Islamitisch racisme tegen blanke Europeanen: Het lot van Daniel Stringer

De jongen op de foto heet Daniel Stringer en hij werd door Aziatische moslims uit haat tegen alle blanke Europeanen plaatsvervangend in elkaar geslagen:

Aziatische moslims lieten een jongen, die zij als dood beschouwden, gewoon liggen, nadat ze als beesten op hem hadden gejaagd en in elkaar hadden geslagen. De Aziatisch-islamitische roedel zou dit uit racisme tegen ons hebben gedaan.

Daniel Stringer, 17, werd door 8 islamitische onmensen door het drukke centrum van Manchester opgejaagd en herhaaldelijk getrapt en tegen zijn hoofd geslagen.

Men liet hem daarna op straat liggen, bloedend en nauwelijks bij bewustzijn, toen de moslimmensen in de nacht verdwenen.

De politie zegt, dat er helemaal geen aanwijzingen zijn voor welke provocatie dan ook en behandelt de zaak als een haatmisdaad.

De familie van Daniel heeft een foto van de teenager gepubliceerd uit het ziekenhuis, met een schedelbreuk en een breuk van de oogkassen. Ze zeggen, dat de gezichtszenuwen beschadigd zijn en dat hij blind zou kunnen worden.

Daily Mail

Maar de burgers, die tegenwoordig lijdzaam dulden, dat de verantwoordelijke islamitische vreemdelingen als “Duitse”, “Britse” of “Franse” ministers worden ingezet en deze knokploegen met grote aantallen het land binnenhalen en inburgeren, hebben het volledig verdiend. Ook als morgen hun eigen gezichten er zo uitzien, ze hebben het verdiend!

En wat doen jullie ertegen?

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/02/10/muslimischer-rassismus-gegen-weise-europaer-das-schicksal-des-daniel-stringer/#more-31578

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Moslims, Racisme. Bookmark de permalink .

84 reacties op Islamitisch racisme tegen blanke Europeanen: Het lot van Daniel Stringer

 1. Linsky zegt:

  Het is in en in triest, om een heel blog, en niet alleen deze maar velen inmiddels, vol te schrijven over al dit soort misdaden.
  Er komt maar geen eind aan, en steeds minder mensen weten wat ze moeten doen. Hulp van onze overheden hebben we nog nooit gehad, (die verraden alleen maar hun volk), en zelf kan men maar weinig uitrichten, zonder risico zelf achter tralies te belanden…. 😦

  Natuurlijk heb ik wel ideeën en suggesties, maar dat zijn waarschijnlijk dezelfde als die door de meesten van ons onuitgesproken en onbeschreven blijven. 🙂

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Een ander slachtoffer van het multicultiralisme:

  Een hartverscheurend verhaal van een gedreven leraar.

  http://tinyurl.com/7d7e7ee

  Farewell to a martyr to political correctness: Bradford headmaster Ray Honeyford – hounded for warning of the perils of multiculturalism – dies a saddened but vindicated man.

  By Leo Mckinstry

  Last updated at 9:37 AM on 10th February 2012

  The great Irish writer C.S. Lewis once said that ‘of all tyrannies, a tyranny sincerely exercised for the good of its victims may be the most oppressive’.

  That is a perfect description of the bullying authoritarianism bred by the dogma of political correctness.

  In the name of promoting tolerance, race-fixated zealots exercise the most extreme intolerance, suppressing free debate and indulging in witch-hunts against anyone who dissents from their creed of multi-cultural diversity.

  Like

 3. johanna haarlem zegt:

  shocking………..het is dagelijkse kost en word alleen maar erger…uitheemse agressieve tuig heeft nergens respect voor..weer een inheemse familie die gaat/moet verkassen…weggejaagd uit hun natuurlijke habitat….met dank aan de open grenzen en onbegrensde toelating van dit tuig en inteeld voorplanting in grote getallen…wat erg voor die jongen voor zijn leven getekend door 8 gestoorden jihad monsters, verkrachters molesteerders overvallers…taakstrafje kleine boete en ze mogen weer gaan als ze het tuig vinden eruit met familie en al enigste optie die echt helpt.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ook voor dit slachtoffer komt Britain First op:

  Fellow patriot,
  For many weeks now, Britain First has been running our ‘Recognition for British Victims of Racism’ campaign with the aim of highlighting the bias shown to our own people who are victims of racist attacks.
  Despite the majority of race attack victims being native British, the media only seems to make an issue of a race attack when the victim is from an ethnic minority!
  At the weekend, perhaps the most horrific racist attack to happen in a long while occurred in Manchester.
  “Daniel Stringer-Prince [pictured right], 17, was repeatedly kicked and punched by a mob of up to eight people after falling over as he was chased down in Hyde, Manchester,” said the Daily Mail.
  “In the beating he suffered a fractured skull, two broken eye sockets and faces having his right cheek rebuilt with a metal plate. Daniel has managed to open his left eye a little although his right one remains closed. Surgeons will now assess how much long-term damage there is to his sight…The gang of attackers were all Asian and the police are treating the incident on Saturday night as a race hate crime.”
  Poor young Daniel said after the attack: “I’m upset and feel really down. Why me? I don’t know why they chose me.”
  The British teenager said as they passed a kebab shop an Asian man inside banged on the window, produced a knife and made a throat-cutting gesture before chasing after them.
  Speaking from his home in Woodley, Stockport, young Daniel said: “After a while we had to give up running because there was nowhere for us to go. They were older than me.”
  Daniel’s mother added: “Daniel doesn’t drink, he doesn’t smoke and he doesn’t do drugs. He’s a quiet lad. Maybe that’s why they picked on him and Kav, because they’re both such good, innocent lads.”
  Police said there were seven or eight offenders who are described as being Asian, in their late teens or early 20s.
  We are appealing to YOU right now to pledge your support for our campaign by signing our petition!
  This evil against our people cannot go on being ignored or silenced, sign our petition today!
  http://www.britainfirst.org/recognition-for-british-victims-petition
  Yours sincerely
  Andy McBride
  Deputy Chairman

