De moslimwachttoren voor Marbella

De foto toont een van de vele wachttorens en torenruïnes langs de Middellandse Zeekust van Spanje tot Italië. Hij ligt drie kilometer voor Marbella aan de drukke kuststraat. Miljoenen onwetende Spanjaarden en toeristen hebben hem gezien en er verder niet bij nagedacht. Al deze torens dienden namelijk bijna uitsluitend ter verdediging tegen islamitische plunderaars en slavendrijvers – 200 jaar geleden nog een vreselijke pest, totaal onbekend bij de huidige Europeanen. Geen thema op school, geen thema in de pers, geen thema aan de islamofiele universiteiten.

De werkelijkheid zag er zo uit:

De landingsoperaties op de kusten van Zuid-Spanje en op de Balearen, vooral echter in het zuiden van Italië, waar in 1543 ongeveer 12.000 Korsaren aan land gaan, lijken op militaire invasies. De Noord-Afrikanen dringen 30 kilometer het land binnen; een keer zelfs tot 20 kilometer voor de poorten van het Vaticaan. […] In 1544 maken de mensenjagers 7000 gevangenen in de Bocht van Napels, in 1554 deporteerden ze 6000 mensen uit Vieste in Apulië, in 1566 vallen 4000 mensen in het Andalusische Granada aan hen ten prooi. Wanneer de schepen van zulke rooftochten terugkeren, dan “regent het christenen in Algiers” en op de slavenmarkten van de Maghreb geeft men nog maar “een ui voor een Europeaan”, berichten getuigen uit die tijd.

Bron: http://schwertasblog.wordpress.com/2011/05/26/afrikanische-herren-europaische-sklaven/

En de briljante Egon Flaig zegt hierover in een tweedelig interview in Telepolis:

…omdat er in de 19e eeuw definitief een einde werd gemaakt aan de Noord-Afrikaanse piraterij. Dat hebben we aan de Amerikanen te danken, die tussen 1795 en 1815 tweemaal oorlog voerden tegen de piratenemiraten van de Maghreb om een einde te maken aan deze slavenhandel. Ook de Engelsen moeten bedankt worden, die in 1819 Algiers bombardeerden, en niet in de laatste plaats de Fransen, die in 1830 eindelijk Algiers veroverden. Na het einde van de piraterij van de Maghreb was Europa voor het eerst veilig voor de slavenhandel van de moslims. En op het moment dat het gevaar minder werd, begon de romantisering – bijvoorbeeld in de opera´s…

Zo is het! Hoe de Europeanen door de moslims gekweld, veroverd, geplunderd, verkracht, vermoord en tot slaaf gemaakt werden, weet niemand, dat wordt verzwegen. In plaats daarvan beheersen tegenwoordig romantische leugens de scene. Koopt u het boek “Weltgeschichte der Sklaverei” van Egon Flaig als u dat nog niet gedaan mocht hebben!

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/02/der-moslem-wachtturm-vor-marbella/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Historie, Islam, Islamkritiek, Italië, Spanje. Bookmark de permalink .

15 reacties op De moslimwachttoren voor Marbella

 1. Johanna Haarlem zegt:

  Die wachttorens daar wist ik van omdat mijn vorige huis app.om zo een toren was gebouwd.in torrequebrada zuid-spanje..de meeste zijn dan ook vervallen…maar sommige als toeristenatractie opgepimpd en hersteld…ik moest er altijd naar kijken op me balkon..endacht dan zover en niet verder 🙂 maar van die slavenhandel ach gossie het waren toch die verdorven westersen plunderaars die dat deden toch niet die vrome moslims hahha en maar een schuldcpmplex aan praten zelfs standbeelden en smartegeld eisen..het grootste schorum het blijkt maar weer waren die mossels….die ze doorverkochten wij waren meer voor de logistieke zorg het transport van de slaven en doorvoer…op you tube zijn er filmpjes bij/over muslim slavery wel een jaar of 5 geleden gezien weet niet of ze al gecensureerd zijn? inmiddels want de waarheid ja die is makkelijk te verdoezelen op die manier hé?die blanken waren het …

