Wat u vandaag echt gelezen moet hebben

Terwijl onze “kwaliteitsmedia” ons journalistieke eenheidsworst voorschotelen, die de burgers rustig houdt en van explosieve zaken dient af te leiden, gebeuren er belangrijke dingen in de wereld: Windfarms dragen volgens een goor Amerikaans onderzoek bij aan de opwarming van de aarde, de Islamitische Republiek Iran eist nu officieel een “volkerenmoord op alle Joden”, het nieuwe democratische Libië trekt een diplomaat zijn teennagels uit en martelen hem dood en de chinezen hebben executiequota, opdat er genoeg organen voor transplantatie zijn.

Windmolens gelden als ecologisch waardevol. Naar het heet, aldus de politiek correcte opvatting, remmen wij met hen de zogenaamde opwarming van de aarde af. Daarom hebben wij in Duitsland alleen al meer dan 23.000 windmolens opgericht. Maar iedere week zijn er nieuwe grote internationale onderzoeken, die berichten over de schaduwkanten van de windenergie. En nu zeggen gerenommeerde wetenschappers van de universiteit van Illinois: Windfarms dragen bij aan de opwarming van de aarde. Natuurlijk berichten onze kwaliteitsmedia over geen enkele van deze actuele studies. Hoe ook? Het nieuws komt immers niet binnen via de propagandatikkers van de grote persagentschappen.

Terwijl onze mediavertegenwoordigers ijverig berichten over doden in Syrië verbreiden, eist de Iraanse regering in de persoon van de geestelijke leider ayatollah Chamenei nu heel officieel de “wereldwijde uitroeiing van alle Joden”. Deze officiële oproep tot volkerenmoord op alle Joden van de wereld, verspreid op de zich onder de invloed van Chamenei bevindende website Alef, maakt nu officieel deel uit van de Iraanse militaire strategie en is een bevel voor het Iraanse leger. Duitse journalisten hebben geen tijd om zich met zulke berichten bezig te houden. Per slot van rekening moeten ze politiek correct verslag doen. En wat er op dit moment in Teheran gebeurt, past niet in hun wereldbeeld.

Niet anders is het in Libië: De vrijheidslievende revolutionairen hebben een diplomaat zijn teennagels uitgetrokken en hem doodgemarteld. Sinds Libië door zogenaamde democratische krachten werd “bevrijd”, berichten onze kwaliteitsjournalisten geen enkel kritisch woord meer. Van Iran via Libië tot aan Egypte toe overal hetzelfde beeld. Moslims wakkeren onrust en haat aan, ondanks de “Arabische lente”.

Intussen wordt Duitsland geïslamiseerd. Kennismakende “godsdiensten” vinden nu steeds vaker in moskeeën en in de Turkse taal plaats. Per slot van rekening moeten de Duitse kinderen politiek correct op de naderende toekomst worden voorbereid. In de deelstaat Rheinland-Pfalz dient de islamitische sharia via de door de SPD geleide regering nu eindelijk meer respect te krijgen. Ondertussen worden de linkse “Gutmenschen” het slachtoffer van hun eigen politiek, zoals in Berlijn, waar Koerden linkse “Antifascisten” met honkbalknuppels hebben overvallen. Dat verbaast de linksen – ze begrijpen hun kleine wereldje niet meer. Natuurlijk kijken de politiek correcte media de andere kant uit. Ze weten niet hoe ze daarover moeten berichten, uiteindelijk schrijven de linkse slachtoffers zelf naar de aanvallers: “Omdat het niet om nazi´s of smerissen gaat, zijn de gebruikelijke actiemiddelen niet toepasbaar. We zullen jullie tegemoet komen en om steun vragen als we weten hoe jullie ons kunnen helpen.”

Bijzonder verbazingwekkend is de politiek correcte blindheid van Duitse journalisten op dit moment met betrekking tot Griekenland. Allen – bijvoorbeeld de politiek correcte schrijvers van “Der Spiegel” – berichten groot over de financiële nood van de Grieken. Niet eentje bericht erover, dat de Grieken en de Russen (twee christelijk-orthodoxe landen) gesprekken voeren om de Russen toegang te verschaffen tot de Middellandse Zee met een haven en Athene in het GOS op te nemen. Al wekenlang voeren Moskou en Athene achter de coulissen steeds opnieuw discrete gesprekken over hoe Rusland Griekenland financieel zou kunnen helpen als de EU de geldkraan dichtdraait. Onze kwaliteitsjournalisten krijgen daar blijkbaar gewoon niets van mee. Anders geformuleerd: “Spiegel”-lezers weten minder.