  Like

 5. Wachteres zegt:

  ERRATUM:

  Wachteres 20.27u. multicultiralisme, EERSTE REGEL, moet natuurlijk zijn multiculturalisme

  Like

 6. johanna haarlem zegt:

  wachteres…multiculti shit zooi?in abj type fouten lekker belangrijk..ik heb er geen probleem mee hoor een goede lezer ga niet lopen bashen 🙂 en zo wel dan gaat het niet om de inhoud maar om de verpakking…ik kan er niet zo goed tegen als reaguurders de taalleraar/es gaan uithangen 🙂 vandaar.lekker doortypen en blijven reageren 🙂

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Aan allen: ik spreek ze wel uit, de ideeën en suggesties om dit smerige achterbakse gore moslimtuig tot de orde te roepen: ze moesten de daders zo vreselijk hard tegen hun “glocke und hammerspiel” trappen dat hun ballen eeuwig zouden blijven rondstuiteren in hun altijd al LEGE hersenpannen.

  Like

 8. Marie zegt:

  Twee gedachten bij deze misdaad. Policor sukkels, haal jullie versteende denkbeeld van racisme eens uit de mottenballen. Zoals Ayaan al beschreef in haar boek ” Mijn Vrijheid ” kwam ze in het asielzoekerscentrum virulente haat tegen . Pure weerzin tegen de ontvangende natie, en slechts één doel. Maximale voordelen slepen uit een eenzijdige deal.
  Jullie zijn aan mij verplicht om me te verzorgen, en de burgers die het allemaal mogelijk maakten speelden geen enkele rol in de geschifte verwachtingen.
  Niet iedereen is een parasiet, laat dat duidelijk zijn, maar de onwil om onderscheid te maken scheept ons op met chronisch verongelijkten die hun maatschappelijk falen vooral niet aan zichzelf wijten.
  Een tijdje geleden zat ik met een academisch gevormde Surinaamse te praten op een bankje in het winkelcentrum. Mmmm, die moeiteloos ingevoegde nieuwkomers zou je denken. Maar toen ze zich beklaagde over racisme van die verdomde hollanders natuurlijk vroeg ik hoe het zat met de onmin tussen creolen en hindoestanen. De minachting voor bosnegers, en de ergernis over javanen en chinezen.
  Voor geen goud mengen die ooit geimporteerde bevolkingsgroepen met elkaar, en dat gaat dan wel met een verongelijkt vingertje naar die verdomde hollanders wijzen.
  Zij keek mij dus ook aan alsof ze water zag branden, en stapte op.
  En om terug te komen op die psychopaten aanval, trek je kop eens uit het zand en besef dat we in onbenullig do-gooder sentiment nou precies bevestigen dat ze hun gang kunnen gaan.

  Like

 9. johanna haarlem zegt:

  deckzijl 🙂 ik ben voor

  Like

 10. johanna haarlem zegt:

  ja Marie de politieke correcte maatschappij hebben wij te danken aan opa en oma die hun stem van huis uit aan de pvda gaven en nog doen…arme opa en oma hadden geen internet WIJ wel maar ze hadden wel samenhorigheid!! en dat is er mis met de IKmaatschappij….en alles is discriminatie angst…dat zeg je niet en mag je niet…je moet eens weten hoeveel keer ik gediscrimineerd ben als blondje uit de jordaan maar daar hoor je niks over hoor dat kan en mag…een amsterdams accent dat kan niet aso en ordi 🙂 stickertje is zo geplakt door de linkse zijn ze goed in en in graaien en uitgeven….

  Like

 11. Linsky zegt:

  Marie ziet de dingen geloof ik heel duidelijk en scherp.

  Ze schetst een heel herkenbaar en realistisch beeld van de feitelijke verhoudingen in al die cultuurverrijkende roedels in ons kleine klootlandje.

  Like

 12. Linsky zegt:

  Johanna, en verdelen hè, vergeet die niet!
  Verdelen onder de armen…..links en rechts. 😦

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Rondtollende ballen in hersenpannen. Met enige fantasie zie je het voor je. In incidentele gevallen zou het een laatste middel kunnen zijn maar overigens, ….. laten we de grote lijn niet uit het oog verliezen. Wat dient ons doel te zijn? Wat zegt u? U zit nog vol met gedachtes over reacties op de schandalige, moordzuchtige activiteiten van het tuig? Begrijpelijk.
  Maar…. hier komt-ie: Zo breed mogelijk en zo frequent mogelijk spreken en schrijven over REMIGRATIE van het tuig. Er moet toch eens een begin mee gemaakt worden. En dan geldt beter vandaag dan morgen.
  Vergeet niet, waar het allemaal om draait. Ontneem dat tuig hun idool: Mohammed is dood en ALLAH leeft ook niet meer. Allah akbar wordt gericht aan een morsdood fantoom dat nooit bestaan heeft.

