Engeland: Islamkritiek weldra verboden?

Een groep islamitische activisten met contacten tot de Moslimbroederschap heeft de Britse regering ertoe opgeroepen om negatieve berichten over moslims en de islam te beperken. De islamitische activist Inayat Bunglawala (foto boven) zei, dat het aantal negatieve berichten over moslims in Groot-Brittannië de islam “demoniseert”. De Britse regering zou alles in het werk moeten stellen om een “eerlijker en evenwichtiger beeld van de islam in de media te garanderen.”

In een ander bericht van Bunglawala maakt hij bezwaren tegen het enorme aantal berichten, die “bewijsbaar onnauwkeurig, ophitsend, clichématig en beledigend zijn”. Bedoelt hij bijvoorbeeld de onthullingen van de uitzending Dispatches over de ongelooflijke gebeurtenissen in Koranscholen en moskeeën in Groot-Brittannië? De Muslim Council of Britain was daarna niet boos over bijvoorbeeld de inhoud van het getoonde beeldmateriaal, maar over het feit dat het was gepubliceerd!

Hij zegt verder: “Britse moslims als sociale groep lijden collectief onder de verslaggeving in de media, o.a. door de intensieve pogingen van de media om groepen zoals Muslims Against Crusaders naar de rand te dringen of door slecht gerechercheerde publicaties. De mediale verantwoordelijkheid bij de presentatie van de islam en Britse moslims, zonder vooringenomenheid, zonder discriminatie en zonder de bedoeling anti-islamitische vooroordelen aan te wakkeren, is heel belangrijk.” Zijn oplossing: “We hebben een robuuster systeem van zelfregulering nodig”.

Lord Hunt, de voorzitter van de Press Complains Commission, sympathiseert met het voorstel van Bunglawala om de persvrijheid te beperken. “op dit moment is vooral het internet net het Wilde Westen. We hebben een sheriff nodig”. Zulke uitspraken maken de voorzitter van de Muslim Council of Britain blij, die van zichzelf beweert, dat hij zou spreken namens de meerderheid van de gematigde moslims in Groot-Brittannië. Hij heeft er echter zelf geen problemen mee om antisemitische retoriek tegen Joden, zionisten en “joodse machten” te gebruiken.

Hij wijst het ook heftig van de hand om te spreken van “islamitisch terrorisme” en omschrijft Osama bin Laden als “vrijheidsstrijder voor honderden moslims in Groot-Brittannië”.

Bunglawala beschreef sjeik Omar Abdul Rahman, die een aanslag pleegde op het World Trade Center in het jaar 1993, als “heldhaftig” en noemde de aanslag een “oproep aan de moslims om hun plicht tegenover Allah te vervullen en te vechten tegen de onderdrukking en de onderdrukkers”.

De BBC bracht zijn eisen al vrijwillig in de praktijk. In een onlangs verschenen artikel van meer dan 700 woorden over de toename van geweldsdelicten door “eerwraak” in Groot-Brittannië noemde de BBC geen enkele keer het woord “moslim”, “islamitisch” of “islam”.

Een peiling onder moslims in Groot-Brittannië toonde een geringe ondersteuning voor de vrijheid van meningsuiting aan. Bijna 80% van de moslims in Groot-Brittannië zei, dat de publicisten van de Deense Mohammed-karikaturen rekening en verantwoording moeten afleggen. 60% van hen is van mening dat belediging van de islam bestraft zou moeten worden. 62% van de moslims in Groot-Brittannië wijst de vrijheid van meningsuiting af als deze de belediging van religieuze groeperingen toestaat.

Intussen biedt de EU zich aan als gastheer voor de volgende ontmoeting van de OIC  in het kader van het zogenaamde “Proces van Istanboel”, met het doel de islamkritiek globaal te verbieden.

In die zin: “Allahu Akbar!”

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/02/england-islamkritische-berichte-bald-verboten/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordptress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", antisemitisme, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

35 reacties op Engeland: Islamkritiek weldra verboden?

 1. Linsky zegt:

  Quote; “noemde de BBC geen enkele keer het woord “moslim”, “islamitisch” of “islam”.”
  Tjesuz, da’s op zich wel knap! 😦

  Naar mijn idee zitten we in de laatste fasen van de Grote Transformatie.
  Ben benieuwd hoe lang de kritiek nog mag voortduren.