Ondertussen zijn er quota voor executies in China, zodat er genoeg organen voor transplantaties beschikbaar zijn. Dat alles is niet nieuw, het Amerikaanse tijdschrift “Weekly Standard” schetst nu gewoon een keer hoe de Chinezen mensen, die hen politiek gezien onaangenaam zijn, d.m.v. de verschaffing van reserveonderdelen levend van hun ingewanden zuiveren: christenen, Tibetanen, Oeigoeren. En het zijn niet op zichzelf staande gevallen, maar we hebben het over honderdduizenden. En uiteraard verzwijgen onze kwaliteitsmedia dat ook voor ons. Wie dus een keer buiten de journalistieke propagandistische eenheidsworst de wereld en zijn geheimen zou willen ontdekken, zou daar informatie moeten halen waar geen oogkleppen en angst voor politieke correctheid bestaan.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/udo-ulfkotte/was-sie-heute-wirklich-gelesen-haben-muessen.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in political correctness. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wat u vandaag echt gelezen moet hebben

 1. Johanna Haarlem zegt:

  dank U voor dit nieuws….de waarheid is te hard voor de goedlachse sitcoms 😦 daar kan je niet om lachen hé…we worden liever in de maling genomen dan slaap je lekker en ga je gezond weer op aan het werk voor de linkse hobbies en de bank….je kan wel eens wakker worden van zulk nieuws nee dan kan niet…de 11 stedentocht ja dat is pas nieuws…pffffff ik word er zo moe van van al dat gelieg en bedrieg…nogmaals bedankt dit is de realiteit !! doe mij die maar

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Over de Chinese executiequota hetvolgende. In nov 1997 kocht ik de Amerikaanse Penthouse.
  Daarin het artikel CHINESE TAKOUT van Catherine Fields. Fields beschreef in detail de laatste uren van Zhong Haiyuan, een jonge Chinese onderwijzeres.Haar misdaad:ze had kritische artikelen over Mao, geschreven door een collega, verstopt.Dat werd beschouwd als een contra-revolutionaire misdaad en daar moest ze voor sterven. Het schrikbarende verhaal heb ik nog steeds bewaard. Op de dag van haar executie werd ze op een open vrachtwagen gezet, samen met andere veroordeelden naar een executieterrein,een eind buiten de stad. Onderweg kreeg ze van een soldaat drie injecties die dienden om haar nieren te conserveren. Terwijl een andere bewaker haar vasthield, sneed een andere haar linker en rechter zij ter hoogte van haar nieren open.Toen ze aankwam op dat terrein moest ze knielen en werd ze door haar rechter slaap geschoten. Ze stierf niet. De executie werd opzettelijk verprutst om te zorgen dat haar nieren zolang mogelijk van bloed werden voorzien.Daarna werd ze opnieuw in de vrachtwagen gehesen en haalden verplegers haar nieren eruit. De rest(het is een lang verhaal) zal ik jullie besparen.
  Clinton was in die tijd president en vlak voor het bezoek van de Chinezen, eind okt 1997 aan de USA, hebben velen Clinton verzocht deze praktijken ter tafel te brengen en geen zaken te doen. Het mocht niet baten.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 23:11… http://tinyurl.com/5rjy2au

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Correctie…. het moest uiteraard Chinese Takeout zijn.

  Like

 5. Chantal zegt:

  E.J., even linkje plaatsen bij ‘ voeren Moskou en Athene achter de coulissen steeds opnieuw discrete gesprekken’? 😉

  http://english.capital.gr/News.asp?id=1392853

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Ayaan Hirsi Ali wil actie tegen het toenemende geweld tegen christenen.
  http://tinyurl.com/72hd44t

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Islamitische basisschool ontruimd wegens verdacht pakketje.
  http://tinyurl.com/6wdg5oc
  Satire: Waren verkeerd bezorgde varkenspoten voor de snert: niks bijzonders…