  Like

 14. Linsky zegt:

  M.A.L. Sion;
  Da’s inderdaad allemaal dood, en de rest-energie is eveneens stervende, maar zal toch eerst heel wat besmetten en met zich meenemen naar hun hel!

  Maar verder ook helemaal met je eens: REMIGRATIE!

  Like

 15. Marijke . zegt:

  Ja Johanna maar ze willen wel graag je stem he.Nou mijn tante zat in het drees huis ik nam haar mee naar de middeweg in haar rolstoel,was ze een tijd niet meer geweest,mensje heeft de hele nacht niet meer geslapen toen ze zag wat er met de buurt aan de hand was,maar heeft nooit meer op die rooie gestemt

  Like

 16. hans van de mortel zegt:

  Het is zo simpel als een en twee is vier. Ehhh, Oh! Het is drie. O ja? Waarom worden dan niet ALLE moslims het land uitgezet? Ik bedoel, die moslims die beweren dat een en twee vier is. Met andere woorden, islam past uitstekend in ONZE kennisbeschaving. Of niet? Zijn wij niet in staat om onderscheid of een simpele keuze te maken?

  Gezelligheid, rust, orde, muziek, vrijheid van godsdienst, respect voor de wet, tolerantie, beschaving, kennis, wetenschap, leergierigheid, niets is zeker.

  Waarom heeft dat achterlijke islam-volk toch zo’n intens diepe haat met ONZE kennisbeschaving?

  Het interesseert mij geen hol. Ik opteer slechts voor de oplossing. Alle moslims achter prikkeldraad in de zandbak van Allah plaatsen waar ze thuishoren. Nou ja, een levens beëindigend spuitje is natuurlijk ook aan te bevelen. Graag laten we de beslissing aan de moslim zelf over.

  Like

 17. Toeschouwer zegt:

  Alle commentaren komen op het zelfde neer.
  Iedereen gruwt van dit import vullis.
  En er gebeurt niets, het wordt nog veel erger.

  Het eerste wat moet gebeuren is dat de burger weer weerbaar wordt.
  Dit soort gevallen gebeurt vaak ook nog met heel veel omstanders.
  En wat doen die, filmen met hun mobieltje.
  Mensen spring er met zijn allen boven op.
  Jong,oud het maakt niet uit.
  Schop ze met de hele meute hartstikke dood.
  De trap waaraan ze gestorven zijn is niet te bewijzen.
  Iedereen vrijuit.
  Verover uw buurt en straat weer terug.

  Wacht niet op de regering want die veroorzaken dit probleem.
  Wacht niet op de politie want die komt pas als de daders weg zijn.

  Doet u zelf niets, dan kunt u straks niet meer naar buiten.

  Like

 18. Linsky zegt:

  Toeschouwer ;
  Soms geef ik zelf wel degelijk met voorbeelden aan wat we als individu en collectief wel eens wat kunnen ondernemen hoor.
  Maar dat wist je natuurlijk al, want je leest heel wat af op het net, niet waar? 🙂

  Bijv:
  https://ejbron.wordpress.com/2011/11/29/elk-volk-heeft-de-leiders-die-het-verdient/

  Like

 19. Wachteres zegt:

  Johanna Haarlem 20.48u. ‘Ik kan er niet zo goed tegen als reaguurders de taalleraar/es gaan uithangen’.

  Maar ik was taallerares, Johanna en daarom kan ik niet zien dat ik een typefout maak! 😛

  Maar je zult niet meemaken dat ik anderen verbeter, daar hou ik niet van. 😉

  Like

 20. Marijke . zegt:

  Nou Wachteres je mag mij wel bij spijkeren hoor.Ik ben heel wat kwijt na al die jaartjes ,en om dat we iedere dag engels spreken is dat voor mij ook niet zo goed.

  Like

 21. Wachteres zegt:

  Marijke, dan moet het wel een internetcursus worden. 😉 Ik denk dat je in A’dam woont.
  Te ver weg. Ik heb eens Nederlanders die wilden emigreren Engels gegeven.
  Heel goed trouwens, dat ze een examen af moesten leggen.

  Like

 22. tante sidonia zegt:

  voor jullie even opgezocht: toch bij mekaar al 3,15 miljoen “asians” in Engeland. Dat is 6% van de huidge bevoking en alleen nog maar de groep Indiers, bangladeshers en vooral Paki’s.DRIE MILJOEN.

  Like

 23. E.J. Bron zegt:

  @tante sidonia

  Ik ben ervan overtuigd, hoewel ik het niet kan bewijzen, dat zowel in GB als in alle andere Europese landen wel tweemaal zoveel moslims wonen dan de overheden ons willen doen geloven!!!

  Like

 24. Linsky zegt:

  De meesten zijn noch in Europa, noch in de USA geregistreerd, het blijven dus altijd schattingen van div. overheden.
  In aanmerking genomen hoe die linkse verraders liegen, bedriegen en de statistieken manipuleren, kunnen we er gevoegelijk van uit gaan dat de zogenaamde officiële getallen echt wel meer dan verdubbeld kunnen worden, als het al niet veel meer is.
  Als je in de eigen omgeving al kijkt, de mensen dus die ik zelf ken en hun families, blijken er daar al althans in de stad hier, meer dan 60% +- illegaal te zijn.
  Dan zijn ze meestal ook niet geregistreerd, om de doodeenvoudige reden dat ze nooit een aanvraag hebben gedaan, omdat ze ruimer leven van criminaliteit.
  Waarom zouden ze dus, dat levert meer op dan een uitkering en de nodige stress die ze er van krijgen.
  Helaas ken ik er nogal wat hier… 😦

  Like

 25. Marijke . zegt:

  Amen linsky,helemaal mee eens en niets aan toe tevoegen

  Like

 26. V.K. zegt:

  ———-
  Wachteres 20.27u. multicultiralisme, EERSTE REGEL, moet natuurlijk zijn multiculturalisme
  ——–

  ———multicultiranmalisme—

  ———mulicultribanisme—-

  -Anyway dat de politie alles op voorhand uitsluit en haar onderzoek richt op een haatmisdaad, dat is natuurlijk ook van hogerhand opgelegd, de waarheid is politiek gevoelig en mag niet boven tafel komen.