  Die Lord Hunt, is van het zelfde sop als Rockefeller die indertijd zei:; “Internet is een prachtig ding………….we hadden het nooit mogen laten gebeuren!
  Bron: https://ejbron.wordpress.com/2012/01/14/het-grote-eindspel/

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Nog even dan hebben de autochtonen Britten niets meer te vertellen in hun eigen land.
  Bek houden, Werken en Belasting betalen !!! Dan kan je moslimbroeder rustig van zijn uitkering genieten.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Dan zal dit ook wel deel van het Plan zijn:
  ————————
  Britten willen isp-blokkade van extreme meningen.

  Internetserviceproviders moeten een actieve rol spelen in het bestrijden van extreme opvattingen op het internet. Dat kan door het verwijderen van websites of het filteren van content.

  Britse parlementariërs die zich in de commissie voor Binnenlandse Zaken acht maanden lang hebben gebogen over de kwestie, komen nu in een rapport tot de conclusie dat het internet de grootste bron is van gewelddadig radicalisme, veel meer dan gevangenissen, universiteiten of plekken van geloofsbelijdenis.
  http://webwereld.nl/nieuws/109441/britten-willen-isp-blokkade-van-extreme-meningen.html?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=&utm_content=&utm_term=%2613070#source=newsletter

  Like

 4. Marijke . zegt:

  Gos die Roos.meschien kan jij me wat uitleggen want ik ben een beetje dom.maar hoe komt het dat we wijken hebben waar je niet mag filmen en gelijk word aan gevallen ja door die moslims en dat wijken zo verpauperen en dat we nooit geen last van de spanjaarden hadden die hier ook met bosjes naar toe kwamen.hoe komt dat de blijf van mijn lijf huisen vol zitten met moslimas.waar om hoor ik steeds wacht maar tot wij aan de macht zijn dan hebben jullie niks meer te zeggen en nee ik ben geen rasist,maar meschien kan roos mij eens de echte feite geven en zonder nou eens de joden er bij te halen en nee ik ben geen jodin maar word er ziek van dat altijd de joden er worden bij gehaalt,wij hebben hiet geen last van joden maar wel van marokaans tuig die oude mensjes beroven en in elkaar slaan.of zit ik er nou echt helemaal naast.nou en roos ik lees heel goed engels en dat is het enge juist ik zie filmpjes waar ik helemaal bang van word en kan me niet voorstellen dat er zo veel mensen zo blind zijn

  Like

 5. Linsky zegt:

  Evenals dit:
  ——
  BBC, als propaganda machine van de EU!

  De BBC ontving de afgelopen vier jaar miljoenen euro’s van de Europese Unie en lokale autoriteiten, zo onthult de Britse Daily Telegraph.
  Het nieuws heeft gezorgd voor een verhit debat nu politici vraagtekens zetten bij de onpartijdigheid van BBC-journalisten wanneer ze verslag doen van gebeurtenissen in de EU.
  De BBC gaf in een brief aan een parlementslid van de Tory Party toe dat de omroep in de afgelopen vier jaar zo’n 3,6 miljoen euro aan subsidies heeft ontvangen van de Europese Unie.

  http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/9055183/BBC-admits-receiving-millions-in-grants-from-EU-and-councils.html

  Like

 6. Linsky zegt:

  Marijke;
  Dat zijn heel goede vragen, die ik ook wel graag beantwoord zou zien.
  Ik kan me namelijk niet geheel en al aan de misselijk makende indruk onttrekken dat roos, graag moslims knuffelt. Dat mag natuurlijk, maar dan toch liever niet hier. 😦
  Mocht ik roos met de div. comments verkeerd hebben begrepen allemaal, dan zie ik graag wat verduidelijking van het een en ander.

