De idioten van Brussel

Onze politici zijn net religieleiders: eerst hebben ze ons in het geval van hun verkiezing de hemel op aarde beloofd. En nu dreigen ze ons met de hel als we hen niet onvoorwaardelijk volgen. Terwijl de Siberische kou als een lijkkleed over het land ligt, knutselen ze plannen in elkaar om de “opwarming van de aarde” tegen te houden. De idioten van Brussel willen dat zo.

Meerdere Europese en Amerikaanse universiteiten werken op dit moment onder druk aan projecten, die gedachten van individuen op een betrouwbare manier kunnen “lezen”. Veel gerenommeerde media berichten hier vanuit het buitenland over – in het Duitstalige (Nederlandstalige!?) gebied wordt het verzwegen. De onderzoeken worden gefinancierd met ons belastinggeld. De regeringen willen gewoon weten wie politiek niet correcte meningen heeft. Men wil per slot van rekening bijvoorbeeld ooit een keer kunnen opschrijven wie gezien de tientallen doden door de kou en door de kou gesprongen leidingen altijd nog twijfelt aan de “opwarming van de aarde”. Het maakt niet uit wat we buiten zien, we moeten immers de politieke elite onvoorwaardelijk volgen.

In Europa is het deze dagen kouder dan op de Zuidpool. Men verwacht, dat er 1500 mensen per week het slachtoffer zullen worden van deze ijzige kou. Dat is de realiteit daar buiten. Maar politiek correct zijn gezien deze koudegolf deze dagen de volgende uitspraken: Vanwege de “opwarming van de aarde” hebben we nu hogere dijken nodig. Onze loofbomen zullen uitsterven, omdat het steeds warmer wordt in Duitsland. Ook vlinders hebben geen kans tegen de ongelooflijke “opwarming van de aarde”. Daar zijn we allemaal schuldig aan. Dat ramt men er in ieder geval iedere dag bij ons in. Ook bij de Duitse Alpenvereniging huldigt men nu de politieke correctheid en is men bang voor de “opwarming van de aarde”, terwijl de bewoners van de Alpen het koud hebben. Wie gletsjerijs steelt, is strafbaar.

Zelfs diegene die biodiesel tankt, verergert daarmee volgens de nieuwste kennis de “opwarming van de aarde”. Biodiesel, die men ons eerst politiek correct heeft opgedrongen, is volgens het jongste onderzoek schadelijker voor het milieu dan gewone olie.

Ondertussen beleeft Alaska een unieke koudegolf. Alle minimumtemperatuurrecords worden gebroken. En steeds meer meetstations vallen uit, omdat het gewoon te koud is voor de gevoelige meetapparatuur. In Alaska is het normaal, dat men de motoren van auto´s nu 24 uur per dag moet laten draaien, omdat ze anders niet meer aanslaan. In Europa is dat eigenlijk niet normaal, maar in Zwitserland mogen nu locomotieven niet meer worden uitgezet, omdat ze anders vanwege de kou niet meer aanslaan. Is dat die “opwarming van de aarde”?

Hoe gedragen onze grote voorbeelden zich eigenlijk, die ons iedere dag via de media opvoeden tot politieke correctheid en waarschuwt voor de “opwarming van de aarde” die we moeten bestrijden? Laten we eens kijken naar de speciale site van mensen, die in hun vrije tijd vliegtuigen fotograferen. De vliegtuigspotters hebben heel nauwkeurig de privéjets gefotografeerd waarmee onze elite naar het Wereldeconomieforum in Zwitserland is gevlogen om te spreken over urgente problemen zoals de financiële crisis en “klimaatverandering” te praten. Zoals je aan de hoeveelheid privéjets kunt zien, heeft noch de financiële crisis nog de “opwarming van de aarde” invloed op onze heersenden.

Dat alles moeten we bejubelen. Intussen heeft Venezuela 160 ton goud uit het buitenland teruggehaald. In Venezuela, evenals in China, ziet men de toekomst blijkbaar heel anders dan in Europa en bereidt men zich hierop voor. Het domme volk in Europa volgt ondertussen de idioten van Brussel op weg naar de ondergang. Dit kan men echt niet meer tegenhouden. Maar men kan zichzelf er wel op voorbereiden.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/die-irren-von-bruessel.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Climategate, EU, Eurocrisis, Europeanisering, Graaien, Wereldcrisis. Bookmark de permalink .