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  Aan allen: hier is het aantal allahschreeuwers per land. Ik weet niet hoe oud die statistiek van Antivenin is, voor mijn gevoel is de situatie veranderd en niet alleen omdat “machtsverheffing” al 1400 jaar hun hobby is. http://tinyurl.com/33qvq6

  Like

 28. Hallo Tokyo zegt:

  Regelmatig bericht ik op politieke fora over dit soort zaken, en steevast wordt door de wegkijkers en moslim aanbidders de bron afgedaan als zijnde islamofobisch en op deze manier wordt al dit nieuws getracht weg te poetsen, doodmoe wordt je ervan.

  Like

 29. G.Deckzeijl zegt:

  Hier wordt niks weggepoetst.

  Like

 30. E.J. Bron zegt:

  Zo is het: HIER WORDT NIETS WEGGEPOETST!! Op deze blog worden de naakte feiten benoemd!!

  Like

 31. Hallo Tokyo zegt:

  Dat tracht ik ook niet te suggereren, regelmatig citeer ik van deze site, maar altijd wordt er dan honend de bron gediskwalificeerd in plaats om op de feiten in te gaan.

  Like

 32. E.J. Bron zegt:

  @Hallo Tokyo

  Dat begrijp ik wel. Het diskwalificeren van de bron is het enige waartoe zij in staat zijn, omdat ze geen argumenten hebben tegen de waarheid!! dus wordt er belasterd en gescholden en veracht. Een typische linkse reflex.

  Like

 33. G.Deckzeijl zegt:

  Wat zijn dat voor fora, hallo tokyo?? Je hebt me nieuwsgierig gemaakt.
  Plaats je daar nog wel eens commentaar? Zet dan DIT erbij om je bijdrage kracht bij te zetten.
  http://tinyurl.com/3924nre
  Vraag dan meteen of het onder de aandacht brengen van dergelijke praktijken ook islamofobisch is.

  Like

 34. Hallo Tokyo zegt:

  Ik ken deze berichten, ook heb ik o.a. Allah en Eva gelezen geschreven door Bettsy Udink, een verhelderend boek, ook ben ik zelf beroepsmatig diverse keren in Pakistan geweest dus ik ben op de hoogte van de gruwelijkheden die daar plaats vinden. De problematiek betreffende de racistische verkrachtingen in Scandinavië is ook herhaaldelijk getracht te bediscussiëren door onder andere mij, maar het is of je tegen een muur redeneert, steevast wordt het afgedaan als islamofobisch gewauwel afkomstig uit islamofobe bronnen. http://www.politiekdebat.nl/ o.a.
  Het zou wel grappig zijn als E.J. Bron daar zelf eens zou reageren…

  Like

 35. E.J. Bron zegt:

  @Hallo Tokyo

  Volgens mij heb ik op die bewuste site wel eens enkele links naar vertalingen van mijn hand zien staan, die inderdaad daarna heel snel werden afgedaan als “onbetrouwbare bronnen” e.d.
  Die site is bijna volledig in het bezit van linkse dhimmi´s. Daar reageren? Nee, dank je.

  Like

 36. Hallo Tokyo zegt:

  Gelijk heb je, dan blijf ik het wel doen want er moet toch tegengas gegeven blijven worden om de flagrante onzin die zij verkondigen te weerleggen. Ik ben met je eens dat men overwegend links is, maar discussiëren met slechts gelijkgestemden heeft ook zo zijn nadelen.

  Like

 37. G.Deckzeijl zegt:

  Goed gezien, E.J.! Niet aan beginnen. Tip voor je hallo tokyo: zet dat “politiekeFLUTdebat” snel uit je hoofd en draai de volumeknop maar eens lekker open!
  http://tinyurl.com/6dqkts

  Like

 38. Hallo Tokyo zegt:

  Nope, ik blijf er een satanisch genoegen in hebben om die moslimfluisteraars het bloed onder de nagels vandaan te halen. En zal dan ook met verve van deze site blijven citeren, ondanks de kwalificaties. Met toestemming van E.J. Bron natuurlijk.