  Like

 7. Marijke . zegt:

  Ja dit is geen antwoord op dit art en daar houd ik niet zo van,maar mijn pc doet een beetje vreemd.ja Roos mag zeggen wat ze wil maar ik wil dan wel een eerlijk uit leg of is Roos meschien zelf een moslima?Want er gebeuren toch vreselijke dingen om ons heen en daar kun je toch je oogen niet voor sluiten he,alleen al Dafur he,waar zo weinig over gesproken word en in mijn oogen een grote schande en waar de VN ik weer heeft in gefaalt en ja zo kan ik nog wel even door gaan.Maar je ziet het of je ziet het niet.Hoe durft die vent van uit dit art Engeland is helemaal naar de kloten gegaan en eens zo een vreselijk beschaaft land.Het is om te huilen gewoon.

  Like

 8. Johanna Haarlem zegt:

  Moet je kijken/horen hoeveel orginelen engelsen er naar spanje en australie zijn vertrokken net als vele andere inheemse uit de EU….omdat het agressieve uitheemse soort hun verdreven heeft!!
  de wet van de natuur je moet geen uitheemse soorten in je habitat toelaten/importeren gaat het inheemse soort en hun habitat aan kapot…laten wij de chinese wolhandcrab als voorbeeld nemen agressief en hele meren en kanalen etc.overwoekeren ze en de oorspronkelijke diersoorten uitgemoord of verdreven uit hun habitat….zielig hé?? JA gratis en voor niks erbij gekregen het fijne geloof nergens in europa (behalve granada spanje)staat een eeuwen oude moskee!! how come??

  Like

 9. Peter Selie zegt:

  Nou, die dimmi’s gaan heus door hun knieën! Je zult het beleven, dan kunnen die islamieten hun gang gaan en de websites die er nu nog melding van maken wordt het zwijgen opgelegd. De msm hebben zichzelf al gemuilkorfd voor het ‘goede’ doel.

  Like

 10. Roos zegt:

  Marijke, ik heb er eerst nog even overna gedacht om de spelfouten uit jouw stukjes te halen, maar dat is me te veel werk…

  1. maar hoe komt het dat we wijken hebben waar je niet mag filmen en gelijk word aan gevallen ja door die moslims en dat wijken zo verpauperen

  – De meerderheid van de mensen (laten we het hier over de moslims hebben) die naar Nederland komen is laagopgeleid. De startbasis is dan al niet optimaal. Door de jaren heen zijn die mensen bij elkaar in de wijk gaan wonen of bij elkaar gezet. De verpaupering is niet anders dat in bepaalde ‘Hollandse’ buurten, waar ook liever niemand wil wonen. Ik heb in een ‘pauperwijk’ gewoond en hoewel er ook veel mensen van islamitische afkomst waren die de boel verpestten, moet ik toch constateren dat de algemene deler in een pauperwijk de miserabele financiële toestand is waarin bijna alle mensen in die wijk verkeren.
  Als je kijkt naar bijv. Irakezen dan zie je dat deze bevolkingsgroep het financieel en qua opleidingsniveau erg goed doet. Dat heeft ook te maken met de sociaal-economische achtergrond in het thuisland.
  Wat dat betreft doen Turken het ook op dat gebied weer beter dan Marokkanen, zij hebben vaker een stabiele economische positie. Aan de andere kant staan Marokkanen weer opener tegenover de Nederlandse samenleving. Dat laatste stuit op problemen wanneer je merkt dat die samenleving jou niet moet omdat anderen zich niet aan de wet houden. Dat wordt het een soort self fulfilling prophecy…

  2. dat we nooit geen last van de spanjaarden hadden die hier ook met bosjes naar toe kwamen.

  – Over welke tijd praat je dan precies??

  3. hoe komt dat de blijf van mijn lijf huisen vol zitten met moslimas.

  – Je zult het niet geloven, maar ik ken 8 vrouwen die in een blijf van mijn lijfhuis hebben gezeten. 7 daarvan zijn volbloed Nederlands waarvan er 1 heeft gezeten vanwege haar Turkse ex-man.
  Uit onderzoek blijkt dat vrouwen met een islamitische achtergrond helemaal alleen staan bij huiselijk geweld. Nederlandse vrouwen blijken vaak nog vriendinnen of familie te hebben waar ze in geval van nood bij kunnen aankloppen. Bij vrouwen met een islamitische achtergrond is deze omgeving er niet. Daar komt bij dat de hulpverleners (ik ken er een aantal) wordt geïnstrueerd geen enkel risico te nemen bij vrouwen met een islamitische achtergrond. Dat is natuurlijk niet voor niets, maar je ontkomt er natuurlijk niet aan dat je ook ‘onnodig’ vrouwen in een Blijf van mijn lijfhuis plaatst.

