VIDEO: Preview “Occupy Unmasked”

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Preview “Occupy Unmasked”

 1. Linsky zegt:

  Anonymous verklaart zich anti-Israël, anti-joods en pro-Iran!

  De internationale hackersgroep Anonymous heeft zijn extreem linkse ideologie onderstreept door zich openlijk anti-Israël en pro-Iran te verklaren. In een pretentieus en melodramatisch filmpje schaart Anonymous zich aan de kant van de anti-Zionistische islamo-fascistische Mein Kampf complottheorie dat de joden de hele wereld controleren en dat de staat Israël moet verdwijnen. Hierbij identificeert de groep zich opzettelijk met de woorden ‘Wij zijn legioen (legio)’letterlijk met een in de Bijbel beschreven man die bezeten was door talloze demonen.
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=653022&r=1&tbl_archief=&
  Anonymous Message To The State of Israel;

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/152624#.TzVE4bEaO5J

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Dat hele zooitje wat zich occupy noemt is met hetzelfde sop overgoten als die smeerlappen die het nodig vonden om Shell tanksrations te saboteren en de Macro in de hens te steken.
  Heel dat spul zit weer samen in de Internationale socialisten waar ze het goed naar de zin hebben als ze zitten te keuvelen met het dieren bevrijdingsfront.
  Het zijn allemaal dezelfde gekken die zich op laten jutten voor het politieke programma van Groen links en de dierenpartij en nog zo’n paar partijen waar de vroegere oproerkraaiers nou plaatsen in de politiek hebben verworven en die ervan overtuigt zijn dat het niet gaat om Deutchland ab zu schaffen maar heel Europa.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Duitse minister betrapt: Ook Portugal krijgt ‘Griekse’ redding

  Ierse minister Financiën wil Grieks voorbeeld volgen en ‘profiteren’ – 1 op de 2 Griekse jongeren werkloos – Slechts 1% gepakte Griekse belastingontduikers hoeft te betalen

  Wat iedereen al wist -namelijk dat de politici in Europa ons niet de waarheid vertellen over de financiële crisis en de reddingsfondsen- werd nog eens keihard bevestigd toen een Portugese TV-ploeg gisteren, tijdens de bijeenkomst van de Eurogroep, een gesprek tussen de nietsvermoedende Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble en zijn Portugese collega Vitor Gaspar wist te filmen. Tijdens het gesprek belooft Schäuble dat Portugal net als Griekenland overeind zal worden gehouden, maar impliceerde hij dat hij dit niet openlijk kan zeggen vanwege het Duitse volk, dat al grote moeite heeft met de honderden miljarden die naar Griekenland worden weggesluisd.

  Like

 4. Daniël Deblaere zegt:

  Protest en verzet tegen onrecht is een vorm of uiting van zelfrespect. Indien het gepaard gaat met vernietigingen … is het een aanfluiting en ondergraving van het protest.

  Like

 5. hans van de mortel zegt:

  Henk der Niederländer zegt: “Het zijn allemaal dezelfde gekken die zich op laten jutten voor het politieke programma van Groen links en de dierenpartij.”
  Groen Links: gewezen maoïsten (Mao, massa moordenaar) en aanhangers van de Berlijnse muur. Trouwens, ook de PvdA).
  Dierenpartij. De club met de moordenaar van Fortuijn aan het roer. Mag dit jaar alweer levend en wel op vrije voeten rondlopen.
  Het pure geweld en agressie, vergezeld met moordende haat salvo’s, komt doorgaans uit de linkse hoek. Ook de nazi’s waren piekfijne (Gutmensch) socialisten die de wereld wilden verbeteren. Of zit ik er nu naast?

  Like

 6. Linsky zegt:

  Ik wist wel dat ze daar geld genoeg hadden:)
  ————————-
  HONGAARSE BANK VERBRANDT GELD TEGEN KOU
  De Hongaarse centrale bank verbrandt 200 miljard Hongaarse forinten (ongeveer 700 miljoen euro) om warmte te bieden aan de armen tijdens het dodelijke winterweer.

  http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/opmerkelijk/)/components/actueel/rtlnieuws/2012/02_februari/10/opmerkelijk/hongaarse-bank-verbrandt-geld-tegen-kou.xml

  Like

 7. Linsky zegt:

  Nog een ‘ontmaskering ‘
  ——————————-
  Internationaal Strafhof Den Haag: 14 jaar, 1 miljard, 0 veroordelingen
  De Australische Global Mail maakte een vernietigend stuk over het internationaal Strafhof in Den Haag, en het stuk wordt op veel plaatsen elders in de wereld grif geciteerd. Veertien jaar bestaat het hof nu, bedoeld om internationale (politieke) boeven te berechten

  http://www.theglobalmail.org/feature/room-for-everyone-at-the-hague/42/

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Als ze het toch in de fik steken kunnen ze beter een gedeelte op mijn bankrekening storten.
  Want ik kan op ’t moment een paar “rotcenten” best gebruiken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s