  Like

 39. Linsky zegt:

  Tokyo, Ik verblijd zelf regelmatig Anja Meulenbelt met onze nieuwe artikeltjes. 🙂

  Daar geniet ze toch vaak zeker 5 hele minuten van hoor! 🙂 🙂

  Like

 40. Hallo Tokyo zegt:

  @ Linsky

  Ja daar wordt je net zoals bij joop.nl snel weggemeulenbelt, overigens heb ik al jaren een foto van Anja Meulenbelt op een paaltje op mijn gazon staan, geen mol meer gezien……

  Like

 41. Linsky zegt:

  Tokyo,
  Dat is een heel inventief en humoristisch idee! 🙂 🙂

  Dat kan dan natuurlijk ook met een aantal anderen Zet er deze ook bij, dan houd je misschien wel alle ongedierte weg:
  De ‘individuele vrijheid’ van GroenLinks-Kamerlid Tofik Dibi

  Like

 42. E.J. Bron zegt:

  @ Hallo Tokyo (11:47)

  Met alle soorten van genoegen. U plukt maar zoveel mogelijk van de site als u wilt! 😀

  Like

 43. Dat hoor je hier dus niet, alleen onzin over vrouwen in bussen in Israel.

  Waarom? Politiek-correcte media! Lees hoe het werkt:

  http://likud.nl/2012/02/hoe-werkt-dat-linkse-politiek-correcte-berichtgeving/

  Like

 44. tictik86 zegt:

  Aanvallen van Islamieten op onze bevolking wordt beschouwd als een gewone misdrijf of in’t ergste geval een daad van haat, maar aanvallen (of verdedigingen) uitgevoerd door onze bevolking op Islamieten wordt door onze eigen overheid bezien als racisme en wordt dan ook streng bestraft. Onze eigen regering kiest de kant van dit soort allochtoon uitschot.

  Like

 45. G.Deckzeijl zegt:

  Snel terugslaan is de enige remedie om bepaalde “probleempjes” de wereld uit te helpen.
  Net zo SNEL als HIER dus…! http://tinyurl.com/8yclp8h

  Like

 46. Johanna Haarlem zegt:

  @likoed…die orthodoxe joden zijn voor mij als vrouw ook geflipt in hun omgangsregels met de vrouw…nee die pijpenkrullen zijn ook uit de tijd…net als die zwarte kousen figuren van de veluwe e/o…..ik heb het meer met de waterloopleinjoden zeg maar..:) geen enkel probleem mee en ik ben aardig rechts te noemen…een fortuyniste zou ik zeggen…

  Like

  • @Johanna Haarlem

   U bent er dus ook in getuind, dank zij onze linkse media.

   Zoals dagblad Trouw wel rapporteerde is het gescheiden reizen volgens de opperrabbijn van Israel Amar niet volgens de Joodse wet.

   Het gaat dus niet om alle orthodoxe Joden, maar vooral om de leden van twee kleine ultra-orthodoxe sectes: de Sicarii en de Neturei Karta (die laatste weigeren elk gezag en zijn ook tegen de staat Israel).

   Like

 47. G.Deckzeijl zegt:

  Johanna: hoe zou deze wereld eruit gezien hebben zonder religie..???
  En omdat ik er aan moest denken toen ik je naam hier ontwaarde… DIT!
  http://tinyurl.com/85pru3q

  Like

 48. Marijke . zegt:

  Nou Johanna het waterloplein is ook helemaal naar de knoppen hoor,haast geen hollanders meer en die humor die we daar vroeger hadden is ver te zoeken.

  Like

 49. G.Deckzeijl zegt:

  Van 13:29…Even voor de goede orde, om vergissingen te voorkomen: bij die verzameling kattenfilmpjes bedoel ik HELIUM-kat…!!!
  Maar de andere zijn ook zeer vermakelijk.

  Like

 50. Johanna Haarlem zegt:

  G.D. leuk ik kon hem ook nog van vroeger maar blijf nog ff op de berg G…ff langs de lijn nog..:)
  het Johanna Petronella mooi hé…je mag ook petra zeggen 🙂 jij wel die andere niet

  Like

 51. Johanna Haarlem zegt:

  maarijke dan heb je die voor: Amsterdam huild waar het eens heeft gelachen ja toch…ik ben van 1964 kan je nagaan…zoveel en niet alles is kapot gemaakt door die linkse stadsbestuurders en burgermeesters………ja om te janken…de jordaan is voor yuppen geworden…die paar echte jordaneze sterven langszaam uit daarmee ook ons accent…ik ben van het uitstervende ras jij dus ook….in nog geen 50 jaar tijd 😦

  Like

 52. Johanna Haarlem zegt:

  OK danLIKOED vind het TE…ik heb geen moeite met geloven zolang je ze in je hart beleid en daarbij geen strenge leefregels moet volgen zover kleding eten etc. dat gaat mij in elk geloof te ver eten wat je lekker vind en drinken en trouwen met wie jij wil dat soort dingen daar erger ik me aan en vind het zelfs over the top…ik leef alleen volgens het burgelijk wetboek saai hé? maar wel lekker neutraal wat mag en wat niet mag ach je weet dat je straf kan krijgen boete o.i.d. geld/zitten geen lijfstraffen ook zo iets leefregels volgens het geloof?? nee ik doe daar niet aan mee en heb als atheiste moeite met dit soort belevingen en gedachtes regels ideeën. en vind het opgelegd en niet vrij.als kind al mee opgevoed ..laat een kind zelf kiezen maar ja papa en mama weten wat het beste is hé?? daar heb ik ook moeite mee…lekker als je 18 bent kiezen of je dit leven wel wil…en dat geld voor alle geloven sektes en wooncommunies etc.etc.

  Like

  • @Johanna Haarlem

   Wij zijn een seculiere (liberale) partij, dus geen probleem met uw reactie.

   Lijfstraffen bestaan trouwens al heel lang niet meer in het Jodendom, de doodstraf is al 2.000 jaar geleden afgeschaft, is ook zo een punt waarmee de linkse media ultra orthodoxe joden en moslims op 1 lijn proberen te zetten.