  Like

 2. Chantal zegt:

  Aardig toeval, E.J., dat ik hier een deeltijds in Spanje ook vlak bij zo’n wachttoren verblijf, de Torre del Moro. (toren van de Moren)
  De stad Torrevieja (oude toren) dankt er zijn naam aan.
  In 1829 werd de stad verwoest. Nee niet door de moslim-barbaren, maar door een aardbeving. Gistermorgen rond 05.00 uur was er weer eentje voelbaar, gelukkig een kleintje deze keer (3,5 op de schaal van Richter).
  Behalve de demografische aardverschuiving die de moslims in bovengronds Europa veroorzaken speelt zich hier in de regio van de Torre del Moro ook de nodige tektonische activiteit in dieper gelegen aardlagen af, dus mischien tijd om maar eens te verkassen. 😦

  http://www.torrevieja.com/eng/visiting/panoramic-viewpoint-torre-del-moro.html

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Reconquista_(Spanje)

  Like

 3. Chantal zegt:

  …wij moeten betalen, ook al had je niets besteld….

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Moslimlanden moet je zien als een kankergezwel in het menselijklichaam, als niemand het “bestraald” of uitsnijd overlijd de mens (wereld) eraan.

  Like

 5. reageerbuis zegt:

  Ook de Nederlanders bombardeerden Algiers in 1816. Een Engels-Nederlands smaldeel onder leiding van Lord Exmouth en Baron van Capellen slaagde erin ruim duizend christenslaven te bevrijden.

  Like

 6. Toeschouwer zegt:

  Laten we zuinig zijn op deze bouwwerken.
  We hebben ze eerder nodig dan we denken.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Door onze geschiedenislessen, publiciteit van msm , linkse elitaire clubs en vooral de moslims zelf over o.a. de kruistochten heb ik eigenlijk niets geweten over de herkomst (romeinenfilms) van de slavernij. Er werd niet over gesproken door politiek correct.
  Pas de laatste jaren mede door Wilders ben ik me gaan verdiepen in die materie.
  Door plublicaties en vertalingen van E.J en van veel blogs welke jullie ongetwijfeld allemaal wel kennen is me pas duidelijk geworden hoe smerig die moslims vanaf 630 hebben huisgehouden.
  270 miljoen doden worden geschat door onderzoekers t.g.v. acties en aanvallen van arabieren (moslims) waarvoor mohammed de aanzet heeft gegeven.
  Zoveel aanvallen en ontvoeringen door dat crapule.
  Ik raak er telkens meer van overtuigd dat dat tuig geen enkele empathie heeft.
  Ze snijden met gemak de strot van iemand door en zelfs als het hun eigen kinderen zijn als ze vinden dat het om een of andere reden moeten doen.
  Ik vermoed ook dat het ritueel slachten voortkomt uit een bijna “plezier” wat ze erbij ervaren.

  Golda Meir heeft volkomen gelijk als ze zegt, vrij vertaald, dat de haat op de joden groter is dan de liefde voor kinderen.

  Natuurlijk zijn niet alle moslims zo maar wel veel teveel.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Moet natuurlijk voor hun eigen kinderen.

  Like

 9. Daniël Deblaere zegt:

  Wachttorens tegen de invallen en veroveringen van vechtlustige mohammedanen e.a. vredelievende volkeren zijn nu totaal overbodig. De vijand opereert tegenwoordig van binnenuit zoals een worm een appel aantast…

  Like

 10. Johanna Haarlem zegt:

  hallo louis niet alle moslims zijn zo?? denk dat maar niet als het er op aan komt zijn het allemaal broeders en zusters!! en een gematigde islam bestaat NIET ….dus die aardige buurman kan ook een slapende cel zijn…en als het sein daar is een terror!! ik heb nog wel met de turken een terughoudendheid ivm attaturk…maar toch liever geen islam in het vrije westen het botst.

  Like

 11. Linsky zegt:

  De tweede islamitische invasie van Spanje.