  4. waar om hoor ik steeds wacht maar tot wij aan de macht zijn dan hebben jullie niks meer te zeggen

  – Ik weet niet wat aan jou die vijandige uiting oplevert, maar ik heb wel een vaag vermoeden als ik zie wat hier op de site allemaal wordt uitgekraamd.

  5. en nee ik ben geen rasist,maar meschien kan roos mij eens de echte feite geven en zonder nou eens de joden er bij te halen en nee ik ben geen jodin maar word er ziek van dat altijd de joden er worden bij gehaalt,

  – Ik heb geen enkel probleem met joden. Mensen uit mijn en mijn mans familie zaten in het verzet en hebben zich met hand en tand verzet tegen de deportatie van onschuldige mensen.

  6. wij hebben hiet geen last van joden maar wel van marokaans tuig die oude mensjes beroven en in elkaar slaan.

  – Vreselijk. Oppakken die hap. Maar ik pleit ervoor om te kijken naar de sociaal-economische achtergrond van mensen in plaats van de religieuze, want je kunt dit niet zeggen over alle islamitische bevolkingsgroepen in Nederland.

  7. of zit ik er nou echt helemaal naast.nou en roos ik lees heel goed engels en dat is het enge juist ik zie filmpjes waar ik helemaal bang van word en kan me niet voorstellen dat er zo veel mensen zo blind zijn

  – Ja, dat laatste vraag ik me ook af als ik deze site lees. En ik ben toch aardig empathisch ingesteld, maar ik kan me maar moeilijk voorstellen dat mensen echt het idee hebben dat ze over pakweg 20 jaar gedwongen worden om een hoofddoek te dragen of hun pilsje uit te bannen.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Trap niet in het gelul van Bunglawala: het is gelieerd aan HET PROJECT, het is intimidatie.
  Bunglawala is de zoveelste die gebruik maakt van de propagandatrucs van J.Goebbels. Hij zei nl: als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt gaat iedereen het vanzelf als de waarheid beschouwen. Bovendien is de islam intrinsiek NEGATIEF, dus gaan roepen dat negatieve berichtgeving de islam zou demoniseren is eigenlijk een combinatie van een gotspe en contradictio in terminis. Een stelsel van gedachten -wat de islam in feite is- kan onmogelijk gedemoniseerd worden, anders dan mensen van vlees en bloed.
  http://tinyurl.com/3v3kah7

  Like

 12. Marijke . zegt:

  Ja Roos je hebt helemaal gelijk over mij schrijf fouten,niet zo leuk Ik heb heel lang in het buiten land gewoont en ben inderdaad mijn nederlandse taal kwijt.Maar daar zit ik niet zo mee.Ja we kunnen tit for tat gaan spelen en ik zie nu goed hoe je er over denkt.En dat is jou goed recht hoor.Ik ben 25 jaar weg geweest en kan wel huilen asl ik zie wat er met dit land gebeurt.Ik heb in de korte tijd dat ik hier terug ben te veel gezien in mijn geboorte stad Amsterdam .En ja ik kan wel janken.joodse scholen die bewaakt moeten worden,dat er met kransen word geschopt,weet je Roos ik kan zo lang door gaan .Wat mijn vrienden in Amsterdam hebben mee gemaakt,dat wil je niet weten.Maar dan zijn er die mensen die zeggen o het zijn maar een paar gevallen.Over Turky kan je me niks vertellen daar heb ik gewoont.maar het heeft geen zin.want jij ziet het op jou manier en ik op mijne.jammer van dit eens zo mooie land en ze hebben het uit den Haag laten gebeuren.Ach Roos erger je maar niet aan mij spel fouten want er zijn andere problemen in deze wereld.En als je deze site zo erg vind waarom kom je er dan.ik ben blij met deze site want zie den haag houd ons dom .Ook onse tv ,en laten we het al helemaal niet over de kranten hebben

  Like

 13. Linsky zegt:

  Marijke;
  Daar heb je helemaal gelijk in meid.
  Vrijwel niemand hier schrijft foutloos………
  Tegelijk geeft het zelfs de bevlogenheid en het vuur aan, waarmee men we de pen klimmen 🙂
  Spontaan dus en daardoor eerlijk!
  Het gaat in eerste instantie om de essentie van het betoog.
  Enne, ons land is gewoon helemaal naar de mallemoer hoor, dat ben ik helemaal met je eens!