   Like

 53. G.Deckzeijl zegt:

  @Likoed Nederland: óók aan u de vraag hoe deze wereld eruit had gezien ZONDER religie??
  http://tinyurl.com/3v3kah7
  Nog één om het af te leren: http:/tinyurl.com/6fl3tpo

  Like

 54. Johanna Haarlem zegt:

  ok likoed ik begrijp u maar toch ik heb er nooit echt veel gezien de joodse mensen die ik ken en waarmee ik handel heb gedaan en mijn opoe dan waren totaal niet zó met hun geloof bezig in het openbaar zal maar zeggen…maar er zijn wel overeenkomsten in islam en orhtodoxe joden??zover ik weet wel maar hé ik ben nooit te oud om te leren en zeker niet om te luisteren naar een ander die precies weet hoe het zit…ik sta open voor U verhaal likoed in mijn beleving zijn joden niet agressief van huis uit kan je van de islam niet zeggen!! ja dat wel…de joden zijn wel heel slim en machtig met de mossad !! wat ik wel snap ivm al die haat om hun heen….maar bij joden is het ook wel eigen volk eerst 🙂

  Like

  • De meeste Joden (in Israel en daarbuiten) zijn inderdaad niet orthodox, en slechts een deel van de orthodoxie is ultra-orthodox.

   Joden hebben uit hun geschiedenis van omzwervingen geleerd om zich bescheiden op te stellen.
   Echter ook die ervaringen maakt dat Joden een eigen land ontzettend belangrijk vinden.

   Like

 55. Marijke . zegt:

  Ja Johanna ik ken de jordaan .de krapshuisen ,nol en ga zo maar door.Alles is verkloot en ik vind het vreselijk.

  Like

 56. Linsky zegt:

  Echt zonde ja,
  ik vergeet nooit dat ik er voor het eerst kwam in A’dam en dat we op een stom kaartje stonden te zoen naar waar we zijn moesten. Een van die Amsterdammers stopt met zijn auto, vroeg of er problemen waren en toen we het uitlegde, begon ie hartelijk te lachen en zei, “Rijd gewoon achter me aan” De man reed ons voor, door heel A’dam heen en bracht ons helemaal naar de andere kant!
  Ik vroeg daar, “Moest je hier zelf ook in de buurt zijn?”

  Begint ie weer te lachen en zegt; “Wel nee hoor, ik ga weer terug, ik was op weg naar de kroeg, maar die fezichten van jullie stonden niet zoals het hoort als je voor het eerst in Amsterdam komt!
  Graag gedaan!

  Like

 57. Linsky zegt:

  Ik wordt dyslectisch, geloof ik. 😦

  Like

 58. Johanna Haarlem zegt:

  mijn moeder had een kapperszaak in de jordaan hanna…miss.weet je nu wie ik ben of fam.is?:) ons kent ons maar in je hart blijf je altijd een amsterdammertje….waar je ook bent kreeg van de week foto’s van de wester en de bvroren grachten slik…op de berg 🙂 prachtig sentiment hé

  Like

 59. Johanna Haarlem zegt:

  grote bek klein hartje die amsterdammers 🙂 aardige vent

  Like

 60. Linsky zegt:

  Ik heb zelf waar ik ook kwam in de wereld, ook de USA, alleen maar heel aardige, goede mensen ontmoet!
  Maar sommigen springer er echt uit. 🙂
  Gelukkig wel, maar ik ben natuurlijk niet blind voor wat sommige anderen aan rotzooi overkomt.
  Niet iedereen heeft dezelfde ervaringen, hè.

  Like

 61. Linsky zegt:

  Marijke, alleen in de liedjes en een enkele oude film, blijft Amsterdam nog voortbestaan als het zo door gaat. 😦

  Like

 62. Johanna Haarlem zegt:

  nee de gevangenissen zitten er vol mee…in overtreffende trap inmiddels…en wat je schrijft geld ook voor mij hoor ben aardig wat plekkies geweest op de bol…maar met streetwise kom je een eind heen…ja schaamt je toch kapot als je leest wat er tegenwoordig allemaal gaande is aan geweld en dan in NEDERLAND geen fijne reclame voor je land voor een ieder land!! het word steeds maffer….heb gelezen en ik denk het ook dat die planet X nibiru dit op zijn geweten heeft het schijnt dat sommigen totaal doorflippen van de kosmische STO zijn service to orthers en STS zijn to them self en laten die laatsten nu net het type zijn wat het niet gaat redden….de komende tijd…en dat zal steeds duidelijker worden wereldlijders,regeringshoofden etc…ze gaan ht verliezen.het schijnt met genen en je hersenpan te maken te hebben…pffff wat een gekkigheid is er toch gaande op de bol…de grote schoonmaak ben er bang voor poleshift daarom op de berg linksy…

  Like

 63. Linsky zegt:

  Johanna, ken je deze?
  Het Department of Homeland Security heeft een afdeling die een beetje te vergelijken is met onze Postbus 51. daarin worden de Amerikaanse burgers gewaarschuwd en opgeroepen om verdachte zaken te melden bij de overheidsinstanties.
  Heeft dit te maken met de wetenschap bij de geleerden in dienst van de overheden, dat onze aardas aan het kantelen is?
  Is men bang dat op zeker moment binnenkort, bij het bereiken van een kritische beweging het magnetische veld volledig instort?
  Voelt men zich min of meer verplicht de mensheid te waarschuwen voor een naderende wereld omvattende catastrofe?
  Heeft het HAARP: (Het High Frequency Active Auroral Research Program) iets van doen met alles rampen die er momenteel plaatsvinden?