8 reacties op De idioten van Brussel

 1. Linsky zegt:

  Voortreffelijk artikel weer E.J. ! 🙂

  Die hele hype rond de C02 en de ‘klimaatcrash’ is gebaseerd op drogredenen en politiek en leugens
  Precies met als met die zure-regenhoax en de gat-in-de-ozonlaaghoax ging, indertijd .

  Het gaat om een mondiaal systeem van Climaat -Certificaten, waar een wereldwijde handel in is ontstaan en veel mensen rijk van worden.
  Ook worden er op die wijze allerlei belangen en verantwoordelijkheden verschoven.

  Voor wie er in geïnteresseerd is in meer en diepere achtergronden:
  http://climategate.nl/
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2009/11/klimaathoax-nog-verder-onderuit-gehaald/

  http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=3509

  Like

 2. 2Crazy2bTrue zegt:

  Elke ijstijd is ontstaan doordat er ’s winters meer sneeuw viel dan er ’s zomers kon wegdooien.
  Op het Noord Amerikaanse continent is dat nu al vier achtereenvolgende jaren het geval. De ijsmassa daar is dus weer bezig met aangroeien. Als dit echt het begin van een trent is, kunnen we de komende jaren in toenemende mate koude extremen verwachten.

  De genade klap zal echter komen van de aswolken van nog plaats te vinden vulkaanuitbartingen. Zo staan bijvoorbeeld de Krakatau en de Tambora weer op de nominatie. Eén krachtige uitbarsting is al goed voor een globale afkoeling van ruim 1 graad. Wanneer ze beiden afgaan zullen we aan de tijdens de global warming opgespaarde warmte niet voldoende hebben die te compenseren. Misoogsten, hongersnood en ijs dat niet meer weg wil dooien dreigt ons dan.

  Like

 3. hans van de mortel zegt:

  Ongelooflijk domme mensen die politici. Of ze zijn heel erg slim en zijn overtuigd in de niet te veranderen domheid van de mens. De mensheid is immers voor negentig procent daadwerkelijk dom. Er is dus niets aan te doen.

  DE NATUUR LAAT ZICH NIET DWINGEN.

  Noch de opwarming, noch de afkoeling, noch de domheid van de mens.

  Nu ben ik geen politicus. Dus wat moet ik dan? Dan roep ik: “Politici zijn vuile smerige gore huichelachtige hufters die het beste elke dag als tuig van de richel met rotte appels en eieren verwelkomd kunnen worden.”

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Wie maakt eindelijk een EIND aan dat verdomde MAAKBAARHEIDSDENKEN…???
  http://tinyurl.com/3ewv9k6

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Heb eerst maar even dat linkje naar die andere, zeer wakkere landgenoot geplaatst en heb daarna op m’n gemakje Bert’s nieuwste vertaalwerk doorgenomen. Ulfkotte gooit de handddoek nu al in de ring door te stellen dat men het niet meer kan tegenhouden(dat politieke gelul en zo).
  Dat moet ik met klem bestrijden! Het is wel degelijk tegen te houden*, bv. met een constant email-bombardement naar al die politieke IDIOTEN annex PRUTSERS die ons voortdurend aan de kop zeiken met rotsmoesjes over het klimaat en dat daar directe invloed op mogelijk zou zijn.
  Met andere woorden: de emailadressen van alle EP-kletsmajoors zijn bekend.
  Genoemde IDIOTEN gaat het niet om het klimaat, het gaat ze enkel om geld..!!!
  *ook wel bekend als DE MACHT VAN HET GETAL.

  Like

 6. Jan zegt:

  Naast mijn deur:

  Like

 7. Jan zegt:

  Antarctic Sees Record Growth in Sea Ice

  Like

 8. Jan zegt:

  De hysterie rondom Global Warming zorgt er voor dat duizenden van hun land verdreven worden omdat links volk ter compensatie van hun ‘carbon footprint’ een boompje laten planten.

  New Forests has been seizing land to grow trees and then sell the so-called “carbon credits” for a profit that could reach nearly $2 million per year.
  New Forests is backed by the World Bank and has been using armed troops, with the government’s permission, to forcibly evict over 20,000 poor people from their homes.
  http://www.cfact.org/2013/04/24/poor-being-thrown-off-ugandan-land-for-carbon-credits/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s