebben grote gezinnen, ik hoorde wel eens dat één arabier al dertig kinderen kan hebben bij vier verschillende vrouwen. In de meeste moslimlanden, denk ook bv aan bangladesh en somalie, is de bevlking binnen veertig jaar ver-tien-voudigd!!! Van 10 miljoen inwoners naar 80 zoals o.a. Iran, Egypte, Bangladesh, Haiti etc etc en aangezien het grootste gedeelte jonger is dan dertig jaar zullen de problemen alleen maar groeien…,

  Like

 7. Linsky zegt:

  Dat ‘we ‘ allemaal schuldig zijn is een mooie, steeds maar weer herhaalde kreet, die na galmt in de geest van sociaal, en normaal voelende mensen, ja.

  Maar voor de goede orde moeten we wel beseffen dat het begrip “we “eigenlijk helemaal niet van toepassing is op alle ellende van de wereld.
  Het is ons opgedrongen, de levensstandaard zoals we die hebben en hadden. vaak zelfs met geweld en smerige manipulatie en leugens!
  De grote jongens hebben van meet af aan al overal hele dikke vingertjes in de papjes gehad en de hele wereld verovert, alle belangrijke zaken, dingen, havens, gebouwen, landerijen, bedrijven etc. zijn allemaal eigendom van banken en multinationals.
  Geen enkel mens, laat staan een individu kan daar wat aan veranderen.
  Het is een systeem, waaruit niemand ontsnapt, tenzij die het eigen leven bereid is op te offeren.
  Die kreet van “we zijn allemaal schuldig “gaat dus niet op, dat is der halve geen realiteit.

  Orwell wist exact hoe het zou gaan eindigen! 😦

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Juist: minder neuken, minder spreuken. Je zou ze ook het laatste cda-rapport kunnen geven.
  Een effectiever voorbehoedmiddel is m.i. niet denkbaar.

  Like

 9. chantal zegt:

  @Linsky

  Ben even terug onde deze draad vanwege die Scandinavische zelfmoordcijfers waar E.J. op wees, en lees – ja ik geef toe dat het een gebrek is ook daadwerkelijk te le-zen wat reaguurders te melden hebben -in je comment van 20:37:

  “Geen enkel mens, laat staan een individu kan daar wat aan veranderen.
  Het is een systeem, waaruit niemand ontsnapt, tenzij die het eigen leven bereid is op te offeren.”

  Lekker apocalyptisch wereldbeeld is dat.

  Tsja, dan rest kinderen inderdaad weinig anders dan om zich van kant te maken.

  Like

 10. chantal zegt:

  E.J., heb gezocht naar die zelfmoordcijfers onde Scandinavische jongeren maar vond geen specifieke gegevens. Misschien heb jij een linkje naar de cijfers voor jongeren vergeleken met de rest van Europa.
  Wèl de nodige algemene cijfers gevonden en daaruit blijkt geen opvallend hoog zelfmoordpercentage onder de inwoners van Scandinavie.
  Eén ding wèl duidelijk en dat is dat de Belgen lusten er wel pap van. lusten 😦

  Country Suicide Rate (per 100,000)
  Finland 20.1
  Denmark 13.7
  Sweden 13.3
  Norway 11.6
  Iceland 11.2

  Om deze cijfers in contekst te plaatsen:

  ‘ A few countries in comparison: Belgium, with Western Europe’s highest rate of suicide, is at 21.1, a bit above Finland. France and Switzerland are at 17.6, below Finland, but above the rest. Germany is a bit below Sweden, at 13, and Canada and Norway have the same rate. The United States is at 11.1, a bit below the lowest Scandinavian country. Spain and Italy, countries with a lot of sunshine and a strong Catholic church, are at 7.8 and 7.1, respectively. This is not to mention the suicide rate in Eastern Europe and the former Soviet Union, which runs from the mid-20s into the low 40s. The top seven countries by suicide rate are all part of the former Soviet Bloc.