  In de achtste eeuw veroverden de Moren grote delen van het Iberisch schiereiland. Dertien eeuwen later is met name Spanje opnieuw slachtoffer van een islamitische invasie (de Spaanse verzorgingsstaat heeft een grotere aantrekkingskracht op islamitische immigranten dan het arme Portugal). Hieronder vindt u een reportage over de islamisering van de Noord-Spaanse regio Catalonië.

  http://luxetlibertasnederland.blogspot.com/2012/02/islam-moslims-massa-immigratie-spanje.html

  Like

 12. Roos zegt:

  Ja, een docu over de Geert Wilders van Spanje gaat er wel in hier… Wat een bangmakerij.

  Kletskoek van vrouwenmishandelaars tot hondenvergiftigers… En nu zitten ze met 500 mensen op een parkeerplaats te bidden… Oh nee, toch niet te BIDDEN???!!

  Like

 13. Linsky zegt:

  Roos;
  Uit je andere reacties, begrijp ik dat ”wij’ hier ‘makkelijk’ scoren!

  En begrijp ik nou dat dit blog mensen bang maakt?
  Of maken de moslims ons bang…………?
  Als deze site je niet verschaft wat jij in gedachte hebt, is het dan wel zo’n goed idee, om je tijd hier te verspillen?
  Of probeer je zieltjes te winnen?

  Like

 14. Robbie zegt:

  Een stukje uit Wikipedia over de Barbarijse Piraten die de Zuid-Europese landen aan de
  Middellandse Zee 400 jaar hebben geteisterd.
  Ook hebben zij toegeslagen in Ierland en zelfs IJsland.
  Het stukje van Wikipedia sluit goed aan dit verhaal.

  Barbarijse zeerovers
  Het verkrijgen van ‘christenslaven’ uit Europa was het domein van de zogenaamde ‘Barbarijse zeerovers’, die opereerden vanuit bases in Noord-Afrika, in de autonome provincies van het Ottomaanse Rijk met de hoofdsteden Algiers, Tunis en Tripoli, en ook vanuit het onafhankelijke Marokko, met name Salé aan de Atlantische kust.
  Sinds de zestiende eeuw was de Europese scheepvaart in de Middellandse Zee sterk toegenomen en deze vormde het doelwit van de Barbarijse zeerovers. De bemanningen van de veroverde schepen werden als slaven aan land gebracht en verhandeld. Daarnaast werden vanuit Noord-Afrika voortdurend strooptochten ondernomen op de kusten van de christelijke gebieden in het Noorden van de Middellandse Zee en zelfs ver daarbuiten. Hele dorpen, gelegen van Sicilië tot op IJsland zijn vanaf de 16e tot de 19e eeuw in de Noord-Afrikaanse slavernij terechtgekomen. In enkele van die plaatsen worden jaarlijks nog steeds herdenkingen gehouden naar aanleiding van deze voorvallen. Later werd de ontvoering van de held of heldin door Arabische piraten, gevolgd door slavernij, meestal in de harem, een literair topos dat met name in veel opera’s voorkomt.
  De Barbarijse slaven waren niet alleen goedkope werkkrachten, maar zij konden ook geld opleveren door losgeld te bedingen voor hun vrijlating. De westerse mogendheden gingen daar vaak op in, vooral als de slaven behoorden tot de beter gesitueerden. Voor de jonge Verenigde Staten van Amerika waren de aanvallen door Barbarijse zeerovers op Amerikaanse schepen de reden voor de oprichting van hun marine in 1794. Door de eeuwen heen is geprobeerd de praktijken van de Barbarijse zeerovers gewapenderhand de kop in te drukken. Een kustbombardement vanaf marineschepen wilde nog wel eens tijdelijk effect hebben, maar pas nadat de Fransen in 1830 Algiers hadden veroverd, kwam langzaam maar zeker een eind aan deze vorm van slavernij.
  Hoewel de Barbarijse slaven in de slavernijdiscussie nogal onderbelicht zijn gebleven, ging het bepaald niet om een marginaal verschijnsel. De historicus Robert C. Davis van Ohio State University schat hun aantal door de eeuwen heen op 1 à 1,25 miljoen (Davis, R. (2003), Christian Slaves, Muslim Masters: White Slavery in the Mediterranean, the Barbary Coast and Italy, 1500-1800, Palgrave, Macmillan).