  Gaan we binnen afzienbare tijd zweven….?!

  En dan te weten dat in het verleden de zon al drie maal aan de andere kant is opgekomen, hè. Dat weten we ook af te leiden uit de Zonnetempels die drie maal op exact dezelfde locatie, werden herbouwd, maar wel met de openingen voor de zon tegenovergesteld!! 😦

  Like

 64. Marijke . zegt:

  Likoed,Nederland 15,59.ja helemaal mee eens.heel veel kunnen nog wat van de joodse mensen leren.Maar je moet het wel willen zien he.Ik heb heel veel repeckt voor de joodse mensen ,kijk aleen maar hoe ze een land hebben op gebouwt uit het niets.Hadden de palestijnen ook kunnen doen maar die zijn te druk bezig met blijvende haat.

  Like

 65. Johanna Haarlem zegt:

  ik weet dit haarp is niet de boosdoener word wel mee gekloot maar als excuus gebruikt…het is die planeet wie ons doet kantelen en we trekken naar het noorden we kantelen noordwaards koud hé?? al honderden doden het is een gevecht tussen giganten van aantrekkingskracht v/d polen..de sumeriers de inka de indianen maya’s al de oude volken hebben het over de planeet de annunaki reuzen van boven het is zoveel dat je bijna gaat denken ik word gek dit kan niet waar zijn maaar oude beschavingen gingen ten onder in glorytijd…en wat je schrijft de zon is geshift de aarde dus!!en dan komt de zon aan de andere kant op en onder…hele steden liggen onder het water ??we hebben pech 3600+ jaar is voorbij…de ciclus van planet x is elyptisch…en is sinds 2003 al bezig met een gevecht met onze aarde…21-12-2012 is de datum?? we gaan het zien ik las als ten zuiden van Japan heftige aardbevingen gebeuren 8/9 op schaal dan gaat de new madrid fault scheuren en dan komt er in de mid.atlantische rift een scheur en dan eu tsunami nederland belgie frankrijk engeland 200-400 feet golven…weg dus of groot gedeelte ten onder….en dan moeten we nog gaan poleshiften 😦 maar als dat zo is van Japan heb nog enkele uren ga dan naar LUXEMBURG…blijft redelijk buiten schot bij het vliegveld!! is het hoog gelegen…ik zit hierzo ff wat verder…en hoger 1000m.in een grotwoning natuurlijke beschutting tgen radiatie en wind etc.

  Like

 66. Linsky zegt:

  Johanna;
  Volgens mij wordt het ook wel tijd om eens wat meer vragen te gaan stellen;

  Waarom zien mensen over de hele wereld de Zon op andere plek dan normaal?
  Waarom komt Zon komt twee dagen te vroeg op in Groenland?
  Waarom vraagt men hulp bij de steeds snellere poolverschuiving?
  Waarom zien wetenschappers plotselinge veranderingen in ons zonnestelsel?
  Waar zijn de FEMA-Camps nu echt voor?
  Waarom is de schommeling van de Aardas gestopt? Wijst dit op nieuwe IJstijd?
  Waarom staan ALLE signalen op ROOD voor nieuwe IJstijd?
  Waarom staat de Golfsteam stil?!
  Waarom sterven er plotseling massaal allerlei dieren over de hele wereld?
  En niet te vergeten, waarom worden er zo ontstellend veel filmpjes van het internet gehaald?!
  En tot slot; Wat hebben al die verontrustende, vreemde zaken met elkaar eigenlijk te maken?!

  Like

 67. Linsky zegt:

  Marijke,;
  dat is zelfs de reden waarom ik pro Israël ben!
  Deze mensen hebben van rotsen, woestijnen en totaal onvruchtbare grond hun Paradijs gemaakt! 🙂

  Ongelooflijk, zelfs terwijl de rest van de Arabische wereld hen dwars zaten en oorlog tegen hen voerden.
  Zie wat ze van en uit de grond hebben gekregen.
  Wel, ik voor mij heb meer dan respect voor deze mensen!

  En als zij menen dat hun Jahwe hen daar bij helpt, mooi, dan hoop ik dat ze dat tot het einde der tijden zullen blijven geloven! 🙂

  Like

 68. Johanna Haarlem zegt:

  likoed ff over die 2012 theorie er staat iets in de oude thora ook over rollen?? heb ik gelezen wie wat waar precies dan moet ik weer gaan zoeken..wat weet U hiervan miss.??de bijbel ieder geval over de ark van noah…en de reuzen die met de aardsen mengen…chineze i ching en zelfs het haatboek heb het over de zon aan de andere kant …ik bedoel maar waar rook is meestal vuur …ik ga niet beweren dat ik alless weet hoor maar heb wel héél veel gelezen en ben als verzekering zeg maar op de berg verhuisd een gewaarschuwd mens is er niets aan het handje dan neem ik een knuffelbig en ga terug naar nederland ben en blijf een kaaskop 🙂 gebeurd het wel dan maak ik en me man en zoon een kans en hoop dat ik nog meerdere kinderen kan redden of opvangen als zij wees zijn…heb genoeg voorber.hiervoor het gaat om de kinderen!!