  Like

 14. E.J. Bron zegt:

  @Linsky

  Goed dat je dat “vrijwel” er bij plaatste!! 😉 😀
  LOL!!

  Like

 15. Marijke . zegt:

  linsky ik maak me er ook helemaal niet druk om,er zijn van die mensen en daar bedoelik Roos niet mee hoor maar die vallen over een schrijf fout en lezen het art amper,als ze maar iets te sijken hebben. Daar om ontleed ik ook een art niet ,ik lees het en doe het in mijn boven kamer en trek mijn eigen conclusie.Dat is de reden waar om ik kom kijken op deze site,maar niet om dat ART te ontleden.En Roos mag best wat over mijn schrijfen zeggen want ze heeft nog eens gelijk.hahaha

  Like

 16. E.J. Bron zegt:

  @Marijke

  Laat je door niemand afzeiken Marijke! Iemand die echt geïnteresseerd is in je comment kijkt gewoon door die fouten heen en leest wat de boodschap is!! 😉 😀

  Like

 17. Henk Janssen zegt:

  “…ik kan me maar moeilijk voorstellen dat mensen echt het idee hebben dat ze over pakweg 20 jaar gedwongen worden om een hoofddoek te dragen of hun pilsje uit te bannen.”

  Tien jaar geleden kon ik me maar moeilijk voorstellen dat ik nu geen sigaret meer mag roken in de kroeg.

  Like

 18. E.J. Bron zegt:

  @Henk Janssen

  LOL!!! 😀

  Like

 19. Marijke . zegt:

  Thanks EJ,maar ik trek mij er echt niets van aan .Het gaat mij om de boodschap en die schijnt ondanks mijn fouten toch wel aan te komen.want er vliegen wat veertjes in de ronte.En jij weet nu wel hoe ik over deze site denk en ik lees het met plezier.Jammer dat er mensen zijn die het een haat site vinden.Wij hebben een gezegde. the true hurts

  Like

 20. E.J. Bron zegt:

  De waarheid doet inderdaad pijn Marijke. De enige mogelijkheid is dan om te gaan schelden. Teken van zwakte!! 😉

  Like

 21. Linsky zegt:

  Blij dat je er notitie van nam E.J. 🙂

  Like

 22. Roos zegt:

  Maar Marijke, ik heb ook een heel lang inhoudelijk antwoord gegeven.
  En mijn stukjes zijn ook niet altijd foutloos. Ik vind het echter wel belangrijk om er op te letten, voor het behoud van de Nederlandse taal.

  Misschien kunnen we het dan over de antwoorden hebben die ik je stuurde.

  Like

 23. Marijke . zegt:

  Roos ik voel me toch ook niet aan gevallen,ik ga eerdaags weer weg uit nederland en het was nooit de bedoeling dat ik hier terug zou komen .Ja je hebt het netjes uitgelegt en met bepaalde dingen ben ik het met je eens.Er is een een verschil tussen de turken en marokanen en ja de mensen van Iran is zeer zeker een groot verschil tussen.En ja het is heel triets dat wij hier mensen binnen laten die niet kunnen schrijven en lezen.Want ik ken heel veel turken die gaan naar school in de states,duitsland ect en terug naar hun eigen land om het verders op te bouwen.Wij krijgen wel een heel vreemd soort.Als ik je vertel dat een vriendin van mij buurtjes kreeg waar de kippen aan de lijn op het balkon hingen,Weet je Roos ik kan je zo veel vertelen maar dan zit ik hier morgen nog.Ik ben zelf met een buitenlander getrouwt en nog een met een kleurtje ook een flinke kleur zelfs.Dus ik weet gewoon wel waar ik over praat hoor.Ik heb in veel landen gewoont ,maar wij als een fam hebben nog nooit geen problemen gehad want we paste ons aan.Was dat hier maar zo.Ik heb vrienden die zijn huilent gevlucht uit hun buurt waar ze zo lang woonde,Ja en als je het over die vrouwen hebt van blijf van mijn lijf huis dan ben je toch niet helemaal op de hoogte.Laatst nog op tv.2 nederlandse en de rest moslims wat al erg genoeg is.Mijn kinderen zijn zwart en van mij mogen zig nooit in een slachtover rol zig opstellen en dat zie ik steeds weer bij de marokanen.het is nooit hun schuld ,het is altijd onse schuld,nu ga ik weer even stoppen

