Thailand is “islamofoob” (+ video)

De International Islamic News Agency (IINA) is de spreekbuis van de OIC. Daarom verbaast het niets, dat hij het niet alleen tot zijn taak maakt om alle “islamofobe acties” op de hele wereld te documenteren om zodoende het nagestreefde globale verbod op islamkritiek te bespoedigen. Welke obscene uitwassen dit plan aanneemt, is te zien aan de hand van het volgende voorbeeld:

De IINA gaat tekeer tegen het doden van vier islamitische terroristen door het Thaise leger. Al meer dan acht jaar terroriseren islamitische separatisten het zuiden van Thailand, die vechten voor een islamitisch sultanaat.

De Thaise regering verontschuldigde zich onmiddellijk en kondigde consequenties aan voor de desbetreffende militairen. Ze voegde er aan toe, dat de familie van de slachtoffers ondersteuning zouden krijgen.

Of deze verontschuldiging gezien de 4000 dodelijke slachtoffers, die op rekening staan van de “vrijheidsstrijders”, terecht is, kan men in het midden laten. De IINA maakt in ieder geval geen onderscheid tussen recht en onrecht, alleen maar tussen gelovigen en ongelovigen.

Zo had de organisatie namelijk überhaupt niets te zeggen over de onthoofding van een 9-jarige Boeddhistische jongen door moslims(Pas op! Schokkende foto´s!), die daarna ook nog de rest van zijn familie vermoordden.

Video:

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/02/thailand-ist-islamophob/#more-237087

Auteur: Beschwichtiger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Terrorisme, Thailand. Bookmark de permalink .

14 reacties op Thailand is “islamofoob” (+ video)

 1. hans van de mortel zegt:

  Zou dan toch misschien 99 % van alle mensheid dom zijn? Begrijpt dan werkelijk niemand dat islam met wortel en tak uitgeroeid dient te worden? Wie wil er nu geen prachtige tuin? Daarin past toch geen onkruid, nietwaar? Ik zou tegen alle moslims willen zeggen: “Doe mij een lol en haal je gram in je eigen islamitische rovershol dat in de heilige zandbak van Allah gelegen is in heidense stad Mekka, het hoofdkwartier van alle islamitische afgoderij en val ons niet langer lastig met jullie irritante middeleeuwse aanwezigheid.

  Achterlijk primitief ongewenst zooitje, die Arabisch sprekende godsdienstwaanzinnigen, die in een pervers kutboekie vol met sadistische en satanische heidense jubelteksten geloven als oplossing voor het probleem van integratie tussen tolerante en intolerante mensen.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.mo.be/artikel/syrie-foltert-en-doodt-ook-kinderen?utm_source=newsletter

  Syrie foltert en dood ook kinderen.

  Een video van een vrouw die in Egypte wordt afgetuigd door mannelijke demonstranten

  De LAFBEKKEN! Durven ze wel! Tien mannen tegen één vrouw!

  De godsdienst van de mannelijke lafaards!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Als de fascistische volgers van de grootste pedofiel ooit gaan roepen dat islamofobie bv. racisme is(wat M.Rabbae in de aanloop naar het proces tegen Wilders deed), is dat een uitvloeisel van HET PROJECT. Dergelijke uitlatingen hebben met INTIMIDATIE te maken. Het heeft ook te maken met een uitspraak van de voormalige Duitse propagandaminister Joseph Goebbels, namelijk: als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt gaat iedereen het vanzelf als de waarheid beschouwen. Oproep: trap niet in het GEZEIK van moslims als ze over islamofobie of iets van gelijke strekking beginnen. Islamofobie is geen ras, islamofobie is volkomen gerechtvaardigd.
  Aanbidders van de maangod: ga je rotsmoesjes elders aan de man brengen, okee?
  http://tinyurl.com/5za2bg
  Deze ook maar even, omdat dat land NOOIT ofte NIMMER EU-lid mag worden.
  http://tinyurl.com/6hyhstp

  Like

 4. chantal zegt:

  De uitlating hierboven in het artikel:
  – Of deze verontschuldiging gezien de 4000 dodelijke slachtoffers, die op rekening staan van de “vrijheidsstrijders”, terecht is, kan men in het midden laten –
  nomineer ik ten behoeve van de Prijs Voor De Understatement Van Het Jaar 2012. 😉

  Like

 5. chantal zegt:

  Iemand ‘Platform’ van Michel Houellebeque gelezen?
  Daarin bewijst de schrijver dat hij een echte ‘ziener’ is.