  Like

 15. isaac zegt:

  Turkije en evidente antiwesterse massa psychologie. 
   
  Er zijn nog steeds strafrechtelijke vervolgingen tegen de Turken die zich bekeren tot het christelijke geloof.. Turkije heeft allerlei wetten die bedoeld lijken tegen de minderheden. De aanklacht luidt altijd dat met bekering de „Turkse identiteit” wordt beledigd. 
  Nu is nog geen 0.01 procent van de Turkse bevolking christen. Door verdrijving en genocide is het christendom bijna verdwenen. In 1915 is niet alleen een genocide gepleegd op de Armeniërs; ook driekwart van de Syrisch-orthodoxen en bijna alle Pontianse bevolking aan de zwarte zee is uitgemoord. In naam is Turkije nu een seculiere staat, maar nog steeds wordt gestreefd naar een 100 procent islamitisch land. Er wordt actief geprobeerd de laatste christenen eronder te krijgen.

  Ook andere niet -islamitische gemeenschappen liggen onder vuur. Turkije wil ten koste van alles toetreden tot de Europese Unie, maar waarom?. Men wilt als vijand binnenkomen verder niks…EU leiders zitten in eigen val! JongeTurken worden systematisch als de vijanden van het westen opgevoed/opgeleid, op deze manier kan Turkije alleen een graf van  EU worden.
  De Amerikaanse Commission on International Religious Freedom geeft jaarlijks een rapport uit waarin met name de godsdienstvrijheid van religieuze minderheden wordt beoordeeld. Sinds drie jaar heeft deze commissie Turkije op een observatielijst geplaatst, wat een duidelijke indicatie is dat de situatie van religieuze minderheden in Turkije verslechterd is. Het meest verontrustende hierbij is dat er in het maatschappelijk klimaat in Turkije steeds meer vijandigheid lijkt te ontstaan tegenover christenen.
  State Dept treedt op als de VS het lichaam beveelt aan Turkije worden aangewezen als Religious Freedom Violator :”systematische, voortdurende, en grove”…. “Na de genocides, en ander geweld, en de huidige, verstikkende wettelijke beperkingen, christelijke gemeenschappen van Turkije nauwelijks worden opknoping op”, schreven ze.  “Elk jaar die voorbij gaat zonder substantiële religieuze hervorming plaatst deze minderheden in meer gevaar en helpt verzegelen hun lot. In de Arabische Lente, Turkije houdt zichzelf uit als een islamitische model. But it is no model for religious freedom.” Maar het is geen model voor religieuze vrijheid. ”
  “Door de Turkse regering een systematische en grove beperkingen op de vrijheid van godsdienst of overtuiging dat alle religieuze gemeenschappen in Turkije beïnvloeden, en in het bijzonder een bedreiging voor het land van de niet-islamitische religieuze minderheden, USCIRF raadt Turkije worden aangewezen een land van bijzondere zorg,” de nieuwe rapport.

  In 2008 hebben Turkse sociologen een door de EU gefinancierd onderzoek uitgevoerd naar de algemene visie van Turken op hun christelijke landgenoten. De uitkomsten waren onthutsend. Meer dan 84% van alle ondervraagde Turkse moslims willen absoluut geen christenen als buren, terwijl meer dan 70 procent er ernstige bezwaren tegen had dat christenen uiting gaven aan hun geloof in publicaties of tijdens openbare bijeenkomsten zoals kerkdiensten. Dit verklaart waarom nu in Amsterdam en Rotterdam etnische zuiveringen aan de gang zijn. Het speelt inmiddels zo hoog op dat Nederlandse politici van Turkse komaf vrezen voor hun leven. Bedreigingen zijn aan de orde van de dag, in Turkije is het erkennen van genocide taboe, terwijl vanuit Europa juist veel stemmen opgaan die vinden dat Turkije juist tot erkenning moet overgaan wil het ooit lid worden van de Europese Unie. Nederlandse parlementariërs en gemeenteraadsleden zitten totaal klem en durven zich niet meer openbaar over de kwestie uit te laten. Dit waanzinnige Turkije is volgens de brutale EU politicus het beste model voor alle Moslimlanden. Na hun “lente” moeten ze zelfde doen wat Turkije altijd doet? Dat doen ze graag en onder de ogen van de EU beleidsmakkers, verdwijnen de Christenen  van Irak, Egypte, Marokko, Nigerie, Soedan en Libië ook.

