VIDEO: Volkslied van de EUSSR

“De Europese Unie, bedoeld om Europa te verenigen, is verworden tot een bureaucratische moloch. Een grondwet, niet bevestigd door de volkeren, een president, benoemd. Commissarissen, ook niet door het volk gekozen, knechten dit met voorschriften naar believen.

Democratie – alleen toegestaan bij onbelangrijke zaken.

Met het “Verdrag van Lissabon” werd o.a. de doodstraf opnieuw ingevoerd – in het geval van “opstand”, die uiteraard niet nader wordt gedefinieerd.

De uitbuiting van de volkeren ten gunste van de heersenden, de Brusselse apparatsjiks, die zichzelf de ene loonsverhoging na de andere geven, begint op gang te komen.

Het rechteloos maken van de staatsburgers, vaak tegen de grondwetten van de lidstaten in, geschiedt in de hoop, dat het feitelijke zijn normatieve kracht zal ontplooien.

Bovendien vindt de vernietiging van de naties door het forceren van ongebreidelde immigratie van mensen die niet in staat of willens zijn te integreren, vermoedelijk in de hoop dat, wanneer de toestanden ondraaglijk zijn geworden, de burgers van de naties om een “sterke hand” zullen roepen.

Deze “sterke hand” staat met Eurogendfor al klaar.

Nog hebben we de keuze om deze EU af te schaffen en een unie te creëren, die de volkeren respecteert, hen niet van hun soevereiniteit berooft en in hun waarde laat.”

Bron:

http://sosheimat.wordpress.com/2012/02/04/eudssr-hymne/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Volkslied van de EUSSR

 1. Linsky zegt:

  In 2007 publiceert de Amerikaanse Naomi Wolf haar boek The End of America over de teloorgang van de grondwettelijke vrijheidsprincipes in haar land.

  Wolf betoogt dat er historisch tien kenmerkende stappen zijn te onderscheiden, noodzakelijk voor de overgang van een democratie naar een fascistische staatsvorm:

  1. Roep iets uit tot een verschrikkelijke interne en externe vijand
  2. Creëer geheime gevangenissen waar marteling plaatsvindt
  3. Ontwikkel een kaste mensen of paramilitaire troepen die geen verantwoording hoeft af te leggen aan de burgers
  4. Ontwikkel een systeem van toezicht op de eigen bevolking
  5. Intimideer burgergroeperingen
  6. Ga over tot willekeurige arrestatie, detentie en vrijlating
  7. Val belangrijke personen aan
  8. Controleer de pers
  9. Behandel politieke dissidenten als verraders
  10. Schort de werking van de rechtsstaat op

  Komt hier op ons continent ook erg bekend voor, niet?
  Maar vast en zeker toch een ‘natuurlijk’ verloop…..

  Like

 2. chantal zegt:

  Worst Hessel for president!

  ‘Mensen vragen wel eens: ‘Opa, waarom stemt u toch op die vreselijke Geert Wilders? Ziet u dan niet dat het een fascist is die Polen wil binnenvallen?’ In hun ogen zie ik dan de vochtige glans van oprecht medelijden met zo veel politiek onbenul en ik kan ze daar geen ongelijk in geven. Sinds Pim Fortuyn is politiek voor mij een hopeloze wirwar van moeilijk pratende mensen geworden dus heb ik een manier bedacht waarmee ik nooit meer een partij-programma hoef te lezen of een debat hoef te volgen laat staan zo’n klef foldertje hoef aan te nemen van overijverige huisvaders die bij een armoedig kraampje hun middelmatige engagement staan uit te venten. Wat kan mij het schelen wat Wilders zegt? Het enige wat ik doe is steeds goed opletten van welke partij onze kameraden op links het hardst gaan springen en op die partij stem ik dan. Het enige wat ervoor kan zorgen dat ik niet meer op Wilders stem is een partij die al die moreel-superieuren nòg harder aan het huilen krijgt. De democratie heeft aan mij een goeie.’

  http://www.sodemieter.nl/waarom-ik-op-wilders-stem

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  E.J. Bron says:
  02/04/2012 at 23:22
  @Hans

  En speciaal vanwege figuren als jij stem ik op Wilders! Tegen al die mannetjes zonder ruggengraat, die stemmen uit eigenbelang of winstbejag!!

  (Comment van E.J. op http://www.sodemieter.nl/waarom-ik-op-wilders-stem#comment-19204)

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  BETER TEN HALVE GEKEERD

  DAN TEN HELE GEDWAALD.