  Like

 6. Alles wat Oosters is, is wat wij ons niet konden indenken als je ze voor je hebt en zo aardig zijn .
  Het zijn allemaal lieg beesten.Ze zijn hier alleen om Wraak te zweren op ons ,en daar bedoel ik de aftakingen van hun de Moslim extremisten .Maar volgens mij zijn ze allemaal zo ene blijft thuis de ander die werkt aan het extreme werk die zij moeten uitvoeren .
  {En over pedofilie gesproken } zijn ze het niet allemaal? waarvan de vrouw ook deel in neemt.
  Wat weten zij nou wat vrede is ? daar komen ze hier voor ,en zich zo voor te doen …
  Het zijn Immes het gemeenste volk op Aarde

  Like

 7. Ik zal mijn Vriendtje er bij halen,
  zegt een moslim ! Komen ze met een peleton aanlopen .
  Lafaards zijn ze allemaal …

  Like

 8. chantal zegt:

  Ja Bart, je kunt veel van ze zeggen van de volgelingen van de profeet maar solidair en loyaal met elkaar zijn ze. In tegenstelling tot wij hier, de verweekte westerlingen, en dat zal ons de kop gaan kosten.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @Bart: zag deze week een artikel over Afghaanse mannen die jongetjes als seksueel speelgoed gebruiken. Kan me de site niet meer voor de geest halen.

  Like

 10. chantal zegt:

  Deckzeijl, misschien bedoel je dit onder de draad over de viervoudige eermoord in Canada:

  chantal zegt:
  2 februari 2012 om 23:44

  Misschien meteen ook maar even de link hier onder aanklikken.

  Met info die naadloos aansluit bij bovenstaande ‘The bomb in the brain’ video.
  “Afghan Pedophilia: A way of life…”
  ‘Pedophilia is a widely-accepted practice in southern Afghanistan, where “boys are given to older men for the sexual gratification of the elder and the sexual education of the child,” say many returning U.S. troops. …..
  …. In a country that is considered overly repressive due to its adherence to the precepts contained in the Muslim religion’s Koran, it’s difficult for American service members and diplomats to understand the fact that a large portion of the Afghan male population are pedophiles (adults who enjoy sexual contact with prepubescent children) or pederasts (adults who enjoy sexual relations with pubescent or post-pubescent children). ….
  …..They regard themselves as non-gay because they don’t “love” the sex object so Allah is happy. These are the men who avoid their wives as unclean. Apparently there is very little love of any kind in Afghanistan, which explains a lot…..’


  http://www.examiner.com/law-enforcement-in-national/afghan-pedophilia-a-way-of-life-say-u-s-soldiers-and-journalists?CID=examiner_alerts_article

  Like

  • hans van de mortel zegt:

   Dat oudere Afghaanse mannen jongetjes volgens hun islamitische traditie als ‘speelgoed’ gebruiken, daar heb ik geen moeite mee. ’s Lands wijs, ’s lands eer, zal ik maar zeggen. Wie ben ik om anderen de juiste mores te leren? Zolang ze hun ‘wijsheid’ maar niet hier uitoefenen. En daar wringt hem de schoen. Het gaat dan niet specifiek alleen om die jongetjes, maar om alles wat met dat vieze perverse kutboekie de koran te maken heeft. De bijbel is wel geen boekie, maar dan wel sowieso een kutboek. Hoe verklaar ik anders dat zo’n Hirsch Ballin op volwassen leeftijd het nog voor elkaar krijgt met zijn ‘gezonde’ verstand rooms-katholiek te worden? Het zijn niet alleen de Afghanen. Ook in Nederland lopen er genoeg van die gekken rond. Van laag tot hoog (opgeleid) en andersom.

   Wie in God gelooft, weet dat er seks bestaat. Met of zonder obsessie. Dus laat die Afghanen nou. Homo, lesbisch, bi, hetero. Van achteren, van voren. Het kan allemaal. Zelfs met dieren. Ik vind zo’n Hirsch Ballin net zo schadelijk als zo’n oudje in Afghanistan. Het zit allemaal tussen de oren. Zowel daar als hier. Vandaar dat wij ons er niet mee moeten bemoeien. We hebben immers de kredietcrisis en de niet meer te keren ellende van islam..

   Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @Chantal, 16:40… JA, dat was het artikel wat ik bedoelde, dank!
  Een en ander bewijst dat ze binnen dat woestijngeloof zo HYPOCRIET zijn als de neten.
  Nb, er komt sinds ik halverwege 2002 internet heb, zoveel extra info voorbij, het is gewoon niet meer bij te benen.

  Like

 12. Jan zegt:

  Thailand spoort niet:

  Fried chicken takeaway called ‘Hitler’ opens in Thailand and comes complete with logo of Nazi leader
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2356705/Fried-chicken-takeaway-called-Hitler-opens-Thailand-comes-complete-logo-Nazi-leader-bow-tie.html#ixzz2YBOsxpf3

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s