  Deze gevreesde “kafir” visie op christenen en christendom wordt in belangrijke mate bewerkstelligd door de Turkse staatspolitiek. Turkse opvoeding/onderwijs is onproportioneel antiwesters. Turken produceren veel films, als voorbeeld ”Vallei van de wolven”, “fetih1453”.. Deze antichristelijke series worden door de politieke Islam als indoctrinatie materiaal gebruikt. Hierbij  EU ontwikkelingsgeld wordt voor de oorlogsmachine gebruikt: alweer 31 miljoen dollar belastinggeld aan Turkse verovering propaganda. Turken hebben de hoofdstad van Europeanen veroverd en maken ze ook films: Vóór 1955 was 18 procent van de inwoners van Istanbul Grieks. Wanneer de pogroms in 1955 niet hadden plaatsgevonden, waren er onder de 17 miljoen inwoners die Istanbul nu telt, misschien wel een miljoen Grieken geweest. Nu zijn het er hoogstens een paar duizend.
  Turken plannen een aanval op de christelijke minderheid en laten in een krant het nieuws plaatsen dat er een bomaanslag is geweest op het huis in Griekenland waar Mustafa Kemal Atatürk is geboren. De mannen, die met hun knuppels klaarstaan, gaan vervolgens over tot actie. Zij veranderen de wijk van de christenen in een ’hel’.

  Winkels worden twee dagen lang geplunderd. Er vallen tientallen doden. Kerken worden in brand gestoken en de politie kijkt goedkeurend toe. Na deze gebeurtenissen vertrokken bijna alle Grieken uit Istanbul, de stad waar ze eeuwenlang hadden geleefd. In Fetih 1453 veroveren de Turken onder leiding van hun sultan Mehmed de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel;de hoofdstad van het voormalige Oost-Romeinse Rijk. Nu hetzelfde barbaren maken vreselijke films en bedreigen hele Europa. In deze series, die zowel in Turkije als in een aantal Arabische landen een groot succes was, wordt een buitengewoon negatief beeld geschetst van Europese christenen.  Naar schatting zijn tussen de 1,2 en 1,4 miljoen Armeniërs in de deportaties betrokken geraakt, van wie waarschijnlijk driekwart het niet heeft overleefd. De genocidale vervolging van de Armeniërs heeft zich dus vooral voltrokken door dodelijke massale deportaties onder extreem slechte omstandigheden en door gerichte massamoorden, ook op degenen die na de weken- en soms maandenlange tochten uiteindelijk nog aankwamen bij de plaatsen van bestemming.

  Er bestaan opvallende structurele overeenkomsten tussen de vervolging van de Christenen in Turkije en de vervolging van de Joden in Europa enkele decennia later.

  De christelijke gemeenschap in Turkije is geslonken van zo’n 38 procent van de bevolking tot nog slechts 40.000 christenen  anno 2012.
  En nu zitten ze in Nederland voor hetzelfde proces…Turkije stuurt door de overheid betaalde imams naar ons land. Maar terwijl zij wel gebruikmaken van de godsdienstvrijheid hier, wordt in hun eigen land het christelijke erfgoed systematisch verdreven. Moet je je voorstellen wat Turkije zou zeggen als het andersom zou zijn!
  Stop nu hele uitkering stroom naar Turkije en Marokko. Dit wordt voor de oorlogsmachine gebruikt.
  Stop ontwikkelingshulp aan de Moslimlanden, dit heeft tot nu toe niks opgeleverd, ze zijn alleen nog erger geworden.
  DE OVERBEVOLKING IS HET ENIGE WERKELIJKE PROBLEEM VAN DE MENSHEID IN DE NABIJE TOE KOMST ALLES MOET EROP GERICHT ZIJN DEZE RAMP TE VOORKOMEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s