  Like

 8. Peter t Hart zegt:

  IK ben heel blij met deze informatie ,om goed ge informeert te zijn kijk ik steeds vaker naar het nieuws in het buitenland .ik ben geschokt ,als ik zie, hoe mensen in deze wereld om vrijheid en gerechtigheid moeten vechten ,en veel mensen, deze strijd met hun leven moeten betalen ,het is niet normaal ,ik ben tegen de islamisering van mijn eigen vaderland en ook Europa ,maar dat is zo te zien, niet het enigste probleem, de echte Nazie met een rood manteltje ,als dekmantel dat het niet opvalt met heel gevaarlijke gedachten goed is weer in opmars [EUSSR] is beslist geen klein zaakje dat met een lachertje kan afgedaan worden want niet te vergeten Merkel is geboren en getogen in voornamelijk Oost Duitsland deze opvoeding zit erin, de jaren lange dril en het oude gedachten goed is doorgegeven; van mensen die wel aangaven Communisten te zijn, maar in werkelijkheid waren het overgebleven Nazie”s die bang waren om als nog in Neurenberg te recht te moeten staan . Achter deze Muur was het veilig om verder te gaan en hun kinderen op te voeden ,naar het oude idee ;:nu zijn hun vrij ;;En de Idee leeft weer ,Het is iets om er bang voor te zijn , EUSSR hoeft niet voor mijn .laten wij beginnen Nederland voor al deze Invloeden te Beschermen::: Nederland voor alle Nederlanders ;; Voor een Vrije Nederland .

  Like

 9. Toeschouwer zegt:

  Waar we ook niets over horen is de dreiging van de WO3
  Met als agressor Iran en zijn communistische trawanten.
  In het golf gebied worden momenteel vele manschappen en oorlogstuig gestationeerd.
  US en Europese landen w.o. Nederland gaan een grote oefening houden op de kust van US.
  Israël is al lang in staat van paraatheid voor een aanval van Iran.
  Dit kan alleen nog maar meer escaleren en een totale oorlog is volgens mij onvermijdelijk.
  Ik ben bang dat de gevolgen hiervan vele malen groter zijn dan wat Nederland ooit heeft mee gemaakt.
  Maar ja wij hebben ijs en de tocht der tochten.
  Waar zullen wij ons druk over maken.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Héé toeschouwer: dit al gezien? http://tinyurl.com/722xpdr

  Like

 11. Toeschouwer zegt:

  Wel gezien maar niet gelezen.
  Op mijn 14e jaar moest ik werken dus engels leren schoot er bij in helaas.

  Like

 12. Roos zegt:

  Deckzeijl: dat gaat een beetje over en weer daar, he? Heb je Netanyahu wel eens over Palestijnen horen praten?

  Like

 13. hans van de mortel zegt:

  Sommige zaken zijn onomkeerbaar. Zoals de Iraanse escalatie. Hitler was ook niet meer te stoppen. Net zoals eenzelfde soort gek momenteel in Iran. Met dit verschil, dat het Westen in 1940 onder bewapend was en Hitler juist – hoe merkwaardig – al die jaren de gelegenheid heeft geboden zijn oorlog voor te bereiden en ten uitvoer te brengen.

  Wie niet leert van de geschiedenis heeft geen toekomst. Dat beseft men in Israël maar al te goed. Dus? Inderdaad, Het is onomkeerbaar. Iran zal en moet gebombardeerd worden. Iran weet dat dit gaat gebeuren. Maar het zit tussen de oren. En zoals we weten lijden de hersenen van mohammedanen al 1400 jaar aan hersenrot. Iran weet heus wel dat hij geen schijn van kans heeft. Maar wat doe je als je ziek bent? Denk aan een zware aan snow stuff verslaafde. Hij weet donders goed dat als hij zo door gaat het zijn leven zal kosten. maar toch gaat hij verder. Ik ken drie personen (een ervan is op 84-jarige vitale leeftijd overleden) die aan de heroïne waren en er accuut mee gestopt zijn. Maar dat is niet voor iedereen weg gelegd. In Iran zijn er een paar ernstig verslaafd aan Allah. Een ernstig probleem. Israël weet dit. Conclusie? Israël gaat Iran bombarderen daar waar nodig. Eens kijken wat Iran dan gaat doen. Willen ze meer? Maar ik vermoed dat dat ene bombardement wel genoeg zal zijn. Tenminste, als Iran niet uit is op een uiterst zielige gedenkwaardige plaats in zijn geschiedenis.

  Like

 14. Chantal zegt:

  Hans, je reactie sluit aan op de draad onder ‘Ze sturen hun overtollige kinderen naar Europa’.
  Misschien ook daar maar even posten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s