  We hoeven slechts de slapenden te wekken en één front te vormen !!!!!!

  Like

 5. chantal zegt:

  chantal says:
  02/04/2012 at 23:41
  Zo is het maar net E.J., inpakken en wegwezen met dhimmies als Hansiepans.

  Ken je de vrouw van onze blonde Fuehrer al?
  Leuke dame!

  Like

 6. chantal zegt:

  Lekker eigenzinnig type die Krisztina Marfa. Zie eens hoe lief wilders haar het hoedje weer aanreikt en naar haar kijkt. 🙂 En dan vriendelijk accepteert dat ze geen zin heeft in een ontmoeting met Ruktor en doodgemoedereerd haar weg vervolgt. 😉

  Like

 7. hans van de mortel zegt:

  De enige oplossing is op de PVV stemmen. Maar dat gebeurt niet in voldoende mate. Dus . . . blijven we rustig doorgaan met adem halen en blijven we zitten waar we zitten. Dat zeg ik, de mens is oliedom! In ieder geval zo’n negentig procent der mensheid. Anders zouden er ook niet zoveel godsdienstwaanzinnige types vrij rondlopen die onder andere op het hiernamaals hun verwachting hebben afgesteld in plaats van hier op aarde orde op zaken te stellen

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Mededeling voor landgenoten die steeds vaker worden geconfronteerd met allerlei vormen van overlast: lees 17 van http:tinyurl.com/89yryjb
  Onthouden: wat het doel van hun “bezoekjes” is, willen de heren niet kwijt. Werk dus NIET mee, want alleen volslagen idioten laten zich verdacht maken!
  http://tinyurl.com/y9kqyft

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Infrastructuur & Verkeerswoordvoerder/PvdA en Schultz van Haegen vannacht betrapt…
  http://www.sodemieter.nl/iemand-ijs#comment-19208

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Link van 08:01 http://tinyurl.com/89yryjb
  En een zekere Hans begint ook m’n strot uit te hangen…
  Ik begin aan infiltratie te denken!
  http://tinyurl.com/77luz7z

  Like

 11. Jan zegt:

  In de EUSSR en in de regering (wat het) van Obama zie je hetzelfde patroon: de kliek, zeg maar het uitschot van de jaren 60 maakt de dienst uit. Gehaaid heeft het in het verleden de macht overgenomen binnen de media en binnen het onderwijs waar zij vrijelijk hun marxistische/marksistiese ideologie konden verspreiden door deze te integreren in de colleges (mijn studies aan de UvA werden er door verziekt)

  Aanhangers van Obama: Tom Hayden, Jane Fonda, Saul Allinsky, Barbara Ehrenreich, , Mark Rudd, Carl Davidson, , Thone Dreyer, Richard Flacks, , John McAuliff, Jay Schaffner, , Tod Gitlin, Howard Machtinger, Jeff Jones, Steve Tappis, Daniel Ellsberg, Bernardine Dohrn, Michael Klonsky
  Allen marxisten, communisten, aanhangers van de Viet Cong, Viet Minh, Castro, Guevara, Chavez, kortom, allen verliefd op moord en doodslag. Menigeen met een fiks dossier bij de FBI

  In Duitsland zie je overal het schorem van de voormalige DDR terug en openlijk verkondigen net als de Muslim Brotherhood dat zij Duitsland naar DDR-model zullen veranderen (Die Linke).

  Like

 12. rose zegt:

  Brussel is in handen van een bureaucratische kaste van politici.

  Europa bevindt zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij de nieuwe, vooral islamitische, bevolkingsgroepen de oorspronkelijke bewoners successievelijk vervangen.
  Deze niet anders dan vijandig te noemen gigantische bevolkingsuitwisseling werd en wordt door Europa´s eigen politici aangestuurd en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers.
  De politici hebben hun volkeren in deze zaak niet om toestemming gevraagd en ze reageren ook niet op het toenemende onbehagen van de meeste mensen in Europa, die zo´n massa-immigratie, met het oog op het feit dat zij hun oude Europa steeds minder herkennen en op veel plaatsen al vreemdelingen in het eigen land geworden zijn, al lang niet meer willen. Deze immigratiepolitiek draagt alle kenmerken van een van een totalitaire heerschappijopvatting van de politieke elites van Europa en herinnert aan de enorme volksverschuivingen in de Sovjet-Unie en in communistisch China onder Stalin en Mao, die immers ook in een uiterst beperkte politieke kring werden besloten en zonder het volk te vragen werden uitgevoerd.