  In other words, from this basic data, it seems that the suicide rate in Scandinavia is about what it is in the rest of Western Europe, perhaps a bit higher than average, but not overwhelming so, and not even the highest among Western Europe. ‘

  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_suicide_rate

  Like

 11. chantal zegt:

  E.J., uiteraard is statistiek geduldig maar toch is bij nadere beschouwing van die Wikipedia-landenzelfmoordlijst het hoge zelfmoordpercentage in het dichts bij ons gelegen land te weten Slovenie opvallend!

  In een interview met het Slovenische magazine ‘ONA’ met filosoof/ psycholoog Alice Miller, schrijver van ‘Het drama van het begaafde kind’, gaat de interviewer daar iets nader op in.:

  Vraag interviewer:
  ‘Da wir gerade bei diesem Thema sind: Slowenien ist bekannt für seine hohe Selbstmordrate. Wie würden Sie dieses Problem angehen? ‘

  Antwoord Miller:
  ‘Selbstmord ist wie die Depression immer eine Folge des verleugneten Leidens der Kindheit. Ich habe über Depression einen Artikel geschrieben, den Sie auf meiner Website lesen können. Dort beziehe ich mich auf viele Beispiele sehr erfolgreicher Stars, wie etwa die berühmte Sängerin Dalida. Diese Stars hatten alles, was sie wünschten; sie wurden bewundert und waren berühmt. Aber in der Lebensmitte wurden sie depressiv und viele begingen Selbstmord. In allen diesen Fällen waren es nicht die Umstände der Gegenwart, die sie leiden ließen, sondern die verleugneten Traumen ihrer Kindheit, weil sie diese niemals bewusst anerkannten.’

  http://www.alice-miller.com/interviews_de.php?page=7

  Like

 12. Richard zegt:

  Sorry, maar dieren zijn niet onverantwoordelijk. Is er veel voedsel vermenigvuldigen ze zich, is er voedselschaarste, komen er minder nakomelingen. De balans tussen aantallen prooidieren en jagers raakt alleen zoek door tussenkomst van de mens. Maar de mens onverantwoordelijk is, wisten we al. De politiek in Nederland loopt te bleren dat het lager geboortecijfer in de EU onze ondergang gaat worden, maar volgens mij is het juist de oplossing. Immigranten zijn dus alleen nodig om de pensioenen te betalen, maar dan moeten ze wel goedopgeleid zijn en werken. Wat de derde wereld aangaat, de gehele westerse wereld heeft vele miljarden euro’s en dollars gedoneerd. Dat geld is niet goed terechtgekomen, (understatement) misschien dat we de derde wereld maar weer moeten verdelen als kolonisch onder westerse landen. Die regeren en controleren dmv een niet corrupte politiemacht en leger. In de meeste van die landen ging het pas goed mis na hun onafhankelijkheid!

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Uiteraard zijn die lui zelf verantwoordelijk. Ik ben het eens met Richard over de dieren.
  Als er teveel zijn komt wel een ziekte die grote aantallen laat sterven.
  Ik erger me aan een RK. kerk die tegen voorbehoed middelen is.
  Misschien moet we na 3 kinderen gaan steriliseren en dat als ontwikkelingshulp met e.o.a. pakket aanbieden.
  Hoewel het bij de moslims niet gaat werken want die zijn ervan overtuigd dat op die manier de wereld voor allah verovert wordt.

  Wij moeten die lui niet met onze armen zo open op onze kosten ontvangen.

  Like

 14. Marijke . zegt:

  Helemaal mee eens wat Richard schrijft.Niets aan toe te voegen.

  Like

 15. Groene Leeuw zegt:

  Er zijn veel teveel moslims. Als die zouden verdwijnen, komen we weer wat ruimer te zitten en houden we financieel meer over. En dat gaat ook op voor het voedsel en waterprobleem. Daarom geef ik geen cent aan goede doelen zodat de natuur het kan oplossen.

  Like

 16. ug0219@e.vztc.com zegt:

  Gandhi zei het al:
  De aarde biedt genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s