  Like

 24. Marijke . zegt:

  Ja roos ik zie me fouten ,nu ook maar ik schrijf te vlug en ik kan het niet meer terug nemen.zo kijk er maar over heen.

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  Ik ben ook heel blij met dat vrijwel van je, Linsky.

  Like

 26. Linsky zegt:

  Nou, fijn te zien dat je mensen nog ergens blij mee kunt maken in deze tijden. 🙂

  Like

 27. Linsky zegt:

  In het algemeen zou het nog fijner zijn als er diezelfde oplettendheid aan de dag werd gelegd bij het lezen van m’n artikelen en andere comments . 😦

  Maar uit betrouwbare bron heb ik mogen vernemen, dat dit vaak niet haalbaar is,.. sommige vallen er bij in slaap. 😦

  Like

 28. Linsky zegt:

  Toont aan dat ik soms de nodige rust breng hier, hè 🙂 🙂 🙂

  Like

 29. G.Deckzeijl zegt:

  Of niet, Linsky, want dat kan ook nog…
  Om je op te vrolijken, hetvolgende: bekijk de uitzending en let op Theo Zuur.
  http://tinyurl.com/7c2rd87
  Nog een juweeltje: http://tinyurl.com/8yvy9py

  Like

 30. louis-portugal zegt:

  Marijke E.J. zei het al ,laat je niet afzeiken door zo´n halve moslima als Roos.
  Nou Henk en wat denk je van een flesje wijn in het kerstpaket of een tentoonstelling van schilderijen weghalen omdat er een schildrij met een varken bijzit.
  Met een beetje rondkijken op internet vind je genoeg voorbeelden van islamisering.
  In Zwitserland willen de moslims het kruis van de nationale vlag af.
  Die mensen hebben geen enkel normbesef behalve de koran.
  Hans Jansen bij Hoeiboei over islamofobie heeft volkomen gelijk.

  Like

 31. Daniël Deblaere zegt:

  Duidelijkheid, consequente informatie die zo dicht mogelijk de objectiviteit benadert en de waarheid omhelst lijkt me nochtans de beste remedie tegen censuur!

  Like

 32. Henk Janssen zegt:

  @ louis-portugal

  Ik ben het helemaal met je eens.

  @ E.J. Bron

  Ik lees nu een paar maanden je vertalingen en de reacties daarop. Ben blij dat ik deze site gevonden heb. Ga vooral door. Mensen zoals jij hebben we hard nodig in dit in dit land met z’n gemuilkorfde MSM.

  Like

 33. Wachteres zegt:

  Britain First is nog steeds actief om de Engelsen bewust te maken van het allochtonen geweld tegen autochtone Britten.

  Fellow patriot,

  A select group of Britain First activists held a vigil outside the Houses of Parliament yesterday, in honour of the ignored British victims of racist murders.
  “This vigil, part of our ‘Recognition for British Victims’ campaign, passed off without incident and attracted some surprise attention from passing MPs, news presenters and even police officers,” said Britain First chairman Paul Golding.