  Ambtenaren die zich op kosten van de belastingbetaler wentelen in een luxe die diezelfde belastingbetalers zich niet op hun werkplek kunnen veroorloven. En werkelijk geen flauw benul hebben hoe het er in de echte wereld aan toe gaat.

  Wat beter helpt is het “ambtenarenkorps” drastisch inperken. Eerst beginnen met alle onzinnige, onnodige en tijdrekkende regeltjes schrappen. 40% van de ambtenaren zijn grotendeels met de moslim immigratie bezig. Veel moslimlanden willen hier hun overbodige bevolking kwijt en Nederland moest een zware staatsmechanisme te ontwikkelen voor de opvang van hun eindeloze stroom. Veel politici en ambtenaren staan ver van de probleemwijken. Ze doen alsof ze op een andere planeet leven. Problemen die veroorzaakt worden door hun “nieuwkomers” bestaan gewoon niet!. Grotsteden bevolking is door de strot geduwd door mensen die alleen maar achter hun bureaus zitten. Normen en waarden worden overboord gegooid handhaving van wetgeving is hun vreemd. Klachten van burgers worden niet beantwoord. Kennelijk worden grotsteden dus bestuurd door lieden waarbij het behoorlijk schort aan beoordeling vermogen waardoor zij niet in staat blijken een tamelijk eenvoudige Inschatting te maken waneer ze zelf verdreven zijn uit hun holletjes…Ze kijken nergens heen en kunnen altijd uitwijken naar 1 van hun vakantieoptrekjes!
  De niet gekozen bureaucratische kaste gedraagt zich als een externe bezettingsmacht.
  Wat betreft Europa gedraagt het huidige machtscomplex zich op principiële politieke terreinen (zoals immigratie, EU-uitbreiding, staatsburgerschap) tegenover zijn eigen volkeren al lang als een externe bezettingsmacht. Omdat de voor deze massa-immigratie verantwoordelijken de autochtone Europese kiezers niet voor zich kunnen winnen via een overtuigende politiek, bezetten ze hun eigen landen met miljoenen mensen met een vreemde taal, cultuur en religie. Daarbij is het hun bedoeling – net zoals in China en Cyprus – het autochtone bevolkingsaandeel op de middellange en lange termijn d.m.v. “uitdunning” duurzaam van de macht te ontdoen.
  Dit aan de agressieve Moslims onderworpen staatsmechanisme moet zo snel mogelijk verdwijnen.

  Hij/zij is blij dat hij/zij het leven heeft. Zo gaat het ook met ons land; we mogen blij zijn als we de boel normaal draaiende kunnen houden. Extra bezuinigen? Waar moeten we dát vandaan halen?
  De afgelopen jaren zijn er miljarden overgemaakt naar Turkije en Marokko. Nederland moet snel stoppen met het buitenland onderhouden.
  Export van uitkeringen, kinderbijslag moet onmiddellijk stoppen. Wij moeten allemaal de broekriem aantrekken vanwege de miljarden die de massa-immigratie ons kost. Denk nog even aan het voorbeeld van die AOW uitkeringen aan mensen die jaren dood waren. Schande, schande was de roep; niet de lage hoogte van het AOW bedrag was de schande. Natuurlijk niet, gewone mensen zijn parasitaire uitvreters, stimuleer de onderbuikgevoelens maar, is de boodschap…
  Onder druk van de machthebbers, heeft Nederland de afgelopen 25 jaar meer dan 786 miljard Euro geïnvesteerd in allerlei landen. Wanneer we het op deze manier beschouwen, had er van ontwikkelingslanden allang geen sprake meer moeten zijn. Alleen de Nederlandse bijdrage was al voldoende geweest om van geheel Afrika een ontwikkeld en welvarend continent te maken. Helaas zien we dagelijks dat al dat geld niet helemaal goed terecht is gekomen. Sterker nog, er lijkt niets van ons geld besteed te zijn aan hen die we in gedachten hadden toen we de geest van de ontwikkelingshulp uit de fles lieten.
  Afrikanen hebben nog steeds te veel wapens en te weinig water en brood. Stromend schoon water is voor weinigen weggelegd. De straatkinderen van Roemenië hebben nog steeds honger. De arme vissers in Sri-Lanka hebben nog steeds geen degelijke huizen en schepen. En toch beweren we miljarden te investeren in ontwikkelingslanden. Waar blijven die miljarden? Welke resultaten zien we?
  De Moslimimmigratie heeft de Nederlandse verzorgingsstaat alleen maar geld gekost. De laag opgeleide uitstoot werd erdoor in de werkloosheid gedrukt. Elke jaar opnieuw kost het Nederland vele miljarden, naast extra woningsnood, meer criminaliteit en al die ellende waar we dag in dag uit mee te maken hebben op straat. De verhuftering, de angst, de fragmentsering van de samenleving, de komst van de islam, het is allemaal te danken aan de eindloze massaverplaatsing van Moslimbevolking.
  Als er op de eigen bevolking buitenproportioneel bezuinigd wordt, is men ook verplicht te stoppen met geld naar het buitenland te sluizen. Als er bezuinigd moet worden dan met z’n allen. Laten we echter niet vergeten dat het fatale Moslim Immigratie miljarden heeft gekost. Stop met de weergaloze massa-immigratie van islamieten die Nederland miljarden heeft gekost.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Rose, prima reactie. Maar als we in nederland zo stom zijn om weer op CDA,VVD,PVDA,D66, GL, SP en GPV te stemmen, gaat zeker in nederland het volgende door: MEER ISLAM,MEER IMMIGRATIE,MEER VERPAUPERING, MEER VOEDSEL -en KLEDINGBANKEN. Hoe dom is men om weer op deze clubs te stemmen? De enige momenteel die NEEN zegt is G.Wilders.

