Putsch op de islamitische eilanden van de Malediven

Vakantieparadijs Malediven. Ach, wat ben ik blij, dat ik daar destijds mijn duikvakantie heb doorgebracht, toen de wereld nog in orde was en de islamitische volkeren nog niet zo meedogenloos, machtswellustig en vijandig tegenover ons waren als nu.

Wie tegenwoordig zijn vakantie in een islamitisch land wil doorbrengen, zou beter kunnen omboeken. Pas enkele dagen geleden werden in Egypte weer enkele vrouwelijke toeristen ontvoerd, die alleen maar een bezoek wilden brengen aan het Sint-Catharinaklooster in de Sinai. Wie Egypte kent, weet heel goed, dat dit reisdoel niets met de gevaarlijke Al Qaida-safari´s te maken heeft, maar een van de meest normale reisdoelen ter wereld is/was.

En nu zegt men, dat er een putsch heeft plaatsgevonden op de Malediven. Welnu, het reisparadijs van de Malediven is ook islamitisch. En de afgelopen tijd was hier sprake van een duidelijke islamiseringstrend. De nieuwste meldingen luiden:

Na wekenlange protesten van de oppositie is de eerste democratisch gekozen president van de Malediven, Mohammed Nasheed, afgetreden. Een regeringswoordvoerder in Male zei, dat de vicepresident Mohammed Waheed Hassan, nog op dinsdag zijn taken zou overnemen.

Maledivische media hadden daarvoor bericht over een putschpoging op de Zuid-Aziatische eilandenketen. De 40-jarige Nasheed kondigde zijn aftreden als staats- en regeringschef aan in een televisietoespraak. In een “boodschap aan het volk” op zijn homepage riep Waheed – nog in zijn functie als vicepresident – de instellingen van de staat ertoe op om de grondwet in acht te nemen.

Weliswaar verzwijgen de Duitsvijandige, islamitisch besmette nieuwssites in Duitsland iedere relatie tot de islam – en heel consequent dat iedere opstand in een islamitisch land daarmee verband houdt – maar in ieder geval is er een reiswaarschuwing:

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Berlijn adviseert sinds januari voorzichtigheid te betrachten tijdens bezoeken aan de Malediven. “op grond van binnenlandse politieke spanningen hebben er de afgelopen tijd in de hoofdstad Male meerdere malen demonstraties met geweld tussen demonstranten en de politie plaatsgevonden”, heet het in de reis- en veiligheidsaanwijzingen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. “toeristen wordt daarom op dit moment aangeraden om grotere mensenmenigtes in de hoofdstad te mijden.”

Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ)

In ons artikel vindt u, dat deze weken ook Kenia uiterst gevaarlijk is, dat daar steeds meer conflicten tussen moslims voorkomen en dat moslims daar de afgelopen tijd steeds vaker toeristen ontvoeren. Mali verkeert al in staat van burgeroorlog. Mali is het land, waar tot een jaar geleden nog avontuurlijk aangelegde multiculti-toeristen naartoe gingen, omdat zij het te burgerlijk vonden om daar naartoe te gaan waar de gemiddelde Duitser op vakantie gaat – met schnitzel, strand en bier. Dus gingen ze naar Mali om samen met de lieve Al Qaida-moslims multiculti te vieren – en kwamen tegen een losgeld met de schrik vrij. Welnu, dat zal er nu wel niet meer inzitten.

In deze context is zelfs een reis naar Turkije uitermate gevaarlijk. Hoe aantrekkelijk de reclame op N-TV ook is, hij is slechts de lokroep van de sirenes en andere monsters. Als je daar eenmaal bent, kun je gemakkelijk iets meemaken, dat zo niet in de reclame werd voorspeld.

Overigens, bij zulke tv-reclames en zulke journalisten, zoals bij dit artikel uit de FAZ, die de islam zo verzwijgen, verheug je je alweer op de volgende journalist, die door zijn beschermelingen verbouwd en beroofd wordt.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/02/07/putsch-auf-den-islamischen-inseln-der-malediven/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Malediven. Bookmark de permalink .

3 reacties op Putsch op de islamitische eilanden van de Malediven

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Overal waar die allahschreeuwers zich ophouden ontstaat grote rotzooi.
  Dat kan maar tot één ding leiden.

  Like

 2. “ROTZOOI ALLEMAAL ROTZOOI”
  WAAR ISLAM DE NEUS LAAT ZIEN .
  VERREKTE ONDERAARDSE KRUIPSELS
  ZIJN HET

  Like

 3. hans van de mortel zegt:

  Ja, dat kan dan wel waar zijn. Maar in Europa bevinden zich nog tig mensen die zich allemaal met trots omgeven moslim noemen en zich zonder omwegen verwant voelen aan de perverse sadist roverhoofdman Mohammed.
  Ik begrijp het wel. Maar al die verdorven corrupte huichelachtige smeerlappen die wij linkse politici noemen, die begrijpen het niet. Die willen het niet begrijpen of kunnen het niet begrijpen. Omdat ze simpelweg te dom zijn, een plaat voor hun kop hebben, waarop staat te lezen: tolerantie is hetzelfde als intolerantie. Want wij zijn tegen discriminatie. Wie ons tegenspreekt is fascist!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s