  Like

 69. Johanna Haarlem zegt:

  linksy allemaal feiten op een rij…vragen?? ik heb ze niet meer hoor ik heb besloten en gehandeld alles wat je opsomt is het gevolg van die planeet X nibiru 2 zonnen de maan aan de wandel all over the place…kijk zelf maar staat hij boven je hoofd staat hij aan de horizon alles is in gevecht met dit rode monster de draak als bijnaam het jaar van de draak is nu?? ook op de WWWeb is er van alles ove rte lezen doe er mee wat je wil denk maar niet dat Obama Rutte Angela of wie dan ook je gaat waarschuwen…geen paniek dat is het laatste wat ze willen….maar dat er zoveel signalen en natuur en beesten at all is op drift kosmissche stralen veranderende polen weers invloeden…ik zeg ze liegen en gaan niet het bestaan van dit rode monster toegeven de zon krijgt de schuld zonnevlekken maar die X is met de zon ook in gevecht….nogmaals je moet ermee doen wat je wil…en op je eigen intuitie afgaan…ik zeg 99,9% we zijn de pisang!! shiften

  Like

 70. Linsky zegt:

  Johanna,
  naarmate ik ouder wordt, heb ik steeds minder antwoorden, maar des te meer vragen, hoor! 😦

  Like

 71. Johanna Haarlem zegt:

  ja linksy ik ook maar niet over 2012 bedoelde ik 🙂

  Like

 72. Linsky zegt:

  Johanna, daar is zo ontzettend veel over te vertellen, daar is het blog niet voor bedoeld en ook niet geschikt.
  Maar ik ben er van overtuigd dat je jezelf goed hebt geïnformeerd en je maatregelen hebt genomen.

  We maken wel eens een zijsprongetje, maar de hoofdzaak hier is en blijft de strijd tegen die verderfelijke islamisering van onze westerse wereld.
  En planet X, als die echt bestaat, is niet verantwoordelijk voor het onmenselijke gedrag van die rifratten, zandnegers, woestijnapen en Arabische pinguïns, etc.. 😦

  Dat is nu net, of het wordt opgedrongen, gehersenspoeld is of niet, altijd een eigen keuze voor elk individu.
  Hoe ga we met een medemens om?
  Daarvoor zijn we allemaal hier.
  Daar ligt de keuze.
  Maar helaas wordt de keuze te vaak bepaald door de ziekte conformisme, en anders wel geïnspireerd, door geld, macht en pluche! 😦

  Like

 73. Marijke . zegt:

  Ja en dan vraag ik me af Linsky of die joden haters wel weten dat het joden zijn die nieuwe medicijnen ,tegen kanker en ga zo maar door daar maken ondekken.En nog zo veel meer.Telefoons en die dan wel weer worden gebruikt daar in het midden oosten he.gos zou wel eens willen weten als die meulebelt eens ziek zou worden en zou een medicijn nodig hebben dat door een jood is ondekt,gos wat zou ze doen.Flauw van mij he linsky.maar geef je de kost hoe veel levens zijn gered door de joden.en hier laat ik het dan maar bij want ik kan nog een tijdje door gaan,maar wil niet dat je in slaap valt.Hahaha

  Like

 74. Linsky zegt:

  Marijke,
  vrijwel alle belangrijke ontdekkingen, uitvindingen etc.. zijn door joodse mensen gedaan!

  dat er vaak misbruik van is gemaakt door bijv. de militairen, is niet altijd hun schuld geweest.
  Het is gewoon een heel bijzonder volk, intelligent, en met een eigen aard en opvattingen.

  Natuurlijk is ook zo, dat dit volk eveneens afhankelijk is van haar leiders, en helaas zullen die ook niet altijd het beste met hen voor hebben. 😦

  Er zijn nu eenmaal boze machten aan het werk die heel andere plannen hebben met hen, en de rest van de wereldbevolking!

  Like

 75. Linsky zegt:

  Marijke, van jou val ik niet in slaap hoor! 🙂
  Ik ben altijd weer blij dat je er bent.

  Like

 76. Linsky zegt:

  En hier nog een linkje naar hoe die joden dat doen:
  Die boze, apartheid-opleggende Israëli’s waren vorige maand weer bezig, toen ze medische noodhulp gaven die het leven redde van een twaalfjarig Palestijns-Arabisch meisje uit Gaza met een ernstige hartafwijking
  http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2000-israelisch-ziekenhuis-redt-hart-van-arabisch-meisje

  Like

 77. Marijke . zegt:

  Ja linsky ik heb het net gelezen hoor.maar zo iets zie je dan weer niet op tv he of in mijn krant.Ik zei het al de tv de kranten en journalisten zijn hier waardeloos.Een zijdig te triest voor woorden.

  Like

 78. Marijke . zegt:

  En linsky weet je wat zo erg is,zat vanmorgen naar de radio te luisteren,wilders wilders en nog eens wilders.Ze zijn allemaal zo bezeten van wilders ik vraag me af als hij er niet is waar hebben ze het dan nog over.Ze noemen dit een haat site maar ga een naar die Joop toe .Die noem ik dan ook een Madrassa want daar moet je ook steeds alles herhalen en die Joop is wel voor mij een haat site daar zijn ze zo upsest van Wilders ik heb daar haat gezien.Ja de linkse durven wel hoor;Hoe heet dat de splinter?zo nou kan die wel weer he

  Like

 79. Linsky zegt:

  Ik heb in een ander comment al uitgebreid aan gegeven waar dat m.i. door komt, er is dus geen redden aan Marijke.
  Op /wie-belastert-de-profeet/
  Dat linkse geteisem is compleet besmet met dat islamitische virus.:(

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s