  “The Britain First team, armed with a collection of Christian crosses each prefixed with a photo of a murdered British racist attack victim, utilised a loudhailer to help spread the message and handed out a large quantity of our new ‘Forgotten British Victims’ leaflet to passersby.”
  “I would like to thank the activists that took part in the vigil, some of whom travelled from quite far away.”
  The ‘British Resistance’ website kindly produced a video of yesterday’s vigil. To view the video, click the image or link below:

  http://www.britainfirst.org/share-parliament-vigil/
  Yours sincerely
  Andy McBride
  Deputy Chairman

  Like

 34. E.J. Bron zegt:

  @Henk Janssen

  Bedankt Henk. En uiteraard ga ik door. Bittere noodzaak! 😦

  Like

 35. Jules Vismale zegt:

  De inwoners van Engeland, die de EU, de euro en de islam nog veel meer haten dan hier in Nederland, zullen er alles voor over hebben om hieruit te stappen, zoals de Brexit al bewees! Al die Eurofielen in Brussel snappen totaal niet dat het feitelijk onmogelijk is om alle Europese landen tot een eenheid samen te smeden, gelijk naar het reusachtige beeld van Nebukadnezar II waar deze vorst uit Babylon ooit over droomde. Dit beeld was uit verschillende edelmetalen vervaardigd (goud, zilver, brons en ijzer) maar het stond op lemen benen en werd daarna vernietigd door een enorm rotsblok!
  Nou is de afkeer van talloze burgers in Nederland, Engeland, Frankrijk, Duitsland e.v.a. Europese landen al snel stijgende omdat het als een soort kloon wordt beschouwd van de voormalige Sovjet-Unie! Er zijn echter wel een aantal verschillen en overeenkomsten met dit kunstmatige rijk dat bijna op een soortgelijke manier als het verdoemde beeld ooit ten onder ging.
  Na WO I brak in Rusland rond 1917 de bloedige Russische Revolutie uit die het mogelijk maakte dat de communisten daar aan de macht kwamen. De dictator Vladimir Lenin en zijn opvolger Jozef Stalin streefden ernaar om alle Russen en niet-Russische minderheden (net als in de EU) samen te voegen tot één volk met als machtscentrum Moskou, net zoals Brussel dat werd. Stalin (n.b. een Georgiër) wilde alleen eerst het communisme over geheel Rusland verspreiden en hij drukte elke vorm van autonomie en kritiek op zijn beleid onder de niet-Russen keihard de kop in, gelijk aan wat men met de islam wil doen al was Stalin ook een islamhater! Zijn terreurgolf kostte in de 20ste eeuw aan tientallen miljoenen Russen en niet-Russen het leven maar toen ging Stalin in 1939, net zoals de huidige EU-bestuurders in Brussel dat tegenwoordig doen met de landen waar de radicale moslimextremisten de baas zijn en de westerse wereld verafschuwen, een verbond aan met zijn aartsvijand Adolf Hitler en deze wilde juist (gelijk naar de moslimextremisten) Rusland en het communisme vernietigen! Stalin voorzag Hitler in de periode 1939-1941 van tientallen miljoenen tonnen grondstoffen en de eerstgenoemde hoopte daarna dat hij in de toekomst op zijn beurt Europa zelf kon veroveren en het communisme daar uitbreiden.
  Helaas bleek Hitler zijn collega-dictator te slim af te wezen en viel hij op 22 juni 1941, met een leger van 3.500.000 man, 600.000 paarden, 3500 tanks, 2700 vliegtuigen en 7000 kanonnen, Rusland binnen! De Sovjet-Unie verloor hierdoor, na vier jaar oorlog voeren tegen de Duitsers, 30.000.000 mensen al werd Engeland (een anti-communistisch land!) hierdoor wel een noodgedwongen bondgenoot van de Russen! De laatsten kregen na WO II helaas hun vrijheid niet terug en zij moesten, net als de niet-Russen en de overige Oost-Europese volkeren, nog 45 jaar lang onder het gehate sovjetjuk leven. Na eerdere mislukte opstanden tegen het Sovjetregime wisten de Duitsers, Tsjechen, Slowaken, Hongaren, Roemenen, Bulgaren, Esten, Letten, Litouwers, Wit-Russen, Oekraïners, en Kaukasiërs uiteindelijk eind jaren ’80 van de 20ste eeuw alsnog het kunstmatige wangedrocht, de Sovjet-Unie geheten, te vernietigen!
  En dat lot staat de gehate EU (die de islam zo lief lijkt te hebben) eveneens te wachten zodra, na Engeland, meer landen waaronder Frankrijk en Duitsland hieruit stappen! Brussel kan dan alleen beter geen tanks zoals de befaamde T-34 of de Panther V inzetten om dit te beletten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s