  Like

 14. rose zegt:

  Verwarring bij de politieke partijen

  Moslims zaaien chaos en verderf en streven naar een nieuwe politieke stand binnen allerlei politieke partijen!
  Nog belachelijker is dat de leiders van de islamitische organisaties/moskeen nog geen eens de Nederlandse taal machtig zijn. Een schande dat deze mensen de politieke partijen kunnen manipuleren.
  De basis van het slechte beleid en progressie,het “ambtenarenkorps” van bureaucratische kaste is van groot belang voor de PVDA, CDA, GL, D66.

  Probleemwijken worden groter, Islam is groeiende en wordt militanter. Moslims veroorzaken veel overlast, ergernis en angst binnen grote steden. Meerderheid van de Marokkaanse jeugd is werkloos en 4 op de tien staat geregistreerd als verdachte van misdaad of overtreding. In Nederland zou slechts 18 procent van de Moslims goed Nederlands spreken en 70 tot 80% van de volwassen Turkse Marokkaanse mannen is werkloos. Het is bewezen dat de integratie van moslims als gemeenschap binnen een westerse cultuur onmogelijk is. EU leiders bevestigen zelf dat ze decennialang met een onbegonnen karwei bezig waren: zie de vermeldingen van CDU, MPU. Dat de overgrote meerderheid van de Turken en Marokkanen in Europa, ook deze van de tweede of derde generatie, zich nog sterker Marokkaan of Turk voelt is alleen één kant. Men is nu bezig met 2de fase, namelijk enclavevorming met een tegengestelde cultuur.
  Stop met de weergaloze massa-immigratie. Nederland is geen immigratieland. Stop met de verblijfsvergunningen t.b.v. islamitische massaverbreiding.
  Stem niet op de partijen die Islamitische verbreding niet willen stoppen.

  Van alle immigranten die de nationaliteit van het gastland aanvragen, van alle imams die hier komen preken en van al diegenen die een islamitische school willen oprichten, moskee willen bouwen, eisen we dat zij een verklaring ondertekenen waarin ze onder ede beloven zich te houden aan de fundamentele normen en waarden van Nederland. Als blijkt dat men zich niet houdt aan die verklaring, verliest men de nationaliteit en wordt men uitgewezen.
  Stem niet op de politici die zo’n verklaring van immigranten niet eisen.
   
  De islam hier in het Westen gepropageerd vanuit immens rijke islamitische landen, vanuit dictatoriaal geregeerde landen waar slechts een zeer kleine minderheid alle rijkdom en macht in handen heeft. Hun dictatuur reikt tot in de moslimgemeenschappen in onze landen. Zolang het verlenging hier voor het zeggen hebben in moslimkringen is het moskee/burka/hoofddoekverbod noodzakelijk.
   
  Stem niet op de politici die tegen de moskee/burka/hoofddoek verbod zijn.
   
  De dubbele nationaliteit af te schaffen. Hoge straffen geven voor uithuwelijken. Dit is een van de redenen dat deze mensen nooit kunnen integreren. Uithuwelijken is niet toegestaan en mensonterend. Als een vrouw dit niet wil (vaak nog meisjes), en ze wordt toch “gedwongen”, dan verliest men de verblijfsvergunningen in Nederland. 
   

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s